פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות...
אומרים שפרופורציות הופכות את הפנים ליפות. לפי זה, אפשר מבחינה מדעית לקבוע אם אישה יפה ועד כמה. אומרים שאם תקחי בפוטושופ חצי מהפנים שלך ותשכפלי לצד השני, תראי הרבה יותר טוב...
מאמין שיש אתיופיות יפות בדיוק כמו שבכל מגזר ועדה יש יפות יותר ופחות. בסופו של דבר זה עניין של טעם ושל מה שמוכר לך. אישית, גם אשכנזיה שהשתזפה זה פחות הטעם שלי אבל אני חריג
יש עיניים לא בקו ישר ??פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות...
אומרים שפרופורציות הופכות את הפנים ליפות. לפי זה, אפשר מבחינה מדעית לקבוע אם אישה יפה ועד כמה. אומרים שאם תקחי בפוטושופ חצי מהפנים שלך ותשכפלי לצד השני, תראי הרבה יותר טוב...
מאמין שיש אתיופיות יפות בדיוק כמו שבכל מגזר ועדה יש יפות יותר ופחות. בסופו של דבר זה עניין של טעם ושל מה שמוכר לך. אישית, גם אשכנזיה שהשתזפה זה פחות הטעם שלי אבל אני חריג
עשיתי את זה בפוטושופ כבר בגיל 17, אבל לא הרגשתי שזה עשה אותי יותר יפה, אולי כי יחסית הפנים שלי סמטריות... באמת עדיף שתקח מישהי לבנה מאשר שזופה, כל השיזוף הזה נורא לא בריא והורס את העור ואכח בגיל יותר מבוגר הכל קמטים ובעיות עור...
בס"דהנה הסבר לשלוש נקודות:1) ש לי עוד הרצאה ארוכה להוסיף על דבריי, אך אין לי זמן לכתוב...2) אני סומכת עליך שתבין את המשך דבריי רק ע"י הבטה על הנקודות...כך שזה סוג של שפת סתרים.דבר חשוב מאד
מסכימה עם זה, גם אני רואה את זה ככה...
נשלח ב-7/9/2020 13:54
בתתימן
חייכנית770 כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770בס"דזה אומר שכל דבר במקום על המילימטר. אף במקום. שפתיים בזווית נכונה. עיניים בקו ישר. לסת חטובה
יש עיניים לא בקו ישר ??פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות...בס"דחחח לכי תדעי...יש כאלה שהעין נוזלת לכיוון הלחי...אל תיקחו כל תשובה שלי רציני. לפעמים אני קצת מתבדחת לי...אכן הרבה מהן יפות...
חייכנית, יש לך חברה אתיופית?? היה בא לי חברה אחת כזאת... הם אנשים חמודים. מחריד התיאור שלך על העין שנוזלת...
יש עיניים לא בקו ישר ??פנים מסודרות בעיני זה אומר סימטריה ופרופורציה... ויש להם בדכ פנים קטנות ואף קטן, ויש מהם ממש יפות...
עשיתי את זה בפוטושופ כבר בגיל 17, אבל לא הרגשתי שזה עשה אותי יותר יפה, אולי כי יחסית הפנים שלי סמטריות... באמת עדיף שתקח מישהי לבנה מאשר שזופה, כל השיזוף הזה נורא לא בריא והורס את העור ואכח בגיל יותר מבוגר הכל קמטים ובעיות עור...