|
|
| נשלח ב-3/2/2020 19:30 |
|
| |
היינו בגילאי 12 עוד בגילאי 9 בערך, חינכו אותנו לעמוד מתי שהמורה נכנס, אחרי שהמורה מתיישב כל הילדים מתיישבים גם כן, וכנ"ל גם אם המנהל או הבוחן או כל אדם מבוגר, בא לבקר בכיתה או איש אמיד שבא לבקר בחיידר, וזה קרה מדי פעם, והנה, ביום לא כל כך בהיר, הדלת נפתחת והגיע לביקור משלחת של אנשים אמידים, כולנו עמדנו כמובן, והמורה נגש ביראת כבוד ולחץ ידיים לאנשים החשובים. בראש הפמליה עמד לו איש אמיד ומה לעשות הוא היה מכוער אבל מכוער, אחד הילדים לא יכל להתאפק וצחק וצחק וצחק לעצמו, חי חי חי חי חי חי חע ובעקבותיו כמעט כל הכיתה התגלגלה מצחוק :) :) המעמד באמת היה מצחיק ומפתיע עבורינו, ילדים שובבים :) שמנו לב שהמכוער המכובד לא שבע נחת מהעניין, הביקור הסתיים,
אחרי כמה ימים המורה סיפר לנו שהביקור הזה לא הצליח, כי הבן אדם האמיד לא אהב את זה שצחקנו ממנו, כמובן שחשנו לא טוב עם האירוע, מצד שני אמרנו לעצמינו שהיו צריכים לומר לנו מקודם, אולי זה היה עוזר, ומה אנחנו אשמים אם בא איש מצחיק לבקר ??.....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 03/02/2020 19:52:21
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 19:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד שמשון הגיבור- - - בוקר.מחוגי השעון מראים שאם לא אזדרז אאחר.  אני מזדרזת לתחנה...ומגיעה סוף סוף  שולחת את רגלי כדי לעלות לאוטובוס,בדלת מאחור,אך הדלתות?נסגרו לי בפרצוף... מיד הורדתי בבהלה את הרגל. אך השעון דחק ולא הייתי מוכנה לוותר  נשאר חריץ קטן של אצבע בלבד... נלחצתי מהמצב ופשוט אמרתי "תמות נפשי עם פלישתים" וניסתי לפתוח בכח את שתי הדלתות... הגבר בתחנה פער זוג עיניים נדהמות על האומץ שלי  אך העיקר שהמבצע הוכתר בהצלחה...והדלתות נפתחו  ונכנסתי כמו גיבורה... גם היושבים שם לא הבינו,איך הצלחתי לגרום לדלתות להיפתח... באוטובוס ארוך,שידוע כאוטומט עם "ראש מרובע" כשהנהג מאחורי פרגוד זכוכית שמעולם לא פותח דלת אחרי סגירה...  ועל זה נאמר...שאם יש כח רצון אפשר להצליח בהכל...  אבל לא ממליצה לנסות אתזה...  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/02/2020 00:16:03
|
|
פששששש.... איזה כוח רצון ! או אולי עקשנות ? עקשנות זה מעולה אם מנתווים את זה לכיון הנכון, נראה לי שלרוב כן מנתווים את זה לכיון הנכון
|
|
בס"ד חחחח לא יודעת אם עקשנות... כי לא הייתי עושה אתזה שוב בכל מחיר  זה בא מקבלת החלטות תוך כדי לחץ כשהדלת דוחפת ונסגרת בפתאומיות עלי _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/02/2020 20:28:41
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 19:50 |
|
| |
