בית פורומים שידוכי חרדים

חלומות על היום הגדול...(:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2020 19:08 לינק ישיר 

בס"ד

יפה לך...

אבל אמרתי מראש לשים בצד את הקטע של המימון..אלא נגיד ואביך היה עשיר ויש לך כבר דירה

מה היית רוצה שיהיה?מה היה משמח אותך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/07/2020 19:10:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2020 23:10 לינק ישיר 

אם היה לי כסף ...

דבר ראשון הייתי מכינה אוכל מטורף לכל המוזמנים , הייתי לוקחת את השפים הכי טובים בארץ.. ומכינה סעודה כיד המלך. 
דבר שני הייתי לוקחת את המאפרת הכי טובה , את הקוסמטיקאית הכי טובה , תסרוקת שמלה הכל הייתי משקיעה הון להראות טוב ועדין בסטייל.. 
דבר שלישי זה גן אירועים יפה ממש עם מפלים זורמים ומשחקי מים בכל הצבעים גנים ירוקים עם פרחים עם גשר באמצע .... משהו קסום ממש...
דבר רביעי זה זמרים נגיד נסתפק בשלש זמרים מהשורה הראשונה .. 
דבר חמישי זה מזכרות לאורחים , לכל אחד נגיש משהו מושקע ביותר , ברמה של עט מוזהב עם חריטה של השם ועוד כמה דברים מתוקים לקחת הביתה ...
אממ אני אמשיך לחשוב ... חחח חיה בסרט..... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 00:31 לינק ישיר 

מזל שיש קורונה להחזיר אנשים לפרופורציות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 00:55 לינק ישיר 

אני תמיד בפרופורציות , זה רק חייכנית ששכנעה אותי לחלום בגדול ... בעיקרון לא מאד משנה לי החתונה .. אבל הכי חשוב שיהיה אוכל טעים שאפשר לאכול ... שונאת את האוכל העלוב שמגישים בחתונות בבני ברק ... בושה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 03:44 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח את לא צריכה להתנצל.לחלום לא עולה כסף(; ואגב,רק אנשים שחושבים בגדול יכולים להגיע למשהו גדול בחיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:49:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 03:48 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

אם היה לי כסף ...

דבר ראשון הייתי מכינה אוכל מטורף לכל המוזמנים , הייתי לוקחת את השפים הכי טובים בארץ.. ומכינה סעודה כיד המלך. 
דבר שני הייתי לוקחת את המאפרת הכי טובה , את הקוסמטיקאית הכי טובה , תסרוקת שמלה הכל הייתי משקיעה הון להראות טוב ועדין בסטייל.. 
דבר שלישי זה גן אירועים יפה ממש עם מפלים זורמים ומשחקי מים בכל הצבעים גנים ירוקים עם פרחים עם גשר באמצע .... משהו קסום ממש...
דבר חמישי זה מזכרות לאורחים , לכל אחד נגיש משהו מושקע ביותר , ברמה של עט מוזהב עם חריטה של השם ועוד כמה דברים מתוקים לקחת הביתה ...

בס"ד

חחחח זה טוב לחיות בסרט טוב

אהבתי את החלומות שלך....ממש מיוחדים!

לא חשבתי על מפלי מים צבעוניים...הבאת לי עוד רעיון...

והמזכרות?רעיון מדהים מה שחשבת

נראה לי אני הייתי מביאה יצירת אומנות מדהימה, ששמי ושם בן זוגי מוטבע עליה באותיות זהב...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:56:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 03:53 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

מזל שיש קורונה להחזיר אנשים לפרופורציות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

נו אדם בוא נשמע מה החלום שלך?לו היית מליארדר העולם ואין שום שאלה של מימון...

