|
|
| נשלח ב-5/2/2020 19:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחחח  הזכרת לי רעיון מצחיק שלי בילדות... לא ידעתי לשחות אז חשבתי על רעיון יצירתי  לשים מצופים בזרועות ידי וב2 קרסולי רגליי וכך אצוף לי במים  הלכתי לרכוש בהתלהבות וחיכתי ליום הטיול השנתי... הגענו לבריכה ואני שמתי מצופים בזרועות ובקרסוליים ורצתי במהירות למים העמוקים...  כבר שמתי חצי רגל בתוך המים והשאגה של המצילה לא איחרה לבוא  "את יודעת לשחות"? שאלה בעודה מביטה על המצופים שברגליים... "כן" אמרתי מרוב לחץ... אבל היא המשיכה להביט בי...כדי לראות איך אני "שוחה...  נאלצתי לוותר על רעיון ה"שחייה" עם המצופים בעמוקים... וברחתי משם...חוזרת למים הרדודים יותר,אני והמצופים... ושם כמובן ניסתי את רעיוני,הניסוי לא הלך טוב  צפתי בצורה לא מאוזנת לגמרי,איבדתי שליטה, כשהרגליים חסרות יציבות ואין לי אפילו אפשרות לעמוד  כך שבהחלט מזל שוויתרתי על הרעיון שהמצילה תביט בניסוי המגוחך שלי  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:18:41
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/02/2020 17:52:17
|
|
את עשויה ללא חת ! בת כמה היית אז ?
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 19:25 |
|
| |
יש לך זיכרון מעולה
תוקן על ידי רציף ב- 05/02/2020 17:39:22 |
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 19:37 |
|
| |
זה היה לפני פורים, אני ילד גדול בן 10, ואני משום מה הלכתי לקנות מסיכה לבד, אני נכנס לחנות במאה שערים ובחרתי לי מסיכה, פרצוף של איש מוזר וקצת מפחיד, המוכר, שלא היה דתי, והיה קפדן, שואל אותי ; אתה בטוח שאתה רוצה את המסיכה הזאת ? כי אין החלפות ! עניתי לו ; כן, אני לוקח את המסיכה הזאת. שלמתי לו מהכסף שלי. אני מגיע הביתה , ואמא שלי הרי יודעת להעביר עלי ביקורת מכל הלב, מה גם שהיא מצאה קרניים על המסיכה, וזה לא לעניין שאלך עם מסיכה כזאת ! אמא שלי טרחה להגיע לחנות, היא ביקשה מהמוכר להחזיר את המסיכה שגם עלה במחיר לא זול בכלל, המוכר סירב, אמא שלי כעסה, ובתמורה השאירה את המסיכה על הדלפק, בחנות. אוי אז הבנתי שהחיים לא פשוטים, ויש אנשים רעים
תוקן על ידי רציף ב- 05/02/2020 18:35:00 |
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 15:32 |
|
| |
נזכרתי בעוד סיפור נורא, הסיפורים המטלטלים מגיעים בסוף. תמיד אחרי שסיימנו ללמוד בחיידר נסענו הביתה בהסעות, עמדו ליד החיידר 2 טנדרים, וכל טנדר היה לו יעד אחר, עליתי לי על הטנדר הקבוע, והנה בא לו האחראי, אברך מאנ"ש ומכריז ש ; כולם יעברו לטנדר השני, ואכן עברנו, והנה עולה הנהג הבריון המפחיד הוא היה גלוי ראש ועם מלא שערות, ומכריז כל מי שנוסע למאה שערים שיעבור לטנדר הראשון, הקבוע, אני לא עברתי, כי אמרתי לעצמי שהנהג הבריון לא יודע מהחיים שלו, ואני מאמין לאברך שאמר מפורש שעלי להיות בטנדר הזה . כולנו נוסעים לנו, וזה היה אחת החוויות הגדולות עבורנו, לנסוע עם טנדר לחיידר, זה היה שישו ושימחו, היה לנו פעם טנדר גדול עם פאגש גדול מאחורה, ילדים שובבים היו משחקים בפאגש למרות שזה היה אסור, לא היה אז מושג של חגורת בטיחות. היה פעם נהג שקראו לו אליהו ; אז כולם שרו לו בקול ; אליהו, אליהו, כוס קקאו ! :) נכון, מצחיק ?... אבל אליהו קצת נפגע מזה, והתלונן למורה על זה.. ואכן, אני שם לב שהנהג נוסע במסלול השני, מסלול לא מוכר בכלל, שתקתי, וקיוותי לטוב, הנהג הבריון מגיע לסוף המסלול, והוא רואה אותי ומתקרב אלי, פחדתי, ושואל אותי הבריון בקול מפחיד ; ילד, תגיד, איפה אתה גר ?! שתקתי, פחדתי, עדיף לשתוק אמרתי לעצמי, שכל של ילד בגיל שבע, הנהג הפליק לי סטירה חזקה, לא האמנתי שזה קורה לי, אני המפונק הקטן חוטף סטירות ?... טוב, אז אמרתי לו איפה אני גר, והנהג הסיע אותי עד לבית עד היום אני בבית :) נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2020 01:14 |
|
| |
|
| נשלח ב-7/2/2020 15:40 |
|
| |
נזכרתי בעוד סיפור נורא, הסיפורים המטלטלים מגיעים בסוף.
