בית פורומים שידוכי חרדים

יכולת ילודה של אשה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2020 11:44 לינק ישיר 
יכולת ילודה של אשה

נושא קצת רגיש, אשמח לשמוע מיודעי דבר.
אני בחור שעדיין בשידוכין כרגע, וחסר לי פרט מידע מאוד חשוב. בענין יכולת ילודה של אשה.
כמובן שזה מתנת שמים. אבל, בהנחה שיש רצון גדול להקים משפחה גדולה בעז"ה, בכיוון של 12 ילדים אי"ה (גם מצד האשה וכוחותיה כמובן)
עד איזה גיל של בחורה אפשר לקחת כדי שזה יהיה אפשרי במציאות? 25? 27? 29? אפשר לתת דוגמאות של כאלו שהצליחו בכך (מספרים)? ובמהלך כמה שנים הם נולדו?
כל ילד זה נס ומתנה מה', אך ברור שאשה שתתחתן בגיל 35, לא תקים משפחה של 12 ילדים כנראה...
אציין שאני בן 28.
תודה רבה רבה לעונים!!
בהצלחה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2020 12:44 לינק ישיר 

בס"ד

מקודם כל ברוך הבא

לפי יודעי ספר,יכולת הילודה של האישה במקסימום כח סוס, זה בערך ילד אחד ליממה...
כך נאמר שיהיה בתקופה השניה כשיגיע המשיח...

כך שכדאי לך להמתין לבוא הגואל וכך משאלתך תתגשם במלוא תפארתה...

רק כדאי לך מעכשיו להכין מלאי גדול גדול של טיטולים,מטרנות,מחסני בגדים,מוצצים מקיר לקיר,בניין גדול,כסף לשפחות וכמובן המון סבלנות לשמוע צרחות ובכיות בחדר השינה שלך לכל חייך מתחילת הנישואין

מזל טוב מראש אבאל'ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2020 12:54:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2020 16:16 לינק ישיר 

דבר ראשון , אישה היא לא תנור של ילדים !! אני ממש לא מתחברת לכך שאנשים מסתכלים על נשים במשקפיים של פוריות , עד כמה שידוע לי אנחנו לא פרות ברפת ולא תרנגולות שנמדדות בכמות הביצים שמטילות. שנית, היום כשיש רפואה מתקדמת יותר נשים יכולות ללדת בגיל מבוגר יותר (אך הסיכון למחלות גנטיות עולה ) וטכנית אם מתערבים באופן מלאכותי מספר ילדיך יכול להיות גדול מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2020 16:44 לינק ישיר 

בס"ד

מסכימה עם דעתך,מספיק כבר להביט עלינו כאל פרות ברפת,עדיף שתביטו בנו כאל חיות מחמד...לפחות זה דרגה אחת מעל;)ואגב,בהחלט שהרעיון שלך נכון...ניתן 5 ילדים בכרס אחת

כך שתוך 3 שנים ניתן לעשות 15 ילדים בממוצע

ואת יודעת מה הייתי עושה לגבר שרוצה פרה?
משאירה לו לגדל את כל הצאצאים והולכת להינות ולהתפנק,כל היום...ואז?הוא בעצמו כבר ירצה לחזור בגילגול של סלע

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2020 16:48:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2020 17:15 לינק ישיר 

בס"ד

ולגופה של השאלה:

לפי מה שעיניי רואות:

*נשים עובדות(אף חרדיות,הנשואות לאברכים,שחלמו לפני החתונה על משפחה גדולה...),מביאות בממוצע 2-3 ילדים בכל 10 שנים.

*נשים לא עובדות מביאות בממוצע 4-5 ילדים ב10 שנים של זוגיות.

*נשים שמביאות ילדים בכח,לשם תחרות/לחץ מהגבר/לחץ חברתי,5-6 ילדים ב10 שנים.

