|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:07 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ווואו נכון  יפה לך...זוכר טוב  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 11:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 01:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
היה לי קטע שקרה מזמן, השדכנית קבעה לי פגישה במלון נחשב בירושלים, מלון המלך שלמה המיתולוגי, אני מגיע נרגש ומצוחצח למקום, מחכה לי, וגם שם לב על זוג חרדי חמוד ממול שהכל מתקדם שמה כשורה והנה הם סוגרים כבר שידוך מסתבר, ואני מחכה ומחכה, עובר זמן, והבחורה איננה, ככה חיכיתי קרוב לשעה, כי אמרתי הנה הנה העלמה באה, אני מתקשר לשדכנית והיא לא עונה, חיכיתי עוד רבע שעה האכזבה היתה גדולה, השדכנית אמרה שכנראה הבחורה לא נראה לה, הלכתי הביתה די עצוב, מצד שני נצלתי מבחורה לא הכי שקולה, כל זה עדיף מהסיפור שאספר בקטע הבא...
|
|
בס"ד אויש איזה מבאס! באמת לא נעים לחוות השפלה כזו  ועוד לראות זוג ליד שכמעט סוגרים...בטח יצאו לך העיניים  כתבת יפה מאד...גם אתה כישרוני לא קטן בכתיבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 01:10 |
|
| |
מה שקרה, שהשדכנית מתקשרת מחסוי, ומודיעה לי חגיגית שיש לה בשבילי הצעה מיוחדת, חוזרת בתשובה, בעבר היא היתה מלכת היופי, נו טוב, מה רע ? אחלה,
אני מגיע למקום וחשכו עיני, הבחורה נראית ממש לא טוב שלא לומר מכוערת, כי אם אומר מכוערת אז יתקיפו אותי כאן שזה לא יפה ככה להגיד על בת ישראל כשירה, אז לא אמרתי מכוערת, זהו,
ככה משכתי עם הבחורה במשך למעלה משעה כי לא נעים ככה לחתוך, מה שאני זוכר שהשדכנית לא התנצלה. ואני התרשמתי שזו היתה שדכנית לא הכי עגבניה טובה בארגז.. והיא עוד התקשרה מחסוי, ככה שאינני יודע מי זאת, השדכנית עוד היתה לה ביקורת עלי שהיא שמעה שיצאתי עם מישהי עם פיאה ארוכה רחמנא ליצלן, וכי אני לוקח אישה רק כי היא יפה ?! אולי זה היה הנקמה המתוקה שלה במי שהיא לא מכירה..
הקטע הוא שהמציאות היא יותר מופרעת מבסיפורים..
זה מה שנקרא מפח נפש
|
|
בס"ד חחחח איזה סיפור הזוי...ויפה שכיבדת אותה למרות הכל...זה מראה שאתה בחור מחונך  מזכיר לי שפעם שדכנית ניפחה בחור כהוגן ועוד ציינה "יש לו עיניים כחולות, בחור חכם,די ג'י"... בסוף הסתבר שהוא דחלילון...חיפשתי עיניים כחולות-לא מצאתי  ,די ג'י?מנגן לעיתים רחוקות בבית הכנסת בחינם... חכם?גם לא ממש... בחור חמוד אך ממש לא כמו שהיא תיארה... וזלא שאני מעריכה יותר מישהו עם עיניים כחולות... אבל כשמגיעים מראש עם דמות דמיונית שפיתחנו ורואים אחרת?זה מוזר... וגם מה העניין לשקר?  וכי זה מה שחשוב בבן אדם?גיוועלדינג!  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 01:13:55
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 03:02 |
|
| |
לפעמים תיאור לא משקף את המציאות... אבא שלי סיפר שהיה לו בחור בישיבה-גבוה, בלונדיני, עיניים ירוקות, אבל מה? רחוק מלהיות יפה כרחוק מזרח ממערב... ככה שתבינו שתיאורים של שדכניות לא בהכרח משקפים את המראה של הבחור/הבחורה שאיתה אתם הולכים להיפגש...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 11:06 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | לפעמים תיאור לא משקף את המציאות... אבא שלי סיפר שהיה לו בחור בישיבה-גבוה, בלונדיני, עיניים ירוקות, אבל מה? רחוק מלהיות יפה כרחוק מזרח ממערב... ככה שתבינו שתיאורים של שדכניות לא בהכרח משקפים את המראה של הבחור/הבחורה שאיתה אתם הולכים להיפגש...
