בית פורומים בחדרי חרדים

בני גנץ בראיון מאתמול: הבחירות יהיו בשלישי לאפריל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2020 17:13 לינק ישיר 
בני גנץ בראיון מאתמול: הבחירות יהיו בשלישי לאפריל

כך אמר למראיינת דנה וייס.
במהלך הראיון הוא קרא לה דפנה.
והיה נראה שהוא קורא מסרים שכתב מראש על כף ידו.
טוב שלפחות יש לו יד גדולה, כך יש שם מקום לכתוב הרבה מסרים...

מסתבר שאין גבול להתאבדות של אנשי רק לא ביבי.

תוקן על ידי avishai323 ב- 16/02/2020 17:15:27

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 17:15 לינק ישיר 

אם הבדיחה לא היתה על חשבונינו, הייתי ממליץ לו להתמודד בראשון לאפריל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 17:28 לינק ישיר 

לה''ו איפה אפשר ניתן לראות אם הוא קורא מכף ידו/שליף/ מודבק בתקרה/קיר השירותים וכו'?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 19:06 לינק ישיר 

www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DWh3R1FJ9o9Q&ved=2ahUKEwiQmamrxdbnAhVNaJoKHV6xC_4QFjAFegQIAxAB&usg=AOvVaw0SnDpUYYFfoOK6CfDDgS_m כמדומני שבדקה 3:56 המסכן אומר בבחירות שיהיו בשלישי לאפריל. בערך בדקה 6:48 הוא קורא לה "דפנה" . בהמשך הנעבך הזה במקום להגיד "כרטיס צהוב" הוא מגמגם על דגל -שלט אדום - פתק צהוב... הוא לא רק עילג - מגמם. הוא לא רק מתבלבל בעובדות ותאריכין. הוא אומר דבר והיפוכו באותו ערב בשתי ראיונות . בראיון אחד הוא אומר שהוא נגד החרדים וליצמן יכול לשכוח ממשרד הבריאות . ובראיון השני באותו ערב. הוא מודיע שהחרדים הם בשר מבשרה של החברה הישראלית וכו וכו. חוששני שהאיש סובל מדמנציה. הייתי דורש שיציד בדיקה רפואית אוביקטיבית שהוא כשיר מנטלית לנהל 'משהו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 19:08 לינק ישיר 

אם הקישור לא נפתי הקש בגוגל "דנה וויס גנץ" יש ביוטוב את כל הראיון... הוא עושה רושם של 'נעבך' אמיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 19:50 לינק ישיר 

לה''ו. תודה.
אתה לא הבנת עד עכשיו, שהוא רק ''בובה'' עד לספירת הקולות...?!
למחרת לפידוס, כבר ימציא (תרתי משמע) לכאורה את הטופס הנכון לגבי כשירותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 19:57 לינק ישיר 

אם לא היה מדובר בראש ממשלתנו הבא, גם אני הייתי צוחק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 20:06 לינק ישיר 

לה''ו. צפיתי. תודה.
מאוד מאוד בלט שהוא הסתכל כמה וכמה פעמים לכיוון שמאל, לעבר או מעבר למצלמה.
ייתכן שהיה שם טלפרומטר עם מילות מפתח שנכתבו בלייב...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2020 22:05 לינק ישיר 
momeir

https://trc.taboola.com/0404-0404/log/3/click?pi=%2F%3Fp%3D509973&ri=d6d2928e2bcaed4ac63f1a81d2aaee8d&sd=v2_4d53cc2da176c31348b4f471f296b7c9_adddc3ad-cb7a-4219-bb97-7d4050fe76a1-tuct3a8a0e0_1581883264_1581883310_CAwQ855CGNaY3PyELiABKAMwRTiSxghAzosQSMTptAFQ84EPWABgBQ&ui=adddc3ad-cb7a-4219-bb97-7d4050fe76a1-tuct3a8a0e0&it=text&ii=135691565479887424&pt=text&li=rbox-t2v&sig=ef57852a8eedd10f63095a8f9f81202fd1eba044f0d6&url=https%3A%2F%2Fwww.0404.co.il%2F%3Fp%3D540165&vi=1581883264086&r=54&tvi2=1586<i=shld-2-vA&ppb=CO8B&cpb=EhMyMDIwMDIxNi0xOC1SRUxFQVNFGMQlIJz__________wEqGWFtLnRhYm9vbGFzeW5kaWNhdGlvbi5jb20yCHdhdGVyNDM1OIDSo5QMQJLGCEjOixBQxOm0AVjzgQ9jCNIDEOAGGAhkYwjHBxCyDBgCZGMIzwkQ5A4YCmRjCPQFEIsKGAtkYwj0BxDmDBgOZA מתברר שהנעבך משקר במצח נחושה. בהנחה שהציבור לא מכיר את דו"ח המבקר או בתקווה שהתשקורת לא תחשוף את שקריו

