בית פורומים שידוכי חרדים

חלומות על היום הגדול...(:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 15:46 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

כנראה שאתה גם מזלזל בעצמך...תבדוק זאת

מה שבטוח שאם הבחורה תחשוב ההיפך ממך ולא תבין לליבה?אתה בטוח מזלזל ברגשותיה!

לגבי החלק השני שכתבת אם שני הצדדים רוצים דברים שונים אז ללכת רק לפי מה שהאישה רוצה זה לא פחות זילזול מאשר ללכת רק לפי מה שהבחור רוצה. במקרה כזה צריך לדבר ולהגיע לעמק השווה. להבין לליבה לא סותר חוסר הסכמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אתה באמת צריך ללמוד על זוגיות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 15:51 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

חחח חייכנית איך הגעת לזלזול מכזה דבר , הבחור מעדיף אותך על פני כל החברים שלו ריקודים עניינים ...

וזה נראה לי מוזר שאת מוכנה לדחות את החתונה רק בגלל ההנחיות של הקורונה .... מה אין לך צורך פנימי בבן זוג שגובר על כל החגיגות מסביב ... אני לא מצליחה להבין את זה ... כל הכייף בחתונה זה שיש לך מישהו להיות איתו מה זה משנה בכלל הריקודים המטופשים האלה ??? 

זאת לא יכולה להיות הסיבה האמיתית. אולי חלק ממנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 09/07/2020 15:51:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:53 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

חחח חייכנית איך הגעת לזלזול מכזה דבר , הבחור מעדיף אותך על פני כל החברים שלו ריקודים עניינים ...

וזה נראה לי מוזר שאת מוכנה לדחות את החתונה רק בגלל ההנחיות של הקורונה .... מה אין לך צורך פנימי בבן זוג שגובר על כל החגיגות מסביב ... אני לא מצליחה להבין את זה ... כל הכייף בחתונה זה שיש לך מישהו להיות איתו מה זה משנה בכלל הריקודים המטופשים האלה ??? 

בס"ד

אמממ אם גבר לא יבין לליבי?זה לדעתי מזלזל ברגשותי

לדעתי הוא מנסה לחסוך על חשבוני!
ואנלא אוהבת שחוסכים עלי!אלא ההיפך...

תראי, זלא הסיבה היחידה, כי גם אם ההנחיות יכללו רק את המשפחה הגרעינית ועוד 20 מוזמנים,לא אוותר על רוב החלומות שלי!

וכן מבחינתי זה לא מכובד ויאה שאתחתן בחיפזון ובזילזול...
כמו שבת של אדמו"ר לא תקבל יחס כזה...גם אני לא

גברים לפעמים לא מבינים עד כמה בחורה חלמה להתחתן כמו חברותיה(ואף יותר(;).בצורה מכובדת.
דמיינה מה יהיה וכו' עוד הרבה זמן לפני וזה סוג של הגשמת חלום...
אז למה שהגבר שאוהב אותי לא ירצה להגשים את חלומי ביום הכי שמח שלנו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 15:57:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 15:53 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

לגבי החלק השני שכתבת אם שני הצדדים רוצים דברים שונים אז ללכת רק לפי מה שהאישה רוצה זה לא פחות זילזול מאשר ללכת רק לפי מה שהבחור רוצה. במקרה כזה צריך לדבר ולהגיע לעמק השווה. להבין לליבה לא סותר חוסר הסכמה

בס"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח ממש לא. יש כל כך הרבה סוגי זוגיות אז למה שמישהו יקבע לי איזה סוג זוגיות לחיות? הסוג זוגיות שאת מתארת לדוגמה תרתיע אותי כמו אש, אז למה לי ללכת למישהו שיטען לי שזאת הדרך הנכונה ואז כשהוא חוזר הביתה אישתו מתייחסת אליו כמו סמרטוט? אני יודע מה הזוגיות שאני רוצה ובעזרת השם אמצא אותה ואז אחיה באושר ועושר חחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:55 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

בס"ד

חחח ממש לא. יש כל כך הרבה סוגי זוגיות אז למה שמישהו יקבע לי איזה סוג זוגיות לחיות? הסוג זוגיות שאת מתארת לדוגמה תרתיע אותי כמו אש, אז למה לי ללכת למישהו שיטען לי שזאת הדרך הנכונה ואז כשהוא חוזר הביתה אישתו מתייחסת אליו כמו סמרטוט? אני יודע מה הזוגיות שאני רוצה ובעזרת השם אמצא אותה ואז אחיה באושר ועושר חחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

לא דיברתי על זה.אלא שבד"כ נהוג שגבר אוהב מבין ללב הבחורה ומתגמש יותר לכיוונה...

