|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
בשום פנים ואופן לא אצביע לשום מפלגה חרדית משום שאני סבורה שהן נגועות באנטישמיות עצמית
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 12:12 |
|
| |
תמיד ידענו שהמחבלים העציצים למדו מהמחבלים הערבים, ושואפים להידמות להם.
המפלגות הערביות לא נותנות כלום למצביעים שלהם, מלבד צעקות ובלגן. בפועל, בשטח, בצרכים שלהם האמתיים. כלום.
וכך גם העציצים רוצים לראות את המפלגות החרדיות. כלום לצרכים שלנו, וצעקות נגד כל מה שלא יתן לנו כלום לצעוק עליו. בלי לחשוב צעד אחד קדימה, אם יש באמת דרך לעצור את האנטישמיות של ליברמן או את חילולי השבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 13:28 |
|
| |
טוב .אני בטוח שלך תדע תצביע למפלגה שתלחם יותר חזק בליברמן . מפלגה שאין בה עסקונה ובטח זו תהיה מפלגה שתלחם באמת אבל באמת לטובת החרדים וזו לא מפלגה חרדית . בקיצור איןמפלגה כזו ויצאת מטומטמת.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 26/01/2020 13:30:22
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 13:36 |
|
| |
אבישי,אלמלא ההיסטוריה של ההודעות והאשכולות שלי בפורם לא היו נגד החלאות של הפלג ,אולי, בספק רב ,היה ניתן לטעון את הטענה שהנך טוען נגדי?בכל אופן כתבתי "שרק אלה שלא משוחדים יגיעו למסקנה שהגעתי",למשל את משה גפני ראינו מצטלם עם ליברמן מחויך מפה לאוזן,נראה שגם הוא סבור כמוך, שלא ניתן לעצור את האנטישמיות,אז מצטרפים אליה?לא רק אלא גם כורתים בריתות עם אנשיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 13:52 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | ולכן כולם צריכים להצביע לעוצמה לישראל ולעזור להם לעבור את אחוז החסימה!! כי האלוקים יבקש את הנרדף!!
|
|
ואז חצי מהקול שלך הולך בוודאות למפלגות השמאל. כי אין שמץ של סיכוי שהם יעברו, הם בחיים לא עברו (גם כשהן היו בשיא, יחד עם אלי ישי וכל הטררם שהיה אז והיו בטוחים שיעברו) והקולות שלהם מתחלקות בין הימין והשמאל. טיפשות גמורה. או שתצביעי ימינה או ליכוד (אם לחרדיות את מילא לא מוכנה להצביע) וכך לפחות לא תתרמי קולות לשמאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 13:56 |
|
| |
פוליטיקה זה ביזנעס .זה לא מקום לאהבה שנאה .מנסים להוציא את המקסימום האפשרי מהמצב הנתון. גם אני בז ושונא את ליברמן ועדיין יכול לחיות בשלום עם חיוכי נימוסים גם אם זה צביעות ועם עסקאות מתחת לשלחן כי כך מנהלים דברים בפוליטיקה ולצערי כך מתנהלים החיים גם מחוץ לפוליטיקה .לא צריך לשבור כלים בשביל כל פיפס שלא לרוחינו אחרת אין לדבר סוף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 14:19 |
|
| |
האם תעמולה אנטישמית של שנות השלושים של המאה הקודמת שמופעלת לכאורה נגד יהודים חרדים במדינת ישראל אתה מכנה "כל פיפס" אתה מוכן לחיות עם זה נגוע באנטישמיות כמוך? בוש והכלם נראה שאינך מזרע יהודי?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 14:24 |
|
| |
הלכת רחוק מידי בחיבור שעשית בין המפלגות החרדיות לליברמן .ממש להיפך מדעתך .זה שאת לא מבינה שהם מתנגדים לחלוטין לליברמן זו בעיה שלך ורק שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 14:25 |
|
| |
אין לדיין...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 14:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 14:56 |
|
| |
סיסמאות אינן הצד החזק שלי.אני יורדת לשורש העניין,מכאן מסקנתי:שחרדי שנותן את קולו למפלגה חרדית מכניס גול עצמי! עם כל הכבוד לא אמשיך להתכתב עמך לעת עתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 16:10 |
|
| |
לךתדע1 הבסיס של חרדית קלאסית הוא הציות ללא עוררין לקול קורא שחתום ע"י בכירי הרבנים והאדמורים. והם כידוע מורים להצביע ג' או ש"ס. וזה לא הולך להשתנות. אז אם את מתכוונת בשיא הרצינות שלא לציית לקול קורא, אז מן הראוי שתתחילי להגדיר את עצמך 'חרדית מודרנית'..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 16:42 |
|
| |
אם הייתי חושבת שהגדולים בסוד העניינים אז אולי הייתי מצדיקה אותך: מאחר ואני ועוד אלפים כמוני חושבים שזה לא המצב,אז הדין שונה לחלוטין,אגב אין חיה כזאת חרדים מודרניים כי כולם חרדים לדבר השם! וזה מה שחשוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 17:02 |
|
| |
לך תדע נחתה עכשיו בכדור הארץ ואינה יודעת שהחיים זה סוג של פשרות .היא חושבת שעד שלא ימלאו את משאלותיה של כבוד המלכה עד תומם לשווא נתחנן להצבעתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 17:08 |
|
| |
ואם חשבת שהוא יצביע לעוצמה לישראל, הרי שגם עליו יש וטו, תלתלים לא בא בטוב, שבן גביר יעשה החלקה לשיער ואז הוא יצביע לו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2020 17:39 |
|
| |
מצדרביעי
| ברכת_החמה כתב: |  | פוליטיקה זה ביזנעס .זה לא מקום לאהבה שנאה .מנסים להוציא את המקסימום האפשרי מהמצב הנתון. גם אני בז ושונא את ליברמן ועדיין יכול לחיות בשלום עם חיוכי נימוסים גם אם זה צביעות ועם עסקאות מתחת לשלחן כי כך מנהלים דברים בפוליטיקה ולצערי כך מתנהלים החיים גם מחוץ לפוליטיקה .לא צריך לשבור כלים בשביל כל פיפס שלא לרוחינו אחרת אין לדבר סוף. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז למה את לפיד כן מחרימים? הרי הוא לפחות מנסה להסתיר את עמדותיו האנטישמיות בדיבור "יפה" ו"דואג", נכון שזה מגוחך, אבל אפשר לפחות לנסות לנהל אתו שיחה...
|
|
|
|
|