בית פורומים בחדרי חרדים

חרדית בת 14 עברה הפלה. החשוד במעשה הוא אחיה הגדול.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2020 22:44 לינק ישיר 

נו באמת "השתגעתם" משטרת ישראל להסיע את האנס והחלאה בשבת?!אין לכם אלו-קים?, כפי שלא היה לאנס,שאנס את אחותו?ראו איזה פלא,פתאום הוא מצא את אלו-קיו?כמובן הגישו לו רק אוכל בהכשרים לנדאו-עדה החרדית,אחרת נצא לרחובות והעתירות בדרך לביהמ"ש...ואולי בדרך נארגן לפושע הזה,שהוא חדל אישים לחלוטין איזה מגבית קטנה:בטענה ש"נפלה עליו צרה מן שמיא?": כי המנוול נהנה למיטב ידיעתי משירותיהם של עו"ד שאינם עובדים עם הסנגוריה הציבורית?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/02/2020 22:54:21

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/02/2020 23:08:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 03:16 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

שאולזון פרסם שהבחור המואשם למד בישיבת נזר ישראל בראשון לציון, וכיום לומד בישיבת פאר ישראל.
הישיבות הנ"ל שייכות לחסידות גור.

החינוך הקיצוני של ישיבות גור והתקנות !!
הביאו לכאורה לתוצאה העגומה !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 07:08 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נו באמת "השתגעתם" משטרת ישראל להסיע את האנס והחלאה בשבת?!אין לכם אלו-קים?, כפי שלא היה לאנס,שאנס את אחותו?ראו איזה פלא,פתאום הוא מצא את אלו-קיו?כמובן הגישו לו רק אוכל בהכשרים לנדאו-עדה החרדית,אחרת נצא לרחובות והעתירות בדרך לביהמ"ש...ואולי בדרך נארגן לפושע הזה,שהוא חדל אישים לחלוטין איזה מגבית קטנה:בטענה ש"נפלה עליו צרה מן שמיא?": כי המנוול נהנה למיטב ידיעתי משירותיהם של עו"ד שאינם עובדים עם הסנגוריה הציבורית?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/02/2020 22:54:21

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/02/2020 23:08:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 11:38 לינק ישיר 
אין קשר

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

שאולזון פרסם שהבחור המואשם למד בישיבת נזר ישראל בראשון לציון, וכיום לומד בישיבת פאר ישראל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לצערנו התופעה הקשה הזאת לא כל כך נדירה בציבור החרדי לעומת הציבור החילוני שפורקים את יצריהם "כביכול" בהיתר.
הסיבה היחידה שכאן הסיפור דלף לתקשורת היא בגלל שההורים לא ידעו שבתם בהריון ופנו לבית חולים במקום לרופא פרטי.
בציבור החרדי הסיפורים האלו מטוטאים מתחת לשטיח, אחת הסיבות לכך היא שההורים חושבים שבתם שמתלוננת על אחיה, מדמיינת את המעשים האלו ורוצה בהענשתו.
תדברו עם כל איש מקצוע חרדי ועובדים סוציאלים ותעשו פרצוף מופתע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 12:26 לינק ישיר 

אופטימיסת כתב:
אין קשר

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לצערנו התופעה הקשה הזאת לא כל כך נדירה בציבור החרדי לעומת הציבור החילוני שפורקים את יצריהם "כביכול" בהיתר.
הסיבה היחידה שכאן הסיפור דלף לתקשורת היא בגלל שההורים לא ידעו שבתם בהריון ופנו לבית חולים במקום לרופא פרטי.
בציבור החרדי הסיפורים האלו מטוטאים מתחת לשטיח, אחת הסיבות לכך היא שההורים חושבים שבתם שמתלוננת על אחיה, מדמיינת את המעשים האלו ורוצה בהענשתו.

כמדומני שגם רופא פרטי היה מחוייב להודיע למשטרה במקרה זה מפאת גילה של הקטינה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 12:41 לינק ישיר 

דרך חרדים 10 - הדף הרשמי

בדיקת הדנ''א קבעה: האח החרדי בן ה-21 הוא האבא של העובר

*בית משפט השלום באשקלון האריך עד ליום שני את מעצרו של הצעיר החרדי שכפה עצמו על אחותו בת ה-14 • בן ה-21, שצפוי להיות מואשם בגילוי עריות, שומר על שתיקה בחקירותיו • הצעיר לומד בישיבה ירושלמית של חסידות גדולה, שהתארס לפני כחודש עם בת למשפחה טובה מדרום הארץ*

בית משפט השלום באשקלון האריך אתמול (חמישי) עד ליום שני את מעצרו של צעיר חרדי, בן 21, תושב עיר בדרום הארץ, החשוד כי כפה עצמו על אחותו בת ה-15.

בדיקת דנ''א שבוצעה בעובר אחרי ההפלה קבעה כי האח הוא האב.

מדובר בצעיר הלומד בישיבה, שהתארס לפני כחודש עם בת למשפחה מכובדת – והפרשה גורמת לטלטלה בחסידות גדולה.

המקרה התגלה ביום רביעי שעבר, לאחר שהנערה חשה ברע והגיעה לבית חולים יחד עם אמה. היא התלוננה בפני הצוות הרפואי על כאבי בטן ולאחר כמה בדיקות התברר כי הנערה בהריון.

בשלב זה הוזעקה עובדת סוציאלית של בית החולים.