היינו בגילאי 12 עוד בגילאי 9 בערך, חינכו אותנו לעמוד מתי שהמורה נכנס, אחרי שהמורה מתיישב כל הילדים מתיישבים גם כן, וכנ"ל גם אם המנהל או הבוחן או כל אדם מבוגר, בא לבקר בכיתה או איש אמיד שבא לבקר בחיידר, וזה קרא מדי פעם, והנה, ביום לא כל כך בהיר, הדלת נפתחת והגיע לביקור משלחת של אנשים אמידים, כולנו עמדנו כמובן, והמורה נגש ביראת כבוד ולחץ ידיים לאנשים החשובים. בראש הפמליה עמד לו איש אמיד ומה לעשות הוא היה מכוער אבל מכוער, אחד הילדים לא יכל להתאפק וצחק וצחק וצחק לעצמו, חי חי חי חי חי חי חע ובעקבותיו כמעט כל הכיתה התגלגלה מצחוק :) :) המעמד באמת היה מצחיק ומפתיע עבורינו, ילדים שובבים :) שמנו לב שהמכוער המכובד לא שבע נחת מהעניין, הביקור הסתיים,
אחרי כמה ימים המורה סיפר לנו שהביקור הזה לא הצליח, כי הבן אדם האמיד לא אהב את זה שצחקנו ממנו, כמובן שחשנו לא טוב עם האירוע, מצד שני אמרנו לעצמינו שהיו צריכים לומר לנו מקודם, אולי זה היה עוזר, ומה אנחנו אשמים אם בא איש מצחיק לבקר ??.....
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 19:57 |
|
| |
בס"ד שמשון הגיבור- - - בוקר.מחוגי השעון מראים שאם לא אזדרז אאחר.  אני מזדרזת לתחנה...ומגיעה סוף סוף  שולחת את רגלי כדי לעלות לאוטובוס,בדלת מאחור,אך הדלתות?נסגרו לי בפרצוף... מיד הורדתי בבהלה את הרגל. אך השעון דחק ולא הייתי מוכנה לוותר  נשאר חריץ קטן של אצבע בלבד... נלחצתי מהמצב ופשוט אמרתי "תמות נפשי עם פלישתים" וניסתי לפתוח בכח את שתי הדלתות... הגבר בתחנה פער זוג עיניים נדהמות על האומץ שלי  אך העיקר שהמבצע הוכתר בהצלחה...והדלתות נפתחו  ונכנסתי כמו גיבורה... גם היושבים שם לא הבינו,איך הצלחתי לגרום לדלתות להיפתח... באוטובוס ארוך,שידוע כאוטומט עם "ראש מרובע" כשהנהג מאחורי פרגוד זכוכית שמעולם לא פותח דלת אחרי סגירה...  ועל זה נאמר...שאם יש כח רצון אפשר להצליח בהכל...  אבל לא ממליצה לנסות אתזה...  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/02/2020 00:16:03
|
|
פששששש.... איזה כוח רצון ! או אולי עקשנות ? עקשנות זה מעולה אם מנתווים את זה לכיון הנכון, נראה לי שלרוב כן מנתווים את זה לכיון הנכון
|
|
בס"ד חחחח לא יודעת אם עקשנות... כי לא הייתי עושה אתזה שוב בכל מחיר  זה בא מקבלת החלטות תוך כדי לחץ כשהדלת דוחפת ונסגרת עלי _________________
|
|
ואיך את מסבירה את זה שאת לקחת קציצת בשר, דחפת אותו בכיס של השימלה שלך, וזרקת אותו הישר לאסלה בשירותים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 20:21 |
|
| |
בס"ד חחחחח בכיס של הקפוצ'ון ליתר דיוק  זה?מראה על שובבות וחשיבה יצירתית שמחלצת אותי מלעשות דברים נגד רצוני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/2/2020 11:05 |
|
| |
בס"ד חחחחח בכיס של הקפוצ'ון ליתר דיוק  זה?מראה על שובבות וחשיבה יצירתית שמחלצת אותי מלעשות דברים נגד רצוני  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 13:45 |
|
| |
בס"ד חחחחח בכיס של הקפוצ'ון ליתר דיוק  זה?מראה על שובבות וחשיבה יצירתית שמחלצת אותי מלעשות דברים נגד רצוני  _________________
|
|
מה היה רע בקציצה ? היית אוכלת חצי קציצה או מבקשת עוף
|
|