זה לא נשמע שאתה מבין דבר כזה בסיסי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:05 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

בס"ד

בס"ד

לא דיברתי על זה.אלא שבד"כ נהוג שגבר אוהב מבין ללב הבחורה ומתגמש יותר לכיוונה...

זה לא נשמע שאתה מבין דבר כזה בסיסי

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה השטויות האלו? בדרך כלל הגבר מתגמש לבחורה ולא הבחורה בשביל הגבר? אולי גברים סמרטוטים שחושבים שהסיבה שהבחורה איתם זה רק כי הם מרצים אותה. גבר אמיתי שיודע מה הוא רוצה, יכול להקשיב לך ולהבין אותך אבל בסוף לעשות מה שהוא מבין שנכון ותאמיני או לא הבחורה רק תתלהב מכך שהבחור לא נופל שדוד לרגליה. יש כל כך הרבה בחורים שהנטייה שלהן לרצות בחורה כדי שתרצה אותם אז לראות גבר שיודע מה הוא רוצה זה מרענן. בכל מקרה לדעתי זה אמור להיות שיוויוני ואם ארגיש שאני מתפשר יותר ממה שהיא מתפשרת לדעתי זאת זוגיות לוקה בחסר.
אגב שימי לב. אני יכול להבין מישהו ועדיין לעשות אחרת! זה שהבחור מבין לליבך לא סותר את זה שהוא מחליט לעשות אחרת אחרי הכל יש לו גם אישיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:05 לינק ישיר 
בתתימן

תראי, זלא הסיבה היחידה, כי גם אם ההנחיות יכללו רק את המשפחה הגרעינית ועוד 20 מוזמנים,לא אוותר על רוב החלומות שלי!

גברים לפעמים לא מבינים עד כמה בחורה חלמה להתחתן כמו חברותיה(ואף יותר(;).בצורה מכובדת.

לא להבין לליבך ולזלזל בריגשותיך זה שני דברים רחוקים אחד מהשני כרחוק מזרח ממערב .. 
רב הגברים לא מבינים את האישה שלהם עד שהיא מסבירה להם במילים ברורים בתוספת הבעות פנים .... 
לזלזל ברגשות של מישהו זה להגיד לו זה מטופש שאתה מרגיש ככה .. זה תינוקי או להתעלם מהרגשות שלו שזה בכלל נורא...

הוא לא מנסה לחסוך על חשבונך הוא מנסה לחסוך בחשבונו ואני ממש מבינה אנשים שקשה להם להוציא על דברים שהם לא מחשיבים , יש אנשים שעובדים ממש קשה על הכסף שלהם , קשה להם לראות אותו עולה בעשן תוך כמה שעות של הנאה לנסיכה הקסומה ..אין מה לעשות ככה זה...

בקיצור הגבר שתהיי מסוגלת להתחתן איתו צריך להיות עשיר ממש ברמה שלהגשים את חלומותיך יהיה חלומו הגדול  ועדיין לא יכאב לכיס שלו... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:07 לינק ישיר 

בס"ד

סתם בחור חחח נראה לך?

גבר שלא יבין לליבי ו"יעשה שרירים" כדי להראות שהוא לא "נופל שדוד לרגלי"

ישאר לבד הוא והשרירים שלו.

אבל זכותך לחשוב אחרת ממני זה בסיידר!

אני רק צריכה גבר אחד שמתאים לי.לא יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 16:12:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:08 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

לא להבין לליבך ולזלזל בריגשותיך זה שני דברים רחוקים אחד מהשני כרחוק מזרח ממערב .. 
רב הגברים לא מבינים את האישה שלהם עד שהיא מסבירה להם במילים ברורים בתוספת הבעות פנים .... 
לזלזל ברגשות של מישהו זה להגיד לו זה מטופש שאתה מרגיש ככה .. זה תינוקי או להתעלם מהרגשות שלו שזה בכלל נורא...

