חחחחח אצלי אין חלומות פרוצים...הכל מסונן ,בכשרות אתרוג/רימון
חחחח מזל שיש את עונת הגשמים
אז תכלס...
אני רוצה 'קן' צמוד קרקע,עדיף במרכז, עם כניסה נפרדת,צמחייה מלבלבת ובית בעיצוב כפרי קלאסי... +עוזרת בית לפעמים... +רכב וורוד קלאסי עם ציורי פרחים עליו... +גבר רומנטי,שמח,מפנק ואדיב עם פפיון ולבוש אלגנטי שיגיש לי כוס נס קפה ועוגה עד למיטה. +סטודיו כפרי ואומנותי בחצר עבורי +בילויים רומנטיים
דעתי שאם יש בחור רווק בכלל ומבוגר בפרט שלא פרח מהקן ושלא מנהל חיים עצמאיים זה יכול להצביע על בעייה אצלו ולהדליק נורות אצל בחורות עוד ניתן ללמד זכות אצל בחור נשאר רק לכוון ברפאינו.
דעתי שאם יש בחור רווק בכלל ומבוגר בפרט שלא פרח מהקן ושלא מנהל חיים עצמאיים זה יכול להצביע על בעייה אצלו ולהדליק נורות אצל בחורות עוד ניתן ללמד זכות אצל בחור נשאר רק לכוון ברפאינו.
בס"ד
מה הכוונה ללמד זכות?
צריך להביא לבחורה שמצליחה להתמודד ולהשאר צל"ש
בציבור החרדי הקלאסי מקובל שבחורה לא יוצאת מהבית עד החתונה.
בחורה שיוצאת יש לה שם של מודרנית ... מדרשיות לא ששות לקבל חרדייה מבית והכללים שלהם מתאימים לנערות...כך שהאופצייה זה השכרת דירה/לחיות עם שותפות...
בכללית בחורה שיוצאת יכולה ליפול יותר בנושא הרוחני ואף גבר...כך שלא הייתי ממהרת להגיד רפאנו
כרגע טוב לי בבית, אני עוד צעירה, יש לי את המרחב שלי, אין לי תשלומי דירה ואוכל על הראש ויש לי חברה כשאני רוצה...בית.
אבל יכול להיות שיגיע שלב שבו אעבור לדירת שותפות/מעונות כי המקום לימודים שאבחר יהיה רחוק.
ועוד סיבה, ברגע שיש לך דירה משלך אתה פתאום מקבל אחריות שונה ממה שהיה עד עכשיו, כשאתה בבית עם מי שינקה, יבשל ויקנה אוכל, לצאת מהבית מלמד אחריות מהי.
האם זה נכון לגבר לחיות בדירה לבד ללא אישה?בעיניי ממש אבל ממש לא.
אישה?הרבה פחות בעייתי.
אני מאמינה שאו שאעבור למעונות כשאלמד או שאתחתן, אלה האופציות כרגע.
וחייכנית^
רכב *ורוד* עם **פרחים**?!
4;7;4;7;4;7;4;7;
למה?!חחחחח
נשלח ב-22/1/2020 23:50
Rosalia כתבה:
האם זה נכון לגבר לחיות בדירה לבד ללא אישה?בעיניי ממש אבל ממש לא.
כי גבר לא צריך ללמוד אחריות מהי? הוא לא יכול להסתדר לבד בלי שנקבה לצידו תשרת אותו?