| נשלח ב-12/7/2020 03:20 |
|
| |
בתתימן
חחחח כן אבל אני אוהבת לדעת למה הוא הגיע להחלטה הזו... אז שואלת מדוע ולמה וכו' 
חחח בקיצור לא סתם שלח אותך לחפש רבנים אחרים 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:21 |
|
| |
בתתימן
חייכנית , אל תלמדי מאיתנו ... ככה זה תימנים חחח... את הולכת לפי ה- "בלדי" או ה-"שאמי"??סתם מעניין...
בעיקרון אנחנו שאמים , אבל אני מתפללת נוסח עדות המזרח , אגב מה היית עושה אם היו מציעים לך בחור משתכנז שמתפלל נוסח אשכנז ??
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:23 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חחחח כן אבל אני אוהבת לדעת למה הוא הגיע להחלטה הזו... אז שואלת מדוע ולמה וכו' 
חחח בקיצור לא סתם שלח אותך לחפש רבנים אחרים  |
|
בס"ד חחחח מלעשות אני חושבת לרגע שהרב הוא ה"חברותא" שלי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2020 03:23:37
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:24 |
|
| |
בתתימן
משהו כזה... בכללי, לגבי עניינים של הלכה- אני שואלת את אבא/אחים שלי, או מתקשרת לקו הלכה...לגבי השקפה, יש לי את הרב של המשפחה שלנו, הוא אשכנזי... אדם חכם וצדיק... משהו מיוחד, באמת...
גם אני שואלת את אבא שלי בעיקר , מעניין שיש לך שאלות בהשקפה .. לא אין כל כך - נראה לי דברו על הכל בסמינר שלי ... איזה סוג שאלות למשל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:25 |
|
| |
בתתימן
חחחח מלעשות אני חושבת לרגע שהרב הוא ה"חברותא" שלי  חחח את יש לך אומץ 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:25 |
|
| |
בס"ד בלדי ושאמי נשמע כמו שם של קינוחים  תגידו מה ההבדל ביניהם? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2020 03:26:10
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:26 |
|
| |
בתתימן
מלכתחילה, לא. אני יודעת שמומלץ להשתדך עם בחור שבא ממנטאליות דומה ומנהגים דומים...
חחחח חכי עד שתתחילי להבין כמה סוגים וסגנונות יש בתוך התימנים עצמם  אבל תכלס גם אני חושבת ככה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:29 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | משהו כזה... בכללי, לגבי עניינים של הלכה- אני שואלת את אבא/אחים שלי, או מתקשרת לקו הלכה...לגבי השקפה, יש לי את הרב של המשפחה שלנו, הוא אשכנזי... אדם חכם וצדיק... משהו מיוחד, באמת...גם אני שואלת את אבא שלי בעיקר , מעניין שיש לך שאלות בהשקפה .. לא אין כל כך - נראה לי דברו על הכל בסמינר שלי ... איזה סוג שאלות למשל ? |
|
כשאמרתי השקפה, לא התכוונתי רק למושג "השקפה"- שאלות באמונה וכו', רציתי לבדל את זה משאלות בהלכה... הייתי אצלו פעמיים, לגבי עניין מאוד מאוד מורכב שעברתי, והוא כל כך עזר לי... הוא אמר לדוד שלי (שנמצא איתו בקשר טוב מאוד והיה מעורב בעניין) שכל פעם לפני שהוא נכנס למסור בישיבה שיעור, הוא מכוון שהשיעור יהיה לזכותי... את לא מבינה איזו תחושה זה נותן... הוא ממש כמו סבא... ככה אני מרגישה.. כשישבתי אצלו, לא הרגשתי שבאתי לשבת מול רב... ממש לא. הרגשתי שאני מדברת עם סבא שלי, הוא מדבר בגובה העניים, את רואה עליו שאכפת לו ממך... ואחרי תקופה, הוא התקשר להורים שלי לשאול מה איתי, ואם העניין ההוא הסתדר.. מבחינתי, הוא הרב שלי גם אחרי החתונה..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 03:29 |
|
| |
בתתימן
חחחח  ואת יודעת מה יותר מדהים? שלא עמלתי עלזה... נולדתי כך.100% טבעי 
יפה לך , לי אין את זה כל כך אבל לא נורא .. מסתדרים 
|
|