| נשלח ב-13/1/2020 11:43 |
|
| |
הרב רפי פרץ = אביגדור ליברמן
ממה שאני רואה, כששלטון הימין בסכנה,
ומצב ההתחלויות בסכנה גדולה יותר,
והעובדה שהשמאל התאחד, ולא לוקח שום סיכונים.
אנחנו נשארים עם הרב רפי פרץ שכפוליטיקאי לא עשה שום דבר,
רק גורם נזק, בהתעקשותו להיות ראשון,
כשברור לו היטיב שהוא גורם נזק עצום לציבור הימני,
אבל האינטרסים האישיים שלו חשובים יותר מהכול,
בדיוק כמו ליברמן,
שיודע שהוא עושה נזק עצום לימין,
אבל האינטרסים האישיים שלו גדולים וחשובים יותר מהכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 11:49 |
|
| |
למר רעיונוביץ':
מציע להפסיק עם הדמגוגיות,
הרי כל בר דעת מבין שהליכה ב-2 ראשים היא היחידה שתציל את הימין, היות ורק ככה בנט ושקד יוכלו למשוך חזרה לימין מצביעים שהלכו לליברמן וכחול לבן, ואם ישכילו ויתחברו גם לגלעד אלפר לדוגמה-יוכלו למשוך גם זהותניקים...
(מזכיר שבמועד א', הימין+קולות הימין החדש+קולות זהות-הגיעו ל-67 מנדטים -בלי ליברמן...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 13:37 |
|
| |
לא משנה באיזו קונסטלציה הימין מעבר לליכוד ירוץ, תהיה קבוצת אנשים שתצהיר שניא לא תצביע ל "מוישה". ביחד, בנפרד, חצי זה חצי זה ועוד. בסוף בסוף, מדובר על 7-8 מנדטים שעושים רעש כאילו הם 30. אפילו ביהדות התורה לא רבים ככה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 13:44 |
|
| |
מצדרביעי
| טיןטין1 כתב: |  | לא משנה באיזו קונסטלציה הימין מעבר לליכוד ירוץ, תהיה קבוצת אנשים שתצהיר שניא לא תצביע ל "מוישה". ביחד, בנפרד, חצי זה חצי זה ועוד. בסוף בסוף, מדובר על 7-8 מנדטים שעושים רעש כאילו הם 30. אפילו ביהדות התורה לא רבים ככה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מזכיר שוב מה שהיה במועד א': איחוד הימין+הימין החדש+זהות הגיעו יחד לכמעט 12 מנדטים...
כך, שבמיצוי מלא-זה לא יהיה רק 7-8...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 14:04 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| טיןטין1 כתב: |  | לא משנה באיזו קונסטלציה הימין מעבר לליכוד ירוץ, תהיה קבוצת אנשים שתצהיר שניא לא תצביע ל "מוישה". ביחד, בנפרד, חצי זה חצי זה ועוד. בסוף בסוף, מדובר על 7-8 מנדטים שעושים רעש כאילו הם 30. אפילו ביהדות התורה לא רבים ככה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מזכיר שוב מה שהיה במועד א': איחוד הימין+הימין החדש+זהות הגיעו יחד לכמעט 12 מנדטים...
כך, שבמיצוי מלא-זה לא יהיה רק 7-8... |
|
זה בדיוק מה שאני מסביר. לעולם לא יהיה מיצוי מלא, שהרי בבחירות הראשונות עדיין היה חסר לבנט קולות כדי לעבור. כל שתמיד תהיה קבוצה לא מרוצה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 16:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 19:41 |
|
| |
מצדרביעי
| טיןטין1 כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
כך, שבמיצוי מלא-זה לא יהיה רק 7-8... |
|
זה בדיוק מה שאני מסביר. לעולם לא יהיה מיצוי מלא, שהרי בבחירות הראשונות עדיין היה חסר לבנט קולות כדי לעבור. כל שתמיד תהיה קבוצה לא מרוצה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם במועד א' או ב'- בנט היה הולך עם פייגלין, אתה מסכים אתי שזה היה "מכפיל כוח"? גם עכשיו, אם ילך עם פורשי זהות-זה יהיה מכפיל כוח
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 19:46 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | (מזכיר שבמועד א', הימין+קולות הימין החדש+קולות זהות-הגיעו ל-67 מנדטים -בלי ליברמן...) |
|
רחוק מלהיות מדויק.