בס"ד תראה זלא היתה רק קציצה אחת.... אלא זכור לי שבצלחת היו לפחות 3/4 קציצות,שזה פרוייקט לא קל בכלל  כנראה שלא היו קציצות עוף  בתור ילדה,זה היה הפיתרון הטוב ביותר שגם מקנה לי שקט תעשייתי מהרצאות  עשיתי זאת גם ממש בקטנותי  דודתי הייתה מנדנדת אותי בנדנדה ומביאה לי גזר חתוך לעיגולים,אני לא אהבתי אתזה... כל פעם שהיא לא הביטה בי,השלכתי מאחורי הנדנדה במהירות... אני בטוחה שמי שהביט מאחורי הנדנדה,על האדמה החולית,ראה ים של גזר חתוך... מסכנה דודתי,התאמצה וחתכה וחתכה כמו מכונה במפעל לשווא  כך שהיה לי נסיון עתיר שנים בהעלמת אוכל  ולא שואלים שאלות על הילדות...זה חלק מהחיים ואפשר רק לצחוק עלזה  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 14:01:53
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 15:55 |
|
| |
את מזכירה לי שמתי שהייתי בגיל 3 בקרנו בגן החיות התנכי בירושלים, היה שמה מקום עם בריכת מים וסירות, הצעתי לאבא שלי שאפשר להכנס למים, זה היה מים בגובה של מטר בערך, הוא סירב, לא עברו שניות רבות וקפצתי/נפלתי לתוך המים וכמעט טבעתי, אבא שלי קפץ אחרי והוציא אותי, שנינו התרטבנו כהוגן וככה הלכנו הביתה... בלי השיט. ככה שאין הגיון אצל ילדים קטנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 17:07 |
|
| |
|
| נשלח ב-4/2/2020 17:17 |
|
| |
בס"ד חחחחח  הזכרת לי רעיון מצחיק שלי בילדות... לא ידעתי לשחות אז חשבתי על רעיון יצירתי  לשים מצופים בזרועות ידי וב2 קרסולי רגליי וכך אצוף לי במים  הלכתי לרכוש בהתלהבות וחיכתי ליום הטיול השנתי... הגענו לבריכה ואני שמתי מצופים בזרועות ובקרסוליים ורצתי במהירות למים העמוקים...  כבר שמתי חצי רגל בתוך המים והשאגה של המצילה לא איחרה לבוא  "את יודעת לשחות"? שאלה בעודה מביטה על המצופים שברגליים... "כן" אמרתי מרוב לחץ... אבל היא המשיכה להביט בי...כדי לראות איך אני "שוחה...  נאלצתי לוותר על רעיון ה"שחייה" עם המצופים בעמוקים... וברחתי משם...חוזרת למים הרדודים יותר,אני והמצופים... ושם כמובן ניסתי את רעיוני,הניסוי לא הלך טוב  צפתי בצורה לא מאוזנת לגמרי,איבדתי שליטה, כשהרגליים חסרות יציבות ואין לי אפילו אפשרות לעמוד  כך שבהחלט מזל שוויתרתי על הרעיון שהמצילה תביט בניסוי המגוחך שלי  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:18:41
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:52:17
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 17:36 |
|
| |
בס"ד את לימודי השחייה רציתי ללמוד בצורה עצמאית  שמעתי מחברותיי איך שוחים... כשהייתי בים,ניסתי לבצע זאת...אך במים הממש רדודים  וכך ניסתי לשחות...הנפתי ידיים ורגליים כשמשקפי הים מגנות עלי מהמים המלוחים... ככה כמה דקות טובות... אני שומעת זעקות של מציל אבל בטוחה שזה לא קשור אלי  וממשיכה "ללמוד" שחייה... פתאום- - - טפיחות חזקות בשכם... אני מוציאה את הראש מהמים,כשכל המים נוזלים לי על הפרצוף מהשיער הרטוב  "את לא שומעת את המציל?" חברתי זעקה... "הוא כבר דקה מדבר לעברך וצועק ברמקול אם הכל בסדר??!!" אני מביטה על סוכת המציל ורואה שם גבר עם רמקול מביט בי... וזועק שוב "הכל בסדר?שמרי על עצמך" הוא כנראה חשב שאני מחורפנת שכנערה בת12/13 "טובעת" במים רדודים(ממש קרוב לחוף,גובה של חצי מטר בערך) ומנסה ל"הינצל" בכח במקום פשוט לעמוד על הרגליים  חחח ממש התפדחתי שחצי חוף מביט בי  מי יודע כמה זמן צפו בי מניפה רגליים וידיים בתוך מים רדודים...כשהמציל זועק לעברי  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:43:15