בתחילה הנערה סירבה בכל תוקף להתייחס להריון ולשאלה העיקרית – מי האב. רק לאחר שכנועים ודרמה לא קטנה היא כתבה על פתק את השם של מי שכפה את עצמו עליה – ואז התברר שמדובר באחיה.

היא עברה הפלה באותו ערב.

הצעיר עצמו, שצפוי להיות מואשם בגילוי עריות, שומר על שתיקה בחקירותיו.

מפאת רגישות המקרה, הדיון בבית המשפט התנהל בדלתיים סגורות.

מהמשטרה נמסר: ''בתום ביצוע פעולות חקירה מורכבות וביסוס התשתית הראייתית יביאו חוקרי משטרת ישראל את החשוד, בן 21, אל בית משפט השלום באשקלון לדיון בהארכת מעצרו, כאשר המשטרה תגיש בדיון הצהרת תובע בדבר כוונת הפרקליטות להגיש כנגד החשוד כתב אישום ובקשה לעצרו עד תום ההליכים המשפטים''.

https://bit.ly/3bn1MW3
צילום: parinyabinsuk. מקור התמונה: https://bit.ly/2S7hQUe

=====

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 13:15 לינק ישיר 

אופטימיסת כתב:
אין קשר

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד מעלות ההבל החילוניים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 13:16 לינק ישיר 

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד בדיחה מטומטמת התלושה מהמציאות,
אבל מהזויה אובססיבית זו גם אין ציפיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 13:56 לינק ישיר 

עֶרְוַת אֲחוֹתְךָ בַת אָבִיךָ אוֹ בַת אִמֶּךָ מוֹלֶדֶת בַּיִת אוֹ מוֹלֶדֶת חוּץ לֹא תְגַלֶּה עֶרְוָתָן. (ויקרא יח, ט)

אָרוּר שֹׁכֵב עִם אֲחֹתוֹ בַּת אָבִיו אוֹ בַת אִמּוֹ וְאָמַר כָּל הָעָם אָמֵן. (דברים כז, כב)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 14:38 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:
עֶרְוַת אֲחוֹתְךָ בַת אָבִיךָ אוֹ בַת אִמֶּךָ מוֹלֶדֶת בַּיִת אוֹ מוֹלֶדֶת חוּץ לֹא תְגַלֶּה עֶרְוָתָן. (ויקרא יח, ט)

אָרוּר שֹׁכֵב עִם אֲחֹתוֹ בַּת אָבִיו אוֹ בַת אִמּוֹ וְאָמַר כָּל הָעָם אָמֵן. (דברים כז, כב)

יכול להיות שבגלל שבגור מדלגים על הפסוקים האלו אז הוא לא ידע שזה אסור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 14:51 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

עוד בדיחה מטומטמת התלושה מהמציאות,
אבל מהזויה אובססיבית זו גם אין ציפיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תמשיך להגן על כל תועבות גור !!
עוד תוצאה עגומה של החינוך הקיצוני ומעוות !!
וגם לכאורה תוצאה של הכדורים הפסיכיטארים שמחולקים
לבחורים על ידי המשגיחים בישיבות של גור בשיתוף
כמה פסיכיאטרים שמשתפים פעולה תמורת כסף רב !!
בלי שהם אבחנו את הבחורים !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 15:17 לינק ישיר 

אני חושבת שזה לא קשור לתקנות גור ולא לשום קיצוניות ! הבחור צריך עיון בנפשו מכיוון שאדם נורמלי לא עושה כזה מעשה , הוא יכל למצוא פתרונות אחרים . ואני פשוט לא מבינה מה כולם קופצים בראש לומר שזה חסיד גור בהנאה רבה , זו הרי בושה לכל העולם החרדי , הרי החילונים כשרואים אותנו ברחוב לא מפרידים בין חסיד לליטאי או ספרדי כל הדתיים מושחתים בעיניהם - אז מה לכם מחככים ידיים כביכול אומרים " אהה הנה "? מצד שני יש פה כמה שאוהבים מאוד לטייח תועבות משום מה ומתייפייפים כאילו אצלינו הכל מושלם וממש אין עוד מקרים עצובים שקבורים עמוק עמוק באדמה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 15:23 לינק ישיר 

ד' יצילנו מכאלה סיפורים ודומיהם שהקב"ה לא ינסה אף משפחה ולא נבוש ולא נכלם ולא נכשל לעולם ועד . אני בטוחה שההורים שלהם לא חלמו שכזה אסון יקרה במשפחתם ואני בטוחה שהם האמינו שהילד שלהם הוא ילד טוב וצדיק . לבי על המשפחה הזאת שיהיה לנו שבת שלום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 16:21 לינק ישיר 

הבעיה הגדולה בציבור החרדי היא שאין לבחור צעיר שום אפשרות לפורקן,
גם אם היצר נאגר אצלו מעבר ליכולתיו.

כל מה שיעשה יהיה אסור בשבילו בתכלית האיסור.

וזה מה שגורם לחולה נפש התורן לעשות שטויות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 16:43 לינק ישיר 

ליאתליאת כתבה:

ד' יצילנו מכאלה סיפורים ודומיהם שהקב"ה לא ינסה אף משפחה ולא נבוש ולא נכלם ולא נכשל לעולם ועד .אני בטוחה שההורים שלהם לא חלמו שכזה אסון יקרה במשפחתם ואני בטוחה שהם האמינו שהילד שלהם הוא ילד טוב וצדיק .לבי על המשפחה הזאת שיהיה לנו שבת שלום...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חרדית בת 14 עברה הפלה. החשוד במעשה הוא אחיה הגדול.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.