|
|
| נשלח ב-10/7/2020 02:04 |
|
| |
בס"ד בקשר לדברייך,סטאטית המתוקה,את צודקת.אם הבחורה רוצה בכך וזה עושה לה טוב בלב והיא לא מרגישה רע שכך החתונה שלה? זה בסדר גמור. דברי כוונו כלפי בחורים שלא מבינים בחורה שרוצה משהו מושקע יותר, כמו בתקופה הרגילה לפחות...ואני שמחה שגם את מבינה לליבי;) 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 02:06:59
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 02:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אם אדע שאין לו חובות ענקיים/השקעות, שלא מותירות לו כסף נזיל כמעט? אז כן.אראה זאת לא רק כזילזול אלא גם כחוסר אהבה. כי לדעתי כשאוהבים באמת מישהו? עושים את המקסימום כדי לשמח את הצד השני ולא את המינימום  או שאחשוב שהוא קמצן.שזו כבר סיבה מספיק טובה לגרום לי "לשמוח" להתחתן איתו 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 00:01:27 |
|
למה נראה לך שיש אהבה לפני החתונה? יש אולי ניצוץ. אגב אהבתי מה שכתבת בהודעה הקודמת על מה שהיית עושה אם היה קושי, זאת הפעם הראשונה שאני רואה שאת מוכנה להקריב מעצמך ולא מצפה רק מהבחור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 02:40 |
|
| |
בס"ד הנה מצאתי לך הסבר על איך עושים זר פרחים לכלה... מפרחים חיים,כמובן שתוכלי לבחור איזה צבע שתחפצי  כמובן שהזרים החדשניים יותר אלו זרי ה"מיקרופון...ל" עם הכדורית ספוג בראש המיקרופון אם אמצא סרטון שמסביר על כך אצרף לכאן בקרוב  האמת שמצאתי עבורכם עוד הסברים יפים ומושקעים... אך קצת עייפה אנוכי מכל היום  אלך לנוח ובקרוב בעז"ה אצרף זאת לכאן... להית בינתיים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 03:11:50
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 05:14 |
|
| |
בס"ד אדם חשבתי על דבריך...אחרי שהתעוררתי ממנוחתי;)  נזכרתי שהעשירים הם מאד קשוחים ומשעממים... כך שאני מרגישה שאם אתחתן עם מיליונר קשוח ומפחיד? זה כאילו שמתחתנת עם אחשוורוש, שבעיקר טובת עם ישראל מולי... אני ממש מקריבה את עצמי, לחיות לצידו, כדי לגרום לו לתרום הון ולהגשים יעדים חשובים לעמנו;)... אז מי צריך לדאוג?אני/הוא? כמובן שאני. 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 05:24:46
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 05:20 |
|
| |
בס"ד אבל תכלס?אני סתם צוחקת...  ברור שאם אתחתן עם מיליונר.הוא יהיה חייב להיות חמוד,שמח ושובב קצת...מישהו שאני באמת אוהבת;) ולא אחד שיישלח אותי "להורג" אם לא שמעתי לו  אחרי הכל אנלא אסתר המלכה.עוד לא הגעתי לדרגה שאני מוכנה לסבול למען עם ישראל... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 05:42:28
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 05:47 |
|
| |
חחחחח אצלי הסיבה שאני לא מתרגשת מחתונה זה כי זה כמה שעות של הנאה שעולות לך חודשים של עבודה אם יש לך משכורת ממוצעת וחתונה ממוצעת עבדת על החתונה הזאת 10 חודשים אם לא יותר ... תחשבי כמה שזה מזעזע ותביני אותי...(75000/7000 =10) ונראה לי עדיף להוציא את הכסף הזה על דירה שנשארת שלך ואת יכולה למכור אותה או להוריש לצאצאים...
אני מבינה שחתונה יפה זה אחד החלומות שלך .. אבל תחשבי שניה מה יקרה אם אחרי כל המאמץ להכין חתונה מושלמת פתאום יש: הפסקת חשמל / את לא מרגישה טוב / החתן שלך לא מרגיש טוב / הגבלות בגלל הקורונה / טילים .. ולא חסר דברים שיכולים לנפץ לך את החלום ..... בקיצור ברגע שאת בונה על חתונה מושלמת בדכ מוצאים ממה להתבאס .... כי אין מושלם בעולם , צריך ללמוד להינות מהדברים הקטנים והפשוטים בחיים ...
ומה שכתבת לגבי היתומים שעושים עבורם מגבית זה הפריע לי מכמה סיבות :
א. רב האנשים שהם מעוטי יכולת ולא משנה מאיזה סיבה לא עושים עבורם מגבית בשביל לחתן אותם בצורה ראויה לרב הם צריכים להיקרע ולהיכנס לחובות בשביל לעשות חתונה לפי ה"נורמה"
ב. אני אישית אם לא היה לי כסף הייתי מעדיפה להתחתן בבית כנסת מאשר להשתמש בכספי צדקה כשיש אנשים שאין להם מה לאכול / זקוקים לכסף לניתוח / עומדים לזרוק אותם מהבית / הוצאה לפועל רודפת אחריהם .. ים צרות יש לאנשים מה שחשוב זה לקחת את הכסף ולשזור איתו פרחים ???
ג. צריך להפסיק להתייחס לנורמה כמשהו שצריך לפעול לפיו.
בקיצור כסף זה דבר חשוב מאד שיכול להציל חיים ולהביא מזור להרבה אנשים לפעמים יש לי מצפון על הצורה שבה אני מוציאה את הכסף שלי על מותרות בזמן שיש אנשים שחושבים פעמיים אם לנסוע באוטובוס או ללכת ברגל בשביל לחסוך 5 שקל...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:00 |
|
| |
בס"ד טוב זו דעתך. דעתי שונה ממך.אך אוהבת ומכבדת אותך כבת אדם ומצפה שאף תכבדי את את דעתי  בכל מקרה יום החתונה מכוסה לפחות בחציו ואף יותר,ע"י האורחים שמגיעים, לרוב.(ואל תחשבי שהאורחים יביאו מעטפות מכובדות,אם תביאי להם צלחת חד פעמית עם עוגה בחצר(;)ועלות החתונה נמוכה יותר,כך שהחישוב שלך שגוי...אך מבחינתי מיצתי את הנושא.סורי.  לא ידעתי שאת יתומה...שולחת לך חיבוקי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 06:03:54
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:08 |
|
| |
בס"ד אם ישלך מצפון? אז תתרמי יותר  אך עדיין חשוב להינות מהחיים ולא להרגיש רע מזה. ההיפך בתור בחורה רווקה,שיש כ"כ הרבה ניסיונות וקשיים! חשוב להינות ממה שמותר ולשמור על רוח צעירה ושמחה! וכן זה גם שומר על נפש שמחה...כך שזלא מותרות אלא חובה! 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 06:09:30
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:08 |
|
| |
מה זה אומר לכבד את דעתך ? אם שתינו חושבות אחרת לחלוטין מה אני אמורה לומר ??
בעיני זה לגיטימי לחשוב כמו שאת חושבת , לרצות חתונה מדהימה ולרצות תמיד להגשים את החלומות שלך.. מה שקורה בפועל קצת הרבה פחות משובב , מה שיוצא מכל החלומות האלה זה בעיקר מפח נפש ואכזבות ..
לגבי הכיסוי של החתונה את צודקת אבל בדכ זה מגיע מקסימום חצי מהשווי של החתונה , אבל בזה אני פחות מבינה ..
