|
|
| נשלח ב-18/2/2020 22:27 |
|
| |
רעיונוביץ. די! חלאס! נמאס! כבר טחנו את זה עד דק. מצביעי כולנו הגיעו מהשמאל-"מרכז". והבאתי בזמנו את הנתונים שמראים זאת בבירור. תכניס לך טוב טוב לראש: מעולם לא קרה שהימין+חרדים הצליחו להביא יותר מ48% מהקולות. תמיד היו צריכים מפלגת "מרכז" או מפלגה רוסית. כדי להשיג את ה61.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 22:45 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | הדרך ברורה מאוד או ממשלת ימין נטו או בחירות בלי סוף, כשממשלת המעבר בראשות ביבי מתוך הכלא מכהנת. אז להתראות בבחירות ה-20 בשנת 2030.
אם גנץ יגמגם לנו מעל כסא ראש הממשלה מתוך טלפרומטר, זה יהיה קטסטרופה. |
|
ברגע שבית המשפט המחוזי יפסוק הרשעה עם קלון. חברי הכנסת של ליברמן-גנץ-ערבים ידיחו את ביבי ויפסיקו את כהונתו לאלתר. יעשו זאת בחדווה גלויה. (עד עכשיו הם לא העבירו חוקים שידיחו את ביבי כי זה תהליך מסובך יותר וליברמן לא היה סגור שזה טוב לו, אבל כאן מדובר בחוק קיים ותהליך מתבקש) הממשלה תצטרך לבחור שר שהוא ח"כ מסיעתו של ראש הממשלה שיכהן כראש הממשלה הזמני עד להקמת ממשלה חדשה ואם לא יצליחו להקים ממשלה חדשה הולכים לבחירות.
חוק־יסוד: הממשלה 18. הפסקת כהונה של ראש הממשלה מחמת עבירה (א) הכנסת רשאית, בהחלטה ברוב חבריה, להעביר מכהונתו את ראש הממשלה שהורשע בעבירה ובית המשפט קבע בפסק דינו שיש עימה משום קלון; החליטה הכנסת כאמור, יראו את הממשלה כאילו התפטרה עם קבלת ההחלטה. (ב) בתוך 30 ימים מיום מתן פסק הדין כאמור בסעיף קטן (א), תחליט ועדת הכנסת של הכנסת בדבר המלצתה לענין העברת ראש הממשלה מכהונתו ותביא את המלצתה בפני מליאת הכנסת; לא הביאה ועדת הכנסת את המלצתה בתוך המועד האמור, יעלה יושב ראש הכנסת את הענין לדיון במליאת הכנסת. (ג) ועדת הכנסת והכנסת לא יחליטו בדבר העברת ראש הממשלה מכהונתו אלא לאחר שניתנה לו הזדמנות לטעון טענותיו לפניהן. (ד) לא הועבר ראש הממשלה מכהונתו לפי סעיף זה ופסק הדין כאמור בסעיף קטן (א) נעשה סופי, תיפסק כהונתו של ראש הממשלה ויראו את הממשלה כאילו התפטרה ביום שבו פסק הדין נעשה סופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 22:49 |
|
| |
למר רעיונוביץ': חלק ממצביעי הימין החלש ז"ל "ברחו" לכחול לבן בשל עננת השחיתות שנמצאת אצל ביבי, וכן בגלל שהם באמת לא אוהבים "יותר מדי חרדל". בנוסף, במועד א' עדיין לא היה ברור כל כך עניין התיקים של ביבי כמו שהיה במועד ב'-(לא זוכר בדיוק את הפרטים-אבל בגדול...) כך-שכנראה זה גם תרם לתחושת מיאוס מסוימת בקרב אלו שהצביעו לימין במועד א'.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 22:52 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ. די! חלאס! נמאס! כבר טחנו את זה עד דק. מצביעי כולנו הגיעו מהשמאל-"מרכז". והבאתי בזמנו את הנתונים שמראים זאת בבירור. תכניס לך טוב טוב לראש: מעולם לא קרה שהימין+חרדים הצליחו להביא יותר מ48% מהקולות. תמיד היו צריכים מפלגת "מרכז" או מפלגה רוסית. כדי להשיג את ה61. |
|
סליחה עם כבודו,
אני לא זוכר שראיתי את זה,
ותרשה לי לחלוק עליך, כל עוד לא ראיתי ראיות לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 22:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ברגע שבית המשפט המחוזי יפסוק הרשעה עם קלון. חברי הכנסת של ליברמן-גנץ-ערבים ידיחו את ביבי ויפסיקו את כהונתו לאלתר. יעשו זאת בחדווה גלויה. (עד עכשיו הם לא העבירו חוקים שידיחו את ביבי כי זה תהליך מסובך יותר וליברמן לא היה סגור שזה טוב לו, אבל כאן מדובר בחוק קיים ותהליך מתבקש) הממשלה תצטרך לבחור שר שהוא ח"כ מסיעתו של ראש הממשלה שיכהן כראש הממשלה הזמני עד להקמת ממשלה חדשה ואם לא יצליחו להקים ממשלה חדשה הולכים לבחירות.
