|
|
| נשלח ב-11/2/2020 12:37 |
|
| |
יצא לאור הספר החשוב הערי פאטער באידיש
לה''ו. מי קנה? אני אפי' לא קראתי באנגלית ובעברית. אבל זה מצחיק שתרגמו את זה ליידיש, ומכרו כל ה 1000 ספרים ב48 שעות. נשלח מהאנדרואיד שלינערך ע"י בחדרי חרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2020 12:40 |
|
| |
על מה מדבר הספר?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2020 12:47 |
|
| |
פותח האשכול רגיל לכתוב ברמזים. ולמרבה הצער הוא רגיל גם ללעוג לחכמים ברמזיו המשונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 19:19 |
|
| |
זה בעיקר בשביל ה"שטולץ" של המו"ל. יש גם תרגום ל...לטינית
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 23:56 |
|
| |
|
| נשלח ב-13/2/2020 00:04 |
|
| |
לעניות דעתי, זה יהיה שווה יותר ממה שעלה, מכיוון שלא ידפיסו מזה עוד מהדורות (קוריוז בעיקר) ויהיה לדבר הזה ביקוש בעתיד (אלא אם היידיש תיעלם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 00:55 |
|
| |
יש לי את כל הסידרה בבית והמשפחה חוץ ממני קראו כבר כמה פעמים ונהנו .אני לא אוהב מדע בדיוני ופנטזיות תלושות מהמציאות וגם אין לי זמן לזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 02:31 |
|
| |
"לשם הארץ ומלואה" פותח הצדיק הגדול את כל הודעותיו, נדיר למצוא צדיקים כאלה בפורום. אבל אחרי הפתיחה המרגשת הזו, הוא מלעיג על קדוש עליון וחז"ל הק'.
משל אומר ראו כי כשר אני....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 09:33 |
|
| |
אךטובוחסד
| קלעפער כתב: |  | "לשם הארץ ומלואה" פותח הצדיק הגדול את כל הודעותיו, נדיר למצוא צדיקים כאלה בפורום. אבל אחרי הפתיחה המרגשת הזו, הוא מלעיג על קדוש עליון וחז"ל הק'.
משל אומר ראו כי כשר אני.... |
|
איפה ראית שלעג לחז"ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 14:23 |
|
| |
קלעפער
| אךטובוחסד כתב: |  | "לשם הארץ ומלואה" פותח הצדיק הגדול את כל הודעותיו, נדיר למצוא צדיקים כאלה בפורום. אבל אחרי הפתיחה המרגשת הזו, הוא מלעיג על קדוש עליון וחז"ל הק'.
משל אומר ראו כי כשר אני....
איפה ראית שלעג לחז"ל? |
|
נערך ע"י בחדרי חרדים
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|