לפי המחקר שלי:רוב הנשים העובדות/הלא עובדות המביאות 5 ילדים בעשור,נראות סמרטוט מהלך/מותשות נפשית ופיזית ולא נראות שנהנות בחייהן...יתכן שלפחות פעם אחת ביום הן מייחלות למותן,מיתת נשיקה ומהירה הישר לגן עדן

*הנשים העובדות משרה מלאה ומביאות 2-3 ילדים,בעשור,גם רבות מהן,נראות עצובות,מותשות ולא מאושרות בחייהן...(אך אם יוצרות לעצמן זמן איכות והנאה ומביאות מנקה באופן קבוע והגבר מאד עוזר בבית,נראות מעט יותר שמחות;))

*נשים העובדות חצי משרה,בעבודה נעימה/במה שהן אוהבות ומביאות 2-3ילדים, בעשור,נראות שמחות מאושרות ומסופקות יותר(במיוחד אלו היוצרות לעצמן זמן איכות והנאה אישית,משלבות בייביסיטר ועוזרת בית בחייהן והגבר שלהן עוזר ומפנק)בחייהן

ולכן לפני שחושבים על כמה ילדים להביא...צריכים לחשוב מה נכון לכם כזוג,מה נכון לאישה האהובה שבחרתם ושרצונכם לשמר אותה שמחה ומאושרת בחיים...
שהרי אם תהיה מפלצת,מה יהיה שווה המון ילדים כשהאישה נהפכת לשנואה?

בסדום הבינו זאת...והיתה אישה אחת שמביאה המון ילדים,קראו לה האישה השנואה...

והיתה את אישה אהובה,שהביאה ילד אחד ולאחר מכן שתתה כוס משקה מר, שעשה אותה עקרה,והיא? הייתה נקראת האישה האהובה...

אז נכון שלכל גבר בריא יש רצון שיהיה לו שבט,אך צריך להבין ש12 השבטים באו מ4 נשים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2020 17:43:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2020 23:11 לינק ישיר 

בס"ד

עוד נתון חשוב

מצויין בתורה שגוף האישה משתנה כולו בזמן ההריון ולכן לוקח לאישה שנתיים(כ"ד חודשים)להבריא,להתחזק ולהחזיר את הגוף למצבו הקודם...

בעבר זה היה קורה בצורה טבעית,כשהאישה הייתה מניקה שנתיים,דבר שהיה גורם למניעת הריון טבעית.
היום בגללת חולשת הדורות זה לא תמיד עובד,אך עדיין,אם הדור חלש אין זה אומר שצריך לזלזל בבריאות הגוף(אלא ההיפך)ולכן לדעתי צריך להתייעץ עם הרופאה איך מונעים,עד להבראת הגוף בצורה מלאה.

לפני כל החלומות היפים על משפחה גדולה,בריאותה הפיזית והנפשית של האישה צריכה להיות במרכז
התורה הבינה זאת טוב מאד וחבל שדווקא בדורנו החלוש,כשבנוסף לזה רבות הנשים שהגבר לא מספק להן ביטחון כלכלי והן עובדות לפעמים מתוך הכרח, במקביל להריונות(אף שממש קשה להן)ועדיין מסתירים באופן תמוה מהנשים את מה שכתוב בתורה...(שמצד בריאות גופן בטוח צריכות למנוע שנתיים,אחרי הלידה וזה לא נתון לבחירתן ורצונן.גם אם הן רוצות ילדים,בריאותן הפיזית והנפשית קודמת להגשמת החלומות שלהן/בן זוגן...וגרוע מכך,אם זה בגלל תחרות)

יש הנוהגות לסכן את בריאותן ומביאות שנה אחרי שנה ...(עד שהן קורסות ולא תמיד הגבר יהיה שם בשבילה ברגעי הקריסה...) ואין אף אחד שיגיד להן שלא בטוח שהתורה ממש בעד זה,אם בסופו של דבר יהיה לה נזק/שבריאותה הנפשית תסדק והיחס לילדייה,יהיה רע ולא בריא להתפתחותם

המדהים ביותר שעשיתי חישוב של הפסקה של שנתיים בין ילד לילד,לפי מה שנכתב בתורה...

