בסוד נוכלים: 'הפרופסור' המתחזה שהפיל את איילה חסון בפח
הכותרת תוקנה בעקבות הערת החברים היקרים!
יישר כח!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 19/02/2020 17:31:27
נשלח ב-19/2/2020 17:07
באבא_זוטא כתב:
הבוקר היה ראיון דרמטי ברדיו 103 עם פרופ' דניאל חסידים שהנו מומחה לסין ובעל קשרים מיוחדים בצמרת הממשל הסיני ואף התגורר בעבר בסין, ושם הוא דיווח לראשונה מידיעה נתונים מבהילים על מגפת הקורונה שמוסתרים ע"י השלטונות הסינים (כמדומני הוא ציין שמספר המתים כבר עומד על 70,000).
והנה זה "פלא" הראיון "נעלם" מהרשת לאחר שעות ספורות... נמצאנו למדים שגם לשלטונות מדינת ישראל ישנו אינטרס עליון להסתיר מאזרחי ישראל את המצב בסין לאשורו... וד"ל.
מצ"ב הקשור (השבור) לראיון שעדיין מופיע בגוגל:
זה מה שקרה: 1. שלום לאיילה חסון וגולן יוכפז. דניאל חסידים איננו פרופסור, איננו עובד מול הממשל הסיני ואין לו מושג על מה הוא מדבר. דניאל חסידים הוא דרור בן יוסף חסידים והוא נוכל ומתחזה שמכר תארים אקדמיים מזויפים, נמלט מישראל לסין, נלכד בהולנד לפני כמה שנים, נשפט והורשע במרמה ובזיוף וישב בכלא 2. אנו מתנצלים. שם המרואיין הועבר למערכת מגורם שעובד עם התוכנית באופן קבוע, ועל פניו לא הייתה סיבה לפקפק באשר לזהותו המדויקת. עם זאת – אנו עורכים עתה ברור מקיף בעניין, והסרנו מיידית את הריאיון מערוצי הדיגיטל שלנו. תודה שהסבת את תשומת ליבנו.
הכותרת תוקנה בעקבות הערת חברי הפורום היקרים: השורה הזו שכתבת, ראויה להערכה!
סליחה שאני מקלקל את החגיגה אבל באבא זוטא נגלה כאן בצורה האמיתית כמות שהוא..
"פרופסור" חסידים, זה שעבד על זוג המראיינים, עבד בעצם גם על באבא זוטא שהאמין לגמרי ל"פרופסור" ובא לטעון לנו כאן שהורידו שם את הכתבה בגלל שישראל מנסה להסתיר גם כן מעיני כולם את מה שקורה בסוף משהעמידו אותו על טעותו, במקום לספר טעיתי כך וכך ולקבל הערכה על כנותו, הוא בחר רק לתקן את הכותרת כאילו לא היה דבר, עם הודעה לקונית שאינה מרמזת כלום על הטעות המביכה אבל אופס, קהלת הספיק לצטט את כל ההודעה של בבא זוטא, וכך נחשפנו למה שקרה כאן בבא זוטא בא ללעוג ונמצא נלעג ולמה להיות קטנוני? כי כשהוא מבקר כל יום כאן אנשים ולועג להם, בשמם המלא, מספר רכילות ולשון הרע, וגם הרבה הוצאת שם רע, אחד כזה - אסור לו לטעות, שהרי הוא כל יום הוא משמיץ אחרים על "טעויות" שלהם
נשלח ב-20/2/2020 04:51
קלעפער
איש_חשוב כתב:
הכותרת תוקנה בעקבות הערת חברי הפורום היקרים: השורה הזו שכתבת, ראויה להערכה!
סליחה שאני מקלקל את החגיגה אבל באבא זוטא נגלה כאן בצורה האמיתית כמות שהוא..
"פרופסור" חסידים, זה שעבד על זוג המראיינים, עבד בעצם גם על באבא זוטא שהאמין לגמרי ל"פרופסור" ובא לטעון לנו כאן שהורידו שם את הכתבה בגלל שישראל מנסה להסתיר גם כן מעיני כולם את מה שקורה בסוף משהעמידו אותו על טעותו, במקום לספר טעיתי כך וכך ולקבל הערכה על כנותו, הוא בחר רק לתקן את הכותרת כאילו לא היה דבר, עם הודעה לקונית שאינה מרמזת כלום על הטעות המביכה אבל אופס, קהלת הספיק לצטט את כל ההודעה של בבא זוטא, וכך נחשפנו למה שקרה כאן בבא זוטא בא ללעוג ונמצא נלעג ולמה להיות קטנוני? כי כשהוא מבקר כל יום כאן אנשים ולועג להם, בשמם המלא, מספר רכילות ולשון הרע, וגם הרבה הוצאת שם רע, אחד כזה - אסור לו לטעות, שהרי הוא כל יום הוא משמיץ אחרים על "טעויות" שלהם
שים לב שזוטא תיקן אחרי שראה את הודעתו של קהלת ולא היה טעם להשאירה גם אצלו. ראה את השעות. נחפזת לבקר...
