רוצים לשמוע מה זו סתימת־פיות בולשביקית שמתבצעת בישראל-2020? תהיו איתי דקה ותשמעו סיפור מדהים: נטליה רוטנברג, טטיאנה בלום ומקס ברודסקי הם פעילים חברתיים עולי בריה"מ לשעבר. יחד עם קבוצה גדולה של עולים, הם נחרדו מהמקום האנטישמי שליברמן מנסה להוביל אליו את החברה דוברת הרוסית בישראל. נטליה הקימה מכספה אתר קטן (5 עמודים) שבו היא מתרגמת את ההסתה של אנשי ישראל ביתנו ותומכי המפלגה. טקסטים מחרידים שבכל מדינה חלקם היו מטופלים על ידי רשויות החוק.ליברמן לא אהב, כמובן. הוא שלח את הח"כ שלו, עודד פורר, להגיש תלונה במשטרה, ופרסם ש"נחשפה חוליית סייבר נגד ישראל ביתנו". ליברמן לא עצר כאן. אנשיו איתרו את מקום העבודה של נטליה - באוניברסיטה הפתוחה - ודאגו להתלונן ש"היא פעילה באתר בשעות העבודה" (איזו נבזות!). המטרה: לסתום לה את הפה ולגרום לה להסיר את האתר. נטליה היא משוררת. סירובניקית לשעבר. נעצרה ברוסיה 16 פעמים ב-1988 על התעקשותה לעלות לישראל. ח"כ יורי שטרן ז"ל סייע לה ולבעלה לצאת מרוסיה. "בעלי ז"ל היה יועץ של יורי ומקורב אליו. ליברמן הכיר את בעלי ויודע מי אני. הוא יודע שאני אזרחית פרטית ושום גוף לא עומד מאחוריי. "אני משלמת 100 דולר בשנה, מכספי, על אחסון האתר הקטן שלי, כי התופעה שורפת לי את הלב. אף אחד לא מפעיל אותי". "עכשיו ליברמן מנסה לפגוע במקור הפרנסה שלי ולגרום שיפטרו אותי מהעבודה. שום דבר לא יעצור אותו". "איווט מעורר בישראל תאים אנטישמיים. לא אתן שהמדינה שלי תימכר לבריונות הזאת". "זה מזכיר לי את סטאלין, אלה שיטות של הקג"ב", אומרת הבוקר נטליה, אחת שיודעת. מחריד. האתר בו נטליה מתרגמת את הסרטונים והמסרים ברוסית של מפלגת ישראל ביתנו- http://stophatred.rjews.com/ |