איך היית רוצה שיום החתונה שלך יראה?:)

(ולא אקבל תשובה של:הייתי תורם את הכסף לצדקה וכו',אלא נגיד הגאולה כבר הגיע.אין עניים.הכסף כבר לא מעניין ואתה יכול להגשים כל דבר שבא לך...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:54:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 04:20 לינק ישיר 

ולהתחלק במיליארד?
לא מכירה את הבדיחה על איך אישה הופכת גבר למיליונר? היא מתחתנת עם מילארדר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 04:35 לינק ישיר 

וואוו שאלה טובה...
קודם כל, אני רוצה סגנון אצילי ועדין.. שמלה לא מידי נפוחה וכו', סתם לדעתי זה נראה כמו תחפושת... משהו עדין, מכובד... שיער- כמובן שאני רוצה אסוף, משהו בסגנון של קוקו מוברש כזה... לא בקטע של תסרוקות גרנדיוזיות..
אולם מכובד (לא בבני ברק במחילה מהבני ברקים פה), משהו שיהיה מקום נורמלי לרקוד בו, ולא ידרכו שם אחת על השנייה כמו שקורה בכל חתונה ממוצעת... אולם לא מואר בתאורה מלאה, משהו קצת יותר מעומעם כזה.. לא ממש כמו מועדון, משהו באמצע..
אבללללל.. בניגוד לכל הפשטות שאני רוצה :), לגבי הרכב אני רוצה משהו יפה, אאודי יפה כזאת או ב.מ.וו, מקושטת בפרחים אמיתיים- (ראיתי עיצוב מהמם!!), לא בשביל הסרטים והפפיונים מנייר....
בקיצור, הרבה חלומות יש לי... בעז"ה, אם אזכור- אעדכן מה באמת היה בסוף 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 04:38 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח אדם,הבאת לי רעיון טוב

אבל לשם שינוי.זה בעיקר יהיה לצורך מיזמים טובים ונעלים

נו אז תרצה להישאר סודי?
אולי פעם אחת תשנה ממנהגך ותשתף אותנו בקצת מחלומותיך על היום הגדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 04:39:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 04:45 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

וואוו שאלה טובה...
קודם כל, אני רוצה סגנון אצילי ועדין.. שמלה לא מידי נפוחה וכו', סתם לדעתי זה נראה כמו תחפושת... משהו עדין, מכובד... שיער- כמובן שאני רוצה אסוף, משהו בסגנון של קוקו מוברש כזה... לא בקטע של תסרוקות גרנדיוזיות..
אולם מכובד (לא בבני ברק במחילה מהבני ברקים פה), משהו שיהיה מקום נורמלי לרקוד בו, ולא ידרכו שם אחת על השנייה כמו שקורה בכל חתונה ממוצעת... אולם לא מואר בתאורה מלאה, משהו קצת יותר מעומעם כזה.. לא ממש כמו מועדון, משהו באמצע..
אבללללל.. בניגוד לכל הפשטות שאני רוצה :), לגבי הרכב אני רוצה משהו יפה, אאודי יפה כזאת או ב.מ.וו, מקושטת בפרחים אמיתיים- (ראיתי עיצוב מהמם!!), לא בשביל הסרטים והפפיונים מנייר....

בס"ד

חלומות מהממים ישלך...בעז"ה זה יתגשם

צודקת האולמות בבני ברק לא משהו

אבל "כתר הרימון",יש בו סטייל מסויים ומקום מרווח ובכללית מראה מכובד...לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 04:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
סטאטית כתבה:

וואוו שאלה טובה...

בס"ד

חלומות מהממים ישלך...בעז"ה זה יתגשם

צודקת האולמות בבני ברק לא משהו

אבל "כתר הרימון",יש בו סטייל מסויים ומקום מרווח ובכללית מראה מכובד...לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן.. אבל עדיין... מעדיפה מחוץ לבני ברק ;), 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 05:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחחח את לא צריכה להתנצל.לחלום לא עולה כסף(; ואגב,רק אנשים שחושבים בגדול יכולים להגיע למשהו גדול בחיים

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:49:35

ההבדל בין חלום לפנטזיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 05:10 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

אם היה לי כסף ...

סתם שאלה. מה מהדברים שכתבת יגרום לך באמת להיות יותר מאושרת ומה לא ישנה לך את המצב רוח בכלל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 05:12 לינק ישיר 

מבחינתי החתונה זה שעות בודדות שלא שמים לב שהם בכלל עוברות. כמו חלום. כמעט אפשר לוותר על זה. החלום שלי זאת חתונה בסדר גודל קורונאי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חלומות על היום הגדול...(:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.