|
|
| נשלח ב-25/2/2020 17:46 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | למה את וזניץ לא שונאים?? הרי שם יש הנהגות \ תקנות לא פחות מוזרות מגור ? בסלונים יש החמרות כמו גור אז למה עליהם לא פותחים אשכולות?
גור במשך שנים מתנהגים באלימות בכל פינה !! לא סתם שונאים אותם מכל הקהילות והמגזרים !!! ממלחמה אלימה על בתי כנסת ועד הובלה בכוח של כל הציבור החרדי לאג'נדה שלהם כולל ניצול השבת לצרכים עסקיים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 17:54 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  |
| שרית560 כתבה: |  |
אף אחד לא שונא את חסידי גור !! התדמית הפוליטית שלהם במיוחד אחרי שהם לחמו בפורוש!! ואחרי סיפורי ערד!! והשיא הוא ההתנכלות כלפי הרב שאול אלתר!! והרדיפה שעוברים חסידיו הביאו לכך שאין להם תדמית טובה!
|
|
הלחימה בפרוש היתה מוצדקת בערד דווקא המלחמה על הבית כנסת המרכזי היתה מוצדקת פלוס פלוס ובשקרים גסים הפכו את התמונה נגד גור, לגבי המלחמה נגד חסידי רב שאול זו מלחמת עסקנים שהיתה כל השנים רק כעת שיש שיצאו נגדה בפומבי (חלק מהציאה נגד זה בהצהרת נאמנות הרב שאול ששומטת את הקרקע תחת עסקנים מושחתים אלו) התחיל הביוב לצוף החוצה.
_________________ |
|
כמה צפוי שיצחק הספרן מגן על כל תועבות גור ! אחרי שחסג ניסו להשתלט על החינוך העצמאי ושומרי אמונים והליטאים העמידו אותם במקום!! בערד בית הכנסת היה של כל הציבור בית הכנסת של ערד !! חסידי גור האלימים שברו לגבאי המבוגר את היד !! בכל ערד הם שמו בכל המרפסות מודעות על דירות במטרה להוריד את ערך הדירות בערד !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 17:59 |
|
| |
כולם יודעים מה היה במסע של המשותף של האדמור מגור והרב שטינמן לצרפת !! ומה קרה עם הכסף ולאן הוא הלך !! כסף שהיה מיועד לכלל הציבור נראה לי שכסף היה מיועד לחינוך העצמאי !! מי זוכר את המקרה?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 20:50 |
|
| |
| מנהשורה כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  | כתבת על גור, אז אשתף משהו נחמד שקרה לי שבוע שעבר עם שני גערערס.
חיכיתי בתור לפקיד שומה, ולידי ישבו שני גערערס, שגם להם כנראה תקעו איזו שומה הזויה. הם דיברו על הבחירות, על נתניהו התותח ועל גנץ שלא יכול להיות מנהיג כי הוא לא מפסיק לגמגם והוא לא יודע לנאום. ואז פניתי אליהם ואמרתי: "אפשר לחשוב שהרבה שלכם נואם בחסד עליון, הרי אם הוא יתראיין עשירית ממה שגנץ מתראיין נראה בדיוק את מצבו המנהיגותי...".
ב"ה יצאתי משם שלם ובריא...
בדר"כ אתה מוכר את הסיפורים הללו בהקשר לטרמפים שאתה מעלה, לא נורא, צריך לגוון מדי פעם :)
אני במקומם הייתי עונה לך, "אפשר לחשוב שהרב'ה שלך (הרב קנייבסקי) נואם בחסד עליון, אם הוא יתראיין עשירית ממה שגנץ מתראיין נראה בדיוק את מצבו המנהיגותי". (ואיך לומר בצורה עדינה, אם נעמיד את הרב'ה מגור מול הרב קנייבסקי לנאום, נראה לי שהתשובה ברורה, אבל זה לא העניין). אבל כנראה שהם היו קצת יותר בוגרים וטקטיים ממך ונפנפו אותך.
|
| אינני יודע מה כושרו הרטורי של מרן שר התורה, אבל לפחות אני יודע שיש לו מה למכור. ספרי דרך אמונה שלו.לעומת זאת האדמו"ר מגור לא ידוע בשום השגה תורנית. וזאת בלשון המעטה. כך שלא רק שהוא לא מסוגל לדבר, גם אין לו תוכן למכור. |
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 20:52 |
|
| |
אף אחד לא שונא את חסידי גור !! התדמית הפוליטית שלהם במיוחד אחרי שהם לחמו בפורוש!! ואחרי סיפורי ערד!! והשיא הוא ההתנכלות כלפי הרב שאול אלתר!! והרדיפה שעוברים חסידיו הביאו לכך שאין להם תדמית טובה!