נשלח ב-20/2/2020 07:21
איש חשוב מצד שני סוף סוף הבאבא מודה שטעה! אולי מהיום והלאה הוא יגלה אומץ ויחזור בו מדברים אחרים שהוא כותב?!
נשלח ב-20/2/2020 18:03
שוטה אין לו תקנה...
כמו תמיד שוטה הפורום בא לקלל כבלעם הרשע ונמצא מברך...
מן המפורסמות כי בס"ד זכינו ששוטה הפורום משקיע את מיטב זמנו ולילותיו לדייק בכל אות ותג היוצא מתח"י... לפיכך אין זה פלא שהשוטה האובססיבי קפץ כמוצא שלל לב על פרסום שהתבסס על ראיון שערכה עיתונאית בכירה, (כאשר בהמשך פורסם כי מדובר במתחזה ואני לא ידעתי על כך) ולמרות שבעקבות הערת חברי הפורום לא היססתי לרגע להודות בטעות ולתקן את הכותרת, 'לא נתקררה דעתו' של השוטה המופלג (אשר לטענתו 'המלומדת' הפרופסור המתחזה הפיל לא רק את העיתונאית אלא "גם אותי")...
הנה כי כן דווקא ביקורתו 'המלומדת' של השוטה האובססיבי מעידה כאלף עדים על רמת האמינות הגבוהה שרוחשים אנ"ש באלפיהם וברבבותיהם כ"י לידיעות והתחקירים שאני הק' מפרסם... ודו"ק.
להשלמת התמונה מצ"ב תגובתו של השוטה האובססיבי באשכול סמוך וד"ל.
זוטא, תשמרו על עקביות, אחרי שהתחלתם לאחרונה בס"ד להדמות לגאב"ד מרוקו ולדבר על עצמכם בגוף שלישי ראוי שתמשיכו בכך ולא לבלבל את הקורא.
נשלח ב-20/2/2020 22:47
גאב"ד מעשיהו-מרוקו כידוע זכה להיות שרוי כל ימיו במוחין דגדלות. לעומת זאת אנחנו הק' עדיין לא זכינו להשיג את מדרגתו ופעמים ששועלים קטנים מצליחים להפיל אותנו למוחין דקטנות... וסוד גדול יש בדבר! והוא רחום יכפר וגו'
נשלח ב-21/2/2020 00:42
קלעפער כתב:
שים לב שזוטא תיקן אחרי שראה את הודעתו של קהלת ולא היה טעם להשאירה גם אצלו. ראה את השעות. נחפזת לבקר...
ברור שהוא תיקן כי הוא ראה את הודעתו של קהלת, הרי ממנה הוא למד על טעותו אבל אני מדבר על עצם הדבר שהאיש המוזר הזה מרשה לעצמו לטעות מידי פעם הרי הוא חי בעולם חף מטעויות ולכן הוא מרשה לעצמו לשחוט כאן אנשים מידי יום על שמם המלא
בקשר לכך שמידי פעם הוא שוכח לדבר על עצמו בגוף שלישי, אפשר להבין שכשהוא בא לידי כעס הוא שוכח את נימוסיו כלפי עצמו אבל כפי שניתן לראות הוא די מהר חוזר על עצמו ולגאוותו, המתוארת היטב בתיאור חז"ל בפסחים "דל גאה".. (והייתי מוסיף גם את זקן וכו'..)
נשלח ב-21/2/2020 02:29
אין לי שום בעיה עם זה שמישהו מאמין לראיון כזה, אם הוא הצליח לשטות במראיין, אבל א. התיאוריה לגבי הורדת הראיון היא של פותח האשכול בלבד ב. העניין כאן הוא הצגת הדברים. פותח האשכול מקשה קושיא מדוע נמחק הראיון ומכוחה הוא ממהר להפריח קונספירציה מחתרתית ופרועה שלא היתה מביישת את יואב יצחק "התימני הגנוב" מושא אהבתו, העניין הוא שכדרכו בקודש הוא עושה את זה בטון ידעני ומקנח לסיום בשלש נקודות... וד"ל כאומר: אל תחשבו שדברי הפרופסור והעלמת הראיון הם המקור היחיד שלי אלא "יותר משקראתי לפניכם כתוב כאן" ואכמ"ל מחדש עינא בישא, כשהוא בונה על המוניטין והאמינות שהוא נוהג להתהדר בהם שיעזרו לו למכור את הסחורה, לכן המסקנה היא לא להתרגש גם משאר התיאוריות שהוא מייצר באותה שיטה
נ.ב. גם אני נהנה בדרך כלל מהאשכולות של באבא_זוטא ואין בכך כל סתירה למה שכתבתי והוא רחום יכפר עוון