בית פורומים בחדרי חרדים

ליצמן: "ליברמן מעולם לא עשה שום דבר רע. הוא רק צועק. לא פסלתי את ליברמן"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2020 19:32 לינק ישיר 
ליצמן: "ליברמן מעולם לא עשה שום דבר רע. הוא רק צועק. לא פסלתי את ליברמן"

ליצמן: "שאלו אותי למה לא אמרתי אף פעם שאני לא אשב עם אביגדור ליברמן בקואליציה ולפיד כן, כי ליברמן מעולם לא עשה שום דבר רע. הוא רק צועק. לא פסלתי את ליברמן, עם לפיד אני לא אשב גם בסיבוב רביעי".
https://www.kikar.co.il/345775.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 19:35 לינק ישיר 

אפשר לחשוב שהדברים נאמרים מתוך מטרה, מטרה שהמצביעים של כחול לבן יבינו שאין להם סיכוי להקים ממשלה.
ושמצביעי ליברמן יבינו שהוא לא באמת עשה פעם משהו שלא מסתדר עם החרדים.

ואפשר לחשוב גם אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 19:44 לינק ישיר 

לי זה נראה כמו מישהו שנפגע מלפיד וברגע של עצבים הבטיח שהוא לעולם לא יישב עם לפיד ועכשיו לא יודע איך לצאת מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 20:03 לינק ישיר 

לה''ו. בנט-שקד אמרו שהם יישבו עם לפיד, ולא פוסלים אותו, כי הוא לא עשה כלום לדת''ל, הוא רק מדבר...
לו זו הייתה הכתבה, כולם היו זועקים כמו קוזקים נגזלים, שהם רוקדים מה יפית מול הפריץ...
נ.ב. איך מתנגן לי עכשיו סדר מוסר בישיבה, עם המנגינה המיוחדת '' הזהרו מן הצבועין...''

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 20:06 לינק ישיר 
מצדרביעי

hot_trend כתב:
לה''ו. בנט-שקד אמרו שהם יישבו עם לפיד, ולא פוסלים אותו, כי הוא לא עשה כלום לדת''ל, הוא רק מדבר...
לו זו הייתה הכתבה, כולם היו זועקים כמו קוזקים נגזלים, שהם רוקדים מה יפית מול הפריץ...
נ.ב. איך מתנגן לי עכשיו סדר מוסר בישיבה, עם המנגינה המיוחדת '' הזהרו מן הצבועין...''

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 20:14 לינק ישיר 

כל החרמות האלו הם לא אמיתיים.
ברגע האמת, אם לפיד יסכים לתנאים של החרדים, ברור שישבו איתו.
זה הכל סוג של טקטיקה, או לחילופין הבעת תסכולים וכדו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 21:11 לינק ישיר 

לא הבנתי

הסתה זה כלום?

פשוט בא לי להקיא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 21:36 לינק ישיר 
איני_מכיר

חריף_ומקשה כתב:
ליצמן: "שאלו אותי למה לא אמרתי אף פעם שאני לא אשב עם אביגדור ליברמן בקואליציה ולפיד כן, כי ליברמן מעולם לא עשה שום דבר רע. הוא רק צועק. לא פסלתי את ליברמן, עם לפיד אני לא אשב גם בסיבוב רביעי".
https://www.kikar.co.il/345775.html

"לא עשה שום דבר רע" 

4 מערכות בחירות כבר הזבל הזה גורר אותנו ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 21:53 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:

"לא עשה שום דבר רע" 

4 מערכות בחירות כבר הזבל הזה גורר אותנו ...

זה רק מתסכול......

אף פעם הוא לא עשה כלום,

אף פעם הוא לא יעשה כלום,

וזה הסיבה, כנראה שליצמן מוכן לשבת איתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2020 23:35 לינק ישיר 

לי זה נראה המשך ישיר למסקנה (מאי צירוף בן גביר לימינה) שהפוליקאים לא ניחונו ברמת משכל גבוהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2020 09:56 לינק ישיר 

אני למשל לא אצביע ולא הצבעתי ליהדות התורה רק בגלל שאגודת ישראל הלכה אחרי הבחירות לעיריית ירושלים יחד עם דגל ("התורה"?)אחרי כל הבזיונות והמרורים שדגל מראשיה ועד לדרדקיה האכילו את אגודת ישראל בזמן מערכת הבחירות. לא אשכח ולא אסלח. בעיני זה יותר גרוע מאשר לפיד ש הוא לא תורה עשה לחרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2020 11:28 לינק ישיר 

המרורים שהאכילו, התבטאו במהלך הבחירות בהתנהלות חריגה מהנורמה בבחירות, או בעצם הניצחון בבחירות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2020 11:29 לינק ישיר 

אגב, אגודה לא הלכה לעירייה יחד עם דגל, אלא בנפרד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2020 13:10 לינק ישיר 

מי אמר שהם הלכו אז יחד? מי שכח את פסטיבל 6 - 3?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2020 17:36 לינק ישיר 
לעניות דעתי:הרב ליצמן אינו ראוי יותר לשמש נציג ציבור עאכ"ו נציג חרדי!

יקיריי,אפתח את האשכול בגילוי נאות:יש לי פינה חמה בלב לרב ליצמן",האיש עזר ועוזר להרבה מאוד אנשים ללא שום שייכות קהילתית!,ויש אומרים שעזרה לציבור היא מהות שליחותו!עם כל הכבוד, לאף אדם ,וכל שכן לנציג ציבור, אסור להשלים עם סרטוני תעמולה ,שמדמים לכאורה את סרטוני התעמולה, שהוקרנו באירופה בשנות השלושים ,של המאה הקודמת? גם אם אין ספק כלל וכלל, שלמפיקים בזמננו כוונות אחרות  מאלה שהיו לאנטישמים באירופה!
אך, ייאמר ברורות  באופן שאינו משתמע לשני פנים שכל מי שחושב ,שאין כל בעיה עם סרטי תעמולה נוסח  "ישראל ביתנו" "כי זה רק דיבורים", הגדרתו של ליצמן סימן הוא, שככל הנראה, האיש אינו יותר במיטבו? "וזקנתו מביישת את בחרותו"ואין הוא ראוי יותר לשמש נציג ציבור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2020 20:09 לינק ישיר 

בלי להכליל, יכול להיות שליצמן רגיל לכוחניות ולמלחמות, ולא מבין את השפעתה של המילה??

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליצמן: "ליברמן מעולם לא עשה שום דבר רע. הוא רק צועק. לא פסלתי את ליברמן"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext