הי מחפש המלצה למייבש קונדסור בדירוג אנרגטי b ומעלה, . כל החוו"ד שמופרסמים בזאפ, בוכים על זמן ייבוש ארוך מאד. מחפש קונדוסור משום שאין לי מקום להוציא צינור פליטה. אשמח לעזרת בעלי נסיון בלבד , משום שלעשות גוגל אני יודע בעצמי. תודה מראש
המייבש הוא אחד מזוללי החשמל הגדולים בבית. חיישני לחות יכולים לתרום לחיסכון של כ-15 אחוז בצריכת האנרגיה, וכמו בכל מוצר חשמלי גדול, כדאי לבחור מייבש עם דירוג אנרגטי A או B ולחסוך בעלויות החשמל השוטפות.
נשלח ב-21/1/2020 01:10
נראה לי שזה בדיוק ההיפך ,
דירוג A הוא הכי חסכוני ו - B ומעלה פחות
כך לפחות אמרו לי בחנות חשמל .
נשלח ב-21/1/2020 01:36
כשאומרים B ומעלה מתכוונים ל-B ומעליו A.
הדירוג העליון הוא A והוא הטוב והראשון במעלתו, ואחריו בסדר יורד
קניתי באייס ב900 שח קונדנסור .נאון .שילמתי הובלתי בעצמי .מרוצה . מייבש זה מוצר פשוט יחסית מבחינה טכנולוגית .בסך הכל מייבש אויר גדול בקופסה . אין טעם להתקשקש יותר מידי עם המלצות לדעתי .קח מה שזמין .השתמש וזרוק .עוד 5 שנים תקנה חדש.
קניתי באייס ב900 שח קונדנסור .נאון .שילמתי הובלתי בעצמי .מרוצה . מייבש זה מוצר פשוט יחסית מבחינה טכנולוגית .בסך הכל מייבש אויר גדול בקופסה . אין טעם להתקשקש יותר מידי עם המלצות לדעתי .קח מה שזמין .השתמש וזרוק .עוד 5 שנים תקנה חדש.
יש 2 בעיות שמפריעות לי שעצתך לא פותרת. 1. יש הבדל עצום בצריכת חשמל בין המייבשים , שיכול להתבטא במאות שקלים בכל חשבון. 2.זמן הייבוש , בזאפ למשל מתלוננים הרבה שהכביסה יבשה רק אחרי 6-7 שעות! נשמע לי הזוי
טין: אם יש לך מכונת כביסה בסל"ד גבוה והסחיטה נעשית בצורה מיטבית אתה כבר במצב מקדמי של חסכון לפני יבוש. אם תכניס למייבש כביסה רטובה ולא לחה ברור שזמן היבוש יהיה ארוך .
יש לי גם מייבש קונדנסור (יצרן לא הכי מוכר ) הזמן הממוצע הוא שעתיים ותלוי בנפח הכביסה . מניסיון אני יכול למליץ לי על AEG כמו שהמליצו מעלי .
נשלח ב-21/1/2020 11:28
שידור כתב:
טין: אם יש לך מכונת כביסה בסל"ד גבוה והסחיטה נעשית בצורה מיטבית אתה כבר במצב מקדמי של חסכון לפני יבוש. אם תכניס למייבש כביסה רטובה ולא לחה ברור שזמן היבוש יהיה ארוך .
יש לי גם מייבש קונדנסור (יצרן לא הכי מוכר ) הזמן הממוצע הוא שעתיים ותלוי בנפח הכביסה . מניסיון אני יכול למליץ לי על AEG כמו שהמליצו מעלי .
לא, למכרי. שאלתי אותו את השאלות הנ"ל. תלוי. בין 20 דק' לשעה, תלוי בסוג הבד (עבים יותר לוקח יותר זמן), אצלו מכונת כביסה (לפני הייבוש) סוחטת טוב. בד"כ יוצאת יבשה, אם לא ממשיכים לייבש. אין שום אדים, זה קונדנסור. רק צריך לדאוג לרוקן את מיכל המים.
נשלח ב-21/1/2020 11:42
מכרי הוסיף שבמקום לרוקן את המיכל, קיימת אפשרות גם לחבר צינור לביוב.
נשלח ב-21/1/2020 16:43
אין הבדל של מאות שקלים בחודש .אולי שקלים בודדים שתשלם אותם במחיר הראשוני של המכשיר. אתה מגזים עם הדרוג האנרגטי .
בחורף גשום כמו השנה ובבית עם לא מעט ילדים קטנים המייבשים עובדים סביב השעון במיוחד להורים המקפידים על החלפת בגדים . תעשה חשבון צריכה ב W ותראה שזה הרבה כסף עלות הפעלת המייבש .