|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:18 |
|
| |
גם לי לא אכפת חתונה בתקופה הזאת.. החיים הם העיקר... גם בצורה הזאת, אני אוכל לראות את בעלי כמעט כל החתונה ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:33 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | גם לי לא אכפת חתונה בתקופה הזאת.. החיים הם העיקר... גם בצורה הזאת, אני אוכל לראות את בעלי כמעט כל החתונה ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:37 |
|
| |
בס"ד אצלי זה לא כך...  חלק מהסיבה לכך שאיני רוצה כ"כ לצאת לדייטים בעידן הקורונה, זה כי חשוב לי להגשים את חלומי לחתונה יפה,מושקעת ואצילית  לא חושבת שצריך לזלזל ביום כזה חשוב וקדוש. זה אירוע של פעם בחיים. והייתי רוצה לחגוג אותו לפחות כמו כולם(וקצת יותר(;)בזמן הרגיל...ולא פחות 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 05:38:55
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אצלי זה לא כך...  חלק מהסיבה לכך שאיני רוצה כ"כ לצאת לדייטים בעידן הקורונה, זה כי חשוב לי להגשים את חלומי לחתונה יפה,מושקעת ואצילית  לא חושבת שצריך לזלזל ביום כזה חשוב וקדוש. זה אירוע של פעם בחיים. והייתי רוצה לחגוג אותו לפחות כמו כולם(וקצת יותר(;)בזמן הרגיל...ולא פחות 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 05:38:55 |
|
חייכנית זה לא נובע מזילזול אלא מהכרה בכל שהיום הזה כל כך מרגש שלא שמים לב לכלום מבטיח לך. זה ארבע חמש שעות שעפות לך בלי שאת מספיקה למצמץ. באמת שאין הבדל אם תאכלי מנת גורמה או לחם וחלב. ממילא לא תשימי לב. ההבדל היחיד הוא שאחרי כן חברות שלך יוכלו לומר לך בקינאה איזה מיוחד היה כי בפועל כל החתונה היא לא בשבילך אלא בשבילן. ומי רוצה לגרום לאחרים לקנא? אה ותתחילי לצאת שמא תקדימך אחרת:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 05:56 |
|
| |
בס"ד ממש לא!בחורה שמה לב לכל פרט;)ורוב החלומות שלי על יום החתונה זה עבור עצמי ומשמח בעיקר אותי...אנלא עושה אתזה בשביל אחרים! מצידי שיהיו 50 בכל צד.אבל שהאולם יהיה מעוצב בדיוק כמו שאני רוצה ושהכל יהיה מושקע כמו חתונה רגילה פלוס  תקרא מה כתבתי על חלומותי ותבין  ולא משכנע אותי שזה כמה שעות.זה אירוע שעמלתי המון כדי להגיע אליו.זה יום שמח ומיוחד.ובכללית אני אוהבת שכל דבר שאני עושה הוא מושקע,יפה ובעיקר שמח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 06:05:34
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 11:02 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד חחחח אדם,הבאת לי רעיון טוב  אבל לשם שינוי.זה בעיקר יהיה לצורך מיזמים טובים ונעלים  נו אז תרצה להישאר סודי? אולי פעם אחת תשנה ממנהגך ותשתף אותנו בקצת מחלומותיך על היום הגדול 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 04:39:09 |
|
מבחינתי שיהיה גם ברבנות, למה אני צריך לפרנס בעלי אולמות בעשרות/מאות אלפי שקלים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:52 |
|
| |
בס"ד ממש לא!בחורה שמה לב לכל פרט;)ורוב החלומות שלי על יום החתונה זה עבור עצמי ומשמח בעיקר אותי...אנלא עושה אתזה בשביל אחרים! מצידי שיהיו 50 בכל צד.אבל שהאולם יהיה מעוצב בדיוק כמו שאני רוצה ושהכל יהיה מושקע כמו חתונה רגילה פלוס  תקרא מה כתבתי על חלומותי ותבין  ולא משכנע אותי שזה כמה שעות.זה אירוע שעמלתי המון כדי להגיע אליו.זה יום שמח ומיוחד.ובכללית אני אוהבת שכל דבר שאני עושה הוא מושקע,יפה ובעיקר שמח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 06:05:34 |
|
