|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:18 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
יפה מאוד. תקווי שתיפלי על בחור שגם קיבל הכוונה כי בישיבות לא ממש משקיעים בזה
|
|
דווקא בישיבות עוסקים הרבה מאוד בבניית האדם ושיפור התכונות שלו
|
|
ממש מעט. לפחות איפה שלמדתי. אומנם יש מוסר אבל הבחורים לא לוקחים את זה ברצינות
|
|
אולי אתה לא לקחת את זה ברצינות, ולכן נראה לך שכולם לא לוקחים את זה ברצינות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  | עוד באסה, התכתבתי עם הבחורה השנונה ההיא.. מהאשכול ההוא.. היא לא הגיבה להודעה שלי במשך כחמישה ימים, לדעתי זה אומר שאין לה לב טוב, כי היא נותנת לי להצטער, עוד הצעה הלכה פייפן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני דווקא לא ממש חושבת ככה, לא שאני ח"ו מזלזלת במה שאתה מרגיש, אבל לדעתי, כבת, זה לא נובע מקטע להכאיב לך או משהו כזה...לפעמים עסוקים מידי, אולי היא רוצה לקחת לעצמה קצת זמן לחשוב... תיקח את זה בקטע כזה, אחרת זה סתם ישב לך על הלב, ותמיד תתלווה אליך תחושה כזאת של החמצה... לא חושבת שזה מגיע לך- תתקדם הלאה... קורה שמכירים אנשים ונאלצים להיפרד מהם אחרי זמן מה.. ואני אומרת לך את זה מניסיון :( (לצערי)...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:28 |
|
| |
אגב, חייכנית, את כותבת פצצה... באנה, את חתיכת כשרון, אני קוראת את התגובות שלך ואת התיאורים ונקרעת מצחוק... את מעבירה את זה בצורה אומנותית מטורפת... מחכה לקרוא עוד דברים שלך ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 19:46 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | אגב, חייכנית, את כותבת פצצה... באנה, את חתיכת כשרון, אני קוראת את התגובות שלך ואת התיאורים ונקרעת מצחוק... את מעבירה את זה בצורה אומנותית מטורפת... מחכה לקרוא עוד דברים שלך ;) |
|
נכון, היא כתובת בצורה חיה. סטאטית, גם את כותבת מעולה ואת אולי בהתחלת הדרך, חייכנית התאמנה הרבה מאוד, אני מכיר אותה בנט איזה עשר שנים או יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 19:50 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | אגב, חייכנית, את כותבת פצצה... באנה, את חתיכת כשרון, אני קוראת את התגובות שלך ואת התיאורים ונקרעת מצחוק... את מעבירה את זה בצורה אומנותית מטורפת... מחכה לקרוא עוד דברים שלך ;) |
|
נכון, היא כתובת בצורה חיה. סטאטית, גם את כותבת מעולה ואת אולי בהתחלת הדרך, חייכנית התאמנה הרבה מאוד, אני מכיר אותה בנט איזה עשר שנים או יותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה רציף... אני נהנית פה יותר מהכל- מהרמה.... דיונים נורמלים, על דברים מהותיים... באמת שלא יצא לי להיתקל בפורומים כאלו.... שאפו לכולכם/ן!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 00:25 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | אגב, חייכנית, את כותבת פצצה... באנה, את חתיכת כשרון, אני קוראת את התגובות שלך ואת התיאורים ונקרעת מצחוק... את מעבירה את זה בצורה אומנותית מטורפת... מחכה לקרוא עוד דברים שלך ;) |
|
נכון, היא כתובת בצורה חיה. סטאטית, גם את כותבת מעולה ואת אולי בהתחלת הדרך, חייכנית התאמנה הרבה מאוד, אני מכיר אותה בנט איזה עשר שנים או יותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה רציף... אני נהנית פה יותר מהכל- מהרמה.... דיונים נורמלים, על דברים מהותיים... באמת שלא יצא לי להיתקל בפורומים כאלו.... שאפו לכולכם/ן!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 00:45 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אולי אתה לא לקחת את זה ברצינות, ולכן נראה לך שכולם לא לוקחים את זה ברצינות ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 02:14 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | אגב, חייכנית, את כותבת פצצה... באנה, את חתיכת כשרון, אני קוראת את התגובות שלך ואת התיאורים ונקרעת מצחוק... את מעבירה את זה בצורה אומנותית מטורפת... מחכה לקרוא עוד דברים שלך ;) |
|
בס"ד חחחח תודה רבה על המחמאות  באמת מחמם את הלב לשמוע שאהבת ודברי גורמים לך לצחוק...  בעז"ה אני מקווה שאמצא זמן לעוד סיפורים בקרוב(; נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 02:16 |
|
| |
|
|
|
|
בס"ד תודה רבה, כיף לשמוע זאת  אני שמחה לדעת שכך את מרגישה  ... ככה זה שיש כאן את כל השפיצים...את גם נשמעת בחורה מיוחדת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 02:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד תודה רבה, כיף לשמוע זאת  אני שמחה לדעת שכך את מרגישה  ... ככה זה שיש כאן את כל השפיצים...את גם נשמעת בחורה מיוחדת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה תודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 02:35 |
|
| |
|
נכון, היא כתובת בצורה חיה.
סטאטית, גם את כותבת מעולה ואת אולי בהתחלת הדרך, חייכנית התאמנה הרבה מאוד, אני מכיר אותה בנט איזה עשר שנים או יותר
|
|
בס"ד תודה רציף(:...לא ממש התאמנתי, בעיקר ה' נתן לי זאת במתנה  אלא שבעבר לא ממש היתה לי אפשרות לכתוב את הגיגי...אל תשכח שלפני שנתיים-שלוש,נכנסתי לכאן בעיקר מהנט בעבודה,לא היה לי נט בפלאפון...(; או ממש מזמן,שרק התחלת להכיר אותי בפורום,בימי תפוז העליזים בגיל 15-14בערך ,שבאתי לבקר שם לפעמים ולעשות שמייח...עד שנעלמתי ומצאת אותי כאן... ואגב,לא נעלמתי סתם...זו הייתה תקופת"התחזקות" שהתנזרתי לגמרי מהנט... עד שנושא השידוכיים עניין אותי והקבוצה כאן התאימה לי(; ומאז הכל היסטוריה  ואם כבר מדברים על כתיבה? עשיתי הימור ממש מסוכן בבגרות בספרות... הייתה משימה לכתוב כתבה עם כל כללי התחביר וכל מיני חוקים... או לכתוב סיפור. בד"כ כולן בוחרות בכתבה,עפ"י הכללים שהמורה לימדה... מכיוון שיצא שם שרוב מי שכותבת סיפור, זה הימור מסוכן ורובן מקבלות נכשל! כך שאף אחת לא העיזה לבחור בכך... אך לי לא היה חשק לכתוב כתבה עם חוקים וכללים... החלטתי להמר וכתבתי להם סיפור על מכתב אישי של נכדה לסבתה שגרה בארץ רחוקה, ועל מעשה אצילי שעשתה עבורה...כמובן שכתבתי זאת בצורה טובה ב"ה ובנוסף לזה נגעתי כנראה בליבם של הבוחנים(שכנראה גם מבוגרים(;) ו...קיבלתי 100/95!!!ציון ממש גבוה ב"ה.כך ששווה להמר לפעמים..  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 03:13:34
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 02:43 |
|
| |
בס"ד תודה...לא ממש התאמנתי, בעיקר ה' נתן לי זאת במתנה  אלא שבעבר לא ממש היה לי אפשרות לכתוב את הגיגי...אל תשכח שלפני שנתיים-שלוש,נכנסתי לכאן בעיקר מהנט בעבודה...לא היה לי נט בפלאפון...(; או ממש מזמן בימי תפוז העליזים בגיל 15-14בערך ,שבאתי לבקר שם לפעמים ולעשות שמייח...עד שנעלמתי ומצאתי אותי כאן... ואגב,לא נעלמתי סתם...זו הייתה תקופת"התחזקות" שהתנזרתי לגמרי מהנט... עד שנושא השידוכיים עניין אותי והקבוצה כאן התאימה לי(; ומאז הכל היסטוריה  ואם כבר מדברים על כתיבה? עשיתי הימור ממש מסוכן בבגרות בספרות... הייתה משימה או לכתוב כתבה עם כל כללי התחביר וכל מיני חוקים... או לכתוב סיפור. בד"כ כולן בוחרות בכתבה,עפ"י הכללים שהמורה לימדה... שיצא שם שרוב מי שכותבת סיפור, זה הימור מסוכן ורובן מקבלות נכשל! כך שאף אחת לא העיזה לבחור בכך... אך לי לא היה חשק לכתוב כתבה עם חוקים וכללים... החלטתי להמר וכתבתי להם סיפור על מכתב אישי של נכדה לסבתא שגרה בארץ רחוקה, ועל מעשה אצילי שעשתה עבורה...כמובן שכתבתי זאת בצורה טובה ב"ה ובנוסף לזה נגעתי כנראה בליבם של הבוחנים(שכנראה גם מבוגרים(;) ו...קיבלתי 100/95!!!ציון ממש גבוה ב"ה  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 02:41:17 [/quote] את אלופה!!! אני כן אוהבת לכתוב, אבל אני לא עושה את זה פה... אולי בהמשך... אבל יש לך משהו מיוחד בכתיבה- ההומור המגניב הזה בין השורות, זה הורס!!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 03:16 |
|
| |
