בית פורומים בחדרי חרדים

חרדית בת 14 עברה הפלה. החשוד במעשה הוא אחיה הגדול.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2020 20:15 לינק ישיר 

כמה מכוער הדבר.

כתבת ברור לגמרי, שלכל הדעות אסור מהתורה להרוג עובר אחרי 40 יום.
אחרי שהוכח לך שכתבת שטויות, רק בגלל שלא קראת את המקורות שהובאו כאן באשכול.
ושיש ראשונים ואחרונים שפשוט כותבים שמותר להרוג עוברים בכל גיל שהוא.

במקום להודות בטעות, או לפחות להעלם מהשטח. אתה בוחר בדרך מכוערת במיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2020 21:26 לינק ישיר 
קלעפער

avishai323 כתב:
כמה מכוער הדבר.

תמלא לוטו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2020 21:52 לינק ישיר 

מהיכן בחור צעיר חסידי. ועוד מחסידות סגורה. אמור לדעת מה עושים עם אשה ??
מהיכן הוא שמע או קרא את זה.
מישו פה נרדם במשמרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 00:18 לינק ישיר 

אויר_ים כתב:

מהיכן בחור צעיר חסידי. ועוד מחסידות סגורה. אמור לדעת מה עושים עם אשה ??
מהיכן הוא שמע או קרא את זה.
מישו פה נרדם במשמרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הזהו שהוא לא כל כך צעיר, לחברים בגיל שלו יש כבר כמה ילדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 00:48 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
כמה מכוער הדבר.

כמה מכוער הדבר, שאומרים לך "לא בא לי להתווכח איתך עכשיו אינסוף", ואתה מתחיל לצרוח ולבכות כמו תינוק שלקחו לו את הדיסה, אז הנה עכשיו תקבל את מנת הדיסה שלך, אבל אחרי זה אין יותר..

ראשית, אתה בורח מתשובה (ועוד מדבר על בריחות), שאלתי אותך שאלה פשוטה, והיא, למה אתה כותב שאני המצאתי את מושג הארבעים יום, בעוד לא רק שאחרים כבר כתבו את זה כאן לפני, אלא שיש לזה אינספור מקורות והבאתי לך מקור מהגמרא, למה אתה לא עונה? במקום לענות על זה, אתה מחפף ומדבר על דברים אחרים..

ואיפה בדיוק אמרתי שזה "לכל הדעות"??? אתה יכול להביא לי ציטוט שכזה? לא, כי לא כתבתי את זה, אתה המצאת את זה, אני כתבתי  בהתייחס למה שליידוסית אמרה שרבנים "יכולים לסדר" את הענין, אמרתי שזה לא ענין לרבנים אלא לדעת תורה, ודעת תורה המקובלת כיום על כל הרבנים ללא יוצא מהכלל כיום, שאסור להפיל!
אתה הולך ודופק על גוגל כמו, חכמי הגוגל של היום.. ומוצא שיש עוד דעות, תמיד יש עוד דעות, לא שידוע לי שמישהו היום נוהג כמו הציץ אליעזר, אין רב אחד שיאמר היום שאפשר חופשי להפיל, ועובדה היא שנזקקו להיתר של רב להפיל.
חבל שלא באו לשאול אותך והיית מצביע על לוחות עשרת הדבר.. סליחה על גוגל שלך..

וכאן נעוצה הבעיה, כמו בהרבה אשכולות, שמישהו כותב תגובה, ועיקר התגובה שלו נסובה על משהו מסוים, ואז קמים משועממים מסוגך ונטפלים למילה או להטיה מסויימת, וכמו חתונה קתולית לא מפסיקים להתווכח ראש בקיר ואי אפשר להיפטר מכם, כמו מסטיק בנעל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 08:03 לינק ישיר 

הלעג המסריח שלך לא הופך אותך לחכם

ציטטת דברים בשמי, בלי קשר אלי. כמו למשל המילים בפתיחת ההודעה האחרונה (המצאה של מי) זהו ציטוט ממישהו אחר בכלל, שאני ציטטתי אותו, ואתה הבאת את זה בשמי. גם חתכת את הדברים שלי, כמו גם משפטים של אחרים.