הוא לא מנסה לחסוך על חשבונך הוא מנסה לחסוך בחשבונו ואני ממש מבינה אנשים שקשה להם להוציא על דברים שהם לא מחשיבים , יש אנשים שעובדים ממש קשה על הכסף שלהם , קשה להם לראות אותו עולה בעשן תוך כמה שעות של הנאה לנסיכה הקסומה ..אין מה לעשות ככה זה...

בקיצור הגבר שתהיי מסוגלת להתחתן איתו צריך להיות עשיר ממש ברמה שלהגשים את חלומותיך יהיה חלומו הגדול  ועדיין לא יכאב לכיס שלו... 

אני מסכים. ואם לבחור אכפת ממנה והוא לא ירצה שהיא תתאכזב אבל אין לו כסף, הם יצטרכו למצוא ביחד פתרון שהיא תהיה מרוצה אבל במסגרת כלכלית מתאימה. ובכל מקרה אני עדיין משוכנע שאחרי החתונה חייכנית תגלה כמה השעות האלה לא משמעותיות מבחינת הפאר וההדר אלא מבחינת האנשים והבן זוג

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:11 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח אל דאגה.אני אגלה שהגשמתי לעצמי חלום מתוק בעז"ה...

ואראה יחד עם בן זוגי את התמונות היפות מהחתונה וצילומי החוץ...
ונראה ביחד את סרט החתונה,היפה והמושקעת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:12 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח נראה לך?

גבר שלא יבין לליבי ו"יעשה שרירים" כדי להראות שהוא לא "נופל שדוד לרגלי"

ישאר לבד הוא והשרירים שלו.

אבל זכותך לחשוב אחרת ממני זה בסיידר!

אני רק צריכה גבר אחד שמתאים לי.לא יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 16:08:39

אני חוזר שוב. גבר שמבין לליבך לא חייב לעשות מה שאת רוצה! זה לא שהוא עושה שרירים בדווקא אלא שהוא מבין לליבך אבל גם לליבו ובסוף עושה את השיקול של מה שמתאים לו ולא לך.
וזה שאת לא מתאימה לו, לא אומר שהוא ישאר לבד:) יש הרבה בנות שחושבות אחרת. (לדעתי רוב הבנות)

ובעזרת השם תמצאי בחור שמתאים לך ואת מתאימה לו. רק תפילות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:13 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחחח אל דאגה.אני אגלה שהגשמתי לעצמי חלום מתוק בעז"ה...

ואראה יחד עם בן זוגי את התמונות היפות מהחתונה וצילומי החוץ...
ונראה ביחד את סרט החתונה,היפה והמושקעת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעזרת השם. אגב אפשר לעשות כמה חתונות. לא להתגרש ח''ו אלא עם אותו בחור פעם בכמה שנים לעשות אירוע מעין חתונה. אין בזה רע וזה יאפשר לך להגשים הרבה חלומות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 09/07/2020 16:14:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:14 לינק ישיר 

בס"ד

רוב הבחורות רוצות להתחתן בחתונה מכובדת.
אז אתה צריך להתפלל למצוא מישהי שרוצה להתחתן בחצר כמו חתולה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:15 לינק ישיר 

חייכנית , למה את צריכה את הגבר בשביל להגשים את החלומות שלך ? 
תשתמשי בחסכונות שלך כדי לממן לך חתונה קסומה לפי כל התכנונים .. זה לא אמור לעלות הון תועפות.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:18 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

רוב הבחורות רוצות להתחתן בחתונה מכובדת.
אז אתה צריך להתפלל למצוא מישהי שרוצה להתחתן בחצר כמו חתולה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

חייכנית זה לא שמפריע לי להתחתן בחתונה מפוארת (אולי זה יעשה לי קצת ייסורים הארוחות גורמה אבל לא הרבה) יותר משמפריע לי להתחתן עם בחורה שמצפה שאהפוך לסמרטוט לרגליה. אם אמצא את הבחורה הנכונה שמבינה שיש לה אחריות בנישואין לא פחות ממני, אני בטוח שאפשר באמצעות תקשורת נכונה להתגבר על כל הפערים בעזרת השם. ואם נחליט שחתונה מפוארת זה דבר חשוב אז נעשה את זה. יש לי את האמצעים הכלכליים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חלומות על היום הגדול...(:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.