|
|
זה נכון. יצא לי להיפגש עם בחורה בלונדינית עם עיניים כחולות וזה ירד אחרי פגישה אחת:( אישית אני תמיד מבקש תמונה וזה מביא לי רעיון לאשכול חדש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 04:18 |
|
| |
זה נכון. יצא לי להיפגש עם בחורה בלונדינית עם עיניים כחולות וזה ירד אחרי פגישה אחת:( אישית אני תמיד מבקש תמונה וזה מביא לי רעיון לאשכול חדש נשלח מהאנדרואיד שלי [/quote] חחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2020 23:52 |
|
| |
היה לי קטע שקרה מזמן, השדכנית קבעה לי פגישה במלון נחשב בירושלים, מלון המלך שלמה המיתולוגי, אני מגיע נרגש ומצוחצח למקום, מחכה לי, וגם שם לב על זוג חרדי חמוד ממול שהכל מתקדם שמה כשורה והנה הם סוגרים כבר שידוך מסתבר, ואני מחכה ומחכה, עובר זמן, והבחורה איננה, ככה חיכיתי קרוב לשעה, כי אמרתי הנה הנה העלמה באה, אני מתקשר לשדכנית והיא לא עונה, חיכיתי עוד רבע שעה האכזבה היתה גדולה, השדכנית אמרה שכנראה הבחורה לא נראה לה, הלכתי הביתה די עצוב, מצד שני נצלתי מבחורה לא הכי שקולה, כל זה עדיף מהסיפור שאספר בקטע הבא...
|
|
בס"ד אויש איזה מבאס! באמת לא נעים לחוות השפלה כזו  ועוד לראות זוג ליד שכמעט סוגרים...בטח יצאו לך העיניים  כתבת יפה מאד...גם אתה כישרוני לא קטן בכתיבה  |
|
תודה רבה, השקעתי בסיפורים וחיכיתי להתייחסות. ברוכה תהיי. זה לא היה השפלה, רק קצת.. מטבעי אני לא מקנא, טוב לי, טוב להם, הכל טוב. הוי נסיונות רבים עברתי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2020 23:54 |
|
| |
מה שקרה, שהשדכנית מתקשרת מחסוי, ומודיעה לי חגיגית שיש לה בשבילי הצעה מיוחדת, חוזרת בתשובה, בעבר היא היתה מלכת היופי, נו טוב, מה רע ? אחלה,
אני מגיע למקום וחשכו עיני, הבחורה נראית ממש לא טוב שלא לומר מכוערת, כי אם אומר מכוערת אז יתקיפו אותי כאן שזה לא יפה ככה להגיד על בת ישראל כשירה, אז לא אמרתי מכוערת, זהו,
ככה משכתי עם הבחורה במשך למעלה משעה כי לא נעים ככה לחתוך, מה שאני זוכר שהשדכנית לא התנצלה. ואני התרשמתי שזו היתה שדכנית לא הכי עגבניה טובה בארגז.. והיא עוד התקשרה מחסוי, ככה שאינני יודע מי זאת, השדכנית עוד היתה לה ביקורת עלי שהיא שמעה שיצאתי עם מישהי עם פיאה ארוכה רחמנא ליצלן, וכי אני לוקח אישה רק כי היא יפה ?! אולי זה היה הנקמה המתוקה שלה במי שהיא לא מכירה..
הקטע הוא שהמציאות היא יותר מופרעת מבסיפורים..
