בית פורומים בחדרי חרדים

חילונים משלמים 4,371 שקל מסים בחודש, חרדים משלמים 1,517 שקל (themarker)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/1/2020 17:17 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:

הנתונים קיימים ושקופים לכול.
אדרבה, במקום ליילל ולהתאונן תיכנס למחולל הדוחות של הלמ"ס ותביא לנו את הנתונים.

הנה ההגדרה המתאימה לך, נפלה לך מהשרוול
מילל ומתאונן

מה רע לך? מה אוכל אותך?
החרדים דוקרים לך בעינים?
מה דוחף אותך לפתוח כל יומיים אשכול נוטף שנאה כלפי חרדים?
ומה אתה בכלל מחפש בפורום חרדי, אם החרדים כאלה זבלים?

שלום לך. באמת תהיתי לאן נעלמת? (לא באמת)
אז עכשיו אני אמור להגיב לך ולתקוף בחזרה? כדי שיהיה לך מעניין בחיים?
לא בא לי. 
רק במאמר המוסגר: צורם לי שמגדירים שזה "פורום חרדי".
זה אולי פורום שמתיימר להיות עבור הציבור החרדי, אבל חרדי קלאסי שמציית לרבנים ללא עוררין, אין לו מה לחפש כאן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 17:23 לינק ישיר 

פיינרך כתב:
מהטבלה, אגב, הסקתי שלרוב הרוסים אין זיקה ליהדות...

איך הסקת את זה? 
אפשר להסיק שרוסים לא אוהבים להגדיר את עצמם רוסים אלא יהודים, ישראלים, אשכנזים, צבר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 20:59 לינק ישיר 
momeir

איני_מכיר כתב:
מהות הדמקורטיה כולל בתוכו את חופש העיסוק 
לא ניתן לחייב אדם לעבוד אם הוא אינו רוצה בכך 

כל מה שכתבת נכון ב 100% כל עוד לא גובים מיסים מאלה שעובדים ומעבירים לאלה שלא עובדים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2020 11:48 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

הנתונים קיימים ושקופים לכול.
אדרבה, במקום ליילל ולהתאונן תיכנס למחולל הדוחות של הלמ"ס ותביא לנו את הנתונים.

הנה ההגדרה המתאימה לך, נפלה לך מהשרוול
מילל ומתאונן

מה רע לך? מה אוכל אותך?
החרדים דוקרים לך בעינים?
מה דוחף אותך לפתוח כל יומיים אשכול נוטף שנאה כלפי חרדים?
ומה אתה בכלל מחפש בפורום חרדי, אם החרדים כאלה זבלים?

העובדה שהחילונים משלמים הרבה יותר מיסים מהחרדים, הופכת את החרדים לזבלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2020 15:46 לינק ישיר 

momeir כתב:
מהות הדמקורטיה כולל בתוכו את חופש העיסוק 
לא ניתן לחייב אדם לעבוד אם הוא אינו רוצה בכך 
כל מה שכתבת נכון ב 100% כל עוד לא גובים מיסים מאלה שעובדים ומעבירים לאלה שלא עובדים. 

רק להזכירך, שחלק די גדול של חביריך החילונים, כ10% הם מובטלים מקבלים הבטחת הכנסה על חשבון אחרים
לפני כמה שנים הם מנו כ110.000 משפחות, היום לא ידוע לי כמה הם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2020 15:51 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

שלום לך. באמת תהיתי לאן נעלמת? (לא באמת)
אז עכשיו אני אמור להגיב לך ולתקוף בחזרה? כדי שיהיה לך מעניין בחיים?
לא בא לי. 
רק במאמר המוסגר: צורם לי שמגדירים שזה "פורום חרדי".
זה אולי פורום שמתיימר להיות עבור הציבור החרדי, אבל חרדי קלאסי שמציית לרבנים ללא עוררין, אין לו מה לחפש כאן. 

מסתבר שפספסת תגובה שלי שנכתבה באשכול..
והתשובה שלך פתטית ומתחמקת, הפורום הזה חרדי, אם זה צריך להיות כך או לא
ואתה מסתובב כאן כמו שנורר שבא לחתונה שלא הוזמן אליה
מה אתה מחפש כאן בעצם? מישהו מינה אותך לתקן את הציבור החרדי?
חרדים לא באים לך בטוב, כל יום דוקר לך משהו חרדי אחר, בוא נכתוב גט כריתות ולך לך לחיים ולשלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2020 03:43 לינק ישיר 
הסכום הגלובלי של הציבור החרדי הוא הרבה יותר מהחילוני.