ולא תאמינו כמה ילדים יצא בעשור...3 ילדים וחצי...(כשהחצי גולש לעשור השני...)

ואכן גם במציאות רואים שהאישה שמביאה 2-3 ילדים בעשור,אכן נראית בריאה פיזית ונפשית ומאושרת יותרויפה לראות שאף התורה חושבת כך

ברור שתמיד יש יוצאות מן הכלל שאולי גם זה יהיה קשה להן נפשית ויצטרכו יותר מרחקים בין ילד לילד...
לדוג' לפי מחקרים אנשים רגישים,קשה להם יותר עם כל ילד הנוסף למשפחה והנפש שלהם צריכה המון רוגע ושלווה כדי להיות הורים טובים ועדיין להשאר שפויים ושמחים...

בכללית?לדעתי מומלץ לא לחשוב כמה ילדים יהיו...אלא להגיע בגישה של מה שה' יביא ולפי הכוחות המשתנים,הרי מה שאומרים לפני זה לא מה שאומרים אחרי שחווים לידה והורות...וכל הריון וכל ילד מוסיף עוד עול לחיים,כך שאחרי כל לידה והפסקה של שנתיים,כל אחת צריכה לשאול את עצמה האם היא מעוניינת לגדל,לטפח ולתת אהבה לעוד ילד?האם יש לה רצון וכח להיות לצידו תמיד ולהיות אמא טובה?
ורק אם האישה מרגישה שיש לה כח נפשי ופיזי לעוד ילד...שתעשה זאת...

אם לא?שתתן את הזכות לאמא אחרת...אף ילד לא רוצה להוולד לבית שהוא לא רצוי והוא כמו מספר בדיר והאמא כועסת והאבא בורח מהבית כי אין לו כח לשמוע בכיות ובלאגן...

ילדים זה לא מספר.זה נשמה.ותמיד ההורים צריכים להיות לצידם עד 120.

זה זכות שהיא חובה.מי שלא מוכן לזה נפשית/פיזית...שלא יעשה זאת למען הכבוד/התהילה המדומה...
כי מי שמפסיד מכל זה.זה ההורים והנפש הרכה שנולדת לתוך הסיפור הזה.

ושוב אגיד.ילד זלא מספר.זה נשמה.יהלום.וזה מגיע רק למי שמוכן לתת לו יחס כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/02/2020 00:01:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2020 23:40 לינק ישיר 

בס"ד

הנה החישוב המדוייק:

12חודשים(כפול)'10שנים= 120 חודשים.

9ירחי לידה+ 24חודשים(כ"ד חודש)= 33 חודשים.

מכאן שכל ילד הנוצר+שנתיים הבראה,לוקח לאישה 33חודשים,מחייה.

120חודשים(שזה עשור):33 חודשים(לילד)= 3.6 ילדים!!!

אלו הילדים במקסימום שניתן לצפות מאישה יהודיה עפ"י תורה,בעשור

לכן,גבר שאוהב את אישתו ובאמת דואג לבריאות גופה כגופו,מקודם צריך לדאוג לבריאות גופה ושמחתה של אישתו ושהיא תהיה קודמת להכל...
וכמובן לא לצפות ולדחוף את אישתו להזיק לגופה...ולכבד אותה יותר מגופו כנסיכה

וכמובן לא לצפות ממנה מה שאפילו התורה לא מצפה ממנה

אז בבקשה תזרקו את המספרים לפח ותתחילו לדבר בשפה של אהבה ודאגה,לחצי נשמתכם

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2020 23:44:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2020 00:07 לינק ישיר 

אם כך, איך תסבירי את תקופת בני ישראל במצרים.

אז היה למשפחה, הרבה יותר מ 5 ילדים.
בני ישראל פרו ורבו מאד.

