| נשלח ב-7/2/2020 13:06 |
|
| |
בסין ימשיכו לאכול זוחלים נחשים וכלבים ?
תוקן על ידי ברנהארד ב- 07/02/2020 13:07:24
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2020 13:14 |
|
| |
ודאי ודאי, הלו אוכלים אותם מאות ואלפי שנה וגם כעת אין הוכחה שזה מזה, אז נראה לך שפתאום ישנו מסורת תזונתית בת אלפי שנה ?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/2/2020 13:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2020 18:52 |
|
| |
אפגעהיטן, התבלבלת בניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2020 20:03 |
|
| |
לה''ו. פולנים יפסיקו לאכול געפילטע? הונגרים יפסיקו לשתות בורשט? האמריקאים יפסיקו לאכול בורגר? לא! כך הסינים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2020 21:38 |
|
| |
מידה כנגד מידה. הסינים אוכלים את החי, לכן החי(הנגיף, חי באופן כזה או אחר) אוכל את הסינים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2020 21:41 |
|
| |
מצדרביעי
| רודףסמלים כתב: |  | מידה כנגד מידה. הסינים אוכלים את החי, לכן החי(הנגיף, חי באופן כזה או אחר) אוכל את הסינים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני מבין שאתה צמחוני?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 00:05 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| רודףסמלים כתב: |  | מידה כנגד מידה. הסינים אוכלים את החי, לכן החי(הנגיף, חי באופן כזה או אחר) אוכל את הסינים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני מבין שאתה צמחוני?:) |
|
מדובר לא אחת על יצורים חיים מאמא שמאכילה את ילדה בראשנים של צפרדעים חיים מהמים ועד סיני שאוכל להנאתו חולדה חיה ועוד ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/2/2020 10:02 |
|
| |
כן, מליארד וחצי סינים אוכלים ראשנים כל יום לארוחת הבוקר..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:28 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
אני מבין שאתה צמחוני?:) |
|
אוכלים את החי. דייקא. הסינים, אם היית פעם בצ'יינה טאון, ניו יורק, מחזיקים בחנויות המזון שלהם עשרות מיכלי אקווריום ובתוכם זוחלי מים מכל הסוגים, צבים, צפרדעים והשד יודע מה עוד. הלקוח בוחר מהתפריט את הפריט הרצוי ומקבל אותו - חי - לצלחת. לא אתאר לך את ההמשך. האם דבריי הובנו כעת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|