ישנם נתונים שאותם לא מפרסמים, חבה"כ ישראל אייכלר בשעתו, הביא נתונים מדוייקים, שאולי זה נכון שהחרדי הממוצע משלם פחות מיסים, אבל מהציבור החרדי מגיע הרבה יותר מיסים ביחד לכל האוכלוסיה משום שהחרדים שכן עובדים, הם מכניסים למדינה סכומים גדולים מעבר לאחוז שלהם באוכלוסיה, תבדקו, לגבי רשתות המזון, כמה אחוזים בבעלות חרדית, וכן מפעלים, אצלנו הציבור החרדי, מרגישים ערבות הדדית, וכשאחד משלם הוא גם חושב על השני.
דבר נוסף, האם הציבור החרדי מקבל מה שהחילוני מקבל, החילוני מקבל בחזרה הרבה יותר אחוזי תקצוב מהמסים שהוא משלם, מאשר החרדים.

סוד אגלה לך, אני עובד, המיסים שלי הן סכומים לא מבוטלים, רף המסים שלי הוא 32 אחוז. האם אני משלם בשביל עצמי, אני לא מקבל חזרה אפילו חלק קטן ממה שאני משלם, אלא מה אני משלם בשביל החרדים שלומדים תורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2020 09:36 לינק ישיר 

אתה בטוח שאייכלר זה משהו שהולך עם נתונים מדוייקים או לא מדוייקים?
אם כן, כדאי שתנסה להסביר את כל מה שכתבת בצורה עניינית, בלי להכנס לדוגמא אישית של איש זה או אחר, אלא ביחס לכלל הציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2020 23:51 לינק ישיר 
assafsuf

ציקער כתב:
ישנם נתונים שאותם לא מפרסמים, חבה"כ ישראל אייכלר בשעתו, הביא נתונים מדוייקים, שאולי זה נכון שהחרדי הממוצע משלם פחות מיסים, אבל מהציבור החרדי מגיע הרבה יותר מיסים ביחד לכל האוכלוסיה משום שהחרדים שכן עובדים, הם מכניסים למדינה סכומים גדולים מעבר לאחוז שלהם באוכלוסיה, תבדקו, לגבי רשתות המזון, כמה אחוזים בבעלות חרדית, וכן מפעלים, אצלנו הציבור החרדי, מרגישים ערבות הדדית, וכשאחד משלם הוא גם חושב על השני.
דבר נוסף, האם הציבור החרדי מקבל מה שהחילוני מקבל, החילוני מקבל בחזרה הרבה יותר אחוזי תקצוב מהמסים שהוא משלם, מאשר החרדים.

סוד אגלה לך, אני עובד, המיסים שלי הן סכומים לא מבוטלים, רף המסים שלי הוא 32 אחוז. האם אני משלם בשביל עצמי, אני לא מקבל חזרה אפילו חלק קטן ממה שאני משלם, אלא מה אני משלם בשביל החרדים שלומדים תורה.

יקירי, אתה חרדי ממוצע? זה אומר שיש לך 7-8 ילדים? אם כן, רק בכסף ישיר שניתן לך או מימן עבורך שרותים שונים (קצבאות ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, חופשת לידה, מענק לידה, חינוך, צהרונים, מעונות) קיבלת מהמדינה באופן ישיר לכיסך או בשירותים שצרכת שניים שלושה מיליון שקלים. וזה עוד בהערכה הכי שמרנית שיש. מספיק רק ילד אחד שח"ו נזקק לשירותי חינוך מיוחד או מענה רפואי או סוציאלי מיוחד' וכבר הסכום מזנק בעוד איזה מיליון שקל בעלויות שהמדינה ממנת בהם שירותים עבורו. האם אתה מרוויח כל כך הרבה (אחרי נקודות הזיכוי שניתנות להורים לילדים...) שעד היום שילמת למס הכנסה 3 מיליון שקלים??? 
אם כן, זה אומר שאתה עבדת במשך 30 שנה במשכורות של לפחות  50000-40000 ש"ח בחודש בשביל להגיע בכלל לאזורי המס הללו. כמה חרדים כאלו אתה מכיר???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 00:03 לינק ישיר 

assafsuf כתב:

