| נשלח ב-31/1/2020 09:33 |
|
| |
בום!! הקיסר ביבי מתגאה בכך שמנע כל שינוי בסמכויות מערכת המשפט...
pasting
pasting
pasting
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 31/01/2020 10:02:51
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 09:46 |
|
| |
ביבי מתואם לא מעט עם אהרון ברק .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 09:50 |
|
| |
אני לא יכול לפתוח, חסום לי. אבל כיום ביבי בפוזיציה של חנפנות לשופטים - במקביל לתקיפת הפרקליטות והיועהמ"ש.
הסיכוי היחיד שהוא ילחם נגדם, יהיה רק אם יצליח אחרי הבחירות להעביר חוק חדש של משיכת כתב האישום מבית המשפט. מה שלא סביר בעליל שיקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 12:31 |
|
| |
מצדרביעי
| avishai323 כתב: |  | אני לא יכול לפתוח, חסום לי. אבל כיום ביבי בפוזיציה של חנפנות לשופטים - במקביל לתקיפת הפרקליטות והיועהמ"ש.
הסיכוי היחיד שהוא ילחם נגדם, יהיה רק אם יצליח אחרי הבחירות להעביר חוק חדש של משיכת כתב האישום מבית המשפט. מה שלא סביר בעליל שיקרה. |
|
זה נראה כמו סרטון מלפני כמה שנים-ולא מעכשיו... למר רעיונוביץ'-מחכים לתגובתך בדחילו ורחימו
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 12:39 |
|
| |
היום נתניהו תלוי בחסדי החברים ממערכת המשפט. הוא צריך להיות אידיוט גמור כדי לתקוף אותם בימים אלו. ומה לעשות, אידיוט הוא לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 12:53 |
|
| |
מצדרביעי
| גלאגוזים כתב: |  | היום נתניהו תלוי בחסדי החברים ממערכת המשפט. הוא צריך להיות אידיוט גמור כדי לתקוף אותם בימים אלו. ומה לעשות, אידיוט הוא לא. |
|
א. הוא תקף אותם כמה וכמה פעמים דווקא לאחרונה- "לא ביבי-לא נוגעים" וכו'.
ב. כמו שכבר אמרתי, זה כמעט בוודאות סרטון לפני שהתחילו החקירות נגדו, כמו שרואים שם שאשה שמייצגת את מערכת המשפט-מסכימה עם טענותיו ומעריכה אותו על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 13:03 |
|
| |
כתבתי בעבר,כשביבי היה צריך להתייעץ עם משפטן על שינוים במערכת המשפט,הוא פנה?ניחשתם לא נכון כנראה?,כי הוא פנה לאהרן ברק!!! הבנתם יקיריי,ביבי זה שמאל? אל תחשבו שביבי לא מאמין ח"ו בפרקליטות ובמערכת המשפט:תלוי רק איך שם הנידון:אם קוראים לו אולמרט יש אמונה אבסולוטית במערכת! אם קוראים לו נתניהו אז בכלל מדובר "במתפרה"?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/01/2020 13:11:17
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 13:19 |
|
| |
את הפרקליטות ביבי יכול לתקוף עכשיו כמה שירצה. כבר אין לו מה להפסיד. על בתי המשפט וצמצום כוחם זה לא הזמן הנכון מבחינתו לדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 13:23 |
|
| |
אגב לא מהליכתו להתייעצות עם ברק התחוור לי שמדובר בשמאלני? או יותר נכון בריאליסט?: כי ייתכן מאוד,שביבי ידע, כי ביום מן הימים הוא עלול "להזדקק לרחמי המערכת,"אז שיטת "שלח לחמך"...לא תזיק בכל מקרה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 16:25 |
|
| |
מצדרביעי
| גלאגוזים כתב: |  | את הפרקליטות ביבי יכול לתקוף עכשיו כמה שירצה. כבר אין לו מה להפסיד. על בתי המשפט וצמצום כוחם זה לא הזמן הנכון מבחינתו לדבר. |
|
גם על בתי המשפט לא דיבר "עכשיו", מדובר כאמור בסרטון מלפני כמה שנים לדעתי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 19:43 |
|
| |
הקייטנה מחכה מחכה לרעיונוביץ'...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2020 23:32 |
|
| |
הסרטון הזה להערכתי צולם בשלהי תקופתה,
כנשיאת בית המשפט העליון לפני 8-9 שנים .
צריך לזכור שלא רק ביבי אלא גם גפני נפלו ברשתה של בייניש,
היא בקשה (כך אני מבין) שהקדנציה שלה תהיה תקינה ללא בעיות,
ובתמורה היא לא תעשה בעיות,
כך גפני חשב וסייע לה רבות,
עד שבפסיקה האחרונה שלה,
היא פסקה שחוק טל לא חוקי ! וצריך לגייס את בחורי הישיבות.
נתניהו טעה בעבר, וגם יטעה בעתיד (מניסיון) , לגבי אנשים מסוימים,
הוא טעה עם היועמ"ש מנדלבליט, עם יועז הנדל, עם צבי האוזר, והרשימה ארוכה ארוכה.....
זה אחד החסרונות שלו, שהוא לא מצליח לגבש סביבו כוורת של אנשים טובים שנאמנים לו.