תמיד אחרי שסיימנו ללמוד בחיידר נסענו הביתה בהסעות, עמדו ליד החיידר 2 טנדרים, וכל טנדר היה לו יעד אחר, עליתי לי על הטנדר הקבוע, והנה בא לו האחראי, אברך מאנ"ש ומכריז ש ; כולם יעברו לטנדר השני, ואכן עברנו, והנה עולה הנהג הבריון המפחיד הוא היה גלוי ראש ועם מלא שערות, ומכריז כל מי שנוסע למאה שערים שיעבור לטנדר הראשון, הקבוע, אני לא עברתי, כי אמרתי לעצמי שהנהג הבריון לא יודע מהחיים שלו, ואני מאמין לאברך שאמר מפורש שעלי להיות בטנדר הזה .
כולנו נוסעים לנו, וזה היה אחת החוויות הגדולות עבורנו, לנסוע עם טנדר לחיידר, זה היה שישו ושימחו,
היה לנו פעם טנדר גדול עם פאגש גדול מאחורה, ילדים שובבים היו משחקים בפאגש למרות שזה היה אסור, לא היה אז מושג של חגורת בטיחות.
היה פעם נהג שקראו לו אליהו ; אז כולם שרו לו בקול ; אליהו, אליהו, כוס קקאו ! :) נכון, מצחיק ?... אבל אליהו קצת נפגע מזה, והתלונן למורה על זה.. ואכן, אני שם לב שהנהג נוסע במסלול השני, מסלול לא מוכר בכלל, שתקתי, וקיוותי לטוב,
הנהג הבריון מגיע לסוף המסלול, והוא רואה אותי ומתקרב אלי, פחדתי, ושואל אותי הבריון בקול מפחיד ; ילד, תגיד, איפה אתה גר ?! שתקתי, פחדתי, עדיף לשתוק אמרתי לעצמי, שכל של ילד בגיל שבע, הנהג הפליק לי סטירה חזקה, לא האמנתי שזה קורה לי, אני המפונק הקטן חוטף סטירות ?... טוב, אז אמרתי לו איפה אני גר, והנהג הסיע אותי עד לבית עד היום אני בבית :)
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2020 16:25 |
|
| |
נזכרתי בעוד סיפור נורא, הסיפורים המטלטלים מגיעים בסוף.
תמיד אחרי שסיימנו ללמוד בחיידר נסענו הביתה בהסעות, עמדו ליד החיידר 2 טנדרים, וכל טנדר היה לו יעד אחר, עליתי לי על הטנדר הקבוע, והנה בא לו האחראי, אברך מאנ"ש ומכריז ש ; כולם יעברו לטנדר השני, ואכן עברנו, והנה עולה הנהג הבריון המפחיד הוא היה גלוי ראש ועם מלא שערות, ומכריז כל מי שנוסע למאה שערים שיעבור לטנדר הראשון, הקבוע, אני לא עברתי, כי אמרתי לעצמי שהנהג הבריון לא יודע מהחיים שלו, ואני מאמין לאברך שאמר מפורש שעלי להיות בטנדר הזה .
כולנו נוסעים לנו, וזה היה אחת החוויות הגדולות עבורנו, לנסוע עם טנדר לחיידר, זה היה שישו ושימחו,
היה לנו פעם טנדר גדול עם פאגש גדול מאחורה, ילדים שובבים היו משחקים בפאגש למרות שזה היה אסור, לא היה אז מושג של חגורת בטיחות.
