| נשלח ב-19/1/2020 16:37 |
|
| |
פאדיחות ודברים מצחיקים שקרו בחיינו(:
בס"ד הי חבר'ה  לבקשת רציף היקר.... אני מכריזה בזאת על פתיחת האשכול הנ"ל  כל סיפור פאדחני/ מצחיק שקרה לכם בחיים,אתם מוזמנים לשתף כאן ולהצחיק את כולנו...  חורף נעים,שמח ומצחיק לכולם/ן   _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/01/2020 16:40:36
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2020 16:52 |
|
| |
בס"ד טוב אז אני אתחיל בסיפור קטן שקרה לי בגיל 12 לערך  צעדתי ברחוב,עם חברות עליזות,אחרי יום לימודים... עברנו ליד קבוצת רכבים חונים... פתאום צצה לי מחשבה סקרנית "שמעתי שיש כאלה ששוכחים לנעול רכבים...בוא נראה אם זה נכון" נגשתי לרכב האמצעי וניסתי לפתוח את הדלת  הדלת נפתחה כולה במהירות...  אך מה שקרה אח"כ השאיר אותי פעורת פה- - -  אזעקה מחרישת אוזניים החלה לצפור ונגלה לעיני גבר במצב שינה,במושב הנהג,קופץ בבהלה  הוא קם במהירות,בחמת זעם  ויצא מהרכב... כך שבליל של צעקות נתכו על ראשי יחד עם אזעקה מלחיצה...  אני הסמקתי וברחתי משם כל עוד נפשי בי  בבהלה... כשכל חברותיי צוחקות... הוא בטח היה בטוח שרציתי להציק לו...ולא הבין שסה"כ רציתי לערוך בדיקת שטח בנושא נעילה  מאז לא העזתי לבצע מחקרים נוספים בנושא   _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/01/2020 17:16:02
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/01/2020 17:18:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2020 17:48 |
|
| |
בס"ד (עוד סיפור באותו הגיל לערך  ) סוכריות מעופפות- - - - זה היה ביום שטוף שמש. צעדתי עם חברה ופטפטנו בעליזות... בעודי טועמת טופי בטעם פירותי מתוק... כשעוד כמה סוכריות נחו בכפות ידיי... באיזשהו שלב ניסתי להיות נדיבה מדי,כדי לפנות את ידיי מה"אוצר" אך חברתי סירבה לטעום מן המתוק,המתוק הזה. ואז צץ לי רעיון  אזרוק את הסוכריות ל4 רוחות השמים, כמו בבית הכנסת ומי שיזכה בזה בטח יודה לי  וכך עשיתי...שיגרתי את הסוכריות בתנופה אל-על ולכל הכיוונים, בלי לחשוב לאן...  כשחברתי צוחקת... לפתע- - - הסוכריות נחתו כאבנים,בקול חזק וצורמני על גגו של רכב חולף- - - חריקת בלמים חזקה ופתאומית- - - הנשימה שלי נעצרה בבהלה.  גבר כעוס יצא מהרכב- - - "כמעט עשיתי תאונה בגללך" הוא צעק לעברי בחרון אף... "חשבתי שזורקים עלי אבנים"  אני ברחתי ועליתי מיד בגרם מדרגות מזדמן כשכולי סמוקה מבושה ובהלה  מסתבר שלא רק שלא הודו לי על הסוכריות שהעפתי לאוויר העולם עוד הואשמתי  נו שויין.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/01/2020 18:21:17
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2020 18:44 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/1/2020 19:42 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/1/2020 22:59 |
|
| |
חחח חייכנית, היית שובבה :)
אני נזכר שהייתי ילד בן 10 בערך עמדתי עם חבר שלי השובב מעל גשר, באמצע העיר ירושלים, ליד בית כנסת הר צבי, היה לנו משעמם, וזרקנו אבן על אוטובוס חולף, אני משער שהיה שמה בהלה רצינית, לא חולף הרבה זמן ואיזה אברך מגיע וחוטף לנו את המשקפיים בפתאומיות, בתור עונש, ממש הרגשתי לא נעים, מה יגידו עכשיו ההורים שלי ?.... לקח די הרבה זמן עד שהאברך החזיר לנו את המשקפיים.. אני נזכר בחבר שובב שהיה ניגש לערבי ואומר לו משהו מטומטם עם תנועות ידיים נמרצות ; אעדה מנהון, שו אעדה להון, הערבי לא הבין מה רוצים ממנו,, לחבר שלי זה היה תעלול נחמד :)
תוקן על ידי רציף ב- 19/01/2020 22:59:56
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 19/01/2020 23:00:27
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2020 23:04 |
|
| |
חייכנית, שובבה היית ושובבה נשארת
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2020 00:19 |
|
| |
בס"ד טאנקס חחחח  הייתי ונשארתי שובבה "תמימה"  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/01/2020 00:20:40
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2020 00:23 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
חחח חייכנית, היית שובבה :)
אני נזכר שהייתי ילד בן 10 בערך עמדתי עם חבר שלי השובב מעל גשר, באמצע העיר ירושלים, ליד בית כנסת הר צבי, היה לנו משעמם, וזרקנו אבן על אוטובוס חולף, אני משער שהיה שמה בהלה רצינית, לא חולף הרבה זמן ואיזה אברך מגיע וחוטף לנו את המשקפיים בפתאומיות, בתור עונש, ממש הרגשתי לא נעים, מה יגידו עכשיו ההורים שלי ?.... לקח די הרבה זמן עד שהאברך החזיר לנו את המשקפיים.. אני נזכר בחבר שובב שהיה ניגש לערבי ואומר לו משהו מטומטם עם תנועות ידיים נמרצות ; אעדה מנהון, שו אעדה להון, הערבי לא הבין מה רוצים ממנו,, לחבר שלי זה היה תעלול נחמד :)
תוקן על ידי רציף ב- 19/01/2020 22:59:56
תוקן על ידי רציף ב- 19/01/2020 23:00:27 |
|
|
| נשלח ב-20/1/2020 13:45 |
|
| |
היה לי חבר שובב ושנון, קראו לו אהר'לה, הוא התעסק עם הערבי בסיפור הקודם... היינו בסביבות גיל תשע, יום אחד אהר'לה מגיע לחיידר וטוען שהרבע נותן לנו להתפלל תפילת שמונה עשרה והוא שקוע בענייניו, ובכלל לא מקשיב מה הילדים מתפללים, זה היה ב"יום הזיכרון", ואהר'לה השובב סידר את העניינים ככה כדי שהוא יאמר בקול את הקטע של "רצה", הוא החליף מקום עם מישהו..
והנה הוא אומר "רצה" בקול וגם "יעלה ויבוא ויגיע ויראה וישמע---- ביום הזיכרון הזה ! זכרינו ה' אלוקינו בו לטובה... פתאום התנער הרבע מעיסוקיו ופנה לארה'לה ; מה אתה אומר שמה !?! :) :)
אחרי התפילה אהר'לה טען לתומו לרבע שהוא אמר "יעלה ויבוא" כי הרי היום הוא "יום הזיכרון" ! :) :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/01/2020 13:52:33
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2020 16:26 |
|
| |
|
| נשלח ב-20/1/2020 23:04 |
|
| |
וואי רציף הסיפור על ה"יעלה ויבוא" הרג אותי מצחוק XD אני לא אחת שקורים לה סיפורים מיוחדים למען האמת חחח אבל אספר פאדיחה של חברה.
אותה חברה החליטה בזמן שהיא באמצע הרחוב שהיא חייבת לסדר את השיער, אבל איך אפשר בלי מראה?אז מה הגאונה עשתה?מצאה לה איזה רכב שחנה והסתדרה לה מול המראה הצדדית, שלא תטעו, זה לא היה רק לעשות קוקו היא לקחה לה את הזמן, שמה אודם וכו וכו. מפה לשם, הרכב חנה שם יחד עם הנהג ולא בלעדיו, פשוט לקח לה זמן לקלוט שהוא פשוט יושב לו שם וצוחק עליה. פאדיחות!
בנות, קרה לכן פעם מקרה דומה?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2020 23:18 |
|
| |
בס"ד מקודם כל ברוכה הבאה  חחחח איזה סיפור מצחיק  זהו שאני ראיתי סיפור כזה מול עיני...ופתאום הנהג פתח את הדלת והבחורה נבהלה כהוגן  חחח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/1/2020 00:16 |
|
| |
תודה רשל,
זה היה לא מזמן, לפני שנתיים בערך, בשבת קודש, הגעתי לכותל, איזה חויה... והנה אני קולט שאני מצונן ונגמר לי הטישו, לי זה לא ממש מתאים לבקש טישו מאנשים, מה עשיתי אתם שואלים ? התפללתי חזק, ואז נזכרתי בעיצה שעושים מתי שיורד דם מהאף, לוחצים עם שתי האצבעות בצידי האף, איפה שיש עצם, זה יוצא מתחת לעיניים.. לחצתי במשך דקה והנזלת נרגעה עד שהגעתי הביתה :)
תוקן על ידי רציף ב- 21/01/2020 00:22:35
תוקן על ידי רציף ב- 21/01/2020 00:59:39
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 21/01/2020 01:03:00
|
|
|
|
|