|
|
הלחימה בפרוש היתה מוצדקת בערד דווקא המלחמה על הבית כנסת המרכזי היתה מוצדקת פלוס פלוס ובשקרים גסים הפכו את התמונה נגד גור, לגבי המלחמה נגד חסידי רב שאול זו מלחמת עסקנים שהיתה כל השנים רק כעת שיש שיצאו נגדה בפומבי (חלק מהציאה נגד זה בהצהרת נאמנות הרב שאול ששומטת את הקרקע תחת עסקנים מושחתים אלו) התחיל הביוב לצוף החוצה.
_________________ |
|
כמה צפוי שיצחק הספרן מגן על כל תועבות גור ! אחרי שחסג ניסו להשתלט על החינוך העצמאי ושומרי אמונים והליטאים העמידו אותם במקום!! בערד בית הכנסת היה של כל הציבור בית הכנסת של ערד !! חסידי גור האלימים שברו לגבאי המבוגר את היד !! בכל ערד הם שמו בכל המרפסות מודעות על דירות במטרה להוריד את ערך הדירות בערד !!
|
|
איכן הגנתי על פשעי גור, אני מוחה נמרצות על פשעי עסקני גור, אבל מה לעשות בפרשיית הבית כנסת המרכזי גור צדקו ב1000%, לגבי השתלטות אינני יודע מה היה בחינוך העצמאי, אבל בכללי עסקני גור אכן שתלטנים ברמה חולנית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/2/2020 20:53 |
|
| |
| מנהשורה כתב: |  | כתבת על גור, אז אשתף משהו נחמד שקרה לי שבוע שעבר עם שני גערערס.
חיכיתי בתור לפקיד שומה, ולידי ישבו שני גערערס, שגם להם כנראה תקעו איזו שומה הזויה. הם דיברו על הבחירות, על נתניהו התותח ועל גנץ שלא יכול להיות מנהיג כי הוא לא מפסיק לגמגם והוא לא יודע לנאום. ואז פניתי אליהם ואמרתי: "אפשר לחשוב שהרבה שלכם נואם בחסד עליון, הרי אם הוא יתראיין עשירית ממה שגנץ מתראיין נראה בדיוק את מצבו המנהיגותי...".
ב"ה יצאתי משם שלם ובריא...
בדר"כ אתה מוכר את הסיפורים הללו בהקשר לטרמפים שאתה מעלה, לא נורא, צריך לגוון מדי פעם :)
אני במקומם הייתי עונה לך, "אפשר לחשוב שהרב'ה שלך (הרב קנייבסקי) נואם בחסד עליון, אם הוא יתראיין עשירית ממה שגנץ מתראיין נראה בדיוק את מצבו המנהיגותי". (ואיך לומר בצורה עדינה, אם נעמיד את הרב'ה מגור מול הרב קנייבסקי לנאום, נראה לי שהתשובה ברורה, אבל זה לא העניין). אבל כנראה שהם היו קצת יותר בוגרים וטקטיים ממך ונפנפו אותך.
אינני יודע מה כושרו הרטורי של מרן שר התורה, אבל לפחות אני יודע שיש לו מה למכור. ספרי דרך אמונה שלו.
לעומת זאת האדמו"ר מגור לא ידוע בשום השגה תורנית. וזאת בלשון המעטה. כך שלא רק שהוא לא מסוגל לדבר, גם אין לו תוכן למכור. |
|
כמו שלא הולכים לגר"ח בגלל כושר רטורי, כך גם לא הולכים לאדמו"ר מסיבות אלו.
