|
|
| נשלח ב-6/9/2020 21:10 |
|
| |
בתתימן
יש עיניים לא בקו ישר ??
פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 22:19 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
יש עיניים לא בקו ישר ??
פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות...
|
|
עכשיו לא הבנתי את 3 הנקודות הקטנות שאת מוסיפה לפעמים. כאלה ... האם יש להם משמעות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 22:23 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
יש עיניים לא בקו ישר ??פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות... |
|
עכשיו לא הבנתי את 3 הנקודות הקטנות שאת מוסיפה לפעמים. כאלה ... האם יש להם משמעות ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למדתי מחייכנית 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 22:39 |
|
| |
בס"ד
חחחח איזה כיף שלומדים ממני דברים חשובים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 23:57 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
פששש זה חידוש עבורי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 00:42 |
|
| |
יש עיניים לא בקו ישר ??
|
|
אומרים שפרופורציות הופכות את הפנים ליפות. לפי זה, אפשר מבחינה מדעית לקבוע אם אישה יפה ועד כמה. אומרים שאם תקחי בפוטושופ חצי מהפנים שלך ותשכפלי לצד השני, תראי הרבה יותר טוב... מאמין שיש אתיופיות יפות בדיוק כמו שבכל מגזר ועדה יש יפות יותר ופחות. בסופו של דבר זה עניין של טעם ושל מה שמוכר לך. אישית, גם אשכנזיה שהשתזפה זה פחות הטעם שלי אבל אני חריג נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 13:51 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
יש עיניים לא בקו ישר ??פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות... |
|
אומרים שפרופורציות הופכות את הפנים ליפות. לפי זה, אפשר מבחינה מדעית לקבוע אם אישה יפה ועד כמה. אומרים שאם תקחי בפוטושופ חצי מהפנים שלך ותשכפלי לצד השני, תראי הרבה יותר טוב... מאמין שיש אתיופיות יפות בדיוק כמו שבכל מגזר ועדה יש יפות יותר ופחות. בסופו של דבר זה עניין של טעם ושל מה שמוכר לך. אישית, גם אשכנזיה שהשתזפה זה פחות הטעם שלי אבל אני חריג נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עשיתי את זה בפוטושופ כבר בגיל 17, אבל לא הרגשתי שזה עשה אותי יותר יפה, אולי כי יחסית הפנים שלי סמטריות... באמת עדיף שתקח מישהי לבנה מאשר שזופה, כל השיזוף הזה נורא לא בריא והורס את העור ואכח בגיל יותר מבוגר הכל קמטים ובעיות עור...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 13:54 |
|
| |
בתתימן
חייכנית, יש לך חברה אתיופית?? היה בא לי חברה אחת כזאת... הם אנשים חמודים. מחריד התיאור שלך על העין שנוזלת...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 14:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 15:54 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
אומרים שפרופורציות הופכות את הפנים ליפות. לפי זה, אפשר מבחינה מדעית לקבוע אם אישה יפה ועד כמה. אומרים שאם תקחי בפוטושופ חצי מהפנים שלך ותשכפלי לצד השני, תראי הרבה יותר טוב... מאמין שיש אתיופיות יפות בדיוק כמו שבכל מגזר ועדה יש יפות יותר ופחות. בסופו של דבר זה עניין של טעם ושל מה שמוכר לך. אישית, גם אשכנזיה שהשתזפה זה פחות הטעם שלי אבל אני חריג נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עשיתי את זה בפוטושופ כבר בגיל 17, אבל לא הרגשתי שזה עשה אותי יותר יפה, אולי כי יחסית הפנים שלי סמטריות... באמת עדיף שתקח מישהי לבנה מאשר שזופה, כל השיזוף הזה נורא לא בריא והורס את העור ואכח בגיל יותר מבוגר הכל קמטים ובעיות עור... |
|
|
|
|
|
|