|
|
| נשלח ב-8/7/2020 19:08 |
|
| |
בס"ד יפה לך...  אבל אמרתי מראש לשים בצד את הקטע של המימון..אלא נגיד ואביך היה עשיר ויש לך כבר דירה  מה היית רוצה שיהיה?מה היה משמח אותך? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/07/2020 19:10:26
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 00:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 00:55 |
|
| |
אני תמיד בפרופורציות , זה רק חייכנית ששכנעה אותי לחלום בגדול ... בעיקרון לא מאד משנה לי החתונה .. אבל הכי חשוב שיהיה אוכל טעים שאפשר לאכול ... שונאת את האוכל העלוב שמגישים בחתונות בבני ברק ... בושה!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 03:44 |
|
| |
בס"ד חחחח את לא צריכה להתנצל.לחלום לא עולה כסף(; ואגב,רק אנשים שחושבים בגדול יכולים להגיע למשהו גדול בחיים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:49:35
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 03:53 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
|
|
בס"ד
נו אדם בוא נשמע מה החלום שלך?לו היית מליארדר העולם ואין שום שאלה של מימון...
איך היית רוצה שיום החתונה שלך יראה?:)
(ולא אקבל תשובה של:הייתי תורם את הכסף לצדקה וכו',אלא נגיד הגאולה כבר הגיע.אין עניים.הכסף כבר לא מעניין ואתה יכול להגשים כל דבר שבא לך...)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:54:12
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 04:20 |
|
| |
ולהתחלק במיליארד? לא מכירה את הבדיחה על איך אישה הופכת גבר למיליונר? היא מתחתנת עם מילארדר!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 04:35 |
|
| |
וואוו שאלה טובה... קודם כל, אני רוצה סגנון אצילי ועדין.. שמלה לא מידי נפוחה וכו', סתם לדעתי זה נראה כמו תחפושת... משהו עדין, מכובד... שיער- כמובן שאני רוצה אסוף, משהו בסגנון של קוקו מוברש כזה... לא בקטע של תסרוקות גרנדיוזיות.. אולם מכובד (לא בבני ברק במחילה מהבני ברקים פה), משהו שיהיה מקום נורמלי לרקוד בו, ולא ידרכו שם אחת על השנייה כמו שקורה בכל חתונה ממוצעת... אולם לא מואר בתאורה מלאה, משהו קצת יותר מעומעם כזה.. לא ממש כמו מועדון, משהו באמצע.. אבללללל.. בניגוד לכל הפשטות שאני רוצה :), לגבי הרכב אני רוצה משהו יפה, אאודי יפה כזאת או ב.מ.וו, מקושטת בפרחים אמיתיים- (ראיתי עיצוב מהמם!!), לא בשביל הסרטים והפפיונים מנייר.... בקיצור, הרבה חלומות יש לי... בעז"ה, אם אזכור- אעדכן מה באמת היה בסוף 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 04:38 |
|
| |
בס"ד חחחח אדם,הבאת לי רעיון טוב  אבל לשם שינוי.זה בעיקר יהיה לצורך מיזמים טובים ונעלים  נו אז תרצה להישאר סודי? אולי פעם אחת תשנה ממנהגך ותשתף אותנו בקצת מחלומותיך על היום הגדול 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 04:39:09
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 04:45 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | וואוו שאלה טובה... קודם כל, אני רוצה סגנון אצילי ועדין.. שמלה לא מידי נפוחה וכו', סתם לדעתי זה נראה כמו תחפושת... משהו עדין, מכובד... שיער- כמובן שאני רוצה אסוף, משהו בסגנון של קוקו מוברש כזה... לא בקטע של תסרוקות גרנדיוזיות.. אולם מכובד (לא בבני ברק במחילה מהבני ברקים פה), משהו שיהיה מקום נורמלי לרקוד בו, ולא ידרכו שם אחת על השנייה כמו שקורה בכל חתונה ממוצעת... אולם לא מואר בתאורה מלאה, משהו קצת יותר מעומעם כזה.. לא ממש כמו מועדון, משהו באמצע.. אבללללל.. בניגוד לכל הפשטות שאני רוצה :), לגבי הרכב אני רוצה משהו יפה, אאודי יפה כזאת או ב.מ.וו, מקושטת בפרחים אמיתיים- (ראיתי עיצוב מהמם!!), לא בשביל הסרטים והפפיונים מנייר.... בקיצור, הרבה חלומות יש לי... בעז"ה, אם אזכור- אעדכן מה באמת היה בסוף  |
|
בס"ד חלומות מהממים ישלך...בעז"ה זה יתגשם  צודקת האולמות בבני ברק לא משהו  אבל "כתר הרימון",יש בו סטייל מסויים ומקום מרווח ובכללית מראה מכובד...לא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 04:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | וואוו שאלה טובה... קודם כל, אני רוצה סגנון אצילי ועדין.. שמלה לא מידי נפוחה וכו', סתם לדעתי זה נראה כמו תחפושת... משהו עדין, מכובד... שיער- כמובן שאני רוצה אסוף, משהו בסגנון של קוקו מוברש כזה... לא בקטע של תסרוקות גרנדיוזיות.. אולם מכובד (לא בבני ברק במחילה מהבני ברקים פה), משהו שיהיה מקום נורמלי לרקוד בו, ולא ידרכו שם אחת על השנייה כמו שקורה בכל חתונה ממוצעת... אולם לא מואר בתאורה מלאה, משהו קצת יותר מעומעם כזה.. לא ממש כמו מועדון, משהו באמצע.. אבללללל.. בניגוד לכל הפשטות שאני רוצה :), לגבי הרכב אני רוצה משהו יפה, אאודי יפה כזאת או ב.מ.וו, מקושטת בפרחים אמיתיים- (ראיתי עיצוב מהמם!!), לא בשביל הסרטים והפפיונים מנייר.... בקיצור, הרבה חלומות יש לי... בעז"ה, אם אזכור- אעדכן מה באמת היה בסוף  |
|
בס"ד חלומות מהממים ישלך...בעז"ה זה יתגשם  צודקת האולמות בבני ברק לא משהו  אבל "כתר הרימון",יש בו סטייל מסויים ומקום מרווח ובכללית מראה מכובד...לא? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כן.. אבל עדיין... מעדיפה מחוץ לבני ברק ;),
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:09 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח את לא צריכה להתנצל.לחלום לא עולה כסף(; ואגב,רק אנשים שחושבים בגדול יכולים להגיע למשהו גדול בחיים 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:49:35 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:12 |
|
| |
מבחינתי החתונה זה שעות בודדות שלא שמים לב שהם בכלל עוברות. כמו חלום. כמעט אפשר לוותר על זה. החלום שלי זאת חתונה בסדר גודל קורונאי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|