אני בטוח שהיום יש לנתניהו מבט אחר על מערכת המשפט,
ולכן הוא מינה לשר המשפטים את אמיר אוחנה,
שהתעמת (ללא הצלחה) עם המערכת המשפטית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/02/2020 23:35:50
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 00:31 |
|
| |
לך תדע, יש לך קשר לגב' ינקלביץ מכחול לבן? תהיי הגונה ובעיקר ישרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 10:56 |
|
| |
מצדרביעי
| רעיונוביץ כתב: |  | הסרטון הזה להערכתי צולם בשלהי תקופתה,
כנשיאת בית המשפט העליון לפני 8-9 שנים .
צריך לזכור שלא רק ביבי אלא גם גפני נפלו ברשתה של בייניש,
היא בקשה (כך אני מבין) שהקדנציה שלה תהיה תקינה ללא בעיות,
ובתמורה היא לא תעשה בעיות,
כך גפני חשב וסייע לה רבות,
עד שבפסיקה האחרונה שלה,
היא פסקה שחוק טל לא חוקי ! וצריך לגייס את בחורי הישיבות.
נתניהו טעה בעבר, וגם יטעה בעתיד (מניסיון) , לגבי אנשים מסוימים,
הוא טעה עם היועמ"ש מנדלבליט, עם יועז הנדל, עם צבי האוזר, והרשימה ארוכה ארוכה.....
זה אחד החסרונות שלו, שהוא לא מצליח לגבש סביבו כוורת של אנשים טובים שנאמנים לו.
אני בטוח שהיום יש לנתניהו מבט אחר על מערכת המשפט,
ולכן הוא מינה לשר המשפטים את אמיר אוחנה,
שהתעמת (ללא הצלחה) עם המערכת המשפטית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/02/2020 23:35:50 |
|
בקיצור, נתניהו "קלט" את הבעיות רק כשהגיעו אליו... (17 מנדטים לדוגמה שהצביעו לש"ס בתקופת "הוא זכאי" לא עניינו אותו) אני מקוה שאתה מבין שזה לא נראה טוב....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 14:55 |
|
| |
momeir.את דעתי על ביבי כתבתי באתר,הרבה לפני שינקלביץ וגנץ נכנסו לעולם הפוליטיקה:בשונה ממך ומרעיונוביץ לכאורה: דעתי,לא מותנת בשום דבר,מלבד במה שאני מאמינה בו , ורק לאחר שירדתי ביסודיות לחקר העניין?. לי אין בעיה להודות :שביבי נתניהו אמור מלכתחילה להיות פוליטיקאי ומדינאי כאחד,הרבה יותר מוצלח מגנץ זה האמת!אך, לאחר שביבי הרבה שנים בתפקיד ראש ממשלה: נוכחתי לדעת,שתכונות טובות ומוצלחות, הן לא תמיד ערובה,מוכחת להצלחתו של האיש בתפקיד בו הוא נושא:תרצה תסביר את התמיהה: כפי שהסברת לעיל "שהמערכת המשפטית לא נותנת לו להביא ביטחון?"אז אם לדעתך זה המצב?אז באמת כבר,אין הבדל?:כי השליטים הם לא באמת שולטים?.בכל אופן במצב שנוצר: ביבי לא יכול לתת את כולו לעם ישראל כתוצאה מהתיקים המשפטיים?(זה עוד לא אומר כשהוא יכל לתת את כולו ,כן ראינו אצלו משהו מיוחד) ?ולכן אין ספק שיעלון ,גנץ אשכנזי של מכחול לבן ,עולים עליו בעת הזאת עשרת מונים!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/02/2020 15:13:03
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 18:24 |
|
| |
momeir
תומך ומסכים איתך לגמרי שצריך להגביל את כהונת ראש ממשלה ל 2 קדנציות. גם אם האיש מוצלח ומוכשר. (כידוע, בתי הקברות מלאים באנשים שאין להם תחליף) אבל... להוריד אותו באמצעות 'תיקים המשפטיים' שהם תקדימיים , זה לא הוגן! להוריד אותו בעלילות, זה לא רק לא הוגן. זו ממש כפיות טובה! זה מממש מקומם! האיש לא חף מטעויות. דוגמא קלאסית זו ההתעלמות מהתנוונות וההשחתה של מערכת המשפט ובעיקר הפרקליטות. אני בעד שיפנה את מקומו, אבל מגיע לו לסיים את תפקידו עם הערכה וכבוד על פועלו. אנחנו כולנו חייבים ב'הכרת הטוב' לאיש. מהשרות שלו בהתנדבות כקצין בסיירת מטכ"ל , דרך עבודתו הנפלאה כשגריר באו"ם, דרך הצלחתו כשר האוצר (המדינה הייתה קרובה לפשיטת רגל ב 2003) תפקודו כשר החוץ ולבסוף תיפקודו המדהים כראש ממשלה. אנשי כחול לבן מזכירים לי את קרח וכל עדתו שהדבר היחיד שמאחד אותם זה משה רבינו. האידיאולוגיה היחידה שמחברת את כחול לבן זה 'רק לא ביבי'. אין להם שום דבר אידאולוגי אמיתי משותף. יש שם סוציאליסטים כמו ניסנקורן וקפיטליסטים מהצד השני. ימניים כמו האוזר ויעלון מצד אחד ואנשי מרץ שמאלניים כמו גרמן מצד שני, חרדית מצד אחד ולפיד שונא הדת מצד שני וכו'
תוקן על ידי momeir ב- 02/02/2020 18:29:11
 |
|
|
|
|
|