תוקן על ידי momeir ב- 16/02/2020 22:08:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 01:33 לינק ישיר 

לא ידעתי שקריאה בכף יד זה מקצוע של גברים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 05:28 לינק ישיר 

לא יודע אם שמתם לב, אבל זה נראה שיש לו בעיה מוחית דיסלקטית מסוימת
אפשר לראות שמידי פעם יש לו תקיעות בעינים/במוח, והמילים נתקעות באמצע ככה, זה נראה כמו קצר מוחי
בכלל המוח שלו נראה מפוזר לגמרי, הוא מונע בכוח האינרציה "עכשיו אני צריך ללכת לאולפן להתראיין, עכשיו אני צריך לענות על שאלות ככה וככה"..
אם הוא יהיה ראש ממשלה, ההחלטות הגורליות יבואו בצורה רנדומלית.. מה שבדיוק יצוץ במוח המוזר שלו זה מה שיהיה
אבל מה, העיקר לא ביבי..
אז למה שלא ישימו עז בראשות הממשלה? גם זה לא ביבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 08:30 לינק ישיר 

זה נראה כמו אחד שקורס בלחץ, אפילו לחץ קל כל כך כמו ראיון רגוע גורם לו לקרוס.

או שהוא חי על כדורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 09:16 לינק ישיר 

אסתי שוהם מגנוס:

עזבו ביבי. נגיד שהוא פרש מהמרוץ עוד בתחילתו (ובראש הליכוד עומד כרגע בכיר ליכוד אחר).

אני רוצה לדבר על תופעה ביזארית שלא נראתה מעולם בשום מדינה מערבית קודם לכן עד שהוקמה בישראל מפלגת כחול לבן.

מגיע אל המרוץ הפוליטי אדם מחוץ למערכת הפוליטית.

אין לו כל ניסיון קודם במשהו שאפילו דומה לפוליטיקה, לעבודה פרלמנטרית, לניהול מו"מ, ולבניית מערכות יחסים על בסיס אינטרסים ושיקולים כלכליים/חברתיים/מדיניים. נאדה. הוא מגיע ממערכת שבנויה על מסכת נוהלי פקודות, מרות טוטאלית וציות בלבד. ראש גדול זה כבר מזמן לא יתרון בצה"ל מאז שחיילינו הפסיקו ללמוד את משנתו של פאנפילוב.

והוא לא מגיע למרוץ הזה כדי להיות ח"כ מן השורה או שר.

הוא מגיע כדי להיות ראש ממשלה, כדי לנהל את מדינת ישראל.

רוב הציבור שאינו מכיר אותו כלל, מתחיל לתהות על קנקנו.

חזות נאה, תמיר, עיניים כחולות, שארית של מה שהייתה פעם בלורית ועם קצת פוטושופ קלינט איסטוודי וקצת סטיילינג שומרי המפרץ, מבחינת הלוק הוא עובר טוב.

עכשיו אנחנו רוצים לשמוע מה יש לאיש לומר.

משתררת דממה דקה. הוא לא אומר כלום. אוהו, אנחנו חושבים לעצמנו, פה יש מים שקטים חודרים עמוק, תיכף הוא יפתח את הפה ותישמט לנו הלסת. בכל זאת, האדם רץ על המשרה הבכירה ביותר במדינה ועומד להיכנס לנעליו של מי שהוא בן בית הן בבית הלבן והן בקרמלין. אמנם זכרנו נאום כלניות ביזארי בעיצומם של הקרבות, ואיזו אמירה אומללה על סיכון חיי חייליו כדי להבטיח את חיי אוכלוסיית האויב, אבל עוד לא ממש ידענו למה התכוון הגנרל המשורר.

ואז התחיל הזרם, בתחילה טפטוף קל, זרזיף קצת משעשע, שהלך והפך לזרם אדיר ומדאיג מאוד של משפטים שאין בהם היגיון תחבירי, כשלים לשוניים, טעויות חוזרות ונשנות בזיהוי שמות של אנשים מוכרים, ציטוטים מוזרים, תשובות לא קוהרנטיות, מלל חסר פשר, גמגום (לא פיזיולוגי), החלפה בין זכר לנקבה . . . צורת התבטאות המאפיינת או אנשים דמנטיים או אנשים הנמצאים תחת השפעת תרופות.

ברוב המקרים אין דיבור ספונטני כלל אלא קריאה ממסך טלפרומפטר. גם בקריאה נופלות שגיאות שפה מביכות.

בנוסף לכך מציגים לנו אותו בתוך סוג של ואקום אישי מוחלט. אין אישה לצדו, אין ילדים, אין נכדים, אין אחים ואחיות, כאילו ירד הטאלנט מעולם מקביל.

עכשיו, מה אנחנו אמורים לעשות עם זה?