יקירי, אתה חרדי ממוצע? זה אומר שיש לך 7-8 ילדים? אם כן, רק בכסף ישיר שניתן לך או מימן עבורך שרותים שונים (קצבאות ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, חופשת לידה, מענק לידה, חינוך, צהרונים, מעונות) קיבלת מהמדינה באופן ישיר לכיסך או בשירותים שצרכת שניים שלושה מיליון שקלים. וזה עוד בהערכה הכי שמרנית שיש. מספיק רק ילד אחד שח"ו נזקק לשירותי חינוך מיוחד או מענה רפואי או סוציאלי מיוחד' וכבר הסכום מזנק בעוד איזה מיליון שקל בעלויות שהמדינה ממנת בהם שירותים עבורו. האם אתה מרוויח כל כך הרבה (אחרי נקודות הזיכוי שניתנות להורים לילדים...) שעד היום שילמת למס הכנסה 3 מיליון שקלים??? 
אם כן, זה אומר שאתה עבדת במשך 30 שנה במשכורות של לפחות  50000-40000 ש"ח בחודש בשביל להגיע בכלל לאזורי המס הללו. כמה חרדים כאלו אתה מכיר???

קצבאות ביטוח לאומי חופשת לידה ומענק לידה, כולם באים מביטוח לאומי, וביטוח לאומי כידוע, מכיל כל כך הרבה כספים עודפים שלפני שנתיים לפי הזכור לי התווכחו לאן ילכו שתי מליארד שקלים עודפים של ביטוח לאומי
מי נותן אותם? אנחנו העובדים, אנחנו המשלמים ביטוח לאומי מאז גיל 18 ועד גיל 100
ולפני שתטען שאנחנו לא עובדים, הרי כתבת "חופשת לידה ומענק לידה" ואת אלו מקבלים כמובן העובדים, לא תוכל לתפוס את המקל משני קצותיו..
וכאן הבן שואל, למה התכוונת בדיוק שהמדינה נותנת לכל אחד מאיתנו שלשה מליון, אם ביטוח לאומי בעצם חולב אותנו ועוד נשאר עם כספים עודפים?
מעונות וצהרונים לא רלוונטי בכלל, כי אחוז המשפחות החרדיות המשתמש בצהרונים או במעונות רשמיות כל כך נמוך ואתה הרי מדבר על ה"חרדי הממוצע"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 00:16 לינק ישיר 
assafsuf

איש_חשוב כתב:

קצבאות ביטוח לאומי חופשת לידה ומענק לידה, כולם באים מביטוח לאומי, וביטוח לאומי כידוע, מכיל כל כך הרבה כספים עודפים שלפני שנתיים לפי הזכור לי התווכחו לאן ילכו שתי מליארד שקלים עודפים של ביטוח לאומי
מי נותן אותם? אנחנו העובדים, אנחנו המשלמים ביטוח לאומי מאז גיל 18 ועד גיל 100
ולפני שתטען שאנחנו לא עובדים, הרי כתבת "חופשת לידה ומענק לידה" ואת אלו מקבלים כמובן העובדים, לא תוכל לתפוס את המקל משני קצותיו..
וכאן הבן שואל, למה התכוונת בדיוק שהמדינה נותנת לכל אחד מאיתנו שלשה מליון, אם ביטוח לאומי בעצם חולב אותנו ועוד נשאר עם כספים עודפים?
מעונות וצהרונים לא רלוונטי בכלל, כי אחוז המשפחות החרדיות המשתמש בצהרונים או במעונות רשמיות כל כך נמוך ואתה הרי מדבר על ה"חרדי הממוצע"
נו, אמור נא יקירי, האם משפחה חרדית ממוצעת משלמת 3 מיליון שקלים למס הכנסה ולביטוח לאומי??? אם ניקח בחשבון את נקודות הזיכוי שמקבלים על כל ילד אז על מנת להגיע ל3 מיליון שקל (במס הכנסה וביטוח לאומי יחד...) צריכה כל משפחה חרדית לייצר הכנסות של לפחות 40000 שקל בחודש במשך 30 שנה . כמה משפחות חרדיות כאלו אתה מכיר???
ומי אמר שהחרדים לא עובדים???החרדים עובדים אך בעבודות לא יצרניות בדרך כלל, ובעיקר בעבודות במימון המדינה (חינוך...). 
ודרך אגבג, סופרייז! ביטחו לאומי לא בעודף בכלל. אדרבה, או אמור לקרוס כלכלית בתוך עשור או שניים, כשהמומחים רק מתווכחים ביניהם על התאריך המדוייק, אך לא על עצם העניין. אז בבקשה קצת לבדוק את הדברים לפני שכותבים, חבר!!!
זו פשוט חוצפה לומר שהביטוח הלאומי "חולב" את החרדים... היות והביטוח הלאומי משולם בעיקר כאחוז ממשכורת (אני לדוגמא ללא ילדים ומשלם בממוצע מעל 1000 ש"ח בחודש לביטוח לאומי ולמס הבריאות), החרדים שלא מרוויחים הרבה אך יש להם הרבה ילדים דווקא "חולבים" את ביטוח לאומי (אם להשתמש בטרמינולוגיה שלך...) האמן לי שה"עודפים" של הביטוח לאומי לא באים מ200 שקל שמשלם אברך חרדי עם שישה ילדים, ממש לא! הרי לא צריך הרבה היגיון בשביל להבין שאם הביטוח הלאומי משלם 7-8 פעמים חופשת לידה + קצבת ילדים קטנה+ קצבת זקנה+ תשלומים שונים על פציעות וכו' עבור כל ילד, זה יוצא הרבה יותר מכמה מאות שקלים לכל היותר שמשלמת משפחה חרדית ממוצעת לביטוח לאומי. וזה עוד לפני שדיברנו על כך שהביטוח הלאומי נותן קצבאות שונות בזקנה בפציעות וכדו'..  
קאפיש? 