מי שמאמין באדמו"ר כלשהו, כרגיל עושה את זה כי הוא חושב שהאדמו"ר שלו צדיק קדוש ועוד אי אלו מעלות. לא קשור בכלל ליכולת התבטאות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 21:01 |
|
| |
הבעיה אינה בכושר הריטורי, לא כל גדולי ישראל היו נואמים מלהיבים. הבעיה היא שהרבי מגור אינו מעניק דבר בתחום התורה והרוחניות לחסידיו. אם כבר הוא רק גזל מאותם הראוים לכך את התענוג בלימוד תורה בעיון. ובודאי אם משווים אותו לבן דודו האיש הגדול בענקים בכל מילי דמיטב, כולל כושר רטורי מופלא ביותר, ודאי דמותו של אד"ש מגור מחווירה ביותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 21:02 |
|
| |
ובענין האשכול של לך תדע, איני יודע אם זה הבעל או האשה או זה בלבושה של זו אבל הציניות משובחת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 21:05 |
|
| |
גם הרבנים הליטאים לא מעניקים משהו לאנשים. מלבד עצם קיומם, זכות התורה, זכות הציות לרבנים, וכל שאר המעלות הידועות. והחסידים המאמינים באדמו"רם, סבורים כך לגבי אדמו"רם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 21:12 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | הבעיה אינה בכושר הריטורי, לא כל גדולי ישראל היו נואמים מלהיבים. הבעיה היא שהרבי מגור אינו מעניק דבר בתחום התורה והרוחניות לחסידיו. אם כבר הוא רק גזל מאותם הראוים לכך את התענוג בלימוד תורה בעיון. ובודאי אם משווים אותו לבן דודו האיש הגדול בענקים בכל מילי דמיטב, כולל כושר רטורי מופלא ביותר, ודאי דמותו של אד"ש מגור מחווירה ביותר. |
|
הנושא כאן הוא לא השוואה של האדמו"ר מגור מול בן דודו הגר"ש לפחות מבחינתי, התייחסותי היתה לדבריו של סקופער.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2020 23:55 |
|
| |
גם אני לא התייחסתי להודעה ספציפית אלא בכללי לענין שעלה כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 09:52 |
|
| |
אני לא מאמינה למשמע אוזני:"גור גנבו כספים מהרב שטיינמן ?"שנתרמו במסע משותף של האדמו"ר עם הרב זצוק"ל שהיו מיועדים לילדי החינוך העצמאי ?כידוע שמוסדות גור הן חלק מן החינוך העצמאי ולכן כדין "לקחו"יש לך סימוכין?אולי בכלל למען השלום התגייס הרב שטיינמן למען גור?לך תדע בכל אופן מאחר והאדמו"ר מגור היה שותף למסע אז קשה קצת לכנות את "הגנבה"גנבה!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/02/2020 10:04:58
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 10:13 |
|
| |
|
|
_________________ |
|
כמה צפוי שיצחק הספרן מגן על כל תועבות גור ! אחרי שחסג ניסו להשתלט על החינוך העצמאי ושומרי אמונים והליטאים העמידו אותם במקום!! בערד בית הכנסת היה של כל הציבור בית הכנסת של ערד !! חסידי גור האלימים שברו לגבאי המבוגר את היד !! בכל ערד הם שמו בכל המרפסות מודעות על דירות במטרה להוריד את ערך הדירות בערד !!
|
|
איכן הגנתי על פשעי גור, אני מוחה נמרצות על פשעי עסקני גור, אבל מה לעשות בפרשיית הבית כנסת המרכזי גור צדקו ב1000%, לגבי השתלטות אינני יודע מה היה בחינוך העצמאי, אבל בכללי עסקני גור אכן שתלטנים ברמה חולנית.
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 11:16 |
|
| |
'גדול' ליטאי חייב לדעת ללמוד. נקודה.
לעומתו
אדמו"ר מקבל את המשרה בירושה ללא תלות בצדיקות (אמיתית) , למדנות, חכמה וכו' .
הנבערים (החסידים) מאמינים (באמונה שלימה) שלאדמו"ר יש כוחות מיסטיים.
מבחינתם אין מצב שהאדמו"ר יכול טועה (בדומה לאמונת הקתולים באפיפיור) כי כל דבריו ברוח הקודש מפי השכינה ממש.
ואידך זיל וגמור....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 12:14 |
|
| |
|
|
_________________ |
|
|
|
איכן הגנתי על פשעי גור, אני מוחה נמרצות על פשעי עסקני גור, אבל מה לעשות בפרשיית הבית כנסת המרכזי גור צדקו ב1000%, לגבי השתלטות אינני יודע מה היה בחינוך העצמאי, אבל בכללי עסקני גור אכן שתלטנים ברמה חולנית.
_________________ |
|
למה לדעתך הם צדקו בפרשת ערד ??
|
|
קשה להסביר את כלל הפרטים על רגל אחת ולכן אגיד משל, כשלוקחים אדם שיציל עסק כושל מאדם שפשט רגל והוא משקיע מכספו ומרצו לאורך שנים ולאחר שנים ארוכות מגיע קבצן והפושט רגל אומר תנו את העסק לקבצן אף אדם שפוי לא יקבל זאת זה הסיפור על רגל אחת כשגור הם המצילים וחבד הם הקבצן שהגיע ורצה את העסק לעצמו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|