בית פורומים שידוכי חרדים

חלומות על היום הגדול...(:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 17:40 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

או כמה מאמינה בחורה יכולה להיות ומהו כוחה של אמונה...

תלוי איך מסתכלים עלזה

אני ראיתי את הסרט.סרט יפה מאד ומרגש

מדהים איך שני אנשים רואים את אותו דבר ורואים משהו אחר לחלוטין...
הסרט עצמו יפה אין מה לומר , אבל ממש קשה לי לראות בחורה ככה נואשת שעושה מעשים ממש מוזרים .... כמו להזמין לעצמך אולם לחתונה :(
פעם הייתי באיזה מדרשה , נכנסה בחורה אחת ששרה בקולי קולות "עוד ישמע בהרי יהודה " בשמחה ובהתלהבות היא אמרה שהיא כלה ומגיע לה מזל טוב .. אחכ הבנתי שהיא לא כלה עדיין פשוט היא חוזרת בתשובה בת 30 שזה הדרך שלה להרגיש כמה החתונה שלה קרובה..  לא יודעת , לי זה נראה ממש עצוב .... 

מעניין. את מזדהה עם אנשים בקלות ולכן את מרגישה ממש רע בשבילם כשהם נואשים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 17:46 לינק ישיר 
בתתימן

אה נכון, יתומים הם אנשים נחותים בשביל להתמזג עם גזע הארי.. 

חחח כן גם אני יתומה ..... אין בזה חיסרון 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 17:51 לינק ישיר 
בתתימן

יפה שקלטת , אני ממש כזאת ... קשה לי כשאנשים סביבי סובלים :( 
במיוחד כשאני רואה בחורות רווקות מבוגרות שמרגישות שאף אחד לא רוצה אותן..... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 17:55 לינק ישיר 

וזה נראה לך הגיוני שאם לא היית יתומה אז לגבר היתה זכות לדרוש מהצד שלך יותר בשביל חתונה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 17:58 לינק ישיר 
בתתימן

וזה נראה לך הגיוני שאם לא היית יתומה אז לגבר היתה זכות לדרוש מהצד שלך יותר בשביל חתונה?

אנשים שבאים בדרישות הם בכלל לא בליגה שלי .. סורי , אני מחפשת מישהו ענו שמבין ששום דבר לא מובן מאליו ויודע להעריך את מה שהוא קבל מההורים שלו ואת מה שהוא יקבל ממני ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 18:42 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

יפה שקלטת , אני ממש כזאת ... קשה לי כשאנשים סביבי סובלים :( 
במיוחד כשאני רואה בחורות רווקות מבוגרות שמרגישות שאף אחד לא רוצה אותן..... 

אני מזדהה איתך:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 18:42 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

אנשים שבאים בדרישות הם בכלל לא בליגה שלי .. סורי , אני מחפשת מישהו ענו שמבין ששום דבר לא מובן מאליו ויודע להעריך את מה שהוא קבל מההורים שלו ואת מה שהוא יקבל ממני ... 

יפה חחח לא בליגה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 18:46 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

יפה חחח לא בליגה

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן.. תאר לעצמך שגבר יגיד לבחורה (או לחייכנית) כזה משפט... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 18:50 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

יפה חחח לא בליגה

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן.. תאר לעצמך שגבר יגיד לבחורה (או לחייכנית) כזה משפט... 

זה משפט יפה לשים על המקרר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 18:54 לינק ישיר 

אחרי ששלחתי את ההודעה חשבתי שזה משפט קצת מתנשא... מעניין שאהבתם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 19:01 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

אה אנחנו אוהבים משפטים מתנשאים. יש לי משפטים יותר טובים מאלו אבל אני לא חושב שתביני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 19:07 לינק ישיר 
בתתימן

בתתימן כתבה:

אה אנחנו אוהבים משפטים מתנשאים. יש לי משפטים יותר טובים מאלו אבל אני לא חושב שתביני

לא חושב שאני אבין חחחח טוב תנסה אותי..  בכל מקרה צריך להיזהר מלהתבטא בצורה שחצנית. .. עדיין גאווה זה עבירה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 19:15 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

בתתימן כתבה:

לא חושב שאני אבין חחחח טוב תנסה אותי..  בכל מקרה צריך להיזהר מלהתבטא בצורה שחצנית. .. עדיין גאווה זה עבירה..