ואני מוסיפה כאן קטע שרשם המשודך המתוסבך בדגש על החלומות שמוכרים לנו.. דמיון יוצר מציאות זו המהות ואין שום טעות סבתא שלך לעולם לא תמות
ותודה על החיבוק
ואז יום אחד גיליתי שאני לא מושלם, איזה קטע אה?! כל החיים רדפתי אחריי השלמות העצמית הזו כל הזבל שמוכרים לך כל מיני טוני רובינסים למינהם, "אתה יכול" "זה שלך" "אתה הכוח" "אתה המוח" "דמיון יוצר מציאות זו המהות ואין שום טעות סבתא שלך לעולם לא תמות" רק ברגע שהבנתי שהחסרונות שלי הם השלמות שלי, הבנתי שבואנה אני חתיכת מושלם!! ועל זה נאמר: "בורא נפשות רבות וחסרונן"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:12 |
|
| |
בס"ד בסיידר...לכן צריך אמונה בה'... אם יהיו שינויים של הרגע האחרון ח"ו? אדחה את החתונה/אהנה ממה שיש(ואני יודעת גם להינות מהדברים הקטנים(;) ונחגוג אח"כ בצורה מכובדת... אי אפשר כל החיים לחיות שלילי כדי להיות מוכנים לרע. יש פתגם כזה באידיש...טראכט גוט זיין גוט(מקווה שכתבתי נכון(;) תחשוב טוב יהיה טוב 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/07/2020 06:14:54
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:15 |
|
| |
בתתימן
אם ישלך מצפון? אז תתרמי יותר  אך עדיין חשוב להינות מהחיים ולא להרגיש רע מזה. ההיפך בתור בחורה רווקה,שיש כ"כ הרבה ניסיונות וקשיים! חשוב להינות ולשמור על רוח צעירה ושמחה! וכן זה גם שומר על נפש שמחה...כך שזלא מותרות אלא חובה!  עם זה אני מסכימה שצריך לדעת להינות מהכסף שלנו ובתור רווקה בטח שאת צריכה לשמח את עצמך... בסוף זה גם מה שאני עושה .. ואני גם תורמת סכומים יפים אבל עדיין לעיתים רחוקות כשאני קוראת על אנשים שהקשיים שלהם יכלו להיפתר עלי ידי כסף עולות לי מחשבות כאלה... של תראי הוצאת 300 על חולצה אחת .... ועוד 500 על כל מיני מוצרי טיפוח .... ויש אנשים שאין להם לאוכל... פעם ראיתי באיזה מכולת בבני ברק אישה שלא היה לה מספיק לשלם על הקניה הפצפונת שלה , נתתי לה כמה שקלים אחכ מחוץ לחנות היא ספרה לי שהיא אם חד הורית ואין לה מספיק כסף לאוכל לילדים ... נתתי לה 100 שקל והיא התרגשה יותר מדי .. זה מזעזע בעיני .. ועצוב נורא אבל זה סיפורים שקורים כל יום...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:17 |
|
| |
יש פתגם קווה לטוב והתכונן לגרוע מכל... בכל מקרה לא אומרת לך לא להשקיע בחתונה אבל לא על זה יקום ויפול דבר ואל תתני לדברים כאלה להשפיע על המצב רוח שלך , את אמורה לחשוב על החתן שלך וזה מה שמשנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:19 |
|
| |
בס"ד כן זה עצוב...אני באמת משתדלת לתרום! אבל אף פעם ליבי לא נחמץ שקונה לעצמי משהו "יקר"...עבדתי עלזה ומגיע לי פיצוי עלזה שבכלל עבדתי  כל הכבוד שהבאת לה תרומה...ישלך לב טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 06:21 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | יש פתגם קווה לטוב והתכונן לגרוע מכל... בכל מקרה לא אומרת לך לא להשקיע בחתונה אבל לא על זה יקום ויפול דבר ואל תתני לדברים כאלה להשפיע על המצב רוח שלך , את אמורה לחשוב על החתן שלך וזה מה שמשנה... |
|
|
|
|
|
|