בית פורומים בחדרי חרדים

בשום פנים ואופן לא אצביע לשום מפלגה חרדית משום שאני סבורה שהן נגועות באנטישמיות עצמית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2020 17:51 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אם הייתי חושבת שהגדולים בסוד העניינים אז אולי הייתי מצדיקה אותך: מאחר ואני ועוד אלפים כמוני חושבים שזה לא המצב,אז הדין שונה לחלוטין,אגב אין חיה כזאת חרדים מודרניים כי כולם חרדים לדבר השם! וזה מה שחשוב!

שר התורה הגר"ח קנייבסקי נשאל על הטענות לפיהם הוא לא יודע את כל הפרטים ואינו מעורב בהחלטות הפוליטיות - וענה: "אני יודע הכל, הטענות האלו היו כבר בימי קורח, רחמנא ליצלן"
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3151156&forum_id=771

ואגב, איך את יודעת שיש עוד אלפים כמוך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2020 19:14 לינק ישיר 

יש כמה עולמות תורה שעלולים להיחרב אם יפסידו את התמיכה של הגבירים המקורבים לליברמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2020 20:42 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:
בשום פנים ואופן לא אצביע לשום מפלגה חרדית משום שאני סבורה שהן נגועות באנטישמיות עצמית

יקיריי, למסקנה זאת הגעתי לאחר שצפיתי באשכול, בסרטוני ישראל ביתנו בשפה הרוסית ,שפתח מצד רביעי ,תודה לך!"אם משהוא צריך עוד ראיה וכו" המסקנה ברורה :המשנה אומרת כל המחובר לטמא טמא? אם המפלגות החרדיות אינן פוסלות את ישראל ביתנו,ורואות את עצמן חברות באותה קואליציה?: סימן הוא שבתוך תוכן מפעמת האנטישמיות העצמית?עליהן לומר בצורה ברורה ,שהן לא תהיינה שותפות לקואליציה ,שתראה בישראל ביתנו ,שותפה לגיטימית!אחרת הן נותנות לגיטימציה לדעותיה ברחבי מדינת ישראל(מיותר להוסיף איך היינו נוהגים ,אם בארצות נכר היו מציגים את היהודים בימינו כפי שישראל ביתנו מציגה את החרדים!) וחבל! אין ספק שהתנהגתן של המפלגות החרדיות ייזכר לדיראון עולם! בפרט הלגיטימציה שהן נותנות לדעות אלה: מדשתיק...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/01/2020 15:48:09

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/01/2020 15:50:43

מתי ובאיזה תנאים כן תצביעי למפלגה חרדית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 04:57 לינק ישיר 

דרמה!!

משלחת חכי"ם מאגודת ישראל הגיעה לביתם של לך תדע1 ולךתדע1* לשכנעו/ה/הם להצביע ג'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 09:49 לינק ישיר 

שחור כתום.כשהסיבות  לאי הצבעה שמניתי לעיל יהיו הפוכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 12:36 לינק ישיר 

שזה אומר כאשר עץ יקימו מפלגה, כמו המפלגות הערביות. שרק צועקים על כל דבר ולא מביאים תועלת לציבור הבוחרים שלהם.

זה מה שהעציצים הטפשים אוהבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 14:19 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
שזה אומר כאשר עץ יקימו מפלגה, כמו המפלגות הערביות. שרק צועקים על כל דבר ולא מביאים תועלת לציבור הבוחרים שלהם.

זה מה שהעציצים הטפשים אוהבים.

לדעתך, הגר"ע אויערבך טיפש?
האחים הגרב"ש והגר"א דויטש טיפשים?
הגר"צ רוטברג, הגר"י זלושינסקי, הגר"ז שוב, הגר"צ שינקר, הגר"י ארנברג טיפשים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 15:42 לינק ישיר 

אבישי אתה מתכוון למפלגה שמביאה תועלת לנכדים... שמחשיבה את הגדולים  שלה לרובוטים, ולפו הדוב?  שמובילים את הגדולים שלה כבעלי חיים ?ואחרי שהגדול שלה יושב בכנס  בחירות בכותל המערבי,הוא שואל את בנו לשם מה התכנסנו כאן? וזה כבר אחרי שהוא יושב שעה במקום "ומאזין" לנאומים!שהנכדים נפגשים באישון לילה ומעורבים בעסקאות אפלות לכאורה?מפלגות שנותנות לישראל ביתנו חסינות על אף הקו האנטישמי ,וההסתה שננקט ע"י לכאורה?מפלגה שראשיה מכנים חסידים ואנשי מעשה ,משנאי ה'"רק בגין שאלה שומעים לקול רבותיהם! בקיצור אל תהיו פושעים? מפלגות שמזייפים חתימות של גדולי ישראל,ודרגת הזיוף הגיע עד לכך שאפילו לא טורחים לכאורה לזייף לכאורה באותו כתב,במילים אחרות תלוי מי מחזיק בעט באותו זמן ?בושה, הפכתם את היהדות החרדית לסניף של קדאפי מלוב ושו"ת.סיפר לי מאן דהוא שאחד מן הרבנים הצעירים מארה"ב רב זוטר,ביקש שרב זקן שבניו ונכדיו מנהלים עבורו את סדר היום, מראשי המפלגות בארץ (לא מדובר בקנייבסקי)יקום בעבורו כמובן ,לאחר שזה שילם אתנן כלב וכו' לנכדים !כדי שהרב הצעיר יוכל להראות את התמונה לגבירים בארה"ב,מה עושים נותנים לסבא צביטה הגונה בישבן וכך הרב הזקן קם!הבנתם עד לאיזה שפל מדרגה הגענו?אל תנסו את זה בבית

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/01/2020 16:06:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 16:59 לינק ישיר 

תירוצי סבתא תמיד יהיו . אפס נימוקים לגבי אלטרנטיבה יותר ראויה . את לא רצינית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 20:13 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

תמיד ידענו שהמחבלים העציצים למדו מהמחבלים הערבים, ושואפים להידמות להם.

המפלגות הערביות לא נותנות כלום למצביעים שלהם, מלבד צעקות ובלגן.
בפועל, בשטח, בצרכים שלהם האמתיים. כלום.

וכך גם העציצים רוצים לראות את המפלגות החרדיות. כלום לצרכים שלנו, וצעקות נגד כל מה שלא יתן לנו כלום לצעוק עליו.
בלי לחשוב צעד אחד קדימה, אם יש באמת דרך לעצור את האנטישמיות של ליברמן או את חילולי השבת.

אבישי
הצרכים האמיתיים שלנו: צבא מקצועי התנדבותי, פתרון מצוקת הדיור, עצמאות בחינוך.
שמירת שבת של מישהו אחר איננה צורך שלנו (עיין משנה ברורה סימן תרח וביאור הלכה שם)

התנועה היחידה, שנואת נפשך, שהציעה פתרונות לכל הנ"ל, איננה תנועה חרדית.

ספר לי מה מציעות המפלגות החרדיות בנידון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 20:58 לינק ישיר 

שום דבר לא השתנה - זה רק הנוסח. כמי שמקבל/ת משכורת מליברמן/הקרן החדשה, לך תדע1 תמיד תמצא/ימצא תירוץ למה לא להצביע לחרדים. כל השאר רק תפאורה משתנה. לפי הרקע/ידע וכו', הו/י/א בס"ה בעל/ת תשובה רוסי-עצניק קלאסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 22:37 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:
avishai323 כתב:

תמיד ידענו שהמחבלים העציצים למדו מהמחבלים הערבים, ושואפים להידמות להם.

המפלגות הערביות לא נותנות כלום למצביעים שלהם, מלבד צעקות ובלגן.
בפועל, בשטח, בצרכים שלהם האמתיים. כלום.

וכך גם העציצים רוצים לראות את המפלגות החרדיות. כלום לצרכים שלנו, וצעקות נגד כל מה שלא יתן לנו כלום לצעוק עליו.
בלי לחשוב צעד אחד קדימה, אם יש באמת דרך לעצור את האנטישמיות של ליברמן או את חילולי השבת.

אבישי
הצרכים האמיתיים שלנו: צבא מקצועי התנדבותי, פתרון מצוקת הדיור, עצמאות בחינוך.
שמירת שבת של מישהו אחר איננה צורך שלנו (עיין משנה ברורה סימן תרח וביאור הלכה שם)

התנועה היחידה, שנואת נפשך, שהציעה פתרונות לכל הנ"ל, איננה תנועה חרדית.

ספר לי מה מציעות המפלגות החרדיות בנידון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

להביא את המשיח. הוא בדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2020 22:51 לינק ישיר 

Hhaavv.לא לזלזל בליברמן הוא מן היושבים ראשונה במלכות התורא

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/01/2020 23:31:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בשום פנים ואופן לא אצביע לשום מפלגה חרדית משום שאני סבורה שהן נגועות באנטישמיות עצמית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.