בית פורומים שידוכי חרדים

חלומות על היום הגדול...(:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 16:20 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

חייכנית , למה את צריכה את הגבר בשביל להגשים את החלומות שלך ? 
תשתמשי בחסכונות שלך כדי לממן לך חתונה קסומה לפי כל התכנונים .. זה לא אמור לעלות הון תועפות.... 

האמת שהיה סיפור שהתפרסם איפשהו על בחורה שחיכתה הרבה שנים להתחתן ועד שהחליטה לממן חתונה לגמרי מכיסה. היא קנתה שמלה של הזמינה אולם צלם תזמורת ואורחים. וכששאלו אותה מי החתן היא ענתה שהשם יעזור. הגיע היום והיא צמה וכו' והגיעה שעת החופה והחתן לא היה בנמצא ואז בעל האולם שאיתו היא דיברה ארוכות כשסיפרה לו על ההכנות לחתונה וכו' ניגש ושאל אם תרצה להינשא לו והשאר היסטוריה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:22 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:

תשתמשי בחסכונות שלך כדי לממן לך חתונה קסומה לפי כל התכנונים .. זה לא אמור לעלות הון תועפות.... 

האמת שהיה סיפור שהתפרסם איפשהו על בחורה שחיכתה הרבה שנים להתחתן ועד שהחליטה לממן חתונה לגמרי מכיסה. היא קנתה שמלה של הזמינה אולם צלם תזמורת ואורחים. וכששאלו אותה מי החתן היא ענתה שהשם יעזור. הגיע היום והיא צמה וכו' והגיעה שעת החופה והחתן לא היה בנמצא ואז בעל האולם שאיתו היא דיברה ארוכות כשסיפרה לו על ההכנות לחתונה וכו' ניגש ושאל אם תרצה להינשא לו והשאר היסטוריה

חחחח באמת קרה דבר כזה ? זה העלילה של הסרט "לעבור את הקיר" ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:25 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

אמממ אם גבר לא יבין לליבי?זה לדעתי מזלזל ברגשותי

לדעתי הוא מנסה לחסוך על חשבוני!
ואנלא אוהבת שחוסכים עלי!אלא ההיפך...

תראי, זלא הסיבה היחידה, כי גם אם ההנחיות יכללו רק את המשפחה הגרעינית ועוד 20 מוזמנים,לא אוותר על רוב החלומות שלי!

וכן מבחינתי זה לא מכובד ויאה שאתחתן בחיפזון ובזילזול...
כמו שבת של אדמו"ר לא תקבל יחס כזה...גם אני לא

גברים לפעמים לא מבינים עד כמה בחורה חלמה להתחתן כמו חברותיה(ואף יותר(;).בצורה מכובדת.
דמיינה מה יהיה וכו' עוד הרבה זמן לפני וזה סוג של הגשמת חלום...
אז למה שהגבר שאוהב אותי לא ירצה להגשים את חלומי ביום הכי שמח שלנו?

לא להבין לליבך ולזלזל בריגשותיך זה שני דברים רחוקים אחד מהשני כרחוק מזרח ממערב .. 
רב הגברים לא מבינים את האישה שלהם עד שהיא מסבירה להם במילים ברורים בתוספת הבעות פנים .... 
לזלזל ברגשות של מישהו זה להגיד לו זה מטופש שאתה מרגיש ככה .. זה תינוקי או להתעלם מהרגשות שלו שזה בכלל נורא...

הוא לא מנסה לחסוך על חשבונך הוא מנסה לחסוך בחשבונו ואני ממש מבינה אנשים שקשה להם להוציא על דברים שהם לא מחשיבים , יש אנשים שעובדים ממש קשה על הכסף שלהם , קשה להם לראות אותו עולה בעשן תוך כמה שעות של הנאה לנסיכה הקסומה ..אין מה לעשות ככה זה...

בקיצור הגבר שתהיי מסוגלת להתחתן איתו צריך להיות עשיר ממש ברמה שלהגשים את חלומותיך יהיה חלומו הגדול  ועדיין לא יכאב לכיס שלו... 

בס"ד

גבר שרוצה חתונה שהיא פחות מהנורמה בזמן הרגיל, ברור שהוא מנסה לחסוך עלי.ועלי זלא מקובל

אולם שמחות מכובד?נורמה.אפילו חסדי נעמי הקימו אולם כזה עבור יתומים,כדי שיתחתנו בכבוד!

פרחים בחתונה(ממשי לפחות)/בר קינוחים/כיסא כלה עם עיצובים?זה הנורמה בהמון חתונות בזמן הרגיל...

צלם?זה הנורמה.

רכב לכלה וחתן?נורמה.

להטוטן אש? אפילו במאה שערים התפרנים ביותר מביאים.כדי לשמח חתן כלה.

זמר ודי ג'י? נורמה.

רקדניות בלט? אני דואגת לכך.

