|
|
| נשלח ב-27/1/2020 01:54 |
|
| |
השד יודע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 01:59 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/1/2020 02:00 |
|
| |
בחורף אני לא ישן עם חלום פתוח כך שאין לו איך להיחנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 02:25 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 02:29 |
|
| |
תודה, לילה טוב גם לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 08:20 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/1/2020 11:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 13:11 |
|
| |
בס"ד חחח מרוב ששידרתי פחד...הרופא התבלבל והמחט של המזרק,שהיתה כבר בפה,יצאה מהלחי(כמו מקדחה שעוברת את הקיר(;),כשחומר ההרדמה גלש מעט על לחיי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/1/2020 18:11 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח מרוב ששידרתי פחד...הרופא התבלבל והמחט של המזרק,שהיתה כבר בפה,יצאה מהלחי(כמו מקדחה שעוברת את הקיר(;),כשחומר ההרדמה גלש מעט על לחיי...  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 18:25 |
|
| |
מעשה שהיה כשהיינו ילדים וזה היה מזמן, היינו בני אחד עשרה, יום אחד נכנס המזכיר של החיידר, הלימודים נפסקו, והמזכיר השמן מודיע הודעה חשובה לתלמידים, ותוך כדי הודעה ..... חחחחח הוא נזכר לסדר את המכנסיים לעיני כל, והוא קפץ עם מכנסיו למעלה למטה למעלה למטה.. וגם המחזיק מפתחות קפץ יחד איתו עם מלא מלא מפתחות, למעלה למטה, למעלה למטה.. והוא קופץ ומכריז ; מי שלא יביא אישור מהמשרד עד יום ראשון - לא יוכל להכנס לחיידר ! , כמובן שההכרזה הזאת לא זכתה למענה רציני מצד התלמידים, ומאז, במשך חודשים רבים היה לנו את הטקס המצחיק הזה, לעמוד ליד עמדת המורה, לקפוץ ולסדר את המכנסיים בקריאה לחלל הכיתה ; מי שלא יביא אישור מהמשרד עד יום ראשון- אין לו מה להגיע לחיידר :) :) והצחוקים הגיעו עד לב השמיים :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 18:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בס"ד חחח מרוב ששידרתי פחד...הרופא התבלבל והמחט של המזרק,שהיתה כבר בפה,יצאה מהלחי(כמו מקדחה שעוברת את הקיר(;),כשחומר ההרדמה גלש מעט על לחיי...  _________________
|
|
יוווו הרופא עבר עם המזרק את כל הלחי שלך ?.... ירד לך דם ?
|
|
בס"ד חחחח לא בלחי למעלה...אלא בכיוון של השיניים התחתונות...ששם הלחי דקה יותר(; לא יצא לי דם...כנראה זו מחט דקה מאד(; נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/1/2020 18:38 |
|
| |
מעשה שהיה כשהיינו ילדים וזה היה מזמן, היינו בני אחד עשרה, יום אחד נכנס המזכיר של החיידר, הלימודים נפסקו, והמזכיר השמן מודיע הודעה חשובה לתלמידים, ותוך כדי הודעה ..... חחחחח הוא נזכר לסדר את המכנסיים לעיני כל, והוא קפץ עם מכנסיו למעלה למטה למעלה למטה.. וגם המחזיק מפתחות קפץ יחד איתו עם מלא מלא מפתחות, למעלה למטה, למעלה למטה.. והוא קופץ ומכריז ; מי שלא יביא אישור מהמשרד עד יום ראשון - לא יוכל להכנס לחיידר ! , כמובן שההכרזה הזאת לא זכתה למענה רציני מצד התלמידים,
ומאז, במשך חודשים רבים היה לנו את הטקס המצחיק הזה, לעמוד ליד עמדת המורה, לקפוץ ולסדר את המכנסיים בקריאה לחלל הכיתה ; מי שלא יביא אישור מהמשרד עד יום ראשון- אין לו מה להגיע לחיידר :) :) והצחוקים הגיעו עד לב השמיים :)
|
|
בס"ד חחחחחח  צחוקים איתכם... גם אתה עשית?או רק צפית מהצד?  אין על הגיל הזה..כמה מעשי קונדס עשיתי יחד עם חברותיי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/1/2020 18:39 |
|
| |
השבוע, נקלעתי בליל שבת לאיזור צומת מנחת יצחק בירושלים, עומד שם בחור יקר וטוב לב, בשיא הכפור, ולפניו פרוסים עלוני שבת רבים, ואנשים באים ולוקחים חינם ! ואומרים תודה רבה ושבת שלום, איזה מחזה יפה, מי כעמך ישראל !
לפעמים מבקשים ממנו עלונים מיוחדים שהוא שם בצד למיוחסים.. הוא בחור ליטאי והוא לא מביא את "שיחת השבוע" של חב"ד, הוא לא זכה לטעום מהאור, עדיין, אז מישהוא שואל אותו ; יש לך את "שיחת השבוע" ? והוא עונה ; לא , ואז שואלים אותו ; יש לך את "שיחת הגאולה" ?... :)
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 19:52 |
|
| |
|
|
יוווו הרופא עבר עם המזרק את כל הלחי שלך ?.... ירד לך דם ?
|
|
בס"ד
חחחח לא בלחי למעלה...אלא בכיוון של השיניים התחתונות...ששם הלחי דקה יותר(;
לא יצא לי דם...כנראה זו מחט דקה מאד(;
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2020 19:54 |
|
| |
מעשה שהיה כשהיינו ילדים וזה היה מזמן, היינו בני אחד עשרה, יום אחד נכנס המזכיר של החיידר, הלימודים נפסקו, והמזכיר השמן מודיע הודעה חשובה לתלמידים, ותוך כדי הודעה ..... חחחחח הוא נזכר לסדר את המכנסיים לעיני כל, והוא קפץ עם מכנסיו למעלה למטה למעלה למטה.. וגם המחזיק מפתחות קפץ יחד איתו עם מלא מלא מפתחות, למעלה למטה, למעלה למטה.. והוא קופץ ומכריז ; מי שלא יביא אישור מהמשרד עד יום ראשון - לא יוכל להכנס לחיידר ! , כמובן שההכרזה הזאת לא זכתה למענה רציני מצד התלמידים,
ומאז, במשך חודשים רבים היה לנו את הטקס המצחיק הזה, לעמוד ליד עמדת המורה, לקפוץ ולסדר את המכנסיים בקריאה לחלל הכיתה ; מי שלא יביא אישור מהמשרד עד יום ראשון- אין לו מה להגיע לחיידר :) :) והצחוקים הגיעו עד לב השמיים :)
|
|
בס"ד חחחחחח  צחוקים איתכם... גם אתה עשית?או רק צפית מהצד?  אין על הגיל הזה..כמה מעשי קונדס עשיתי יחד עם חברותיי  _________________
|
|
גם אני קפצתי ככה, וגם אהרלה קפץ.. הוא קפץ כמו לולב והיה שמן ככה שזה יצא מוצלח אצלו :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|