חוק־יסוד: הממשלה 18. הפסקת כהונה של ראש הממשלה מחמת עבירה (א) הכנסת רשאית, בהחלטה ברוב חבריה, להעביר מכהונתו את ראש הממשלה שהורשע בעבירה ובית המשפט קבע בפסק דינו שיש עימה משום קלון; החליטה הכנסת כאמור, יראו את הממשלה כאילו התפטרה עם קבלת ההחלטה. (ב) בתוך 30 ימים מיום מתן פסק הדין כאמור בסעיף קטן (א), תחליט ועדת הכנסת של הכנסת בדבר המלצתה לענין העברת ראש הממשלה מכהונתו ותביא את המלצתה בפני מליאת הכנסת; לא הביאה ועדת הכנסת את המלצתה בתוך המועד האמור, יעלה יושב ראש הכנסת את הענין לדיון במליאת הכנסת. (ג) ועדת הכנסת והכנסת לא יחליטו בדבר העברת ראש הממשלה מכהונתו אלא לאחר שניתנה לו הזדמנות לטעון טענותיו לפניהן. (ד) לא הועבר ראש הממשלה מכהונתו לפי סעיף זה ופסק הדין כאמור בסעיף קטן (א) נעשה סופי, תיפסק כהונתו של ראש הממשלה ויראו את הממשלה כאילו התפטרה ביום שבו פסק הדין נעשה סופי.
|
|
נתניהו לא אדם מושחת, ממש לא.
אני לא מאמין שהוא יורשע, בשום דבר.
רק תיזכרו איך נגמר התיק הענק של החמגשיות,
נתנו לשרה נתניהו שתי ברירות,
או שהמשפט יימשך עוד שנה וחצי,
או שתודי במשהו פרווה,בעבירה קלה מאוד.
כווולם הסכימו שהתיק ההוא לא היה צריך להגיע לבית המשפט,
דומני שכך אמר השופט אולם אינני בטוח ב100%
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 23:00 |
|
| |
בחרו לו שופטים מאוד מחמירים. ממש לא סביר שיזוכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 23:06 |
|
| |
רעיונוביץ!! די!! צריך להיות מציאותיים אני מסכים איתך במאה אחוז שלביבי לא מגיע לשבת בכלא על הזוטות האלו. אבל ברגע שביבי התריס וצעק מעל בימת הכנסת: "אבל מותר לקבל מתנות מחברים" החונטה המשפטית ובראשם הפרקליטות ראו זאת ואמרו לעצמם אנחנו חייבים לתקן את המדינה הזו. אי אפשר לתת לביבי לשמש דוגמה להתנהגות קלוקלת כזו. ואח"כ כשראו שביבי ממשיך להתקיף את המשטרה והפרקליטות הם רק התחזקו בדעתם. וכל מי שמסתכל למציאות בעניים מבין שביבי יישב בכלא! החונטה לא תוותר לו! הם רוצים אותו בכלא! לא עבודות שרות ולא מאסר על תנאי. בכלא!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 23:13 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  | למי ששואל "בין כך החרדים והימין ישבו באופוזיציה אז למה להצביע"? תשובה: נכון ש61 לימין ולחרדים לא יהיה, אבל ל57 יש סיכוי טוב מאוד להגיע. אולי אפילו ל58. במצב כזה, ממשלת ליברמן והערבים תהיה תלויה בשלושת קולותיה של מפלגת בל"ד. במצב כזה יהיה לממשלה הזו מאוד מאוד קשה לקום, ובעיקר מאוד קל ליפול תוך שבועות עד חודשים בודדים.
|
|
לעצם הטענה דומני שאין בה ממש. בלד אולי יתקשו לתמוך אקטיבית, אבל לא תהיה להם בעיה להימנע. ואז זה יהיה 60 מול 57.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 23:20 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ!! די!! צריך להיות מציאותיים אני מסכים איתך במאה אחוז שלביבי לא מגיע לשבת בכלא על הזוטות האלו. אבל ברגע שביבי התריס וצעק מעל בימת הכנסת: "אבל מותר לקבל מתנות מחברים" החונטה המשפטית ובראשם הפרקליטות ראו זאת ואמרו לעצמם אנחנו חייבים לתקן את המדינה הזו. אי אפשר לתת לביבי לשמש דוגמה להתנהגות קלוקלת כזו. ואח"כ כשראו שביבי ממשיך להתקיף את המשטרה והפרקליטות הם רק התחזקו בדעתם. וכל מי שמסתכל למציאות בעניים מבין שביבי יישב בכלא! החונטה לא תוותר לו! הם רוצים אותו בכלא! לא עבודות שרות ולא מאסר על תנאי. בכלא! |
|
ברור שהחונטה רוצה אותו בכלא,
ואף מדינאי בעולם לא חושב שבגלל כמה סיגרים וכמה יינות,
שקיבלת מתנה ממיליארדר שלא הרוויח מהמתנות הללו מאומה,
צריך להגיש כתב אישום.
אני בטוח שנתניהו יצא נקי מהסיפור הזה,
זה מאוד מזכיר לי את התשקורת בארץ לגבי טראמפ,בסיופר ההדחה שלא הייתה,
שלפי התשקורת בארץ היתה התרשמות שבאמת הולכים להדיח אותו,
ולבסוף שום דבר, סתם פלופ תקשורתי ריק, רק היו משאלות לב של אנשי שמאל ותו לא.
אגב, תקרא מה אומר ניצב משנה אבי וויס על תיק 4000,
שהוא תפור ! בחוטים מאוד גסים
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/427677
המשפט של נתניהו זה פוטש ולא משפט,
לא סתם כל הרבנים מדברים בצורה משתלחת ופוגענית כל כך על מערכת המשפט,
כל הרבנים כווולם, בלי יוצא מן הכלל ! ! !
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/427731
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 23:20 |
|
| |
קשה לי להאמין שהאוזר והנדל יהיו חלק מממשלה כזו. סביר שיהיו מורדים.
תוקן על ידי avishai323 ב- 18/02/2020 23:20:37
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2020 23:23 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
קשה לי להאמין שהאוזר והנדל יהיו חלק מממשלה כזו. סביר שיהיו מורדים.
תוקן על ידי avishai323 ב- 18/02/2020 23:20:37 |
|
|
|
|
|
|