שלום לך הניק החדש "מתמידים",
ראשית, שמחתי (סוף סוף) לקבל תגובה מפורטת (לאחר מבול האיומים וההשמצות שקיבלתי בתיבה האישית...) מאדם הטוען כי : במשך תקופה ארוכה בדק את הדברים לעומק מכלי ראשון.
בפתח הדברים אציין כי היה מצופה ממי שטוען כי "בדק את הדברים לעומק מכלי ראשון" להתייחס באופן ממוקד לטענות העובדתיות שהבאתי ולהפריך אותן אחת לאחת. אלא שבמקום זאת קיבלנו המון מלל "מעורפל" (בלשון המעטה), שאין בו להפריך במאומה את העובדות שהבאתי כאן.
עם יד על הלב! האם אתה מצפה שרבבות הצופים האינטליגנטיים הצופים באשכול זה "יתרשמו" מסיסמאות בנוסח: "דיברתי עם מכרים ושכנים והם נתנו לי תשובה מפורטת לכל שאלה ששאלתי" וזאת מבלי לכתוב ולו מילה אחת אודות מקומות לימודיו בתקופת ילדותו (בהנחה שהוא לא התחבא במערה נסתרת בהרי הגליל)?
אז אם "קיבלת תשובות מפורטות מכלי ראשון" מדוע הנך מסתיר אותן?
למותר לציין כי אילו היית מביא ראיה חותכת אחת כי פרסמתי ח"ו דבר שקר, אני הראשון שהייתי מתנצל מעומק ליבי ואף מבקש סליחה!
לא זו אף זו, הטענה כי כביכול "מישהו שהעביר לי מידע אנונימי בתיבה הפרטית (איפה כתבתי את זה?) 'משתמש' בי ע"מ שאעשה עבורו את העבודה השחורה" הינה הזויה ובזויה ואינה מוסיפה לך כבוד.
מן המפורסמות כי במשך השנים פרסמתי כאן עשרות סקופים ותחקירים בלעדיים. האם יעלה על הדעת שהמקורות שלי מסתמכים על "מידע אנונימי"? האם נראה לך שהייתי מעז להסתכן בעשרות תביעות דיבה! רק על סמך "מידע אנונימי" שאינו מגובה באסמכתאות?
במאמר מוסגר אציין כי יש בידי עוד חומרים "מעניינים" על הינוקא ש"צ ומשפחתו שאיני מפרסמם מכמה סיבות, ואני שומר אותם אך ורק על כל צרה שלא תבוא למקרה שבו "התפתחויות" מסוימות יאלצו אותי לחשוף אותם... וד"ל.
למרבה הצער הנך מנסה להסיט את הדיון באופן מלאכותי אודות שיעוריו של הינוקא וגדלותו התורנית הפלאית (נושא ששוה דיון בפני עצמו) וזאת בעוד הנך יודע היטב כי הנושא היחיד שעומד כאן על הפרק הוא: מדוע הינוקא מסתיר מהציבור מידע רלוונטי אודות משפחתו ותקופת ילדותו, כאשר בד בבד אנשי שלומו מספרים סיפורים מבהילים על תקופת ילדותו כדוגמת "העדות" שהבאתי על כל שסיים את כל הש"ס בעיון בגיל 11, וכן "הדף הקדוש" בכת"י שפרסמתי כאן ונטען כי כתב אותו בגיל 8?
בשולי הדברים אציין כי העובדה (שנוספה ב"המכלול" רק לאחר שחשפתי את שמו האמיתי...) ששמות זקיניו של הינוקא ש"צ היו שלמה ויהודה (ולכן קראו לו בשם שי שהוא ר"ת על שמם), אין בה בכי הוא זה "לתרץ" את העובדה שהינוקא ש"צ פרסם את עצמו ברבים בשם הפיקטיבי: שלמה יהודה (כשהשם "יהודה" פורסם כשם המשפחה שלו)...
אשר על כן ולאור העובדה שהצהרת כי קיבלת תשובות מפורטות מכלי ראשון מן הראוי כי תענה כאן על השאלות הבאות:
1. באיזה מוסדות חינוך למד הינוקא ש"צ בילדותו ונערותו? נא ציין שמות.
2. מדוע הינוא ש"צ הסתיר מהציבור את שם משפחתו האמיתי (צובארי)?
3. האם הינוקא ש"צ רשום בת.ז. בשם: שי (לפחות עד שנת 2006)?
4. האם בויקפדיה "המכלול" פורסם באופן שקרי (בעקבות הפרסום שלי זה נמחק...) כי נולד להוריו "גואל ודליה יהודה" (קרי: שם משפתו: יהודה)?
5. מדוע שעה קלה לאחר שחשפתי כאן את שמו "נעלם" דף הפייסבוק של אמו הגב' דליה צובארי?
6. מדוע הנך מסתיר את "התמונות" מתקופת ילדותו שבהן הוא נראה (לטענתך) "עם כיפה ופאות ארוכות"?
7. מדוע שעה קלה לאחר שחשפתי כאן את שמו, "נעלם" מהרשת אתר "תפילה לשלמה" שהכיל את מאות השיעורים והתפילות האישיות שהוא חיבר לפני כעשר שנים?
8. האם באתר "תפילה לשלמה" היה שיעור משנת תשע"ב שבו הינוקא מתרברב בפני חסידיו (שמעתי במו אוזני!) כי "ראה הבעש"ט בחלום" וכמו כן "הנועם אלימלך ובעל התניא ועוד הרבה צדיקים הגיעו אליו בחלום"?
לתשובתך (מכלי ראשון) אודה.