| נשלח ב-17/12/2019 16:03 |
|
| |
התגייסות אנשי פרסום ויח"צ להפלת ליברמן
כל הזמן שואלים פה מה עושים נגדו???
כולנו יודעים לומר כבר שנים רבות שהבעיה של ישראל מול הפלסטינים היא הסברה, אבל לא עושים כלום.. שהבעיה של החרדים מול החילונים היא הסברה, אבל לא עשו עד כה כלום גם בזה (הסעות חינוך העצמאי במקום ראשון).
וכנראה שזה גם הפתרון הכי איכותי ומשפיע כדי להפיל את הצורר הזה איווט ש"התאווט" לו מאוהב לאויב.
אני מציע כאן לכל מי שאכפת לו גם ממה שיקרה לחרדים אם וכאשר, וגם אם ליברמן יהווה חלילה שוב לשון מאזניים (קרי: בחירות מס' 4), הקמת פורום זמני שיתגייס לפגישות של שעה-שעתיים פעם בשבוע כדי להפיק את המיטב שמצטבר במוחותיהם הקודחים, שיודעים לכוון לסיסמה ולמסר הנכון והמדויק שיכול להרוס את האיש תוך חשיפת כל שקריו, החשדות נגדו וכל מה שיכול להועיל כדי לחסל אותו פוליטית, ומוטב היום ממחרתיים...
אני לא מניח שזה יקרה כאן, יש פורומים מספיק חזקים כמו פרוג ואחרים שם הם כולם נמצאים, העיקר שיבינו שזו הדרך.
ומי שלא מבין בתחום, שלא ינסה לכתוב תגובות כמו "פחחח אין מצב שזה יעזור במשהו"...כי זה ייראה מגוחך. גילוי נאות: הכותב הינו בוגר "הבצפר" וכן חושב שכל בחירות מושפעות חזק מבחירת המסרים ומיקוד נכון שלהם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 16:33 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | התגייסות אנשי פרסום ויח"צ להפלת ליברמן
כולנו יודעים לומר כבר שנים רבות שהבעיה של ישראל מול הפלסטינים היא הסברה, אבל לא עושים כלום.. שהבעיה של החרדים מול החילונים היא הסברה, אבל לא עשו עד כה כלום גם בזה (הסעות חינוך העצמאי במקום ראשון).
וכנראה שזה גם הפתרון הכי איכותי ומשפיע כדי להפיל את הצורר הזה איווט ש"התאווט" לו מאוהב לאויב.
אני מציע כאן לכל מי שאכפת לו גם ממה שיקרה לחרדים אם וכאשר, וגם אם ליברמן יהווה חלילה שוב לשון מאזניים (קרי: בחירות מס' 4), הקמת פורום זמני שיתגייס לפגישות של שעה-שעתיים פעם בשבוע כדי להפיק את המיטב שמצטבר במוחותיהם הקודחים, שיודעים לכוון לסיסמה ולמסר הנכון והמדויק שיכול להרוס את האיש תוך חשיפת כל שקריו, החשדות נגדו וכל מה שיכול להועיל כדי לחסל אותו פוליטית, ומוטב היום ממחרתיים...
אני לא מניח שזה יקרה כאן, יש פורומים מספיק חזקים כמו פרוג ואחרים שם הם כולם נמצאים, העיקר שיבינו שזו הדרך.
ומי שלא מבין בתחום, שלא ינסה לכתוב תגובות כמו "פחחח אין מצב שזה יעזור במשהו"...כי זה ייראה מגוחך. גילוי נאות: הכותב הינו בוגר "הבצפר" וכן חושב שכל בחירות מושפעות חזק מבחירת המסרים ומיקוד נכון שלהם.
|
|
הבעיה שלרוב זה מהודהד לתוך הציבור שלנו. מתוך המנדטים שלו יש מעט מאד שומרי תו"מ. המסרים חייבים להיות החוצה , ובשפה של הציבור הכללי. אני מקווה שגם הליכוד וגם כחול לבן הבינו שליברמן הוא הבעיה וששניהם יכוונו אליו את הקמפיין באופן ישיר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 17:28 |
|
| |
| טיןטין1 כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | התגייסות אנשי פרסום ויח"צ להפלת ליברמן
|
|
הבעיה שלרוב זה מהודהד לתוך הציבור שלנו. מתוך המנדטים שלו יש מעט מאד שומרי תו"מ. המסרים חייבים להיות החוצה , ובשפה של הציבור הכללי. אני מקווה שגם הליכוד וגם כחול לבן הבינו שליברמן הוא הבעיה וששניהם יכוונו אליו את הקמפיין באופן ישיר.
|
|
ומי דיבר על "הידהוד" פנימה?? לחרדים צריך בכלל פרסום למשהו? אני כמובן מדבר על קמפיין שיהרוס אותו במקומות הרלוונטיים, חילונים, רוסים וכו'. יש אלף דרכים לזה, אבל רק סיעור מוחות של אנשי המקצוע יגיעו לזה בצורנ ממוקדת. למשל, קידום מועמד רוסי מפורסם בתוך מפלגה אחרת שיגזול ממנו מנדט או יותר, מסע אל עברו שלא הוליד כלום עד היום, ברוסית, כמו "החוקים שהעביר ליברמן עבור העולים עד היום: 0", מסע לבתי הצדיקים של הצדיק אביגדור ליברמן עם מגוון ציטוטים על החרדים הרבנים וכו', ברוסית, ועוד הרבה רעיונות שיערערו את מקצת האמונה של אנשים כאלו ואחרים בו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 18:00 |
|
| |
אני נזכר איך בשנות השמונים היה לליכוד תשדירים על שמעון פרס. כן. ולא. כן ולא עם חיקוי לעגני. היו מראים שם איך הוא מזגזג מצד לצד וצריך פשוט "להזכיר" לליברמן את עברו אבל בצורה בולטת בשלטי פרסום ענקיים תמונות שלו עם רבנים. בקיצור כל מה שהוא מנסה להעלים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 17/12/2019 15:59:45
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 18:02 |
|
| |
יח"צ למה ?
להתנהגות הקנאים / סיקריקים?
לכת של ברלנד?
למטורפים של הפלג!
לכת של גור נדל"ן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 18:10 |
|
| |
כבר עכשיו במועד ב', יהדות התורה עשו כמה סרטונים יפים שהפכו לויראלים במידה זו או אחרת, אם ישקיעו יותר-השמיים הם הגבול
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 18:32 |
|
| |
בזמנו הוצע לפרסם לפני הבחירות תמונות של ליברמן מתחכך ברבנים ואדמו"רים ואירועים חרדים אחרים בתמונות ענק ברחבי הארץ יומיים לפני הבחירות. מישהו, לא יודע מי, לקח את היזמה אך הרס אותה לחלוטין: הפיקו חוברת בנוסח העולם החרדי ודומיו אם תמונות קטנות ממוסגרות במסגרות חרדיות כבדות וכו' ופרסם אותה... בריכוזים החרדיים!!! לא חבל על הכסף? את מי זה אמור לשכנע בדיוק ואיך? 5 תמונות ענק באיילון, באתרים החילוניים וכו' של ליברמן עם רבנים, בלי מסגרות בנוסח וקסברגר - היו עושים את העבודה ללא ספק, אבל יש בציבור שלנו עודף חכמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2019 19:35 |
|
| |
בזמנו האדמו"ר מסלונים "נתן" עבודה טובה לכבוד לפיד
| momeir כתב: |  | | יח"צ למה ?
להתנהגות הקנאים / סיקריקים?
לכת של ברלנד?
למטורפים של הפלג!
לכת של גור נדל"ן ? |
|
משוגע אחד יזרוק אבן לבאר ואף אחד לא יצליח להוציא אותה .
|
|
|
|
|