זה מה שנקרא מפח נפש
|
|
בס"ד חחחח איזה סיפור הזוי...ויפה שכיבדת אותה למרות הכל...זה מראה שאתה בחור מחונך  מזכיר לי שפעם שדכנית ניפחה בחור כהוגן ועוד ציינה "יש לו עיניים כחולות, בחור חכם,די ג'י"... בסוף הסתבר שהוא דחלילון...חיפשתי עיניים כחולות-לא מצאתי  ,די ג'י?מנגן לעיתים רחוקות בבית הכנסת בחינם... חכם?גם לא ממש... בחור חמוד אך ממש לא כמו שהיא תיארה... וזלא שאני מעריכה יותר מישהו עם עיניים כחולות... אבל כשמגיעים מראש עם דמות דמיונית שפיתחנו ורואים אחרת?זה מוזר... וגם מה העניין לשקר?  וכי זה מה שחשוב בבן אדם?גיוועלדינג!  
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 01:13:55 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 00:41 |
|
| |
|
|
בס"ד אויש איזה מבאס! באמת לא נעים לחוות השפלה כזו  ועוד לראות זוג ליד שכמעט סוגרים...בטח יצאו לך העיניים  כתבת יפה מאד...גם אתה כישרוני לא קטן בכתיבה  |
|
תודה רבה, השקעתי בסיפורים וחיכיתי להתייחסות. ברוכה תהיי.
זה לא היה השפלה, רק קצת..
מטבעי אני לא מקנא, טוב לי, טוב להם, הכל טוב.
הוי נסיונות רבים עברתי..
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:48 |
|
| |
|
|
|
תודה רבה, השקעתי בסיפורים וחיכיתי להתייחסות. ברוכה תהיי.
זה לא היה השפלה, רק קצת..
מטבעי אני לא מקנא, טוב לי, טוב להם, הכל טוב.
הוי נסיונות רבים עברתי..
|
|
בס"ד אתה באמת גיבור גדול!כל הכבוד  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 00:16 |
|
| |
פדיחה נוראית שקרתה לי. דיברתי עם הבחורה על שולחן שבת והיא אמרה שאבא שלך אומר חידושי תורה מרתקים על פרשת השבוע אז התעניינתי מה הוא דיבר בפעם האחרונה והיא ניסתה להיזכר ושאלה אותי מה פרשת השבוע. אני לא זכרתי להפנים שלי פשוט הלבינו בשניה חחח למזלי היא לא שאלה שוב אלא כזה מילמלה שהיא צריכה עזרה להיזכר
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי סתםבחור ב- 22/06/2020 00:16:11
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 01:10 |
|
| |
בס"ד חחחחח באמת לא נעים  היית אומר לה "נזכרתי...הפרשה החדשה של ביבי,תיק חקירה חדש"  היא הייתה בכלל מתפעלת חחח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 01:11:45
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 03:01 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | פדיחה נוראית שקרתה לי. דיברתי עם הבחורה על שולחן שבת והיא אמרה שאבא שלך אומר חידושי תורה מרתקים על פרשת השבוע אז התעניינתי מה הוא דיבר בפעם האחרונה והיא ניסתה להיזכר ושאלה אותי מה פרשת השבוע. אני לא זכרתי להפנים שלי פשוט הלבינו בשניה חחח למזלי היא לא שאלה שוב אלא כזה מילמלה שהיא צריכה עזרה להיזכר
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי סתםבחור ב- 22/06/2020 00:16:11 |
|
ואוו.. אז אתה אומר לא לשאול כזו שאלה?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 20:15 |
|
| |
כשהשדכנית מבקשת שאדבר עם הבחורה בטלפון זה כבר לא מוצא חן בעיני.. יש לי עבר לא הכי מלבב בעניין. הנה הסכמתי לדבר איתה בטלפון. זה היה לפני די הרבה שנים. הבחורה שואלת אותי ; מה אתה מחפש ?... אני אומר לה ; יראת שמים, מציאת חן, טובת לב, רכה... הבחורה עונה לי בכנות ; אנחנו לא מתאימים, לך תחפש את הרכה שלך... :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|