איך התורה לא היתחשבה בבנות ישראל, שעוד היו בעבדות.

ולגבי הנושא השני, הדור נדפק בגלל הפמיניזם.
גברים ונשים לא שווים. אי אפשר לשנות את הטבע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2020 00:16 לינק ישיר 

בס"ד

שאלה טובה,אין לי אכן הסבר לכך אך גם ציינו שהן ילדו כמו חיות(בקלות וללא צורך במיילדת) ולא גידלו את ילדיהן אלא מלאכים האכילו...ודאגו להם...
כך שה' עזר להן והיו להן ניסים(מעל לדרך הטבע)וכנראה שגם ההריונות היו קלים יותר...

אגב,את הבנים זרקו ליאור,כך שנשארו רק הבנות

בכל מקרה,עדיין שם עם ישראל לא קיבל את התורה

בין כך ובין כך,במצריים הגברים לא ציפו מהן ללדת ואף סופר שמרים הנביאה שידכה בין האב לאם שוב וכך נולד משה רבנו,אך הגברים כשלעצמם?לא התאכזרו על הנשים או באו אליהן בדרישות...

אלא הנשים הצדקניות,מרצונן החופשי דאגו שיהיה המשך לעם ישראל,התקשטו בעזרת המראות וכו'...
אך הגברים?מצידם,לא העסיק אותם להביא ילדים ולא מספר הילדים וכמובן לא ישבו עם מחשבון...

לא הכי הבנתי איך זה קשור לפמניזם?
היום יש גם גברים שובניסטים החושבים שהאישה צריכה לעבוד רציני, במקביל להריונות...
ועוד יעירו לה אח"כ על הבלאגן בבית/למה אין אוכל...
ושמעתי סיפורים כאלה....

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/02/2020 00:46:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2020 00:44 לינק ישיר 

מה יש להבין.
מחנכים נשים לעצמאות, ואז הנשים בוחרות כמו גברים.

מנסים לשבש את את הטבע. לא אפשרי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2020 00:58 לינק ישיר 

בס"ד

יש להן ברירה אחרת?

הרי כשנשים סמכו על הגברים בעבר...איך התיחסו אליהן?

הגברים לא כיבדו את התפקיד הנשי.צחקו וביזו אותן.ושלטו בהן ביד רמה ובזרוע נטוייה...
בגדו בהן וציערו אותן נפשית והתחתנו עם כמה נשים ולאישה לא היה אפילו יכולת כלכלית להלחם על כבודה ולברוח.

היו אף גברים שהיכו את הנשים...

אם אתה רוצה לראות איך נשים חיו פעם...תראה את הבדואים/הערבים ותבין שהגברים הציבו את הנשים במצב שהן היו חייבות להיות חזקות כגברים,כדי להציל את עצמן מאלימות פיזית ונפשית...

ברור שהיהודים השתדלו ללכת עפ"י תורה,אך עדיין תמיד הם נהגו מעט לפי מנהג המקום...

כפי שהיום,הפמניזם שולט,כמנהג גויי העולם והגברים חרדיים דורשים מנשותיהן דרישות כפי שגוי דורש...(אך בקטע של הילודה פתאום חוזר להיות מעט דוס...(;)
ולא באמת הולכים על פי תורה ורואים בה כמשהו מחייב לגמרי.
כי אם באמת באמת היו לוקחים את התורה ברצינות?אף גבר לא היה חושב שהאישה צריכה ללמוד מקצוע ולעבוד/להיות עם תואר.וכמובן שלא דורש זאת(ואף חמור מכך מבטל שידוך מראש אם לא עומדת בדרישה זאת)
אלא היה חשוב לו תעסוק במה שאוהבת בביתה/בחוץ,רק מהסיבה שבטלה מביאה לידי חטא.
אך ממש לא כדי שתקח חלק בפרנסת הבית,ברצינות...זה לגמרי המצאה של הגויים
והפמניזם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/02/2020 01:05:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2020 01:22 לינק ישיר 

בס"ד

אגב,אישה שרוצה ללכת עפ"י תורה ולא להיות פמניסטית...