התקשורת מתעלמת לחלוטין מהמציאות ההזויה הזו ואף עושה מאמצי על להסתירה.

ואנחנו אמורים לעשות כאילו לא ראינו ולא שמענו. כאילו לפנינו איזה מצב שגרתי ונורמטיבי?

אנחנו נמצאים בתוך מחול מטורף של העמדת פנים אחת גדולה שבה לוקחים חלק מיליוני בני אדם.

הלו? מה קורה פה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 12:49 לינק ישיר 

איש_חשובנשלח ב-17/2/2020 05:28

לא יודע אם שמתם לב, אבל זה נראה שיש לו בעיה מוחית דיסלקטית מסוימת
אפשר לראות שמידי פעם יש לו תקיעות בעינים/במוח, והמילים נתקעות באמצע ככה, זה נראה כמו קצר מוחי
בכלל המוח שלו נראה מפוזר לגמרי, הוא מונע בכוח האינרציה "עכשיו אני צריך ללכת לאולפן להתראיין, עכשיו אני צריך לענות על שאלות ככה וככה"..
אם הוא יהיה ראש ממשלה, ההחלטות הגורליות יבואו בצורה רנדומלית.. מה שבדיוק יצוץ במוח המוזר שלו זה מה שיהיה
אבל מה, העיקר לא ביבי..
אז למה שלא ישימו עז בראשות הממשלה? גם זה לא ביבי.

לה''ו. אחרי קום המדינה הגיע שר ההגנה האמריקני לביקור.
הוא וב.ג. התווכחו למי יש חי''א יותר טוב.
הסכימו לערוך תחרות. השר הביא את הטייס הכי טוב. וב.ג. לא ידע מה לעשות... כי חי''א היה בחיתוליו תרתי משמע.
יועצו אמר לו: מה הבעיה?! קח איזה הומלס, תכניס אותו לקוקפיט, תגיד לו ללחוץ על כל הכפתורים, חוץ מהכפתור האדום.
וכך הווה.
האמריקאי עשה את כל הפעלולים הידועים יותר, והידועים פחות, כולם מחאו כפיים, ו...
ההומלס התחיל ללחוץ על כל הכפתורים שאמר לו ''הזקן'', המטוס עלה וירד , סאלטות, בקיצור... בלאגן ישראלי טיפוסי.
לאחר כמה דק' השתעמם, ותהה מה יקרה אם ילחץ על הכפתור האדום?!
בסוף, נכנע ליצרו, ולחץ!!!
כמובן שהופעל כיסא המפלט, ומרוב פחד כשהוא עף החוצה, תפס הכלכלי המטוס.
אמר ב.ג. לאמריקאי, אתה רואה מי הכי טוב?! אצלינו יודעים לתקן פנצ'ר אפי'באמצע טיסה...!!!
והנמשל?! הגיע הזמן שמשוגע יסגור ת'באסטה הנקראת מדינה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 16:32 לינק ישיר 

לפני שאתה סוגר את המדינה מציע לך ללמוד קצת היסטוריה. לאחר שתקלוט את הצרות האיומות וההשפלות שהיו מנת חלקנו בגלות הנוראה, אין ספק שגם אתה תודה להקב"ה ובפה מלא על הזכות שלך לחיות חיי רווחה בארץ ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2020 19:44 לינק ישיר 

מהווצאפ שלי
אמר החמור לנמר: "הדשא כחול'. השיב הנמר: "לא, הדשא ירוק."
הדיון התלהט והשניים החליטו ללכת לבוררות בפני האריה, מלך הג'ונגל.
עוד לפני שהגיעו לקרחת היער, בה ישב האריה על כסאו, החל החמור לצעוק: "הוד מעלתך, נכון שהדשא כחול ? האריה השיב: "נכון. הדשא כחול."
החמור הזדרז והמשיך: "הנמר חולק עלי וזה מעצבן אותי אנא הענש אותו."
המלך הכריז: "הנמר יישלח לכלא ל 4 שנים".
החמור קיפץ בעליזות לדרכו, תוך שהוא נוער: "הנמר נשלח לכלא ל 4 שנים".
פנה הנמר לאריה ושאל: "הוד מעלתו, למה? הרי הדשא ירוק".
השיב האריה: "אכן הדשא ירוק".
שאל הנמר: "אם כך מדוע שלחת אותי לכלא" ?
השיב האריה: "זה לא קשור לשאלה אם הדשא כחול או ירוק. זה בגלל שיצור אמיץ וחכם כמוך התווכח עם חמור ובא להטריח אותי בשאלה הזו."
מוסר השכל:
הצביעו למועמד הטוב ביותר ואל תבזבזו את הזמן בוויכוח עם חמורים, אחרת תיענשו בארבע השנים הבאות.
(יש לנו כבר אריה למה להחליף בחמור)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בני גנץ בראיון מאתמול: הבחירות יהיו בשלישי לאפריל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext