| נשלח ב-11/1/2020 20:42 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  | | עיבל כתב: |  | ואכן לדאבוננו הרב יש גם יהודים התומכים בגזען האנטישמי דונלד טראמפ. |
|
אינני מלא הערכה לאישיות של טראמפ בלשון המעטה, אבל הגזענות שלו כלפי יהודים היא כמו הגזענות שלו כלפי נשים, או של אשכנזים לעדות אחרות או אם תרצה ההתנשאות של יהודים על גויים, היא איננה נובעת משנאה ותיעוב, בכולנו מסתתר גזען קטן, ההבדל הוא שהוא לא מנסה להסתיר אותו עקב גסותו בערותו ומזגו הלא מנומס ולא מוסרי, הא ותו לא, לא ציפיתי מגוי בסגנון שלו למשהו אחר, ומכיון שזה המצב, אני מעדיף מישהו כמוהו שפולט מה שהוא חושב וככה אני יודע שמעבר למה שהוא אומר אין משהו יותר עמוק, ויעידו על כך כל הפעולות שעשה למען ישראל ויהודים, מאשר נשיא כמו אובמה שמתיימר להיות ליברל כלפי חוץ אבל בפנים נוטר איבה רבה ומגנה ופועל נגדנו ולמען אירן ושאר מוקדי רשע בעולם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה יודע מה בלבו של אדם? מי אמר לך שהוא נוטר איבה? הוא התנגד למדינות נתניהו אבל תמך והעניק יותר מכל נשיא לפניו לישראל. |
|
אם מעשים לא מגלים מה שליבו של אדם, אז דיבורים כן מגלים? אני בטוח שאובמה, כמו כל שמאלני טוב, לא פעל ח"ו מתוך רוע, אדרבה, הוא דאג למוסר הישראלי המתדרדר עקב "א-קיבוש" בשטחים, זה שהוא מנע גינוי באום נגדנו בשלהי כהונתו זה כי הוא חשב שהאו"ם גם הוא פועל כמותו למען העלת רף המוסר העולמי, ושההתנחלויות הם ה-בעיה של העולם, ורצח האזרחים בסוריה או רשת הטרור של איראן דוקא ראויים לסלחנות כי הרי הכל מתגמד מול פשעי המלחמה שישראל מבצעת בהתנחלויות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|