היא לגמרי תלויה בטוב ליבו של בן זוגה ושהמזל יתמזל בחייה והם לא יתגרשו לעולם...

בוא נקח לדוגמא אישה יהודייה שרוצה לחיות ממש עפ"י תורה,כמו בעבר,שיתכן שהיא במצב שלא למדה קרוא וכתוב וכמובן לא למדה מקצוע גברי רציני,אלא עיסוק נשי,רגוע שלא בטוח תוכל להתפרנס בו לבדה

אם בעלה יום אחד מגרש אותה?רק במידה שהוא הולך עפ"י תורה,ושוב היא תלויה בטוב ליבו וביר"ש שלו...
אז הוא דואג לפרנסתה במשך שנה תמימה ואח"כ?היא נזרקת בלי בית ולא בטוח שיכולה לפרנס את עצמה...

ואם היא רוצה לעזוב אותו?יתכן שבית הדין יפסוק שלא תקבל את כתובתה אפילו...היא צריכה סיבה מספיק טובה ולא בטוח שיקבלו את הסיבה שהיא מרגישה קושי נפשי לחיות עם גבר שהתחתן פתאום עם אישה שניה/כל סיבה אחרת...

ואז?או שהיא נשארת וסובלת בשקט כשהגבר מחייך ונהנה לו בחייו...
או עוזבת ואולי יכולה למות מרעב/חוזרת לבית אביה,בתקווה שיקבל אותה ולא ישתף פעולה עם הבחור...

ובל נשכח שבוודאי הגבר שלט ביד רמה,כשהוא המפרנס היחיד ביודעו שאינה יכולה להסתדר בלעדיו בחוץ

ועכשיו אני שואלת אותך...אם אתה היית חי כך,לא היית רוצה להיות חזק כגבר ולחזק את כוחך העיקר להפסיק את הסבל/השליטה/האלימות בחייך?

וזה מה שנשים עשו.וזה למה רבות מהן מפחדות על הקריירה שלהן שלא תפגם במהלך ההריונות...
וזה למה אירופאיות העדיפו לוותר על משפחה כמעט...כי הן חוששות להיות במצב חלש ותלותי בגבר ולהסתכן ביחס מבזה ומשפיל/בשליטה...כפי שהיה בעבר...

נשים היו שמחות לחיות ברוגע ולא במלחמה עם המין הגברי...אך אתם הוכחת לאורך כל ההיסטורייה שניצלתם את כוחכם לרעה,כשהן החלישו את עצמן למען התא המשפחתי

אז אם כבר לבוא בתלונות?זלא על הנשים אלא על הגברים שיצרו את המצב הבלתי נמנע

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/02/2020 01:30:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2020 01:40 לינק ישיר 

בס"ד

נ.ב

ושלא ישמע מדברי שאני בעד הפמניזם,כדרך חיים.אלא היה חשוב לי להסביר מדוע ולמה הנשים נוהגות כך.אך לדעתי דבר שנוצר ממלחמה לא יכול אף פעם להיווצר בו שלום...

ומי שרוצה לחיות בזוגיות,חייבת לסמוך על בן זוגה איפשהו...

או שלא תחייה בזוגיות

אך לחיות עם מישהו ולפחד להיות חלשים לידו?זה כמו לחיות עם אריה...

כך שהאיזון זה להתחיל ללמוד לסמוך האחד על השני...

וכן.לנצל את הפמניזם כדי ללמוד מקצוע גברי,שיהיה כתעודת ביטוח ליום שאולי נצטרך...(שהרי אף אחת לא יודעת מה יהיה ותמיד טוב שיהיה אפשרות להכנסה רצינית...)