הזמנות?נורמה.עיצוב וסטייל אישי לא ישנו את המחיר בהרבה...

אז מה קשור עשיר?
את שמלת הכלה,תסרוקת,איפור,זר פרחים- הורי (אולי קצת אני) ממנים...אז זלא קשור אליו

אין צורך להיות עשיר.אלא להיות גבר מכבד ממשפחה חרדית ממוצעת שחושבת שמגיע לי להתחתן כמו כולם(וקצת יותר(;)
ולא מנצלים את עידן הקורונה, כדי לחסוך עלי ועל חלומי להתחתן בצורה מכובדת! (לפחות כמו אחותי/חברותיי)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 16:41:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:29 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

בס"ד

מקובל אצל החרדים שההורים מחתנים את הבחור והבחורה!

אז אני מצפה לפחות לא לחרוג מהנורמה המקובלת!

מבחינתי זה מראה שהוא מעריך ומכבד אותי ואת המעמד!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 16:29:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:31 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

באמת? לא בטוח. שמעתי אותו מאימי. נראה לי היא קראה אותן במשפחה באנגלית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:34 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

באמת? לא בטוח. שמעתי אותו מאימי. נראה לי היא קראה אותן במשפחה באנגלית

העלילה של הסרט ממש דומה לזה .. אתה יכול לצפות בסרט אפילו שלדעתי רק נשים צופות בו... 
יכול להיות שהסיפור קרה באמת ... סיפור עצוב שמראה כמה נואשת בחורה יכולה להיות ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:37 לינק ישיר 

בס"ד

או כמה מאמינה בחורה יכולה להיות ומהו כוחה של אמונה...

תלוי איך מסתכלים עלזה

אני ראיתי את הסרט.סרט יפה מאד ומרגש

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 16:37:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:39 לינק ישיר 

חייכנית , אני חושבת שהחתונה שלך תראה כמו שאת רוצה ... אם  זה מה שחשוב לך זכותך לקבל את זה , רק תזכרי שזה החלק השולי בכל העסק של הנישואין ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:43 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

חייכנית , אני חושבת שהחתונה שלך תראה כמו שאת רוצה ... אם  זה מה שחשוב לך זכותך לקבל את זה , רק תזכרי שזה החלק השולי בכל העסק של הנישואין ....

אני מבין אותה. היא שנים בשידוכים ויש לה נטייה לחלום בגדול אז אם היא תתחתן בלי לממש את החלומות זה שנים של אכזבה. אבל מעצבן אותי שהיא חושבת שיש בי משהו בעייתי כי אני מחפש מישהי לא כמוה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:49 לינק ישיר 
בתתימן

או כמה מאמינה בחורה יכולה להיות ומהו כוחה של אמונה...

תלוי איך מסתכלים עלזה

אני ראיתי את הסרט.סרט יפה מאד ומרגש

מדהים איך שני אנשים רואים את אותו דבר ורואים משהו אחר לחלוטין...
הסרט עצמו יפה אין מה לומר , אבל ממש קשה לי לראות בחורה ככה נואשת שעושה מעשים ממש מוזרים .... כמו להזמין לעצמך אולם לחתונה :(
פעם הייתי באיזה מדרשה , נכנסה בחורה אחת ששרה בקולי קולות "עוד ישמע בהרי יהודה " בשמחה ובהתלהבות היא אמרה שהיא כלה ומגיע לה מזל טוב .. אחכ הבנתי שהיא לא כלה עדיין פשוט היא חוזרת בתשובה בת 30 שזה הדרך שלה להרגיש כמה החתונה שלה קרובה..  לא יודעת , לי זה נראה ממש עצוב .... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:51 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

בס"ד

בעז"ה אמן

אני יודעת שזלא העיקר.אך אל דאגה אם אגיד למישהו "כן" מסתמא שהוא יהיה שווה אתזה...

הדובדבן שבקצפת, זה אירוע שמנציח את אהבתנו,בסטייל מכבד!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אין צורך להיות עשיר.אלא להיות גבר מכבד ממשפחה חרדית ממוצעת שחושבת שמגיע לי להתחתן כמו כולם(וקצת יותר(;)

תרבות ה"מגיע לי"..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 16:58 לינק ישיר 

מעניין אם חייכנית תתחתן עם מישהו יתום היא תסכים שרק ההורים שלה יממנו את כל מה שהיא מנתה למעלה. (כי ה"נורמה" הרי שההורים משלמים)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 17:03 לינק ישיר 
בתתימן

מעניין אם חייכנית תתחתן עם מישהו יתום היא תסכים שרק ההורים שלה יממנו את כל מה שהיא מנתה למעלה. (כי ה"נורמה" הרי שההורים משלמים)

יתום - זה לא ה"נורמה" ! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 17:18 לינק ישיר 

אה נכון, יתומים הם אנשים נחותים בשביל להתמזג עם גזע הארי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חלומות על היום הגדול...(:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.