| נשלח ב-12/2/2020 11:40 |
|
| |
התבקשתי לפרסם - זהירות מאופטיקה
גיסי קנה שם משקף וקיבל מקולף והבטיחו שיחליפו אחרי שבוע כשיגיעו חדשים ונפנפו אותו ולא קיבל מעולם.. אח"כ עשה טעות וקנה עוד אחד וכשנשברה העדשה, ביקש בטלפון את המספר ונתנו לו, כשהתקשר שוב לבקש גם PD עובד בשם מיכאל (זה חשוב לצורך הגיחוך של השקרים שלהם) אמר לו שאי אפשר כי ככה הבוס אמר.הגיס התקשר ישירות לבוס יהודה אביטן שנשמע מופתע וניסה לא להזדהות (למרות שהכיר את קולו והכל מוקלט) וטען שהוא המנכ"ל ומשתמש בטלפון של יהודה, והמשיך שלפי החוק אסור לתת את הפרטים הללו, ואז כשגיסי טען שאין חוק כזה, הוא חזר בו וטען שזו רק "מדיניות", ואז גיסי ביקש ממנו להפסיק עם כל מסכת השקרים שלהם ולתת לו את הנתון או שיפרסם בפורום איך הם עובדים, אז הוא אמר לו שייתן לו אבל בלי אחריות, ואחרי המתנה (שבה כנראה התכתב או צלצל למיכאל ההוא) אמר לגיסי שיתקשר לחנות למיקי (הבנתם למה השם חשוב?) והוא ייתן לו בהוראתו. ואז גיסי התקשר למיקי והוא אמר לו שרגע יחפש במחשב ואחרי דקה בערך "התחרט" ואמר לו שדיבר עם יהודה (לא מי שגיסי דיבר לטענתו חחחח) ויהודה אמר לו לא לתת. כששאל אותו מי זה המנכ"ל שכן אמר לתת, הוא אמר שמכיר רק את יהודה והוא אמר לא לתת.. חבורת ילדים מפגרים כבר אמרנו? העיקר שמנהלים אופטיקה… ממליץ לא להתקרב לשם כי בבעיה הקטנה הראשונה שתצוץ, תזדקקו לחוקר פרטי כדי לדעת מי הבוס, מי המנכ"ל, מי זה מיקי ולמה לפעמים הוא מיכאל, ומה מותר ואסור לפי החוק או המדיניות שלהם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 11:52 |
|
| |
לא יודע אם אמת כתבת, ומן הסתם יש לך סימוכין. פעם כתבתי בפורום על אופטיקה מסויימת אחרי שקיבלתי היתר מרב בנוסח: כולם יודעים, מה שעולה זול שווה זול.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 12:14 |
|
| |
חכה, יש המשך… התקשר אליו מישהו מפרטי ובכוונה לא הרים, ואז התקשר מישהו מהמספר של מיקי (שהוא כנראה מיכאל) ואמר לו שזה שלומי המנכ"ל.. וכשהוא שאל אותו מי זה המנכ"ל שדיבר איתו בטלפון של יהודה הבוס, הוא פשוט לא ידע מה לומר לו…  חברה של מנכלי"ם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 12/02/2020 12:14:10
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 13:10 |
|
| |
לה''ו. לא משנה מה תכתבו עלי העיקר תכתבו את שמי נכון. אין כמו פרסומת חינם. כי עכשיו, הם יגיבו, ותגיב לתגובה, שיגיבו עליה ותגיב, וחוזר חלילה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 15:22 |
|
| |
חד גדיא
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 15:49 |
|
| |
רק ישראלי קונה מוצר בשקל וחצי ודורש לקבל תמורה של מליון דולר . קנית זול קיבלת את התמורה למחיר . וזה שלא קיבלת את תמורת המליון דולר שציפית בתמורה לחמישים שקל שהוצאת אתה רץ כאחרון הנאלחים לעשות שיימינג ולפגוע בפרנסה של יהודי ? למה הוא עקץ לך דירה ? רכב ? או ירושה ? ואם הוא בכלל עקץ משהו ? חחח וכתבת שאפילו גיסך התערב ... בקיצור כל משפחת ראש העין נרתמו להחזיר את החמישים שקל ... ואולי תתבע אותו לבית דין לממונות ?! אמממה ?! דמי פתיחת התיק יעלה לך יותר מסכום התביעה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 16:17 |
|
| |
לה''ו. יוטיוב, אתה צודק בעיקרון. אממה? גם כשאתה משלם בישראל מליון, אתה מקבל שירות בשקל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 17:09 |
|
| |
לא הבנתי, נשברה העדשה, יש אחריות על עדשה שנשברת?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 19:45 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לא הבנתי, נשברה העדשה, יש אחריות על עדשה שנשברת? |
|
לא. הוא בסך הכל התקשר לחנות, נתן את פרטיו האישיים, וביקש את המספרים של הבן שלו, כי רצה לעשות עדשה חדשה שנשברה במעבדה שעושה לו תוך כמה שעות ולא 3 ימים (הבדיקה אגב עלתה כסף לא בחינם).. סתם יצאו קטנוניים ומפגרים וגייסו לשם כך את כל השקרים הכי דבליים.. חד גדיא זה מדויק.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 20:45 |
|
| |
נדמה לי שיש חוק מלפני כשנה שמחייב אותם לתת את הפרטים במידה והבדיקה היתה בתשלום.