היה פעם נהג שקראו לו אליהו ; אז כולם שרו לו בקול ; אליהו, אליהו, כוס קקאו ! :) נכון, מצחיק ?... אבל אליהו קצת נפגע מזה, והתלונן למורה על זה.. ואכן, אני שם לב שהנהג נוסע במסלול השני, מסלול לא מוכר בכלל, שתקתי, וקיוותי לטוב,
הנהג הבריון מגיע לסוף המסלול, והוא רואה אותי ומתקרב אלי, פחדתי, ושואל אותי הבריון בקול מפחיד ; ילד, תגיד, איפה אתה גר ?! שתקתי, פחדתי, עדיף לשתוק אמרתי לעצמי, שכל של ילד בגיל שבע, הנהג הפליק לי סטירה חזקה, לא האמנתי שזה קורה לי, אני המפונק הקטן חוטף סטירות ?... טוב, אז אמרתי לו איפה אני גר, והנהג הסיע אותי עד לבית עד היום אני בבית :)
|
|
בס"ד איזה נהג גס...באמת לא נעים  חחח מקווה שמאז הסטירה יצאת מהבית  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2020 16:26 |
|
| |
| יפיפייה1 כתבה: |  |
קורעים אתם איזה סיפורים יואא
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2020 20:05 |
|
| |
בס"ד סרטון מצחיק שקיבלתי (מכיל נשים) מוקדש למי שגר ליד מאה שערים(; ולכולם  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/02/2020 20:06:10
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/02/2020 20:44:12
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 11:32 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 15:07 |
|
| |
בס"ד חחחחח ויש אנשים שרגישים לכל הומור(; תכלס אם חרדי היה עושה סרטון כזה?(; לא היית מרגיש כך  זה לגמרי מתוק ומצחיק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:02 |
|
| |
בס"ד חחחחח ויש אנשים שרגישים לכל הומור(; תכלס אם חרדי היה עושה סרטון כזה?(; לא היית מרגיש כך  זה לגמרי מתוק ומצחיק  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:12 |
|
| |
בס"ד חחחח היום מזבל עושים מיחזור  אני אישית אהבתי וצחקתי...זה הזכיר לי במקצת את אמי...כשהתחלתי ללמוד בלרינע  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/02/2020 19:12:16
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2020 22:38 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב  סוף סוף מוצאת זמן לספר עוד דברים  הפעם זה על משהו שהיה בקטנותי...(אמי סיפרה זאת) אימי היקרה נהגה לאחר הלידה,לקחת חופשה ארוכה,כדי לגדל,לטפח ולתת תשומת לב לכל ילד במשך שנתיים...וכך היה גם איתי  הגיע היום ואמי ואני צעדנו יחדיו לגן-מעון,בפעם הראשונה בחיי...(כשאני בת שנתיים ומשו(;) אמי?התכוננה רגשית לפרוייקט ה"פרידה",שכמו יתר הילדים,בטח אצטרך זמן הסתגלות ואבכה המון בהתחלה... כשהגענו למפתן דלת הגן,אמי שוחחה עם הגננת ואני עמדתי ליד אמי... אמי התכוננה להכנס לגן כדי להשאר יחד איתי... אך במקום לצעוד יחדיו, אמרתי לה בקול ילדותי "אמא...להתראות" ונופפתי בידי לשלום... אמי הייתה בהלם ושאלה שוב ושוב "את בטוחה שאת לא פוחדת? רוצה שאכנס איתך ביחד לגן?" "לא...אני אוהבת גן...להתראות אמא"אמרתי בחיוך... אימי צעדה כמה פסיעות לאחור צוחקת על המחזה...שאני ילדונת קטנטונת,מביטה בה במבט בוטח ונפרדת ממנה...  היא חשבה שאשבר וארוץ אחריה ואבכה אך במקום זאת המשכתי לנופף בידי לשלום...  ונכנסתי לגן בביטחון,כשהיא צופה בי מרחוק בחיוך ובפליאה...  היא חשבה שבטוח אשבר והייתה בטוחה שהגננת תתקשר ותבקש שתגיע להרגיע...והייתה בהיכון... (לאחר היסטורייה משפחתית "מפוארת",שכל אחי הקודמים בכו והיה להם קשה הפרידה...כמה שבועות  ) אך זלא קרה...וכך היה יום אחרי יום,דמעה אחת לא הייתה ורצתי לגן בחיוך... היא רק קיבלה דיווחים שאני נהנית עם החברות בגן...שמחה ורוקדת לי  אני באמת לא יודעת איך הייתי כזו...אבל זה נשמע לגמרי מתוק ומצחיק לשמוע שכך הייתי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/02/2020 23:13:29
 |
|
|
|
|
|