|
|
| נשלח ב-13/2/2020 10:07 |
|
| |
כשנהג רכב פרטי עוצר ״רק לרגע״ בתחנת אוטובוס
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 13/02/2020 10:07:36
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 10:08 |
|
| |
כשנהג רכב פרטי עוצר ״רק לרגע״ בתחנת אוטובוס הוא מונע מאנשים עם מוגבלויות לעלות לאוטובוס, מקשה ומכביד על נוסעים מבוגרים ועל נוסעים עם עגלות. זו עבירה על החוק וכאשר זה קורה בתחנת אוטובוס של מרכז רפואי או בית חולים זו כבר פשע ואטימות. עיריית ירושלים, העבריינות הסדרתית של נהגי רכבים פרטיים בתחנות האוטובוס של בית החולים שערי צדק היא בלתי נסבלת ומסוכנת. היא פוגעת במי שהכי צריכים את התחנות ואת התחבורה הציבורית. ראוי שבתחנות אלו ובכל התחנות הסמוכות למבני ציבור יוצבו מצלמות אכיפה לטובת כל תושבי העיר.
מאת-15 דקות אגון צרכני התחבורה הציבורית בישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 10:14 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | כשנהג רכב פרטי עוצר "רק לרגע" בתחנת אוטובוס הוא מונע מאנשים עם מוגבלויות לעלות לאוטובוס, מקשה ומכביד על נוסעים מבוגרים ועל נוסעים עם עגלות. זו עבירה על החוק וכאשר זה קורה בתחנת אוטובוס של מרכז רפואי או בית חולים זו כבר פשע ואטימות. עיריית ירושלים, העבריינות הסדרתית של נהגי רכבים פרטיים בתחנות האוטובוס של בית החולים שערי צדק היא בלתי נסבלת ומסוכנת. היא פוגעת במי שהכי צריכים את התחנות ואת התחבורה הציבורית. ראוי שבתחנות אלו ובכל התחנות הסמוכות למבני ציבור יוצבו מצלמות אכיפה לטובת כל תושבי העיר.
מאת-15 דקות אגון צרכני התחבורה הציבורית בישראל |
|
ד"ר אני רק שאלה… זה ארגון חדש? אגב, אתה לא מדבר העלאה והורדה נכון? כי כתבת "גם אם זה רק לרגע", ו"לרגע" זה בד"כ משהו בסגנון הזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 10:21 |
|
| |
מי עוצר רק לרגע הוא גזלן של רגע אבל כפול עשרות נוסעים ... נוסע שעוצר רק לרגע בתחנת אוטובוס גורם לזה שהאוטובוס עוצר בנתיב וכל התנועה מתעכבת...
אנשים לא יכנסו למכולת ויגנבו רק משהו קטן אבל לעצור באמצע הכביש להעלות נוסעים זה בסדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 10:34 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  |
מי עוצר רק לרגע הוא גזלן של רגע אבל כפול עשרות נוסעים ... נוסע שעוצר רק לרגע בתחנת אוטובוס גורם לזה שהאוטובוס עוצר בנתיב וכל התנועה מתעכבת...
אנשים לא יכנסו למכולת ויגנבו רק משהו קטן אבל לעצור באמצע הכביש להעלות נוסעים זה בסדר... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 10:53 |
|
| |
"אם ברכבך היית מסיע קרוב משפחה שלך לטיפול, היית חושב אחרת" ומי שעסקנים רפואים "דוחפים" לו תור לרופא מומחה לפני עשרות אנשים שגם ממתינים לאותו רופא, זה לא גזל? לא רצח?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 17:43 |
|
| |
לפי החוק אסור לנהג רכב פרטי להעלות או להוריד נוסעים בתחנת אוטובוס נדמה לי שגם למונית אסור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2020 22:54 |
|
| |
מצדרביעי
| פיינרך כתב: |  | "אם ברכבך היית מסיע קרוב משפחה שלך לטיפול, היית חושב אחרת" ומי שעסקנים רפואים "דוחפים" לו תור לרופא מומחה לפני עשרות אנשים שגם ממתינים לאותו רופא, זה לא גזל? לא רצח? |
|
א. האם היה חוסם כביש שלם בשביל זה? עשרות נוסעים בתחבורה ציבורית הם כמו עשרות רכבים בכביש שלם...
ב. זו רק דוגמה, אבל כל מי שחי בישראל, יודע שהתופעה קיימת בכל מקום, ויש נהגים שאפילו לא מתביישים לחנות ולצאת, ו/או לנוח בתחנה וללקק גלידה...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|