תוקן על ידי מיאניומשמי ב- 12/02/2020 20:51:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 22:18 |
|
| |
| מיאניומשמי כתב: |  |
נדמה לי שיש חוק מלפני כשנה שמחייב אותם לתת את הפרטים במידה והבדיקה היתה בתשלום.
תוקן על ידי מיאניומשמי ב- 12/02/2020 20:51:50 |
|
הם טוענים שלא.. פעם כי זה לא חוקי ופעם כי זו המדיניות שלהם.. אבל אתה יודע מה? זה אפילו לא מעניין אם הוא חייב או לא. כל חנות היתה נותנת, וההתנהלות שלהם לא שירותית, טיפסו על עץ ואפילו דרך לרדת ממנו לא הצליחו למצוא.. הכל עם סיפורי סבתא ובלי שום ניסיון לעזור.. התנהגות מגעילה.. אעדכן אם יהיו התפתחויות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 22:51 |
|
| |
גילוי נאות: אני מכיר את יהודה מנהל הרשת שנים רבות, מספיק זמן כדי לדעת שמדובר באדם איכותי עם שירות מדהים, ודאי לא כל מה שכתבת עליו פה. עובדה היא שהוא מצליח ב"ה בהרבה ערים חרדיות ולא רק. קורה שבנאדם לא יוצא מרוצה מקניה כלשהיא ומתאכזב, בשביל זה אתה בא והורס לבנאדם את הפרנסה? ועוד כותב שקרים שלא היו? לכלכת. הגזמת. יצאת כפוי טובה. נראה שהבעיה היא בך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2020 23:09 |
|
| |
| הבן_החמישי כתב: |  |
גילוי נאות: אני מכיר את יהודה מנהל הרשת שנים רבות, מספיק זמן כדי לדעת שמדובר באדם איכותי עם שירות מדהים, ודאי לא כל מה שכתבת עליו פה. עובדה היא שהוא מצליח ב"ה בהרבה ערים חרדיות ולא רק.
קורה שבנאדם לא יוצא מרוצה מקניה כלשהיא ומתאכזב, בשביל זה אתה בא והורס לבנאדם את הפרנסה? ועוד כותב שקרים שלא היו?
לכלכת. הגזמת. יצאת כפוי טובה. נראה שהבעיה היא בך.
|
|
אני לא חושב שגיסי שיקר (מה גם שהכל מוקלט) אבל הוא בסה"כ ציין עובדות ותיאור השיחות אתם ופירט מה הוא ביקש ומה ענו לו.. הוא לא קבע מה האמת, אלא הציג את הסיפור עם כל ה"לוליינות" שעבר מולם בשביל משהו פשוט.. והציבור כאן יכול לשפוט למה להאמין… אגב לא שמעתי אותך אומר מילה על הקטנוניות שבסירוב לתת לו את המידע הבסיסי הזה שביקש (ובלי קשר לחוק, מן הסתם נתנו כבר מאות פעמים ללקוחות..) בוא ותגיד מה דעתך על זה (ותנסה להיות הוגן למרות שאתה חבר שלו). אם לא נוכל להמליץ/לא להמליץ על עסקים בתואנות של "פרנסה", הם ימשיכו לעשות מה שבא להם, ואנחנו נמשיך להפסיד!! (תראה את הסיפור הראשון שעבר אתם בתחילת הפוסט. הוא הפסיד שם כסף כי ויתר והתייאש מלריב אתם!!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 00:53 |
|
| |
מנסיון, תמיד יש את הצד בשני, וזה לא הוגן שאנחנו שומעים כאן רק צד אחד, בפרט שפרנסתו של אדם תלויה בכך כששומעים את הצד השני, תמיד פתאום מבינים אותו יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 08:31 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מנסיון, תמיד יש את הצד בשני, וזה לא הוגן שאנחנו שומעים כאן רק צד אחד, בפרט שפרנסתו של אדם תלויה בכך כששומעים את הצד השני, תמיד פתאום מבינים אותו יותר |
|
נכון, אבל הצד השני אמר מאוד ברור שזו המדיניות שלהם (בניגוד לחוק כפי הנראה.. מקווה שישנו את ההתנהלות הזו) מאידך, אין פה עניין לבוא וללכלכך אותם, כי בטוח שיש אנשים שמרוצים מהעסקה והמשקף שקנו שם, ויש פה אנשים שגם מעידים שמכירים אותם ומרוצים. כל הכוונה היתה לתאר סיטואציה ולהמליץ לאנשים שמוציאים ממיטב כספם (גם אם זה זול), להזהר ולבדוק היטב, כפי שממליצים על מקומות אחרים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|