תוקן על ידי assafsuf ב- 13/01/2020 00:27:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 00:24 לינק ישיר 

assafsuf כתב:

נו, אמור נא יקירי, האם משפחה חרדית ממוצעת משלמת 3 מיליון שקלים למס הכנסה ולביטוח לאומי??? אם ניקח בחשבון את נקודות הזיכוי שמקבלים על כל ילד אז על מנת להגיע ל3 מיליון שקל (במס הכנסה וביטוח לאומי יחד...) צריכה כל משפחה חרדית לייצר הכנסות של לפחות 40000 שקל בחודש במשך 30 שנה . כמה משפחות חרדיות כאלו אתה מכיר???
ומי אמר שהחרדים לא עובדים???החרדים עובדים אך בעבודות לא יצרניות בדרך כלל, ובעיקר בעבודות במימון המדינה (חינוך...).
קאפיש? 

תראה איזה לא הוגן אתה
כשמדובר בתשלומים שהמדינה נותנת, את לוקח את המשפחה כולה, מכפיל אותה ב8 ויש לנו עוגה חגיגית של כמה מליונים
כשמדובר במה המשפחה הזאת נותנת, אתה לוקח פתאום את אב המשפחה כאילו הוא ערירי..
בוא נשים כל אחד כאן בנפרד
טענת שהמדינה נותנת לכל אחד 250 אלף שקל? קאפיש, קיבלת קאפיש.
עכשיו כל אחד שקיבל 250 שלף שקל, מחזיר אחר כך למדינה 3 מליון שקל, לא יודע למה החלטת שזה צריך לקרות בתוך 30 שנה, אני בא לי לחלק את זה דווקא ל60 שנה, מגיל 18 ועד גיל 80, בהם כל אחד ואחד מאיתנו משלם למדינה כל חודש 2000 ש"ח מע"מ, שהרי מדובר במשפחות גדולות כפי שציינת בעצמך, תכפיל את זה ב60 שנה ולא ב30, קיבלת מליון וחצי, ועוד לא דיברנו על הדירה שכל אחד קונה ומשלם 50% מיסים, ועוד לא דיברנו על מס הכנסה שכל אחד משלם עשרות שנים.
עניתי לך את זה גם באשכול השכן, כי אתה כותב את אותם הדברים בשתי אשכולות במקביל

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 13/01/2020 00:25:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 00:52 לינק ישיר 
assafsuf

איש_חשוב כתב:

קאפיש? 

