|
|
| נשלח ב-29/1/2020 11:05 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  |
| שידור כתב: |  | טין: אם יש לך מכונת כביסה בסל"ד גבוה והסחיטה נעשית בצורה מיטבית אתה כבר במצב מקדמי של חסכון לפני יבוש. אם תכניס למייבש כביסה רטובה ולא לחה ברור שזמן היבוש יהיה ארוך .
יש לי גם מייבש קונדנסור (יצרן לא הכי מוכר ) הזמן הממוצע הוא שעתיים ותלוי בנפח הכביסה . מניסיון אני יכול למליץ לי על AEG כמו שהמליצו מעלי .
|
|
אומרים שסל"ד גבוה למדי, שוחק את הבגדים מהר...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
מה שהכי פחות שוחק את הבגדים זו הסחיטה, מה שכן, היא מקמטת. כביסה ארוכה שוחקת, חומרים מסויימים שוחקים, מייבש שוחק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדוק??!!
גמני יודעת שסחיטה הורסת את הבגדים... ובגלל זה מפחיתה סל"ד
מייבש גם שוחק אבל אין ברירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2020 11:13 |
|
| |
בזאפ יש 4 תגובות אחת קוטלת לחלוטין את המוצר והשאר נראות "מטעם"... לכן אשמח מאד לחוות דעתך לאחר זמן
אם באמת לוקח הרבה זמן ייבוש, אז בלי קשר שזה לא פרקטי, זה גם מבטל את כל החיסכון בחשמל
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי טיןטין1 ב- 29/01/2020 11:15:00
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2020 14:27 |
|
| |
התייעצתי עם טכנאי מנוסה למייבשים ומכונות כביסה ..
| טיןטין1 כתב: |  |
בזאפ יש 4 תגובות אחת קוטלת לחלוטין את המוצר והשאר נראות "מטעם"... לכן אשמח מאד לחוות דעתך לאחר זמן
אם באמת לוקח הרבה זמן ייבוש, אז בלי קשר שזה לא פרקטי, זה גם מבטל את כל החיסכון בחשמל
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי טיןטין1 ב- 29/01/2020 11:15:00 |
|
מלבד התגובות בזאפ התייעצתי עם טכנאי מאוד מנוסה והוא המליץ לי על אלקטרולוקס , להערכתו המוצר הנ"ל יחזיק 5-7 שנים ,הזולים יותר עד 4-5 (הסינים) . תלוי גם צורת השימוש והתחזוקה . יש כאלה שלא מנקים את הפילטר בתדירות גבוה וזה גורם לבלאי גדול יותר וליבוש ארוך יותר .
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2020 15:27 |
|
| |
| שידור כתב: |  | התייעצתי עם טכנאי מנוסה למייבשים ומכונות כביסה ..
| טיןטין1 כתב: |  |
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי טיןטין1 ב- 29/01/2020 11:15:00 |
|
מלבד התגובות בזאפ התייעצתי עם טכנאי מאוד מנוסה והוא המליץ לי על אלקטרולוקס , להערכתו המוצר הנ"ל יחזיק 5-7 שנים ,הזולים יותר עד 4-5 (הסינים) . תלוי גם צורת השימוש והתחזוקה . יש כאלה שלא מנקים את הפילטר בתדירות גבוה וזה גורם לבלאי גדול יותר וליבוש ארוך יותר . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2020 15:42 |
|
| |
אורך חיים של מוצר חשמלי
גינגיישראלי
מייבש קונדנייסר צפוי וחשוף יותר לתקלות בגלל המנגנון האלקטרוני שבו . היה לנו AEG רגיל קרוב ל 20 שנה שמפעם לפעם החלפנו לו רצועה .
במחיר של 2500 שקל כולל הובלה אשמח שהוא ישרת אותי לפחות 7 שנים תוך חסכון בתיקונים וחשמל. לא הבנתי מה המקור שציינת והמלצת . (בתמונה )
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2020 16:58 |
|
| |
| שידור כתב: |  | אורך חיים של מוצר חשמלי
לא הבנתי מה המקור שציינת והמלצת . (בתמונה ) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 00:16 |
|
| |
באחת מהקבוצות של אנשי מקצוע עם ניסיון עשיר הייתה היום הסכמה שהדגם הנ"ל מניסיון אישי שלהם הוא דגם מוצלח . זה למי שמחפש חיזוק נוסף לכל המידע שאספתי לפני הרכישה . נתראה באשכול הזה בעוד חודש לאחר שימוש והתרשמות בפועל מהמייבש.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 11:55 |
|
| |
| שידור כתב: |  | באחת מהקבוצות של אנשי מקצוע עם ניסיון עשיר הייתה היום הסכמה שהדגם הנ"ל מניסיון אישי שלהם הוא דגם מוצלח . זה למי שמחפש חיזוק נוסף לכל המידע שאספתי לפני הרכישה . נתראה באשכול הזה בעוד חודש לאחר שימוש והתרשמות בפועל מהמייבש. |
|
למה לא תתן לנו קישור לקבוצת אנשי המקצוע?! בכל מקרה, נמתין באמת לניסיון שלך. תשתדל לתת חוות דעת אובייקטיבית באמת ולא לעגל בעיות, ושההשוואה בין המכונה החדשה לקודמות תהיה הכי קרובה שאפשר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 13:56 |
|
| |
הקבוצה ההיא סגורה רק לאנשי מקצוע מאותו תחום.
| גינגישראלי כתב: |  | | שידור כתב: |  | באחת מהקבוצות של אנשי מקצוע עם ניסיון עשיר הייתה היום הסכמה שהדגם הנ"ל מניסיון אישי שלהם הוא דגם מוצלח . זה למי שמחפש חיזוק נוסף לכל המידע שאספתי לפני הרכישה . נתראה באשכול הזה בעוד חודש לאחר שימוש והתרשמות בפועל מהמייבש. |
|
למה לא תתן לנו קישור לקבוצת אנשי המקצוע?! בכל מקרה, נמתין באמת לניסיון שלך. תשתדל לתת חוות דעת אובייקטיבית באמת ולא לעגל בעיות, ושההשוואה בין המכונה החדשה לקודמות תהיה הכי קרובה שאפשר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא נעגל פינות . ניתן את המידע האמתי ונשתדל לדייק . סה"כ להיות לעזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 21:53 |
|
| |
מלכי10
לי יש אלקטרולוקס בלי צינור
8 שנים!!!
מייבש מעולה
עובד שעות נוספות ומייבש ממש מהר - מכונה דקה חצי שעה והרתחה\מגבות (מכונה מלאה) שעה וחצי בערך
החיישנים שלו מעולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 23:14 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  |
| שידור כתב: |  | טין: אם יש לך מכונת כביסה בסל"ד גבוה והסחיטה נעשית בצורה מיטבית אתה כבר במצב מקדמי של חסכון לפני יבוש. אם תכניס למייבש כביסה רטובה ולא לחה ברור שזמן היבוש יהיה ארוך .
יש לי גם מייבש קונדנסור (יצרן לא הכי מוכר ) הזמן הממוצע הוא שעתיים ותלוי בנפח הכביסה . מניסיון אני יכול למליץ לי על AEG כמו שהמליצו מעלי .
|
|
אומרים שסל"ד גבוה למדי, שוחק את הבגדים מהר...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
מה שהכי פחות שוחק את הבגדים זו הסחיטה, מה שכן, היא מקמטת. כביסה ארוכה שוחקת, חומרים מסויימים שוחקים, מייבש שוחק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדוק??!!
גמני יודעת שסחיטה הורסת את הבגדים... ובגלל זה מפחיתה סל"ד
מייבש גם שוחק אבל אין ברירה.. |
|
לדעתי היא הכי פחות שוחקת, בתנאי שמדובר בבדים עמידים ולא בבדים עדינים ששם המתיחה המסויימת שנוצרת כתוצאה ממהירות הסיבוב אכן הורסת את הבד ואת צורת הבגד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|