אך כשהאישה נשואה?לדעתי,עליה להשתדל לסמוך על בן זוגה,שיהיה טוב אליה,לעבוד,כפי יכולתה וכוחה,ממקום רגוע ולשלו ולא לחיות עם מישהו שבוחן את כוחה הכלכלי,אלא מכבד אותה כאדם,את התפקיד הנשי שלה ושמח שעובדת במה שעושה לה טוב בלב

צריך לברך על כך שהפמניזם נוצר בעולם אך להשתמש בו במינון הנכון...ובאיזון...

וכמובן להשתדל ללכת עפ"י תורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/02/2020 01:45:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2020 01:45 לינק ישיר 

תלכי רחוק יותר.
מי לדעתך מאושר יותר. הבנות כיום או הבנות אז ?

אפשר לשנות מנהגים, אבל טבע האדם לא ניתן לשינוי.

את מודה שמטרת הפמימיזם, זה מלחמת מינים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2020 01:57 לינק ישיר 

בס"ד

לאישה יש יכולת הסתגלות למצבים...

כפי שנשים היום מנסות לצחוק במופעים של טלי אברהמי על חייהן העמוסים והמדכאים

איני יודעת מי חייה באושר רב יותר.

כמו שתשאל מי מאושרת יותר?

אישה ערבייה,שחיה בווילה,עובדת במה שעושה לה טוב בלב ורק בלילה בא בעלה השתלטן והיא צריכה לעשות הכל כדי לא להכעיס אותו?
אבל מאידך היא חיה בשלווה עד הערב

או יהודיה פמניסטית הנקרעת בין קריירה וגידול ילדים...אבל אף גבר לא מעז לשלוט בה..
אז נכון שבא לה לפעמים למות מרוב עומס...
אבל רוב היום היא שולטת בחייה ואולי בבן זוגה?

שניהם לא מאושרות...שניהם חיות בסוג של פחד סמוי.

הערביה?מבעלה שיכעס ויכה אותה.

הפמניסטית?שהכוח שלה יחלש ולא תוכל לשלוט ואולי תהיה נשלטת ויבזו אותה/יצחקו על טיפשותה/יבגדו בה ולא תוכל כלכלית להרשות לעצמה ללכת...

אכן הפמניזם נוצר כמלחמה במין הגברי...
המין הנשי החלש למד לירות בנשק קטלני...אבל מאמינה שלאט לאט המצב יתאזן והנשים ילמדו שגם אישה שולטת,זה לא המצב האידיאלי לבית...

ואז?יתחילו לחיות בדואליות ובזרימה...

ורק מי שילמד לחיות בכבוד האחד עם השניה, יהיה מאושר.

אז איזה אישה היא המאושרת?רק אחת שהגבר שלה מעריך את תפקידה כאישה.לוקח אחריות על הפרנסה,מאפשר לה לעבוד במה שהיא אוהבת,קשוב לליבה וכמובן מכבד אותה יותר מגופו...(כמובן שלפני הכל,האישה צריכה ללמוד להעריך את עצמה כאישה ולאהוב להיות במקום המקבל ולוותר על הכבוד,שנותן המקצוע הגברי לטובת מה שעושה לה טוב בלב ומשמח אותה,כאדם.)

ולא סתם הדגישו שעל הגבר לכבד אותה יותר מגופו.

כי כל המלחמה הזו התחילה מחוסר כבוד למין הנשי

עד שהן החליטו להלחם על כבודן ושוויונן בכל מקום.כדי שהגברים לא ירגישו עליונים/חכמים יותר/שולטים...

כך,שאם היו מכבדים אותן ומפנקים אותן,כנשים?כל זה היה נמנע

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/02/2020 02:21:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2020 19:17 לינק ישיר 

אין עניין להביא מספר מסוים
של הרבה ילדים.מעל הכל
יש עניין של אהבה ואחוה
שלום ורעות,
וכמו בכל דבר
עושים בשיתוף פעולה

וביחד מנסים לעשות ככה כדי שכולם יהיו מרוצים. אצל כל אישה זה אחרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 27/02/2020 19:29:46

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יכולת ילודה של אשה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext