בית פורומים שידוכי חרדים

להפסיק/להוריד שידעך?\=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2020 15:14 לינק ישיר 

וואלה רציף ממך לא ציפיתי למחשבה כזו, שמנים מזיעים יותר?מעולם לא שמעתי על דבר כזה. דווקא רוב הבנות שאני מכירה שמריחות מזיעה...הן רזות מקל. אבל אין שום קשר בין משקל לזיעה...לא כשמדובר במשהו נורמאלי בכל אופן...לא מדברת על 200 קילו...זה אוקי..ברור והמראה דוחה בלי קשר לזיעה. אני מדברת על בחורה מלאה, בגבול הטעם הטוב, היא לא רזה...אבל לא שמנה או דוחה. היא פשוט נשית. רציף, אתה נמשך לנשים פשוט, קשה לי להאמין שאם תבוא בחורה שהיא לא רזה אלא קצת יותר "שמנה" תגעל ממנה... בקשר לבלאגן^ לדעתי אין הבדל בין קצת בלאגן אצל גברים וקצת בלאגן אצל נשים. כמובן כל עוד שזה רק נקי ופשוט מבולגן, כשזה מלוכלך זה כבר דוחה. כמו שאני לא מצפה מעצמי להיות מסודרת רצח ככה לא אצפה מאחר להיות, לא משנה אם הוא הוא או היא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2020 19:50 לינק ישיר 

Rosalia כתבה:

וואלה רציף ממך לא ציפיתי למחשבה כזו, שמנים מזיעים יותר?מעולם לא שמעתי על דבר כזה.דווקא רוב הבנות שאני מכירה שמריחות מזיעה...הן רזות מקל.אבל אין שום קשר בין משקל לזיעה...לא כשמדובר במשהו נורמאלי בכל אופן...לא מדברת על 200 קילו...זה אוקי..ברור והמראה דוחה בלי קשר לזיעה.אני מדברת על בחורה מלאה, בגבול הטעם הטוב, היא לא רזה...אבל לא שמנה או דוחה. היא פשוט נשית.רציף, אתה נמשך לנשים פשוט, קשה לי להאמין שאם תבוא בחורה שהיא לא רזה אלא קצת יותר "שמנה" תגעל ממנה...בקשר לבלאגן^לדעתי אין הבדל בין קצת בלאגן אצל גברים וקצת בלאגן אצל נשים.כמובן כל עוד שזה רק נקי ופשוט מבולגן, כשזה מלוכלך זה כבר דוחה.כמו שאני לא מצפה מעצמי להיות מסודרת רצח ככה לא אצפה מאחר להיות, לא משנה אם הוא הוא או היא...

טוב. תודה על התגובה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > להפסיק/להוריד שידעך?\=
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext