בית פורומים שידוכי חרדים

חלומות על היום הגדול...(:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2020 03:46 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

פעם הבאתי את חברות שלי החסידות לבית כנסת הספרדי לסליחות , הם אמרו שהתפילה מאד מרגשת והמילים מאד כנועות ... אין התפילה הכי יפה אצל הספרדים זה סליחות ... אצל התימנים אני לא מצליחה להבין כלום .. רק שהם שרים ממש ממש ממש יפה ביחד 

בס"ד

חחחח

כן יש בזה משהו יפה...אבל משהו בקול שלהם גורם לנוגדנים שלי להתעורר...

שזור בקול סילסולי "שליטה"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 03:47 לינק ישיר 

אצלי דווקא הקושי הוא אחר , אני קמה מוקדם לעבודה , אבל בנסיעה אין לי כח לעשות כלום חוץ מלשמוע שירים 
חחחח חכי חכי עוד לא התחלת לעבוד .. רבע לאחד זה מוקדם בשבילך ??.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:48 לינק ישיר 

בס"ד

לא של התימנים.של הספרדים הרגילים

תימנים זה שונה.אצלם זה יותר נשמע כאילו שאכלו כמויות של סחוג וג'חנון ועכשיו מפרקים אנרגיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 03:48 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
סטאטית כתבה:

בתתימן כתב:
 חחחחח... אני בלדי... י'הורסת...חחחח לא נפגעת נכון ??? וגם אחרי התפילות המצ'ומקות האלה כל כך קשה לך לעמוד לשמונה עשרה של שתי דקות ?חחח סתם אני ממש מבינה אותך כי אני באותה סירה ... 
חחח... נראה לך?? אבל קשה לי עם השעה, לקום מוקדם בבוקר לתפילה...גם עם מנחה וערבית היה לי בהתחלה קל, חודש כזה הצלחתי כל ערב, ועכשיו כבר שבועיים אני מאוד מזגזגת עם זה.. לצערי...

בס"ד

כל הכבוד לך...צדיקה שאת

ה' מעריך כל מאמץ שלך ורואה את הקשיים ואיך את מתגברת בכל פעם מחדש!

אבל לדעתי, כדי שיהיה לך קל יותר אל תעמיסי על עצמך כבר על ההתחלה להיות מושלמת

כמו שנאמר "תפסת מרובה לא תפסת"

תתחילי להקפיד רק על ברכות השחר ותפילה מנחה/ערבית...

אם פספס מנחה?תתפללי ערבית, עד שתרגישי שזה חלק מחייך ואז תעלי לשלב הבא

זו המלצתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה!!! אני איישם את זה בעזרת ה'... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:49 לינק ישיר 
בתתימן

תימנים זה שונה.אצלם זה יותר נשמע כאילו שאכלו כמויות של סחוג וג'חנון ועכשיו מפרקים אנרגיות

חחח מצחיקה .... מצאת על מי לצחוק , האמת שאני אפילו לא יודעת את נשמעת התפילה החבדניקית בשביל לצחוק עליה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:50 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
לא של התימנים.של הספרדים הרגיליםתימנים זה שונה.אצלם זה יותר נשמע כאילו שאכלו כמויות של סחוג וג'חנון ועכשיו מפרקים אנרגיות
חחח מצחיקה .... מצאת על מי לצחוק , האמת שאני אפילו לא יודעת את נשמעת התפילה החבדניקית בשביל לצחוק עליה....

חחחח... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:51 לינק ישיר 
בתתימן

זה סוחט בטירוף.. ואת האמת, לא הלכתי לרב מבחירה.. ואעצור פה , אבל אני שמחה שזה קרה כי הבנתי שיש לי פה רב לחיים...והייתי אצל מישהי, מדהימה, פעם בשבוע, למשך חצי שנה.. עזרה לי בטירוף!!!וברור שהרבה יותר נוח אצל אישה, את לא צריכה לחשוב לפני שאת אומרת משהו.. מול גבר זה יותר מורכב...

את רואה ? ידעתי שזה ממש קשה .... כל הכבוד לך שעשית את זה. אני לא הייתי עושה את זה נראה לי ... במיוחד שאין לי מסננת לפני שאני מוציאה מילים מהפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:52 לינק ישיר 

חייכנית , מה זה סלסולי שליטה ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:53 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
זה סוחט בטירוף.. ואת האמת, לא הלכתי לרב מבחירה.. ואעצור פה , אבל אני שמחה שזה קרה כי הבנתי שיש לי פה רב לחיים...והייתי אצל מישהי, מדהימה, פעם בשבוע, למשך חצי שנה.. עזרה לי בטירוף!!!וברור שהרבה יותר נוח אצל אישה, את לא צריכה לחשוב לפני שאת אומרת משהו.. מול גבר זה יותר מורכב...

את רואה ? ידעתי שזה ממש קשה .... כל הכבוד לך שעשית את זה. אני לא הייתי עושה את זה נראה לי ... במיוחד שאין לי מסננת לפני שאני מוציאה מילים מהפה

היה פה עניין של פיקוח נפש+כיבוד הורים...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 03:58 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

בס"ד

חחחחח הכל בקטע טוב כן

היה לנו פעם שכנים תימניים...אהבתי להאזין לשירי השבת שלהם...

איזה סילסולים מדהימים...הייתי בטוחה שהם אכלו כבש לפני...כל החלונות רעדו כמעט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 04:01 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

בתתימן כתב:

היה פה עניין של פיקוח נפש+כיבוד הורים...  

בס"ד

כל הכבוד לך!אני בטוחה שהייתה לך סיבה מספיק טובה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 04:03 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

חייכנית770 כתב:
סטאטית כתבה:

בתתימן כתב:
 חחחחח... אני בלדי... י'הורסת...חחחח לא נפגעת נכון ??? וגם אחרי התפילות המצ'ומקות האלה כל כך קשה לך לעמוד לשמונה עשרה של שתי דקות ?חחח סתם אני ממש מבינה אותך כי אני באותה סירה ... 
חחח... נראה לך?? אבל קשה לי עם השעה, לקום מוקדם בבוקר לתפילה...גם עם מנחה וערבית היה לי בהתחלה קל, חודש כזה הצלחתי כל ערב, ועכשיו כבר שבועיים אני מאוד מזגזגת עם זה.. לצערי...

בס"ד

כל הכבוד לך...צדיקה שאת

ה' מעריך כל מאמץ שלך ורואה את הקשיים ואיך את מתגברת בכל פעם מחדש!

אבל לדעתי, כדי שיהיה לך קל יותר אל תעמיסי על עצמך כבר על ההתחלה להיות מושלמת

כמו שנאמר "תפסת מרובה לא תפסת"

תתחילי להקפיד רק על ברכות השחר ותפילה מנחה/ערבית...

אם פספס מנחה?תתפללי ערבית, עד שתרגישי שזה חלק מחייך ואז תעלי לשלב הבא

זו המלצתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה!!! אני איישם את זה בעזרת ה'... 

בס"ד

בשמחה...כל הכבוד לך

בתימן אולי גם את תעשי כך...בנסיעה ברכות השחר ואח"כ מנחה/ערבית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 04:04 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

בתתימן כתב:
לא של התימנים.של הספרדים הרגיליםתימנים זה שונה.אצלם זה יותר נשמע כאילו שאכלו כמויות של סחוג וג'חנון ועכשיו מפרקים אנרגיות

חחחח... 

בס"ד

חחחח התפילה החבדית? היא בסיגנון אשכנזי...

החזן נשמע כמו אחד שאכל גפילטע מקולקל

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2020 04:04:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 04:24 לינק ישיר 

בס"ד

אגב, אדם לא הצלחתי לצטט את מה שהבאת מויקיפדיה

פשוט מידע מהמם!לא ידעתי שזה חלק גדול מהאיסור ושיש היתרים כאלו...

תודה על העשרת הידע...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2020 11:05 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אגב, אדם לא הצלחתי לצטט את מה שהבאת מויקיפדיה

פשוט מידע מהמם!לא ידעתי שזה חלק גדול מהאיסור ושיש היתרים כאלו...

תודה על העשרת הידע...

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל העניין של בישול גוי (בדברים שאין בהם חשש מאכלות אסורות כמובן) הוא כדי למנוע התקרבות אליהם ונישואי תערובת.

מכיון שכך, בדברים שאפשר לאכול אותם חיים והם לא מאכלים חשובים ("עולים על שולחן מלכים" כהגדרתם בתלמוד) אין בזה בעיה של בישול גוי מכיון שזה לא מאכל חשוב והגוי לא עשה לך טובה בבישול (כי אתה יכול לאכול את זה חי) אז חשש הקירבה פה לא שייך.

לכן הרבה יהודים דתיים הולכים לנגב חומוס באבו גוש, למרות שחומוס הוא מבושל, מכיון שחומוס אפשר לאכול אותו חי וגם אני לא חושב שהמלכה אליזבת מנגבת חומוס בארמון בקינגהאם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חלומות על היום הגדול...(:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.