בס"ד
אהה חשבתי שאת מתלבטת אם לחזור או לא

לפי נסיוני,תני לגבר להוביל קצת בהתחלה,לא כל הזמן צריך לשבור את הראש שלנו,אח"כ זורמים על הגל...

בקשר להופעה: איך שאת מרגישה הכי טוב עם עצמך,אם את מרגישה הכי טוב עם עצמך דווקא כשאת באה מוגזם,תבואי מוגזם,העיקר שתצאי מהבית באנרגיות טובות...
אם את אוהבת טבעי,עדיין אני בעד לעשות התאמצות קצת להראות נשית יותר,אך שזה יהיה לך נוח ותרגישי טוב לשבת כך ולשוחח...
אם את יודעת שהבחור אוהב אותך גם כפי הסגנון שהיית קודם,אין טעם לשנות סגנון יותר מדי

למרות שזכור לי שבאתי בשמלה קלאסית וחגיגית, כשחזרתי פעם והבחור ממש התלהב...כך שלבוא במשהו חגיגי יותר בפגישה הראשונה,זה מתוק

תמיד יש מבוכה כשחוזרים...אך מומלץ לא לדבר על נושאים שנויים במחלוקת על הפגישה הראשונה אלא לשוחח על דברים קלילים ובעיקר להינות מעצם זה שחזרתם...מאד מוסיף לשיחה אם תשאלי על דברים שאת זוכרת שהוא סיפר לך בעבר,נגיד האם סיים לעשות רשיון?או משהו אחר שעסק בו...זה מדגיש לבחור שלא שכחת את דבריו ושחייו מעניינים אותך וחשובים לך:)
את הנושאים ה"כבדים" עדיף לברר קודם הפגישה אם זה ממש עקרוני/לחלק לכל פגישה נושא "כבד" אחד שצריך לבדוק....לא יותר...

רוב השיחה צריכה להיות נעימה וללא יותר מדי נושאים כבדים,במיוחד אם ידוע שיש עליהם מחלוקת

אני בעד לחזור רק ששלמים עם החזרה ובאמת סולחים לשני,אם הייתה פגיעה.
אם נשארה פגיעה,הבחורה צריכה לבדוק עם עצמה אם היא מוכנה למחול ולחזור באמת אליו, אך לא לשמור בלב ולהפגש בתקווה שזה יעלם.
כי זה לא נעלם וחוסם.צריך לפתור זאת לפני בעבודה עצמית וכן בשיחה עם הבחור...ללבן דברים ולראות אם מגיעים למחילה באמת והקשר חוזר להיות נעים...

ויש דברים שגם אם מוחלים קשה להחזיר אמון שנפגע,כך שבמצבים כאלה,צריך להתייעץ האם שווה לחזור ולבזבז זמן סתם,כי אמון לא תמיד חוזר לאחר שהצד השני נהג בצורה ממש לא מתאימה בסיבוב הראשון

שידוך שחוזר זה דבר מרגש,אך מלחיץ מאד,כי זה כאילו מראה שזה "רציני" ועכשיו זה חייב להצליח...
אני בעד לא להלחץ ולהכניס לראש שמנסים שוב וזה לא חייב להצליח.יתכן שזה לא יצליח.
תסכמי עם עצמך מראש כמה דייטים את מוכנה לתת מעצמך כדי לראות אם יש בינכם משהו אמיתי...
אם את רואה שהשידוך הזה מתיש אותך רגשית,ואף כשאת מתייעצת עם יועצת/מישהי שאת מעריכה,אך עדיין לא מרגישה ש"זה זה",
תעשי הפסקה בצורה יפה ורגישה מהבחור...
אל תתישי את עצמך גם אם לבחור יש כוחות.
לפי נסיוני,צריך להיות מחוברים לעצמנו ולהרגיש כמה כוחות יש לנו.
אם הגוף משדר לנו "די אין לי כוחות להתלבט יותר"
"אין לי חשק ושמחה להפגש" /כל משהו שמשדר חוסר התלהבות בולטת ....להפגש שוב
צריך להפסיק לנסות

לדעתי,אנחנו צריכות להיות מחוברות לעצמנו.ולשמור בעיקר על עצמנו...
תמיד אנחנו צריכות לדמיין שאנחנו כמו "אתרוג" בחיים...שתפקידנו לשמור עליו

אף אחד לא ידע בדיוק את המינון שאת בדיוק יודעת שטוב לך.
תבדקי עם עצמך עד כמה את מוכנה להתמסר עבור שידוך שחוזר,וגם תוך כדי השידוך.
ורק עפ"י המצפן הזה תפעלי...
כשאנחנו מפסיקות להיות מחוברות לעצמנו ופועלות לפי החליל של הבחור/משפחה/שדכנית...
המפסידות הראשיות זה אנחנו.האתרוג שלנו.

תמיד טוב לנסות שוב אם היה חיבור,אך תמיד להשאיר מחשבה שזה בסדר אם זה לא יתאים,יש המון דגים בים,ודג אחד בסוף יתאים