|
|
| נשלח ב-9/2/2020 16:14 |
|
| |
מנחם קולדצקי @nbjovsr88 לפי תקדים הרב ברלנד המשטרה יכולה לעצור את כל גדולי ישראל ואת כל האדמורי"ם שמבטיחים ישועות תמורת הוראות קבע בסך אלפי שקלים למוסדות. לא רואה קייס בפרשה. זה ייגמר כמו שנגמר עם רמתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 16:14 |
|
| |
ובדיוק כצפוי ה"חולה האנוש" ברלנד מפונה כעת לבית החולים אולי שיביאו לו כמה סוכריות מנטוס כדי שיבריא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 18:05 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מנחם קולדצקי @nbjovsr88 לפי תקדים הרב ברלנד המשטרה יכולה לעצור את כל גדולי ישראל ואת כל האדמורי"ם שמבטיחים ישועות תמורת הוראות קבע בסך אלפי שקלים למוסדות. לא רואה קייס בפרשה. זה ייגמר כמו שנגמר עם רמתי. |
|
כבר היו פסיקות של בית המשפט בענין זה וחייבו רבנים בתשלום מס עבור הכנסות מברכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 18:23 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  |
ובדיוק כצפוי ה"חולה האנוש" ברלנד מפונה כעת לבית החולים אולי שיביאו לו כמה סוכריות מנטוס כדי שיבריא
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 18:26 |
|
| |
אךטובוחסדנשלח ב-9/2/2020 18:23 חחח גדול.. לו הייתי רופאו... לה''ו... הייתי ''מתלוצץ'' איתו, מרחוק כמובן. לא בא לי שינשק אותי ... איככככססססס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:15 |
|
| |
מצדרביעי
| טיןטין1 כתב: |  | חייב לומר שאני לא מאוהביו של ברלנד. אבל, מי שמספיק פתי לשלם לו כסף, זבש"ו. האם אנטיביוטיקה שלא עובדת אני הולך לתבוע את קופ"ח? האם דיקור סיני שלא עובד בקופ"ח אני הולך לתבוע? מה הסיפור כאן? (אני לא מדבר על עבירות המס) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למיטב ידיעתי-ברלנד "הבטיח" שאם יתנו לו כסף-יתרפאו, מה שלא ניתן לומר על רופא שנותן אנטיביוטיקה וודאי שלא על דיקור סיני. כמובן, שאם באמת רופא "יבטיח" לחולה שיתרפא ממחלה כזו או אחרת על ידי אנטיביוטיקה, ובסוף לא יתרפא- הרי שיש הרבה על מה לתבוע אותו., קאפיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 01:51 |
|
| |
soslow
אולי אפשר שמות? מי הרבנים האחרים שדורשים (!!!) סכומי עתק (!!!) ומבטיחים (!!!) רפואה שלמה (!!!) אף בלא טיפולים שהרופאים ממליצים (!!!). מי הם? אני מכיר עשרות רבנים מקובלים ואדמורי"ם שנותנים ברכות (...לא מכיר הבטחות באופן אישי), אצל רבים מהם מקובל שצריך לתת תרומה למוסד או אפילו פדיון נפש (שאולי זה תרומה אישית לרב, בכל מקום זה אחרת). שמעתי גם על אדמורי"ם ומקובלים שמשתמשים בלשון הבטחה, ובדרך כלל זה (בסיפורים ששמעתי) מאד בלט שזה אחרי התעקשות של מבקש הברכה, ובשביל להרגיע ו/או לעודד את החולה או מי שיש לו צרה. ולא בתור תמורה ישירה לכסף מזומן שעבר אליהם. אני גם מכיר את כל הסיפורי אלף לילה ולילה על רעבע'ס ש'דרשו' כספים מחולים. או שהיה או שלא, ההבדל המהותי הוא ששם בדרך כלל הסיפור נגמר במישהו שהבריא, ולא בלוויות של אמהות צעירות שיכלו אולי לחיות (או לחיות יותר זמן) עם טיפול רפואי ראוי. וכל זה מאדם שכבר די ברור כיום מה רמת הקדושה שלו (מנשק נשים נשואות...פוי). הגיע הזמן שמישהו יצעק 'המלך הוא עירום' ויסיר את הלוט מעל הכת המזוויעה הזאת. כל זה בלי להיכנס למפורסמות שזה ההתנהגות העבריינית של החסידים שלו על הכבישים, ובשכונות שבהן הם גרים. צריך להתחיל להנהיג יד קשה נגדם ולשבור את הכת הזאת לגורמים. אפילו החברים שלו מצעירותו כבר מודים וכבר כתבו קבל עם ועולם שהבנאדם לקח את הטריפ הזה של להיות מנהיג צעד אחד או שניים מידי רחוק. אני לא כותב פה אף פעם על רבנים, בכירים או זוטרים ככל שיהיו. אבל זה מקרה קשה של כת חסרת רחמים. צריך לדעת להבדיל בין זה לחסידות סטנדרטית ואדמו"ר או מקובל רגיל.
תוקן על ידי soslow ב- 10/02/2020 01:55:03
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 08:14 |
|
| |
לה''ו. ראו כוחו של שרלטן. רשת ב': הרב ברלנד נמצא בביה"ח 'שערי צדק' בירושלים. עורכת דינו טוענת כי עוד לפני מעצרו ביום שישי היה בביה"ח ושוחרר לביתו. ע''כ. הבנתם?! את ''מאמיניו'' מלעיט במסטיק ובמלמולי סרק תמורת חופן של עשרות אלפי שקלים. ואילו לעצמו, הולך לבי''ח ורופאים קונבנצויונלים כמה פעמים בשבוע, ב-ח-י-נ-ם!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 09:42 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | הנוכל אליעזר ברלנד נעצר הלילה
חסר הלב שצולם מספר פעמים סוחט עשרות אלפי ש"ח מבני משפחה של אנשים חולים בהבטחה שהוא ירפא אותם דיווחים שגם אשתו ועוד מספר מראשי הכת נעצרו
לא להתרגש מידי הוא בטח ישוחרר בעוד יום יומיים הוא הרי "חולה מאוד" ולא יכול להישאר במעצר כטענת עורכי דינו בעבר
|
|
|
|
|
|
|