תראה איזה לא הוגן אתה
כשמדובר בתשלומים שהמדינה נותנת, את לוקח את המשפחה כולה, מכפיל אותה ב8 ויש לנו עוגה חגיגית של כמה מליונים
כשמדובר במה המשפחה הזאת נותנת, אתה לוקח פתאום את אב המשפחה כאילו הוא ערירי..
בוא נשים כל אחד כאן בנפרד
טענת שהמדינה נותנת לכל אחד 250 אלף שקל? קאפיש, קיבלת קאפיש.
עכשיו כל אחד שקיבל 250 שלף שקל, מחזיר אחר כך למדינה 3 מליון שקל, לא יודע למה החלטת שזה צריך לקרות בתוך 30 שנה, אני בא לי לחלק את זה דווקא ל60 שנה, מגיל 18 ועד גיל 80, בהם כל אחד ואחד מאיתנו משלם למדינה כל חודש 2000 ש"ח מע"מ, שהרי מדובר במשפחות גדולות כפי שציינת בעצמך, תכפיל את זה ב60 שנה ולא ב30, קיבלת מליון וחצי, ועוד לא דיברנו על הדירה שכל אחד קונה ומשלם 50% מיסים, ועוד לא דיברנו על מס הכנסה שכל אחד משלם עשרות שנים.
עניתי לך את זה גם באשכול השכן, כי אתה כותב את אותם הדברים בשתי אשכולות במקביל

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 13/01/2020 00:25:02

אני לא5 הוגן?? איזה כיף זה להתעלם מכך שכתבתי מראש שהמע"מ (מס לא ישיר) לכל הפחות מתקזז עם שירותים לא ישירים (צבא, משטרה, כבישים ועוד ועוד...) ??? וגם בזה, ברור שחילוני שמרוויח יותר מבזבז יותר ומשלם יותר מע"מ ובעצם החרדים תורמים הרבה פחות מחלקם באוכלוסיה לנטל... 
הקדמתי מראש שההשוואה היא מס ישיר ( מס הכנסה וביטוח לאומי) מול שירותים ישירים (קצבאות, חינוך, בריאות וכדו').
לגבי הגיל איזה חרדי ממוצע עובד מגיל 18 עד 80? אתמהה...  וממה נפשך אם אתה מחשב בממוצע חיים ועוד עם עבודה עד גיל 80 הרי שאתה צריך לפרגן להישאר בחיים לפחות עוד עשור אחרי שמסיימים לעבוד ,  גיל 90) אז הוסף נא לחישוב עוד כ25-30 שנה של תשלום קצבת זקנה לאיש ולאישה ( עוד בסביבות 2 מיליון שקל ככה בכיף)...הגעת ל5 מיליון שקל למשפחה אחרי נקודות הזיכוי במס ובכלל יצאת די גרוע מהחישוב הזה...
לגבי סוגיית המעונות והצהרונים, אתה זה שמחזיק את המקל משתי קצותיו... איך אתה יכול לטעון שהמשפחות החרדיות עובדות ומשלמות מיליוני שקלים ישירות למס הכנסה, אך במקביל לטעון שאינן עושות שימוש בצהרונים ומעונות יום??? הכיצד??? לדבריך, האמהות החרדיות נשארות בבית ולא שולחות את הילדים למעונות ולמשפחתונים, אך בכל זאת מצליחות לעבוד ולהרוויח עשרות אלפי שקלים בממוצע בחודש... אתה מגוחך!
חרדי ממוצע נכנס לשוק העבודה במשרות בהם מתחילים לשלם סכומים נורמליים למס הכנסה וביטוח לאומי במקרה הטוב בגיל 30 ויוצא ממנו בסביבות גיל 60..יודע מה, בוא לא נתווכח ונחשב לפי 40 שנה... האם משפחה חרדית ממוצעת מכניסה לביטוח לאומי ולמס הכנסה 1250000  ש"ח (מיליון ו250 אלף שקלים חדשים!!!) בעשור ממוצע???? זה אומר הכנסות של לפחות 30000 ש"ח בחודש מתחילת הקריירה שלהם... כמה חרדים כאלו אתם מכירים??? בא נהיה כנים...ושוב, כל זה בלי לחשב שירותים מיוחדים שמקבלים מביטוח לאומי במקרה הצורך (קצבאות נכות, נפגעי טרור, שיקום רפואי ונפשי, שירותים שונים וכדו'), אני מכניס כאן רק דברים שבטוח נקבל מביטוח לאומי!!!
ממש הביטוח הלאומי חולב את החרדים, משהו אתה...

תוקן על ידי assafsuf ב- 13/01/2020 00:53:36

תוקן על ידי assafsuf ב- 13/01/2020 01:01:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 05:53 לינק ישיר 

אתה משחק פה מלוכלך
מה זה "אני מקזז מיסים ישירים מול שירותים ישירים"
מה החרטא הזאת? אתה בעצם מודע ומודה שחרדי ממוצע תורם מליונים למדינה כשהוא משלם מליוני ש"ח מע"מ, אבל אתה מטאטא הכל ולא מדבר על זה כי אתה "משוה שירותים ישירים למיסים ישירים"..
תגנוז את המילים המצועצעות שלך, ותשים את זה על השולחן דוגרי, הרי כספו של החרדי נלקח ממנו באלפים מידי חודש ונכנס לעוגת התקציב, חלאס עם המשחקים שלך..

