נכון, נוהגים להוסיף שם, ולא לבטל שם. אבל רק בהוראת רב שבקי בדבר,
יש עוד דברים שמשנים את המזל, לא חייבים לנקוט בצעד דרסטי של שינוי השם, לחולה עושים שינוי השם, ומה תעשי אם תקבלי אקזמה חלילה אחרי שינוי השם ? תחליפי לשם אחר ?
צריך שפעם בתקופה מסוימת יקראו לאדם בשם שהוסיף לעצמו, לא זוכרת כמה זמן בדיוק.
חייכנית, למה לך להוסיף שם?ועוד שם שלישי?!לא יותר פשוט לשנות בעצמך דברים שלא הולכים וזזים לך?
נשלח ב-4/3/2020 21:07
Rosalia כתבה:
צריך שפעם בתקופה מסוימת יקראו לאדם בשם שהוסיף לעצמו, לא זוכרת כמה זמן בדיוק.חייכנית, למה לך להוסיף שם?ועוד שם שלישי?!לא יותר פשוט לשנות בעצמך דברים שלא הולכים וזזים לך?
צריך שפעם בתקופה מסוימת יקראו לאדם בשם שהוסיף לעצמו, לא זוכרת כמה זמן בדיוק.חייכנית, למה לך להוסיף שם?ועוד שם שלישי?!לא יותר פשוט לשנות בעצמך דברים שלא הולכים וזזים לך?
בס"ד
השלישי נאמר בצחוק...
את צודקת.אני אישית אין לי בעיה להשאיר את שמי המתוק ב"ה,אך כפי שציינתי הרב עידו וובר המליץ לי להוסיף שם ואני תוהה אם אולי אני מפסידה בגלל שלא שמעתי להמלצתו,מלפני שנתיים ומשו
בס"ד
השלישי נאמר בצחוק...
את צודקת.אני אישית אין לי בעיה להשאיר את שמי המתוק ב"ה,אך כפי שציינתי הרב עידו וובר המליץ לי להוסיף שם ואני תוהה אם אולי אני מפסידה בגלל שלא שמעתי להמלצתו,מלפני שנתיים ומשו
אני שוב חוזר ואומר שלא מומלץ לשנות שם או להוסיף שם, זה סגולה לבילבולים.
למי שיש בעיה או קושי אז שיטפל בעניין. ולא לפנטז שהצרות באות בגלל השם.
לחולה משנים שם.
והרב עידו שיהיה בריא, ושלא יבלבל לך במוח, עם כל הכבוד לך ולהרב עידו