באת לחלוק על קבוצת ניקים שלא רגילים לכתוב כאן, והם כותבים רק כשיש להם משהו באמת רציני לכתוב. חלקת גם על המקורות שלהם. אח"כ כדי להגן על עצמך, הבאת ציטוטים חלקיים שלהם, חלקיים שלך, ושיקריים שלי.

אתה יודע היטב את דעת הקוראים לגביך.

והאמת, טוב שהבאת סיוע לדעה הרווחת בעניינך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 18:38 לינק ישיר 

וזה כל מה שהיה לך לענות כל מה ששאלתי? ציטוט מילים שאינם שלך?
זה הרי ציטוט ממה שאני כתבתי לך לפני זה, שאלתי אותך למה אתה אומר שזאת המצאה שלי..
שאלה שאתה מתקשה לענות עליה
אני חותך ציטוטים כשאני רוצה להתייחס רק לחלק המצוטט, אין סיבה לצטט את כל התגובה, וכך לא יבינו בדיוק על מה אני עונה.

מקוה שאתה לומד לקח מכאן לא לפתח ויכוח אובססיבי על מילה מסוימת במשפט שלא קשורה לנושא המדובר
זה דבר די מעצבן, תיפטר מההרגל המגונה הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2020 22:09 לינק ישיר 

טעיתי שכתבתי לך בכלל.
בתחילה חשבתי שאתה אדם רגיל, שמסוגל להודות בטעות.
טעיתי. סליחה.

הבנתי את הטעות כאשר אחרי שניסיתי למקד אותך בכמה שאלות פשוטות, שאתה יכול להבין ברמה שלך. חשבתי שזה יעשה לך משהו.
מיד אחרי שראיתי את תגובתך, הבנתי את גודל הטעות שלי.

אנא! סלח נא לי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2020 00:53 לינק ישיר 

אתה ממשיך לברוח, שאלתי אותך שאלה פשוטה, ענית כבר כמה תגובות יכולת להשחיל תוך כדי תשובה על מה שנשאלת, מי המציא את המושג ארבעים יום, אני או שקדמו לי כמה מרבותינו ז"ל, אני מתחיל לחשוש שמא אתה אדם שאינו מסוגל ח"ו להודות בטעות..
ועניתי לך בהחלט על כל שאלותיך, תנוח דעתך.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 14/02/2020 00:53:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2020 07:00 לינק ישיר 

אתה רוצה לומר לי שלא שמת לב שכתבתי שטעיתי ואני מבקש את סליחתך???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2020 09:05 לינק ישיר 

ביקשת סליחה על הטעות הלא נכונה
הבה ואכתיב לך על מה בדיוק תוכל לבקש סליחה, וכך כל מה שתצטרך הוא לעשות העתק הדבק..
"סליחה שאני לא עונה לך על השאלה בנוגע להמצאה של 40 יום לעובר, פשוט לא נעים לי לומר שטעיתי, אבל קבל את שתיקתי כהודאה אילמת"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2020 09:20 לינק ישיר 

"סליחה שאני לא עונה לך על השאלה בנוגע להמצאה של 40 יום לעובר, פשוט לא נעים לי לומר שטעיתי, אבל קבל את שתיקתי כהודאה אילמת"
חשבתי אם לענות לך שאחרי שתענה על רשימת השאלות הממוקדות שעניתי לך, תאלץ להודות בטעות.

אבל קיבלתי החלטה שכדי לסייע ברפואתך השלמה, נענה לך תשובה נפלאה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2020 09:51 לינק ישיר 

שימו לב: נפתח אשכול הימורים מיוחד לגבי השאלה הדרמטית, מי מבין המתגוששים כאן יאמר את המילה האחרונה ויוכיח את עליונותו. הצביעו והשפיעו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2020 22:45 לינק ישיר 
קלעפער

אפיקטוזין כתב:
שימו לב: נפתח אשכול הימורים מיוחד לגבי השאלה הדרמטית, מי מבין המתגוששים כאן יאמר את המילה האחרונה ויוכיח את עליונותו. הצביעו והשפיעו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה שברור שזה לא יהיה אתה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2020 18:39 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

אפיקטוזין כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה שברור שזה לא יהיה אתה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חרדית בת 14 עברה הפלה. החשוד במעשה הוא אחיה הגדול.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.