חייכנית אני פשוט חולק עלייך. ואת לא יכולה לטעון שאני בחור שלא מבין בחורה וכו' וכו' כי אני טוען שאין לך בכלל זכות דיון כל עוד לא התחתנת וראית כמו שאני אומר שהזמן עף כמו חלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:59 |
|
| |
שמלות כלה זה תורה שלימה , וכמובן שזה מותאם למבנה גוף ... איזה שמלות כלה יפות יש בעולם ... חלומי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:23 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
|
חייכנית אני פשוט חולק עלייך. ואת לא יכולה לטעון שאני בחור שלא מבין בחורה וכו' וכו' כי אני טוען שאין לך בכלל זכות דיון כל עוד לא התחתנת וראית כמו שאני אומר שהזמן עף כמו חלום נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד אה הבנתי... זכותך לחלוק  ואין קשר לשעות!בחורה היא לא חתולה שמתחתנים איתה בחצר וגמרנו...נכון שלא התחתנתי אך השתתפתי בהמון חתונות בחיי ואף הורי חיתנו!וכל חתונה היתה מושקעת!ולמה כמה שעות?הייתי שמחה שהריקודים יהיו עד הבוקר;) לדעתי צריך קצת כבוד לבחורה שאתה נושא אותה!  הרי אם היית מתחתן עם בת מלך...היית מדבר כך? מתחתן איתה בחצר כי זה "כמה שעות"? לא היית מעז להגיד לה דבר כזה... כך שאם בחור יגיד לי כך?אני ארגיש שהוא מזלזל בי! ובמעמד הנשגב   כל בחורה היא כמו בת מלך!וצריכה לקבל יחס כזה וחתונה מכובדת ויפה! 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 15:25:41
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:26 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
|
חייכנית אני פשוט חולק עלייך. ואת לא יכולה לטעון שאני בחור שלא מבין בחורה וכו' וכו' כי אני טוען שאין לך בכלל זכות דיון כל עוד לא התחתנת וראית כמו שאני אומר שהזמן עף כמו חלום
|
|
בס"ד אה הבנתי... זכותך לחלוק  ואין קשר לשעות!בחורה היא לא חתולה שמתחתנים איתה בחצר וגמרנו... קצת כבוד לבחורה שאתה נושא אותה!  הרי אם היית מתחתן עם בת מלך...היית מדבר כך? מתחתן איתה בחצר כי זה "כמה שעות"? לא היית מעז להגיד לה דבר כזה... כך שאם בחור יגיד לי כך?אני ארגיש שהוא מזלזל בי! ובמעמד הנשגב   כל בחורה היא כמו בת מלך!וצריכה לקבל יחס כזה וחתונה מכובדת ויפה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חייכנית חזרנו למניפולציות? אוקיי, לא רק הבחורה מתחתנת אלא גם אני אז את רוצה לומר שאני מזלזל בעצמי? אם אני לא מזלזל בעצמי אז זה גם לא זילזול בבחורה. בסופו של דבר האדם שאנחנו הכי מעריכים זה עצמנו ואם אנחנו לא רואים בלעשות משהו לעצמנו בתור זילזול אז למה שזה ייחשב זילזול כלפי מישהו אחר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:27 |
|
| |
בס"ד כנראה שאתה גם מזלזל בעצמך...תבדוק זאת  מה שבטוח שאם הבחורה תחשוב ההיפך ממך ולא תבין לליבה?אתה בטוח מזלזל ברגשותיה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:41 |
|
| |
בס"ד כנראה שאתה גם מזלזל בעצמך...תבדוק זאת  מה שבטוח שאם הבחורה תחשוב ההיפך ממך ולא תבין לליבה?אתה בטוח מזלזל ברגשותיה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לגבי החלק השני שכתבת אם שני הצדדים רוצים דברים שונים אז ללכת רק לפי מה שהאישה רוצה זה לא פחות זילזול מאשר ללכת רק לפי מה שהבחור רוצה. במקרה כזה צריך לדבר ולהגיע לעמק השווה. להבין לליבה לא סותר חוסר הסכמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:43 |
|
| |
חחח חייכנית איך הגעת לזלזול מכזה דבר , הבחור מעדיף אותך על פני כל החברים שלו ריקודים עניינים ...
וזה נראה לי מוזר שאת מוכנה לדחות את החתונה רק בגלל ההנחיות של הקורונה .... מה אין לך צורך פנימי בבן זוג שגובר על כל החגיגות מסביב ... אני לא מצליחה להבין את זה ... כל הכייף בחתונה זה שיש לך מישהו להיות איתו מה זה משנה בכלל הריקודים המטופשים האלה ???
|
|
|
|
|