ושים לב, דיברתי איתך על חוסר הוגנות, כשאתה בהתחלה מדבר על משפחה בת 7-8 נפשות, ועל כך שהיא מקבלת 2 מליון שהרי 8 ילדים כפול 250 אלף שווה 2 מליון, ואחרי זה אתה פתאום עובר לדבר על ראש המשפחה - האבא, כשאתה מדבר על כמה הוא נותן בחזרה למדינה
חוסר ההוגנות כאן הוא, כי אתה צריך להשוות כל אחד כמה הוא בעצמו קיבל ועל כמה הוא בעצמו נותן, מה שאומר, שכל ילד שקיבל קצבת ילדים מהמדינה סך של 38 אלף ש"ח, מחזיר אותו בפי כמה. 

רוב החרדים שולחים ילדים למטפלות או גנים פרטיים ליד הבית ולא משתמשים במעונות יום או צהרונים, ילד אחד מתוך 10 הולך לצהרון, לא כל עבודה מסתיימת ב4 אחרי צהרים, ורוב האמהות החרדיות מעדיפות עבודה המאפשרת להן להיות בצהרים בבית, לבשל ולקבל את הילדים, וכמה משפחות מקבל האבא את הילדים בצהרים?

הפיסקה האחרונה שלך מטומטמת לגמרי, ערבבת בכוונה ככל הנראה ביטוח לאומי עם מס הכנסה
אני דיברתי על ביטוח לאומי נטו, כמה מקבל כל אדם מביטוח לאומי לעומת כמה הוא משלם?
178X12X18 שווה 38.448 זה בדיוק הסכום שהוא מקבל בקצבאות ילדים, כשהוא נהיה בן 18 הוא משלם בחזרה סכום שנע בין 130-400 ש"ח תלוי אם הוא עובד, נכפיל ממוצע של 250 ש"ח ל62 שנה יוצא שהוא שילם 186.000 ש"ח 

אגב, בדמיון שלך, כל חילוני מרויח 20000+ וכל חרדי מרויח 4000
להזכירך, למעלה מ110 אלף בתי אב חילונים מובטלים ומקבלים הבטחת הכנסה, מאות אלפים אחרים מוגדרים מתחת לקו העוני ואינם משלמים בכלל מיסים, והשכר הממוצע במשק הוא 11000 ש"ח, מס ההכנסה עליו הוא 2000 ש"ח
כדי לשלם 4500 ש"ח מס הכנסה צריך להרויח 16000+ אבל דא עקא שכדי להיכנס לרשימת העשירון העליון עליך להרויח 16.000 ש"ח.. ואתה מחרטט כאן על החילוני הממוצע שמשלם 4500 ש"ח..

ככה זה כשהשנאה מובילה את המוח שלך, מבלבלת לך את החשבון, שנאה מקלקלת את השורה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 10:26 לינק ישיר 

לכל אלו שטוענים את הטיעון המגוחך והמופרך שהחרדים בכלל נותנים למדינה יותר מאשר הם לוקחים.
תנסו רגע להתנתק מהפוזיציה. ותעשו ניסוי מחשבתי פשוט.

נניח שהייתי נותן לכם לנהל את מדינת בודהיסטן. והייתם נדרשים לנהל מדיניות הגירה למדינה.
מה הייתם מעדיפים? בודהיסטים אדוקים שמתנגדים לאקדמיה ומעדיפים לבצע פולחנים במנזרים במקום לעבוד?
או שהייתם מעדיפים אנשים חילונים שעובדים והולכים לאקדמיה וכו'?
מי לדעתכם יותר יתרום לשגשוגה של המדינה?

הצידוק לאורח החיים החרדי אינו בגלל שהחרדים מאמינים בטיעון המגוחך שהם בכלל נותנים למדינה יותר מאשר הם לוקחים. אלא אך ורק בגלל האמונה שהוראת גדולי הדור זה רצון השם בעולם וזה ממש לא רלוונטי שזה על חשבון החילונים ועתיד המדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חילונים משלמים 4,371 שקל מסים בחודש, חרדים משלמים 1,517 שקל (themarker)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.