בס"ד
אז הנה מגלה...מה חלומי

עכשיו חשוב לי להקדים,החלומות שלי לא באים כדי להוציא עיניים או בשביל להרשים...
זה נטו כי זה היה עושה לי טוב בלב ומגשים לי חלום...
בשביל המוזמנים?הייתי עושה משהו פשוט יותר,קרוב לסטנדרט

אז ככה:
*שמלת הכלה שלי: אני חולמת אותה נפוחה ויפה...משהו בסגנון של שמלת סינדרלה...עם כפפות תחרה עדינות ויפות

מאידך אני אוהבת שמלת דג,כשיש שובל תחרה מהכתפיים,אצילי ומתארך מאחור...
אז הייתי רוצה 2 שמלות(במיוחד בשביל התמונות(; )
*זר פרחים: עדין ויפה...קשה לי להחליט איזה סגנון בדיוק,אז הייתי רוצה 2 זרים,אחד בסגנון מאוגד לעיגול מסודר עם פרחי וורד לבנים ואדומים,תוססים ואחד בסגנון נשפך עם פרחים עדינים בשילוב לבן וורוד

*תסרוקת: קשה לי להחליט בין אסוף אצילי לבין פזור קלאסי...אז אולי אעשה תסרוקת הפתעה שבהתחלה אסוף ואח"כ נפתח,בשביל התמונות

*זמרים: הייתי רוצה את שלמה מייאעס,מנדי ג'רופי, אברהם פריד,מרדכי בן דוד ודי ג'י מקפיץ וטוב וכמובן חבורת מנגנים מהשורה הראשונה...

*עיצוב חופה,שולחנות וכיסא כלה: משהו קלאסי ונסיכי עם המון פרחים חיים בצבע וורוד-אפרסק-לבן...
שיראה כאילו נכנסים לגן פרחים ונרות בעיצוב קלאסי רומנטי...

*בר קינוחים מפואר של פירות מעוצבים וקינוחי בוטיק מיוחדים כשעוגת חתן כלה-קלאסית ומפוארת 3 קומות מעוטרת בפרחים במרכז הבר

*אולם?הייתי רוצה במקום מקורי,רצפת האולם מעץ(סגנון אמריקאי) מול אגם יפיפה עם ברבורים...
*חופה: הייתי רוצה לרדת לשביל המוביל לחופה בהליקופטר/להגיע לאולם בלימוזינה/כרכרה קלאסית רתומה לסוסים לבנים אציליים,לפני החופה הייתי רוצה וידיאו קצר של הרבי... וכמובן הפרחת יונים וזיקוקים אחרי שאני סוף סוף מקודשת למישהו

*בצד האומנותי: הייתי רוצה כנרית לפני החופה,שתנגן ניגון מרגש(בעצם לא בטוח...שלא ימחק לי האיפור מדמעות...

)
במהלך הריקודים,היה משמח אותי לראות כמה ריקודים של רקדניות בלט בתלבושות קלאסיות

כמובן שהייתי רוצה להטוטן אש, כשבן זוגי יושב לצידי...
*מזכרות: משהו מקורי,שימושי ואומנותי

על מה לא הייתי מוותרת?על תסרוקת,איפור ושמלת כלה שהיא בדיוק לפי החלום שלי

בתפירה אישית/שיש בסיס ועליה תופרים את חלומי