|
|
| נשלח ב-2/8/2020 02:58 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
עכשיו שאני חושב על זה, למה לא עושים כיסאות חתן מעוצבים? כי אנחנו גברים אז אנחנו צריכים לעמוד כל הלילה על הרגליים?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 03:03 |
|
| |
בס"ד כתוב "כמשוש חתן על כלה", משמע שאתם מעל האישה בשמחה...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2020 03:19:21
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 09:46 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | עכשיו שאני חושב על זה, למה לא עושים כיסאות חתן מעוצבים? כי אנחנו גברים אז אנחנו צריכים לעמוד כל הלילה על הרגליים? |
|
חחח.... לדעתי, זה פשוט כי רב הגברים לא מסתכלים על עיצוב בכלל... זה לא הדבר שהכי מעניין אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 10:43 |
|
| |
כמו הילד שראה תמונה של חתונה ושאל את אמא שלו: "למה הכלה לבושה כולה בלבן?" "כי זה היום הכי שמח בחייה.." "אז למה החתן לבוש שחור?"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 11:08 |
|
| |
בתתימן
ולמה גברים מתחתנים ??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 11:12 |
|
| |
יש להם את כל הזמן אחרי החתונה להרהר בשאלה הזאת... 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 11:22 |
|
| |
בתתימן
חחחחח שיהרהרו קודם , גם אתה וגם סתם בחור ... עובדה שבסוף גם גברים רוצים להתחתן 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 12:10 |
|
| |
בס"ד לא רק רוצים...ישנם אפילו שמחזרים אחרי בחורות  ממש מהדרים במצוות  סתם בחור?מאשים את ההורמונים.שללא זה? אפילו ביצה קטנה לא היה מטיל. אדם?תמיד טוען שלא כדאי להתחתן ועדיף להישאר בכסא בביתו ולעטר עצמו בפרחי העונה הריחניים, לאור ירח ונרות קסומים...  נראה האם יתמיד בסברה הזו... התורה טוענת שאין אדם נושא אישה אלא אם כן מתקנא בחברו... יתכן שאדם נמנע ממפגש עם בני תמותה, כדי לנטרל טבע משובש זה. אך בסופו של דבר? אחרי המגיפה זה יהיה בלתי נמנע  ואני צופה תרחיש: יתכן ובסוף נראה אותו חולץ נעליים ברחוב, כדי לרדוף אחרי נקיבע...    נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/8/2020 12:13 |
|
| |
|
| נשלח ב-2/8/2020 12:40 |
|
| |
אמרה ישנה אומרת שנישואים זה כמו עיר במצור. אלה שבחוץ מחפשים בכל דרך איך להיכנס, ואלה שבפנים מחפשים בכל דרך איך לברוח...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 13:24 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד לא רק רוצים...ישנם אפילו שמחזרים אחרי בחורות  ממש מהדרים במצוות  סתם בחור?מאשים את ההורמונים.שללא זה? אפילו ביצה קטנה לא היה מטיל. אדם?תמיד טוען שלא כדאי להתחתן ועדיף להישאר בכסא בביתו ולעטר עצמו בפרחי העונה הריחניים, לאור ירח ונרות קסומים...  נראה האם יתמיד בסברה הזו... התורה טוענת שאין אדם נושא אישה אלא אם כן מתקנא בחברו... יתכן שאדם נמנע ממפגש עם בני תמותה, כדי לנטרל טבע משובש זה. אך בסופו של דבר? אחרי המגיפה זה יהיה בלתי נמנע  ואני צופה תרחיש: יתכן ובסוף נראה אותו חולץ נעליים ברחוב, כדי לרדוף אחרי נקיבע...    נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 13:31 |
|
| |
בס"ד חחחח אדם,יש בזה משהו...המוזר שעוד לפני שנכנסתי,אני מרגישה לפעמים "רגל בחוץ"  אך חשוב לזכור שיש אף את הסוג השלישי,שנהנים הם יחדיו בזמן המצור... כשכולם בוכים ומחפשים מה לא בסדר? הם רואים את החיובי ונהנים מהטוב שיש לשני להציע...   _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2020 13:35:10
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 13:43 |
|
| |
יש לי חברים נשואים (וגרושים) והאמת? ממש לא מקנא בהם.. (בדר"כ הם אלה שמקנאים בי)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 13:56 |
|
| |
בס"ד מה שכתוב כתוב. בסוף אתה תקנא.  ואם לא?אתה משקר לעצמך. נכון שהם מקנאים בחופש שיש לנו... אבל עדיין הם לא יספרו לך על הרגעי ההנאה והכיף שיש להם בזוגיות/את רגעי האושר עם הילדים...(זה טבע יהודי להתלונן תמיד  ) והגרושים לא יספרו לך שהם לפעמים נזכרים ברגעים הטובים ואפילו מתגעגעים...ולפעמים מרגישים בודדים ועצובים... זה שהם לא לומדים לחיות נכון ואפילו להינות בזוגיות.להעריך את האישה/הגבר ולשמח אותם,אלא יותר נהנים הם לעקוץ ולהשפיל,להשוות את הבן/בת זוג לאחרים ולמגר בכוח את האהבה... ואח"כ להתבכיין? שיבושם להם... האירופאים הבינו שכדי להינות בזוגיות ולשמר אהבה, צריך להיות הוגנים.מפנקים ומכבדים מאד...  ומה לעשות לישראלים יש הרבה מה ללמוד מהם...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2020 14:20:19
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 15:18 |
|
| |
|
|
|