בס"ד תודה...לא ממש התאמנתי, בעיקר ה' נתן לי זאת במתנה  אלא שבעבר לא ממש היה לי אפשרות לכתוב את הגיגי...אל תשכח שלפני שנתיים-שלוש,נכנסתי לכאן בעיקר מהנט בעבודה...לא היה לי נט בפלאפון...(; או ממש מזמן בימי תפוז העליזים בגיל 15-14בערך ,שבאתי לבקר שם לפעמים ולעשות שמייח...עד שנעלמתי ומצאתי אותי כאן... ואגב,לא נעלמתי סתם...זו הייתה תקופת"התחזקות" שהתנזרתי לגמרי מהנט... עד שנושא השידוכיים עניין אותי והקבוצה כאן התאימה לי(; ומאז הכל היסטוריה  ואם כבר מדברים על כתיבה? עשיתי הימור ממש מסוכן בבגרות בספרות... הייתה משימה או לכתוב כתבה עם כל כללי התחביר וכל מיני חוקים... או לכתוב סיפור. בד"כ כולן בוחרות בכתבה,עפ"י הכללים שהמורה לימדה... שיצא שם שרוב מי שכותבת סיפור, זה הימור מסוכן ורובן מקבלות נכשל! כך שאף אחת לא העיזה לבחור בכך... אך לי לא היה חשק לכתוב כתבה עם חוקים וכללים... החלטתי להמר וכתבתי להם סיפור על מכתב אישי של נכדה לסבתא שגרה בארץ רחוקה, ועל מעשה אצילי שעשתה עבורה...כמובן שכתבתי זאת בצורה טובה ב"ה ובנוסף לזה נגעתי כנראה בליבם של הבוחנים(שכנראה גם מבוגרים(;) ו...קיבלתי 100/95!!!ציון ממש גבוה ב"ה  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 02:41:17 [/quote] את אלופה!!! אני כן אוהבת לכתוב, אבל אני לא עושה את זה פה... אולי בהמשך... אבל יש לך משהו מיוחד בכתיבה- ההומור המגניב הזה בין השורות, זה הורס!!!! |
|
בס"ד חחחח תודה מתוקה  אני אשמח שתכתבי כאן...זה מעניין(:סתם מסקרן איזה סיפור הכי אהבת והצחיק אותך? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 03:49:12
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 11:59 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
נכון, היא כתובת בצורה חיה.
סטאטית, גם את כותבת מעולה ואת אולי בהתחלת הדרך, חייכנית התאמנה הרבה מאוד, אני מכיר אותה בנט איזה עשר שנים או יותר
|
|
בס"ד תודה רציף(:...לא ממש התאמנתי, בעיקר ה' נתן לי זאת במתנה  אלא שבעבר לא ממש היתה לי אפשרות לכתוב את הגיגי...אל תשכח שלפני שנתיים-שלוש,נכנסתי לכאן בעיקר מהנט בעבודה,לא היה לי נט בפלאפון...(; או ממש מזמן,שרק התחלת להכיר אותי בפורום,בימי תפוז העליזים בגיל 15-14בערך ,שבאתי לבקר שם לפעמים ולעשות שמייח...עד שנעלמתי ומצאת אותי כאן... ואגב,לא נעלמתי סתם...זו הייתה תקופת"התחזקות" שהתנזרתי לגמרי מהנט... עד שנושא השידוכיים עניין אותי והקבוצה כאן התאימה לי(; ומאז הכל היסטוריה  ואם כבר מדברים על כתיבה? עשיתי הימור ממש מסוכן בבגרות בספרות... הייתה משימה לכתוב כתבה עם כל כללי התחביר וכל מיני חוקים... או לכתוב סיפור. בד"כ כולן בוחרות בכתבה,עפ"י הכללים שהמורה לימדה... מכיוון שיצא שם שרוב מי שכותבת סיפור, זה הימור מסוכן ורובן מקבלות נכשל! כך שאף אחת לא העיזה לבחור בכך... אך לי לא היה חשק לכתוב כתבה עם חוקים וכללים... החלטתי להמר וכתבתי להם סיפור על מכתב אישי של נכדה לסבתה שגרה בארץ רחוקה, ועל מעשה אצילי שעשתה עבורה...כמובן שכתבתי זאת בצורה טובה ב"ה ובנוסף לזה נגעתי כנראה בליבם של הבוחנים(שכנראה גם מבוגרים(;) ו...קיבלתי 100/95!!!ציון ממש גבוה ב"ה.כך ששווה להמר לפעמים..  
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 03:13:34 |
|
חייכנית, זכורני שאני הבאתי אותך לכאן, בתפוז התחיל לשעמם, אז שלחתי לך מסר שתעברי לכאן ושמעניין כאן וגם אני כאן, ומאז הכל הסטוריה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 12:20 |
|
| |
|
|
|
|
|