לא חושבת שלגברים אכפת מה תהיה צבע העניבה שלהם ביום החתונה...זה יותר עניינים של בנות.
אין לי חלום יותר מדי מוגזם, אני רוצה חופה בחוץ, תחת כיפת השמיים, הרבה פרחים יפים יהיו מעורבים בסיפור חחח
הכסא כלה...וולפ לא ממש מעניין אותי.
מי מגיע?המשפחה, חברות קרובות או רחוקות, אנשים שחשובים לי.
השמלה?טוב...זה כבר סיפור אחר, אני רוצה שמלה נפוחה, לא צמודה, משהו אלגנטי ונסיכי, אין לי תמונה בראש בכל מקרה...
מוזיקה?טוב זה כבר עניין חשוב שאצטרך לדון עליו עם בעלי...
אה והשיער שלי יהיה פזור עם פרחים!
זהו, החלק הכי הכי חשוב זה שזה היום שלי ושל האחד שלי (:
נשלח ב-27/1/2020 21:37
אני חולם על סגנון קלאסי... ןיתירות...של בטהובן וכו אך זה זה רק בחלומותי. .ברור שהכלה לא תרצה אז אני יתנחם ברולי דיקמן ... היפראקטיבי לכל הדעות.... אתנחם בזה... ולגבי עניבה ...קודם כל נחליט על חליפה ואז נתמודד עם העניבה..חח להססן כמוני...
נשלח ב-27/1/2020 21:54
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
אוקי
אז בעצם אין לך שום חלום מיוחד ושמח שהוא אינידווידואלי? נגיד מישהו מיוחד שהיית רוצה שיבוא לשמח את הזוג המלכותי?
להטוטן?רקדנים?מתופפים?כנר?פרחים?בלי קשר למה מקובל... והאם יהיה מימון/מה יגידו... אלא לאם זה היה תלוי רק ברצונך
אני חולם על סגנון קלאסי... ןיתירות...של בטהובן וכו אך זה זה רק בחלומותי. .ברור שהכלה לא תרצה אז אני יתנחם ברולי דיקמן ... היפראקטיבי לכל הדעות.... אתנחם בזה... ולגבי עניבה ...קודם כל נחליט על חליפה ואז נתמודד עם העניבה..חח להססן כמוני...
בס"ד
חחחחח
יפה לך אשמע בקרוב את הזמר הזה... מעניין
חחח אז לא כל החתנים הולכים עם חליפה ארוכה?
איזה אופציות יש בעניבה?מוכסף/מוזהב או לבן-בז' לא?
אגב,אנא מכם גברים יקרים המודה שלא לשים גרביים פשוט דוחה...אנא תשימו מכנסיים במידה שלכם...ואל תשכחו את הגרביים בבית...
לא חושבת שלגברים אכפת מה תהיה צבע העניבה שלהם ביום החתונה...זה יותר עניינים של בנות.אין לי חלום יותר מדי מוגזם, אני רוצה חופה בחוץ, תחת כיפת השמיים, הרבה פרחים יפים יהיו מעורבים בסיפור חחחהכסא כלה...וולפ לא ממש מעניין אותי.מי מגיע?המשפחה, חברות קרובות או רחוקות, אנשים שחשובים לי.השמלה?טוב...זה כבר סיפור אחר, אני רוצה שמלה נפוחה, לא צמודה, משהו אלגנטי ונסיכי, אין לי תמונה בראש בכל מקרה...מוזיקה?טוב זה כבר עניין חשוב שאצטרך לדון עליו עם בעלי...אה והשיער שלי יהיה פזור עם פרחים!זהו, החלק הכי הכי חשוב זה שזה היום שלי ושל האחד שלי (:
בס"ד
חחח חלומות מתוקים
והיית רוצה חתונה "מפוצצת" במוזמנים,עד שבקושי ישלך מקום לרקוד או חתונה עם יותר צופות מהשולחן ומעט רוקדות?
נ.ב
הנה לאלי איכפת מצבע עניבתו...עד עכשיו הוא לא החליט
חייכנית^
הייתי רוצה חתונה שבה כל מי שחשוב לי ולבעלי יהיה, לא מעבר.
לא רוצה זרים גמורים בחתונה שלי את יודעת...
למרות שלא יודעת עד כמה יהיה לי אכפת, פשוט שלא אקבל פחד במהXD
וגרושי^ אמרתי בציניות...ידוע לך כן?