|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:07 |
|
| |
ואוו וואוו... רק העלתה תמונה של פסטה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:08 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נזכרתי בעוד סיפור מצחיק... מתוצרת עצמית לשם שינוי...  בהיותי נערה, הוזמנתי לעשות בייביסיטר והייתה לי שאלה בעינייני דיני יחוד, כי אחד הבנים היה בגיל 9... הייתי לבד בבית וחיפשתי טל' של רב... לא מצאתי. בחיפזון צעדתי למכתביה של אחי הגדול ונברתי בספרים... עד שמצאתי טל' של רב...בסוף הסתבר שזה היה הראש ישיבה שלו (ישיבה ענקית שמונה מאות בחורים) אני שגעתי אותו בשאלות על דינים... הוא ענה.אך שאל ברמז האם אין רבנים בעירי?  הבנתי את הרמז...וחיפשתי רבנים בעיר אחרת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח... אצלי דווקא קרה להיפך..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:09 |
|
| |
אני מתקשרת להכי מקלים , של הרב עובדיה , ראיתי פרסומת באתר של הידברות , אם תרצי אחפש לך את המספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:10 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נזכרתי בעוד סיפור מצחיק... מתוצרת עצמית לשם שינוי...  בהיותי נערה, הוזמנתי לעשות בייביסיטר והייתה לי שאלה בעינייני דיני יחוד, כי אחד הבנים היה בגיל 9... הייתי לבד בבית וחיפשתי טל' של רב... לא מצאתי. בחיפזון צעדתי למכתביה של אחי הגדול ונברתי בספרים... עד שמצאתי טל' של רב...בסוף הסתבר שזה היה הראש ישיבה שלו (ישיבה ענקית שמונה מאות בחורים) אני שגעתי אותו בשאלות על דינים... הוא ענה.אך שאל ברמז האם אין רבנים בעירי?  הבנתי את הרמז...וחיפשתי רבנים בעיר אחרת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איך שייך ייחוד אם ההורים יכולים לחזור כל רגע?
|
|
בס"ד זהו שלא ידעתי בדיוק את פרטי ההלכות  אז הרב אמר להשאיר את הדלת הראשית לא נעולה ומעט פתוחה ולהיות עם הבנים בחדר עם חלון פתוח לרווחה... וזהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:11 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | אני מתקשרת להכי מקלים , של הרב עובדיה , ראיתי פרסומת באתר של הידברות , אם תרצי אחפש לך את המספר. |
|
חחח... תימניה, לא?? אשמח לקבל את המספר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
|
|
התקשרתי לגבי תפילה, לצערי תקופות ארוכות לא הייתי מתפללת, אז רציתי לדעת אם תפילת מנחה וערבית זה בסדר, וכמובן ברכות השחר- במקום תפילת שחרית, כי אני קמה ממש מאוחר... אז הרב התחיל לשאול אותי מתי אני הולכת לישון ולמה ככה מאוחר, ואמר לי- "תלכי לישון כמו בן אדם, תקומי כמו בן אדם".. וכו' וכו'..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:17 |
|
| |
בתתימן
התקשרתי לגבי תפילה, לצערי תקופות ארוכות לא הייתי מתפללת, אז רציתי לדעת אם תפילת מנחה וערבית זה בסדר, וכמובן ברכות השחר- במקום תפילת שחרית, כי אני קמה ממש מאוחר... אז הרב התחיל לשאול אותי מתי אני הולכת לישון ולמה ככה מאוחר, ואמר לי- "תלכי לישון כמו בן אדם, תקומי כמו בן אדם".. וכו' וכו'..
חחחחחח קטלני , איך אני צוחקת לעצמי פה גם אני מתפללת לפעמים רק איזה פעם בשבוע , על ברכות השחר פחות או יותר מצליחה להקפיד :) לא חשבתי לשאול רב .. אבל התגובה של הרב קורעת מצחוק .. לאן התקשרת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:18 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | |
|
משהו כזה... בכללי, לגבי עניינים של הלכה- אני שואלת את אבא/אחים שלי, או מתקשרת לקו הלכה... לגבי השקפה, יש לי את הרב של המשפחה שלנו, הוא אשכנזי... אדם חכם וצדיק... משהו מיוחד, באמת...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:18 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"ד נזכרתי בעוד סיפור מצחיק... מתוצרת עצמית לשם שינוי...  בהיותי נערה, הוזמנתי לעשות בייביסיטר והייתה לי שאלה בעינייני דיני יחוד, כי אחד הבנים היה בגיל 9... הייתי לבד בבית וחיפשתי טל' של רב... לא מצאתי. בחיפזון צעדתי למכתביה של אחי הגדול ונברתי בספרים... עד שמצאתי טל' של רב...בסוף הסתבר שזה היה הראש ישיבה שלו (ישיבה ענקית שמונה מאות בחורים) אני שגעתי אותו בשאלות על דינים... הוא ענה.אך שאל ברמז האם אין רבנים בעירי?  הבנתי את הרמז...וחיפשתי רבנים בעיר אחרת 
חחחחח סיפור קורע ... אני לא משגעת אותם , תוך דקה מסיימת תשיחה  |
|
בס"ד חחחח כן אבל אני אוהבת לדעת למה הוא הגיע להחלטה הזו... אז שואלת מדוע ולמה וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:19 |
|
| |
חייכנית , אל תלמדי מאיתנו ... ככה זה תימנים 
|
|
|
|