יש דווקא סיבה לחשוב שבימינו גאווה זה דבר טוב כי לרוב האנשים היום יש דימוי עצמי נמוך וזה יכול להוביל לעבירות לכן צריך שיהיה גדלות האדם. כמובן לא הכוונה לגאווה של כוחי ועוצם ידי אלא לגאווה של אני טוב. בכל מקרה אין לי באמת משפט מתנשא שאני לא חושב שתביני, זה היה פראפאזה להתחלה של אני אוהב משפטים מתנשאים. הומור וסה:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 19:21 לינק ישיר 
בתתימן

יש דווקא סיבה לחשוב שבימינו גאווה זה דבר טוב כי לרוב האנשים היום יש דימוי עצמי נמוך וזה יכול להוביל לעבירות לכן צריך שיהיה גדלות האדם. כמובן לא הכוונה לגאווה של כוחי ועוצם ידי אלא לגאווה של אני טוב. בכל מקרה אין לי באמת משפט מתנשא שאני לא חושב שתביני, זה היה פראפאזה להתחלה של אני אוהב משפטים מתנשאים. הומור וסה:)

אהה חחח מתנשא ולא תביני.. בהחלט הולך ביחד .. 
זה באמת חשוב הדימוי העצמי של הבנאדם וגם אני אוהבת את השיטה של גדלות האדם אבל צריך מאד להיזהר לא להתנשא על אחרים .. מאד מאד הווי שפל רוח שתקוות אנוש רימה .. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 22:45 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

מעניין אם חייכנית תתחתן עם מישהו יתום היא תסכים שרק ההורים שלה יממנו את כל מה שהיא מנתה למעלה. (כי ה"נורמה" הרי שההורים משלמים)

בס"ד

יתומים שאין להם אפשרות כלכלית? בד"כ עושים התרמה לזוג אך לא פוגעים בנורמה המקובלת.

ברור שגבר עם שכל בקודקודו עושה השתדלות לחסוך, במקום הוריו ומתחתן בכבוד,כמו כל חבריו ולא כמו מסכן ברחוב

ולא דיברתי על יותר.בד"כ ההורים מתחלקים חצי-חצי...
אם הבחור מבוסס?אז חושבת שאם הוא אוהב אותי אין לו מה לחסוך עלי,אלא ההיפך;)

הרעיון הוא ששני בני הזוג רוצים לעשות טוב אחד לשניה ולשמח אחד את השניה!

אם ה' יחליט שזיווגי יהיה גבר שאין לו אפשרות כלכלית וגם אירגוני החסד לא יעזרו לו?והוא יכבוש גם את לב הורי במידותיו הנעלות?
למרות הקושי הורי יממנו בעז"ה את כל החתונה.(כמובן שגם אני אשתדל לעזור כמה שאוכל ואף אצפה שהבחור יעשה השתדלות אמיתית לעבוד רציני,כדי לסייע להורים...)

אבל אני בעיקר מצפה ממנו רק לדבר אחד שיהיה לו בעיניים: רצון כנה ואמיתי לעשות הכל כדי שאהיה שמחה ומאושרת!

אם אין כסף לבר קינוחים?
אז שישמח ליסוע ולקנות מוצרים ויכין איתי ביחד את כל הקינוחים(ישלי ידע נרחב בנושא)

אין כסף לעיצוב פרחים באולם? אז שנינו נלך לקנות פרחים ממשי/פלסטיק ונשזור ביחד על מצע ספוג... (ישלי גם ידע בזה)והוא ישמח לארגן חברים שיעצבו את האולם(/גן אירועים פתוח), בדיוק כמו שאני אוהבת...

אין כסף להזמנות? אחותי(שיש לה ידע בגרפיקה)תעזור. והוא ילך בשמחה לקנות את הדפים המיוחדים...
נדפיס ונעצב ביחד את ההזמנות ונקשור עם סרט אדום...

וכנ"ל אני...אם לא יהיה לו כסף לקנות חליפה,חולצה ועניבה וכו'? אני מוכנה אפילו למכור את תכשיטי הזהב שלי.(אפילו שחלקם זה מסב/סבתא,שהלכו לעולמם וזה חשוב עבורי מאד!)העיקר שיהיה שמח ומאושר ביום החתונה...(אם יגמר לי ח"ו הכסף...(;)

הגישה שאני רוצה היא: שכל אחד יעשה את המקסימום כדי לשמח את הצד השני!מתוך אהבה וכבוד הדדי!

אך למי שיש אפשרות?אני רואה את הרצון לחסוך עלי, כזילזול בי וברגשותיי וחוסר אהבה.ותאמין לי שאני מזהה למי אין באמת אפשרות ומי עולה על הגל(;
ישלי חוש ריח מפותח מאד

אני לא רואה כל בעיה לחלום להתחתן בחתונה נורמלית ומושקעת...
ומאידך אין זה סותר שאני מאד אעריך את הוריי ואת הורי הבחור/הבחור,על כל נתינה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 23:43:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חלומות על היום הגדול...(:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.