|
|
| נשלח ב-28/1/2020 12:17 |
|
| |
קיצוץ חד וכואב בתקציב הישיבות! כבתקופת לפיד
אלו הנמנים על עדת עמי הארץ (מי יתן לי ת"ח ואנשכנו כחמור...) מתבקשים שלא להגיב כאן. אני מדבר לכל שאר עם בית ישראל שגדלו על 'תן לי יבנה וחכמיה' ומאמינים ומבינים שעשרות אלפי בחורי הישיבות ואברכי הכולל השוקדים על תלמודם זהו הדבר החשוב ביותר והמביא ברכה לעם ישראל כולו. היום יועבר התקציב לישיבות והכוללים כשהמלגה לאברך יום שלם יהיה על סך 558 ש"ח בלבד! קיצוץ של 30% מהשנה הקודמת! להזכירכם כי בתקופת לפיד, תקופת הקיצוצים הקשה עמד המלגה על 460 ש"ח. כלומר, היום אנו עומדים כמעט על אותו סך של תקופת לפיד הזכורה לשמצה. להזכירכם עוד, המפלגות החרדיות נמצאות היום בקואליציה, ליצמן בתפקיד שר וגפני בתפקיד יו"ר וועדת הכספים. מה עוד שבעיתונים ואתרים החילוניים, כולל פוסט שכתב אתמול עודד פורר מישראל ביתנו, כתוב שהחרדים השיגו 'העלאה' בתקציב הישיבות. מה ניתן לעשות בעידן שאין תקציב למדינה אני לא יודע, אבל זהו מצב שיכניס המון ישיבות וכוללים לקשיים גדולים ביותר.
תוקן על ידי מנכל_בכיר ב- 28/01/2020 12:24:31
תוקן על ידי מנכל_בכיר ב- 28/01/2020 12:25:05
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2020 12:26 |
|
| |
לה''ו. אם כל מנכ''ל בכיר של ישיבה וכוילל שקרכלשהוא, יקנה דאצ'יה דאסטר במקום לנד קרוזר, וירוויח ''רק'' מספיק בשביל לקנות דירות לילדים בפרוייקט ולא ברמת אשכול או חזון אי''ש, יהיה מספיק כסף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2020 12:41 |
|
| |
נראה לי שהסיבה פשוטה שרוב הכסף לכוללים הוא תמיכה ותמיכה לא כלולה בספר התקציב ובתקציב ללא אישור ספר התקציב מתוקצב רק מה שכלול בספר התקציב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/1/2020 13:40 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  |
נראה לי שהסיבה פשוטה שרוב הכסף לכוללים הוא תמיכה ותמיכה לא כלולה בספר התקציב ובתקציב ללא אישור ספר התקציב מתוקצב רק מה שכלול בספר התקציב.
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2020 13:42 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אם כל מנכ''ל בכיר של ישיבה וכוילל שקרכלשהוא, יקנה דאצ'יה דאסטר במקום לנד קרוזר, וירוויח ''רק'' מספיק בשביל לקנות דירות לילדים בפרוייקט ולא ברמת אשכול או חזון אי''ש, יהיה מספיק כסף.
|
|
ההוצאת שם רע הקבוצתית הזו עברה מזמן את גבול הטעם הטוב. מכיר באופן אישי עשרות ראשי ישיבות וכוללים, שביתם ממושכן לטובת המוסד שלהם, שמתגלגלים בבזיונות בחו"ל באיסוף סנט לסנט לטובת המוסד שלהם, שלא מקבלים בעצמם משכורות חודשים רבים כדי שיהיה לאחרים. די עם האנטישמיות הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2020 13:54 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אם כל מנכ''ל בכיר של ישיבה וכוילל שקרכלשהוא, יקנה דאצ'יה דאסטר במקום לנד קרוזר, וירוויח ''רק'' מספיק בשביל לקנות דירות לילדים בפרוייקט ולא ברמת אשכול או חזון אי''ש, יהיה מספיק כסף.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|