בית פורומים בחדרי חרדים

חרדית בת 16 במטה המתנדבים של ביבי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2019 23:03 לינק ישיר 
חרדית בת 16 במטה המתנדבים של ביבי?

https://twitter.com/sharp_questions/status/1211391298097307649?s=20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2019 23:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2019 23:07 לינק ישיר 

שומרת נגיעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2019 23:23 לינק ישיר 

לה''ו. או שהיא בת של... או חוצניקית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2019 23:39 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

שומרת נגיעה

מוזרה ההושטת יד שלו הוא דווקא מבין טוב בדברים כאלו מה לא לעשות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 29/12/2019 23:38:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 08:56 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

חריף_ומקשה כתב:

שומרת נגיעה

היא לא בדיוק נראית חרדית.. לכן הוא לא זיהה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 09:27 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

אניכברחוזר כתב:

חריף_ומקשה כתב:

שומרת נגיעה

היא לא בדיוק נראית חרדית.. לכן הוא לא זיהה.

מה לא נראה בה חרדית החולצה הסגורה או השרוולים הארוכים או שבגלל שהיא בת 16 אין לה פאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 10:30 לינק ישיר 

הוא רוצה להוכיח שהיא חרדית

אשאל את אמא של הילדה אם לספר לכם מי היא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 11:01 לינק ישיר 

בקישור ששמתי היא בעצמה אומרת את גילה, שמה, ומקום מגוריה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 11:03 לינק ישיר 

לה''ו. זיפציפי. כשהגעתי לעיל את הכתוב לעיל, צדקתי?
לה''ו. או שהיא בת של... או חוצניקית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 11:06 לינק ישיר 

לה''ו. בקישור ששמת, כתוב נועה בת 16 מאשקלון.
הרבה נועה, איכא בשוקא. מה שם משפחתה?
תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 14:14 לינק ישיר 

אין לי עוד פרטים. ביבי שאל אותה לשמה לגילה ולמקום מגוריה והיא ענתה. ואז ביבי הכריז שהיא עבדה במטה המתנדבים שלו. כנראה זיהה אותה משם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 15:41 לינק ישיר 

נועה אימבר - קליחמן, בת 16, בת להורים שעלו מברית המועצות.
ילדה מחוננת התחילה לימודים באוניברסיטה הפתוחה בגיל 14. בגיל צעיר עשתה מהפך וחזרה בתשובה. 
נבחרה לפני כ8 חודשים ליו"ר נוער הליכוד. חברה בתנועת 'הליברלים בליכוד'. עובדת במטה ראש הממשלה.

"שולי רנד החזיר אותי בתשובה"
בראיון שהעניקה לפני כשבוע לערוץ הידברות. סיפרה: נתקלתי בשיר של שולי רנד והתחלתי לחקור אודותיו. שולי רנד החזיר אותי בתשובה. מצאתי את עצמי קוראת ליקוטי עצות של רבי נחמן ואומרת זה אלוקים.
בזכות שיחה עם פעיל 'יהדות התורה' על מצע המפלגה הוא הכיר לה את אשתו ובזכותם נכנסת ללמוד במדרשת 'ראו באורי' וקוראת לבנות חילוניות שרוצות למצוא את עצמן במקום הליטאי אז מוזמנות לפנות אליה.
מדברת על כך שבעולם החילוני הכול חיצוניות שטחי בלי תוכן ואין קדושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 16:18 לינק ישיר 

חברה בנוער ה'ליברלים בליכוד'.

ממש חרדית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 16:42 לינק ישיר 

על הרצף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 16:52 לינק ישיר 

גלאגוזים כתב:
חברה בנוער ה'ליברלים בליכוד'.

ממש חרדית...

אולי חינכו אותך שחרדי וליברלי לא הולך ביחד.
אבל אין סיבה אמתית לכך. ההתנגדות לליברליות נובעת ברובה מפוליטיקה צרה ומגזרית.

מויקיפדיה
הליברלים בליכוד היא קבוצה פנים-מפלגתית הפועלת במסגרת תנועת הליכוד, בכנסת, בממשלה ובקרב הציבור לקידום מדיניות ליברלית, תוך דגש על התחום הכלכלי, וזאת בהתאם להגות הליברלית ותורתו של זאב ז'בוטינסקי, אבי תנועת הליכוד. הקבוצה מבקשת לקדם את ערכי חופש הפרט והשוק החופשי.

היסטוריה
הקבוצה הוקמה בשנת 2013 במטרה "לעצור את הסחף של חבירה לוועדים ההסתדרותיים והתרפסות לאליטות המפא"יניקיות הישנות".[1]

יושב ראש הליברלים בליכוד ומייסד הקבוצה הוא אמיר וייטמן, שנמנה גם בין מייסדי התנועה הליברלית החדשה. וייטמן התמודד בבחירות המקדימות בליכוד לפני הבחירות לכנסת ה-20, זכה ב-3,797 קולות והוצב במקום ה-39 ברשימת הליכוד,[1][2] אך לא נבחר לכנסת.

הקבוצה מעודדת התפקדות לתנועת הליכוד והצטרפות לקבוצה. לדבריה, עד תחילת 2017 פקדה הקבוצה לפחות כ-2,500 חברים חדשים למפלגה וצירפה אליה אלפי מתפקדים ותיקים ובהם חברי מרכז הליכוד.[1] בבחירות המקדימות לרשימת הליכוד, הקבוצה הביעה בין השאר תמיכה בחברי הכנסת שרן השכל ואמיר אוחנה שנבחרו תחילה במקומות לא ריאליים, אך לבסוף נכנסו לכנסת.[1]

פעילות
הקבוצה אינה עוסקת בנושאים מדיניים אך מאמינה בערכי תנועת הליכוד: ציונות, ריבונות, ופיתוח הארץ, על פי חוקת הליכוד וחזונו של זאב ז'בוטינסקי.[3]

הקבוצה מונה כמה מהלכי חקיקה ומדיניות שהיא מייחסת את קידומם לפעילותה, שבוצעו במהלך כהונתה של הכנסת ה-20.[4] למשל פעלו לביטול חוק מס דירה שלישית.[5]

בנוסף הקבוצה פועלת לפתיחת המשק לתחרות, הפחתת הרגולציה ורפורמה ברישוי עסקים, צמצום כוחו של מכון התקנים, קידום רפורמה בהליכי התכנון והבנייה, שחרור קרקעות לציבור, פישוט הליכי התכנון, הפחתת מיסוי על קרקעות ובנייה, רפורמה בקצבאות ובתשלומי ההעברה והביטוח הלאומי, פתיחת המשק לשווקים עולמיים, הפחתת מכסים והפיכת ישראל לאזור סחר חופשי, הפרטת חברות ממשלתיות, רפורמה בשוק העבודה, רפורמה בעבודה המאורגנת, ביטול מעמדה החוקי של ההסתדרות, הגבלת זכות השביתה בשירותים חיוניים, הקמת מוסד "בוררות חובה בשירותים חיוניים", הגברת כוחו של היחיד במשא ומתן מול המעסיק, הגברת הניידות והגמישות התעסוקתית במגזר הציבורי, הפחתת נטל המס ושמירת מדיניות תקציבית מרוסנת, הפניית משאבים לצמצום החוב הממשלתי, הרחבת הבחירה בחינוך באמצעות שיטת השוברים, רפורמה מעמיקה בשוק התקשורת, הפרטת שירותי הדת, אי הפללה של צרכני סמים והפניית משאבים למלחמה בפשיעה אלימה, תשלום שכר הוגן לחיילי החובה, קיצור שירות החובה, התקדמות לעבר צבא מקצועי והגנה על זכויות האדם הטבעיות.

בפריימריז 2019 הליברלים בליכוד ניהלו קמפיין עבור אלעד מלכא, חבר מועצת העיר ירושלים, שלא הצליח. בנוסף הפיצו הליברלים בליכוד רשימת מומלצים שכללה את: יולי אדלשטיין, אמיר אוחנה, אופיר אקוניס, שרן השכל, ישראל כ"ץ, גדעון סער, יואב קיש, מירי רגב, איוב קרא ויובל שטייניץ.[6]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חרדית בת 16 במטה המתנדבים של ביבי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext