| נשלח ב-14/1/2020 18:16 |
|
| |
קריאה לאיתמר בן גביר, התאחד עם פייגלין
קריאה של הרגע האחרון, איחוד טכני של זהות ועוצמה יהודית לא יבריח את תומכי המפלגות הנ"ל, בשתיהן מדובר באנשים לא קובנציונלים שיכולים להבין שמדובר באחוד טכני. במקום לקלקל עוד פעם לימין, שלבו ידיים והיכנסו לכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 18:57 |
|
| |
ולמה נראה לך שאם ילכו יחד יעברו את אחוז החסימה? להיפך, במקרה הזה עדיף שירוצו לבד כדי שהשפויים יבינו לבד שאין להם סיכוי ולא יבזבזו קולות לשווא
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 18:58 |
|
| |
עדיף שיתאחדו עם מפלגה שיש לה סיכוי לעבור ולא עם רסיסים שרק יבזבזו עוד קולות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 19:10 |
|
| |
לה''ו. פליזזזזזזז. התפצלו כמה שיותר. כך תגורשו מיש''ע טיק ט(ו)ק. גילוי נאות: יש לי אינטרס כלכלי בעניין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 19:11 |
|
| |
בנט וסמוטריץ לא ירוצו עם בן גביר, הסיכוי היחיד להציל את הקולות הללו היא ריצה של פיגלין עם בן גביר, שאם ישחזרו את הקולות של שניהם בסיבוב הראשון, יביאו 170,000 קולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 19:46 |
|
| |
פייגלין סירב להצעה של ביבי ל-2 שריונים בתחילת המערכה,
סירב אתמול בלילה להצעה של בנט לרוץ יחד כבלוק טכני.
"באיזה קטע" נראה לכם שהוא יתרצה עכשיו לרוץ דווקא עם בן גביר?...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 19:52 |
|
| |
ולמה סירב?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 20:08 |
|
| |
מצדרביעי
| תם_יושב כתב: |  | | ולמה סירב? |
|
לענ"ד הוא יותר מדי ישר ואידאולוג-וקשה לו "לעגל פינות", הסבר:
החזון והמוטיבציה העיקריים שמניעים אותו, הם מה שהצליח לעשות במועד א', וזה המהפכה שבאמת ביטלה את החלוקה הרגילה בין "ימין" סמול" "דתיים" "חילוניים" וכו'
והיה הפוליטיקאי הראשון בישראל שהצליח בחזון שלו לחיבור בין יהדות לישראליות, לחבר כ"כ הרבה קצוות חברתיים- מסאטמרים- ליטאים-דתלי"ם-ליכודניקים-סמולנים וכו'.
כשהחליט לעשות הסכם עם ביבי במועד ב'- היה נראה שכמעט התחתן אתו, והצטייר כאילו "לקח צד"- וכך הבשורה קצת התעמעמה, החליט לקחת "צעד אחורה" ולחדד את המסרים ואת גיבוש המחנה הפוליטי מחדש...
ברגע שהחליט לקחת צעד אחורה, היות וכאמור קשה לו "לעגל פינות"-אז החליט לקחת לגמרי את הצעד האחורי...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 14/01/2020 20:52:45
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 20:16 |
|
| |
מצדרביעינשלח ב-14/1/2020 "באיזה קטע" נראה לכם שהוא יתרצה עכשיו לרוץ דווקא עם בן גביר?... לה''ו. תשובה אפשרית: שניהם היו פעילים חוץ פרלמנטריים חרוצים, שפתאום החליטו שהם גם פוליטיקאים.... והם לא!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 20:23 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | מצדרביעינשלח ב-14/1/2020 "באיזה קטע" נראה לכם שהוא יתרצה עכשיו לרוץ דווקא עם בן גביר?... לה''ו. תשובה אפשרית: שניהם היו פעילים חוץ פרלמנטריים חרוצים, שפתאום החליטו שהם גם פוליטיקאים.... והם לא!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואם ליברמן הנוכל לא היה מעלה את אחוז החסימה, ופייגלין היה יושב לבטח בממשלה מיד אחרי הסיבוב הראשון,
היה מתברר למפרע שהוא "כן פוליטיקאי"?...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 20:31 |
|
| |
לה''ו. לא. הוא לא פוליטיקאי, והוא הוכיח זאת כשהיה ח''כ... אם כבר, בן גביר יכול לטעון, שעוד לא ניתנה לו ההזדמנות להוכיח! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2020 23:28 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. לא. הוא לא פוליטיקאי, והוא הוכיח זאת כשהיה ח''כ... אם כבר, בן גביר יכול לטעון, שעוד לא ניתנה לו ההזדמנות להוכיח!
|
|
תהנו מהפוליטיקאים שיש לכם עכשיו, עם יוקר המחיה, עם מצוקת הדיור, עם קונפליקט מול צה"ל, עם כנופיות שלטון החוק... לא רציתם זהות, קיבלתם עבדות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2020 09:23 |
|
| |
שחור_כתוםנשלח ב-14/1/2020 23 תהנו מהפוליטיקאים שיש לכם עכשיו, עם יוקר המחיה, עם מצוקת הדיור, עם קונפליקט מול צה"ל, עם כנופיות שלטון החוק... לא רציתם זהות, קיבלתם עבדות. לה''ו. נו, באמת. עכשיו אני נשפך מצחוק. לכם?! הם של של כולנו. אתה מצביע להם, ומקבל אותם. ואני לא מצביע בבחירות כלל, וגם מקבל אותם. זה החיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|