שבעת המנדטים של הימין החדש וזהות, הלכו חצי לימין. כך שאם הם היו מאוחדים, למשל, ומקבלים יחד 7 מנדטים, זה היה יורד חצי בערך מהימין. כלומר שהימין ללא ליברמן היה מקבל 63-4 מנדטים (סביר יותר שזה היה 63, אבל אין לי כוח להיכנס כאן לכל החישובים).
במועד ב' הימין כולל עוצמה, קיבלו הרבה פחות מ-60.
היה כדאי מאוד שחלק מזהות, אולי ליבי מולד, יחברו לבנט. זה יכול להוסיף מנדט לימין.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 19:55 |
|
| |
מצדרביעי
| פדהאל כתב: |  | (מזכיר שבמועד א', הימין+קולות הימין החדש+קולות זהות-הגיעו ל-67 מנדטים -בלי ליברמן...)
רחוק מלהיות מדויק.
שבעת המנדטים של הימין החדש וזהות, הלכו חצי לימין. כך שאם הם היו מאוחדים, למשל, ומקבלים יחד 7 מנדטים, זה היה יורד חצי בערך מהימין. כלומר שהימין ללא ליברמן היה מקבל 63-4 מנדטים (סביר יותר שזה היה 63, אבל אין לי כוח להיכנס כאן לכל החישובים).
במועד ב' הימין כולל עוצמה, קיבלו הרבה פחות מ-60.
היה כדאי מאוד שחלק מזהות, אולי ליבי מולד, יחברו לבנט. זה יכול להוסיף מנדט לימין. |
|
אני לגמרי בעד, אבל: א. צריך לפחות את גלעד אלפר-וליבי מולד לא מספיקה...
ב. נראה שבנט לא מעוניין להתחבר אתם, אבל לנסות באופן פתטי לפנות לזהותניקים הוא משום מה לא מתקשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 23:03 |
|
| |
אני בעד ריצה בשתי ראשים אם זה יצליח הימין ישאר בשילטון ואם לא אז בכל מקרה לא יהיה שינוי מהמצב הקיים או בשפה צבאית זה צל"ש או טר"ש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 02:23 |
|
| |
סקר שהוא שקר
| אל_קפונה כתב: |  |
אני בעד ריצה בשתי ראשים אם זה יצליח הימין ישאר בשילטון ואם לא אז בכל מקרה לא יהיה שינוי מהמצב הקיים או בשפה צבאית זה צל"ש או טר"ש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני בספק באם שהימין החדש יעברו אחוז החסימה !! היות ובסוף ביבי עם הקמפיין של גוועלד ישתה להם מנדטים !!וכל המסורתיים יצביעו ליכוד !! יש הרבה דתיים לאומיים שכועסים על בנט שהוא לא מוכן לאחדות ולכן לא יצביעו לו !! כמעו כל הסקרים לא אמינים !!כי אנשים לא מצביעים בצורה זהה בקלפי של המדגם ובקלפי האמיתית !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 13:09 |
|
| |
כְּכֶלֶב שָׁב עַל קֵאוֹ כְּסִיל שׁוֹנֶה בְאִוַּלְתּוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 13:48 |
|
| |
חבורת מטורפים,
היישובים שלהם בסכנה קיומית,
משום שגנץ לא יכול לעמוד בלחץ בינלאומי,
הרי הוא בובה של השמאל.
והם המתנחלים רבים ביניהם מריבות מטופשות,
מי יהיה ראשון ושני והלאה.
מזכיר לי סרטון מפורסם שבו רואים שני צבאים רבים ביניהם,
ואז מגיע נמר, מנצל את חוסר תשומת הלב שלהם ,וטורף בקלות אחד מהם.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 14/01/2020 13:49:45
|
|
|
|
|