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:47:27
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 17:26 |
|
| |
בס"ד חחחחח  לפחות הצלחת לגרום לאביך להיכנס ביחד איתך למים...הישג אדיר  _________________
|
|
חחח תגובה יפהפיה, אחרי זה, בדרך, כשבאנו הביתה, ההורים שלי הלבישו אותי עם החליפה של אבא, כדי שלא אתקרר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 17:34 |
|
| |
בס"ד חחחחח  הזכרת לי רעיון מצחיק שלי בילדות... לא ידעתי לשחות אז חשבתי על רעיון יצירתי  לשים מצופים בזרועות ידי וב2 קרסולי רגליי וכך אצוף לי במים  הלכתי לרכוש בהתלהבות וחיכתי ליום הטיול השנתי... הגענו לבריכה ואני שמתי מצופים בזרועות ובקרסוליים ורצתי במהירות למים העמוקים...  כבר שמתי חצי רגל בתוך המים והשאגה של המצילה לא איחרה לבוא  "את יודעת לשחות"? שאלה בעודה מביטה על המצופים שברגליים... "כן" אמרתי מרוב לחץ... אבל היא המשיכה להביט בי...כדי לראות איך אני "שוחה...  נאלצתי לוותר על רעיון ה"שחייה" עם המצופים בעמוקים... וברחתי משם...חוזרת למים הרדודים יותר,אני והמצופים... ושם כמובן ניסתי את רעיוני,הניסוי לא הלך טוב  צפתי בצורה לא מאוזנת לגמרי,איבדתי שליטה, כשהרגליים חסרות יציבות ואין לי אפילו אפשרות לעמוד  כך שבהחלט מזל שוויתרתי על הרעיון שהמצילה תביט בניסוי המגוחך שלי  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:18:41
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:52:17
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 17:37 |
|
| |
יש לך זיכרון מעולה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 05/02/2020 17:39:22
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 17:50 |
|
| |
זה היה לפני פורים, אני ילד גדול בן 10, ואני משום מה הלכתי לקנות מסיכה לבד, אני נכנס לחנות במאה שערים ובחרתי לי מסיכה, פרצוף של איש מוזר וקצת מפחיד, המוכר, שלא היה דתי, והיה קפדן, שואל אותי ; אתה בטוח שאתה רוצה את המסיכה הזאת ? כי אין החלפות ! עניתי לו ; כן, אני לוקח את המסיכה הזאת. שלמתי לו מהכסף שלי. אני מגיע הביתה , ואמא שלי הרי יודעת להעביר עלי ביקורת מכל הלב, מה גם שהיא מצאה קרניים על המסיכה, וזה לא לעניין שאלך עם מסיכה כזאת ! אמא שלי טרחה להגיע לחנות, היא ביקשה מהמוכר להחזיר את המסיכה שגם עלה במחיר לא זול בכלל, המוכר סירב, אמא שלי כעסה, ובתמורה השאירה את המסיכה על הדלפק, בחנות. אוי אז הבנתי שהחיים לא פשוטים, ויש אנשים רעים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 05/02/2020 18:35:00
|
|
|
|
|